teşekkür ederim oralet. Özedik seni. Yarın kısmetse alçılarım alınacak.Biraz sabırsızım çabuk tepki veriyorum.Umarım alçım çıkınca güzel bir burun ve güzel bir yüze bakarım.
merhabaa kızlar pzrtesi amelayat oldum sonunda.hastahane çok iyiydi hemşireler falan çok ilgiliydiii vella bıraksalar bi kaç gün kalırdımm :))
salı taburcu oldum sabah eve geldim ilk gün fazla bir şey yktu ama bugün o kadar çok şiştim ki yemek bile yiyemiyorum( sıcaklardan kaynaklanmış olabilirmi sizde bu kadar fazla şişlik oldumu acaba konuşmakta bile güçlük çekiyorum ( moralim çok bozuk.
geçicek inşallah
bu şişlikler için bi tavsiysi olan varmı barış beye buz koyabilirmiyim eddiğimde koyma demişti başka ne yapabilirim?
_MeNeKSHe_ mathmazel çok teşekkür ediyorum ikinizede :)
hep kafamı dik tutuyorum ve sürekli yürüyorum burda okumuştum yürüşüyüşlerin daha iyi geçiceğinee.ilk gün sürekli kan sızıyordu burnumdan onu takmıştım.şimdide sızıntılar geçti bu şişlikr başladı.tamponlarım yarın alınıcak bakalım yarına kadar inmesse şişliklerim barış beyde bir şeyler söyler belkii.
tampnlarım alınsın yazarım mutlakaa.
bu arada okyanus suyunu reçeteye 1 gün kullanacağımı ve 10 kez sıkacağımı yazmış barış bey ?sizde böylemi kullandınız?
Arkadaşlar tüm Barış Çakır hastalarına ve adaylarına sevgiler. Forumu başından bugüne kadar okudum gerçekten müthiş bir paylaşım. Ameliyat olmaya karar veren benim gibi kişiler bu forumu okuduklarında resmen ameliyata hazır hale gelir. Ben de öyle oldum. Uzun bir okuma sürecinden sonra Barış Çakır'dan randevu aldım. 23 Temmuzda randevum var. Bilgi paylaşımında bulunan tüm değerli arkadaşlara teşekkürler, gerçekten çok önemli bir konuda tüm ayrıntıları paylaşmışlar. Bugünlerde ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum. Kuantuma , pozitif düşünme gücüne sonuna kadar inanan biri olarak düşüncelerine hep harika bir ameliyat olacağı telkinini versinler ve bunu tün evrene yaysınlar.
kilolu olunca komplikasyon riskleri artiyor mu acaba? ben su an kilo veriyorum. Iyice zayiflayinca mi olsam?
xxdyguxx aldirdinmi bugün tamponlarini sesin solugun kesildi artik rahat bi nefes almanin keyfini cikariyorsun sanirim :97: :97: sisliklerin ne durumda alcinin cikmasinada sayili günler kaldi sabirsizlikla resimlerini bekliyorum
kis gelsede hayirlisiyla sira bana gelse
çıkarttım dün tamponları sonundaa.
ahhh ahh nerdeee rahat nefes almak hayal bana sanırsam :) dün tamponlarım alınırkeen biraz kanama oldu kanama sanırım gece yatarkende devam etmiş sabah bi kalktım bütün burnum tıkalı kurumuş kanlardan dolayı ühühühühünasıl yapsam nasıl temizlesem bilemedimm ne sorunlu bi burun buu dimiii :))
bu durumlar karşılaşanlar varmı??
seda34 ve oralett çok teşekkürler tavsiyeleriniz içindee ayrıcana teşşekkür ettim :)
ahhh ahh nerdeee rahat nefes almak hayal bana sanırsam :) dün tamponlarım alınırