Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

teşekkür ederim oralet. Özedik seni. Yarın kısmetse alçılarım alınacak.Biraz sabırsızım çabuk tepki veriyorum.Umarım alçım çıkınca güzel bir burun ve güzel bir yüze bakarım.

:)) Sağol tatlım bende özlemişim sizleri. Yazmadan geçmek istemedim. :))

Hayat güzel ve akıcı, güneş deniz tatil derken sezonu açtım keyfme bakıyorum doya doya :))

Hadi hayırlı olsun açılsın artık burnuşun :)))

Yahu Barış Çakır eli değmiş burnuna melek olmuşsun sende daha ne olsun. İllaki harika bir burun çıkacak. Mümkünatı yok başka bir şey çıkmaz :)) Rahat ol,

burun derine göre net bir görüntü görmen bir iki haftayı da bulabilir. Bunlar tatlı güzel telaşlar olarak kalacak zihninde. Tadını çıkar bu anların. Ben hep güzel hatırlıyorum sende keyifle hatırlayan tarafta ol, sürecin sonu değil yarın başlangıcı bebek

hadi geçmiş olsun Barış Çakır Meleği

şişmeler normal 3 veya 4.gün inişe geçiyor alçı çıkmadan toparlanıyorsun rahat ol

hiç bir şey yapmana gerek yok bol bol su iç yeter. :) Alçı çıktıktan sonra yüzünü yıka soğuk su ile iyi geliyor. Bu kadar. Bende buz uygulamadım kendiliğinden geçti gitti.

Reçetei boşver sen. Ben burnumun içini yumuşatmak için aklıma estikçe sıktım. Ama sıktıktan sonra hemen çekme bir iki saneye bekle. İlaç tüm burun içine dağılsın

Ben sürekli kullandım ayı geçirdim hatta geçenlerde sıkayım bakayım dedim ama durduğu yerde bitiyor galiba :)

Yanılmıyorsam 1000 ya da 3000 sıkımlık olması lazım. Eczacı söylemişti ama net ahtırlamıyorum uzun dönem oldu :))

1 günlük kullanım için değil yani çok kullanımlık. Günde en fazla 10 kez olabilir o reçete tarifi.

bouquet selam ve sevgi bizden :))

ne güzel randevu tarihinde var. Bende gitmeyi çok istiyorum düşük bir ihtimalde olsa o gün oralarda olabilebilirim gibi gibi :))

Randevun hayırlı uğurlu olsun umarım güzel bir görüşme geçer şahane bir enerji alışverişi olur. Pozitif düşünce diyince çekim alanına girdim bilesin :))

Pozitif düşün pozitif sonuç al :) İşte benim hayat felsefem :))

kilolu olunca komplikasyon riskleri artiyor mu acaba? ben su an kilo veriyorum. Iyice zayiflayinca mi olsam?

leila'cım şu ana kadar bununla ilgili hiç bir şey duymamıştım. Belki senin takıntı yapıyorsundur.

Ama kilo ver tabi şöyle A-Z bir değişim yaşa. Seni kimse tanıyamasın. leila'ya bak bomba gibi olmuş desinler.

Bence iyice zayıfla ödül olarakta ameliyat ol sonra yepyeni bir leila olarak karış hayata!!

çıkarttım dün tamponları sonundaa.
ahhh ahh nerdeee rahat nefes almak hayal bana sanırsam :) dün tamponlarım alınırkeen biraz kanama oldu kanama sanırım gece yatarkende devam etmiş sabah bi kalktım bütün burnum tıkalı kurumuş kanlardan dolayı ühühühühü nasıl yapsam nasıl temizlesem bilemedimm ne sorunlu bi burun buu dimiii :))
bu durumlar karşılaşanlar varmı??
seda34 ve oralett çok teşekkürler tavsiyeleriniz içindee ayrıcana teşşekkür ettim :)

gecmis olsun duygucum iyilesme sürecindesin hepsi gelip gecici artik üzme tatli canini
yanlis hatirlamiyorsam burda bazi arkadaslar kulak pamugu ile temizledi

oralet benide ekledigin icin tesekkür ederim
resimlerine baktim derinn bi ic cektim hersey cok güzel cok dogal zarif ve seksi imrenerek baktim resimlerine RABBIM seni nazarlardan korusun

gögüslerinede bayildim cok seksi cok dogal eminim sana bi bakan bi daha bakiyordur
bende istiyoruuummm
heryerinden zerafet akiyor :93: :93: baris bey yine yapmis yapicagini güle güle saglikli günlerde kullan

Merhaba duygu. Bugün alçılarım alındı. Doktor burnuma bir masaj yaptı. Ben ellemeye korkarken doktor baya sıktı. Yani temizlerken korkma okadar. Ben fısfısı sıkktım bol bol. Burnumun ucunda kuruyan kanlara da peçetemi kıvırım ucuna krem sürdüm yumuşatıp öyle aldım.

Oralett senin yorumlarınlaa burada bi moral yükselmesi oluyoo farkında mısın =)) pozitif bi ortam oluşuyoo direk forumda =))
bu arada ekleme talebi göndericektim sana ama zaten gönderdinizz diyor anlamadım sen ekleyebilir misin benii

ben de şuan öyleyim valla el sürmüyorum bugün temizlemeye çalıştım valla dikişlerden biri elime geldi bıraktım.:)
sonunda alındı alçılarınn hayırlı olsunnn :)))
nasıl hissediyorsun peki ? ilk tepkin nasıl oldu ?
bol boll foto çekinirsin artıkkk :)) yeni burnunlaaa mutluu mutluu yıllarr :)

üm
Aşırı tepki veriyorsunuz dediğiniz için şuan beklemedeyim. Burnumun yandan görünümü güzel ama biraz kalkık geldi. Önden görünümü şuan için beğenmedim. Özellikle gözlerimin birleştiği kısmı beğenmedim. Şiş olduğu için böyle dedi doktor. Ben de bekleyecem moralimi bozmadan. Umarım herşey gönlümüze göre olur çektiğimiz sıkıntılara değer.

Hadi iyisin canım :)) Bu sıcaklarda nefes almak zorken tamponlu daha zor olsa gerek.

Hem havalar sıcak, burnunun içi yara dolu, içi o kadar doluyken nasıl nefes alacaksın ?

Önce içi sonra dışı güzelleşecek. Senelerdir istediğiniz ameliyatı işinin ehli bir doktora olmuşsunuz bir kaç ayın lafı olmasın meyveleri toplamak için :))

İlk ay her sabah tıkalı bir burunla karşılaşman normal bir durum olacak. Bol fısfıs sık. Kulak çöpüyle sadece hafif önlerden temizle. Ama sakın sakınn BURUN UCU na karışma. Sakıncalı alanlar. Ben sabah akşam temizliyordum ama temizlememek lazımmış hiç sormamıştım kimseye hata etmişim düşün :))

Ayrıca rica ederim tavsiyelere devam edeceğim sıradaki sorularında

Sağol canım hayat böyle çok güzelmiş :)) Barış Bey beni yeniden yarattı. Bir burun bir göğüs işlem tamam :)) Bi de az dudaklarımı dolgunlaştırsın istiyorum da yapmadı iyi dedi :) İkna çabalarım sürecek :))

Hayatımda hiç olmadığı kadar güzel tatiller yaptım :)) Kimse doğallığından şüphe etmedi en çok beni mutlu edn bu. Ben baktığımda silikonlu diyebiliyorum bir başkası bana diyemiyor. Anneme çekmişim diyorum :))))))))))))))

Çok teşekkür ederim Barış Çakır meleklerinden biriyim. Havalardayım hep :))

Ya kızlar insanın hayallerini gerçekleştirmesi ne güzel bir duyguymuş. Eski Oralet'i düşünüyorum üzülüyorum . Neden en sevdiği mevsim sonbahardı daha iyi anlıyorum. Neden denizi sevmediğini, saçlarını neden hiç toplamadığını... Beğenmediği burun yapısının daha da bozulmaması için gözlük takmayışını.. Uzar gider..

Madem yaşıyoruz o zaman kendimizi görmek istediğimiz gibi görelim. Bu ne sanatçılara ne mankenlere ne ünlülere özel bir durum. Kendimi çok özel hissediyorum ki manken gibiyim :)) Sanatçı ruhum var. Ünlüyüm de :))

Ben bedenini seven keyifli biriyim. Evet anahtar kelimeyi buldum. Beni bu sitede olup özel hayatımda da tanıyan çook KK kızı var. Hepsi sözlerimin arkasındaki gerçeği ve sarsılmaz samimiyeti biliyor. Bu yüzden yazdığım tek bir kelimenin bile havada kalmadığnı biliyorum.

Çok uzattım sadece mutluyum. Bir de aşık olsam tadımdan yenmez :)))

mathmazelcim doktor kemikler oturmuş mu vs. kontrolu yapıyor. Sen temizlik yaparken amann diyim çok rahat davranma. :)) İçi şu an mühim krem sürmüşsün şahane çözümmüş. Sevdim bunuama canın yanar gibi olursa bırak. Şu an yara dışında dikiş dolu. Kopmasın benim üç adet kopmuştu. Barış Bey'e suçlu çocuklar gibi itiraf etmiştim. :)

Sen yine de temizlerken kork biraz :) Uçlara çok karışma tam burun uc iç bölgesine orası mühim bölge ben şimdi hatırlıyorum orayı biraz acıtmıştım kulak çöpüyle sadece dokunarak. !!

:)) Ben yüksek moralle geziyorum arkadaşlarda bana eşlik ediyor ondandır ))

Mutluluk paylaşıldıkça çoğalıyor. (Meksika dalgası bile yaparız biz burada ) Burada bir sürü güzel kız görüyorum haliyle bana da moral oluyor. Benimde sürecim tıkır tıkır işlemekte çünkü )

Canım söylediğin iyi oldu yığınla arkadaşlık talebi var. Ben de senin gibi talebim oldu diyenleri kabul ediyorum, ediyorum, eeetttim :))

Daha çok yenisin mathmazelim burnun bu haliyle kalmaz kalamaz zaten önce bunu bil, unutma, inan :)

İçi yara ve dikiş dolu önce bi iyileşsin sonra dışına geçsin bu düzeliş

Hem bu yara ve dikişler bir ayda toparlanıyor. Burun yapına göre bir ay beklemeden şekli oturmuş oluyor zaten :)

Benim bile kapkalın burun derime rağmen ilk ayımda burnum çook güzeldi :)) Sonra bölgesel ödemlerden dolayı parsel parsel iyileşmeye başladı. Benkalın deriliyim 7.ayı devirdikten sonra daha şekil şemal oturmaya başladı. Ben hep 1-1,5 sene sonra daha güzel bir burun göreceğim diye düşündüğüm için üç beş günlük değil uzun vadede hesap yaptım :) 10.ayımın içindeyim şimdi zor bir burun ve deri yapım var 1,5 yılda anca oturur. Ama her geçen ay daha güzel öpülesi bir burun çıkıyor. Biraz sabır hepsi bu. O güzel burun sizin olacak kaçarı yok yahuu :)))

Oralet, evet Facebook´ta ekledim...Baris Bey görsün diye...cünkü cok aglamistim ya...beni kafasina takmasin diye...cünkü cok kismisti bana
Burnumun ucu daha hafif sisler var...bu günler farket ettdim...ama ben sigara kulaniyorum, ondan belki zarar veriyorum... tessekür ederim... )

Hadi gecmis olsun as kaldi!! )

Bak benim burnum önden okkkkkadddar cirkindi...ben daha 2 hafta kendim bantladim. Cok sisdi...ayni domusa benzedim...Baris beye ne kadar kizdim, bu sis nasil olur diye semsert di...ama indi, gecti...benim Burnumda yandan kalkik duruyordu...ama oda gececek...cünkü bantlar cok sert tutuyor burnu, ondan formu o degil...bozma kafani...aynaya bakma...ben bosuna agladim...simdi eski fotoraflarda burnuma baktim, ya ben daha önce neden baris beyi bulamadim diye simdi kiziyorum...
Beni söyledin mi ona? Sana anlatirdi, bir saat nasil agladimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…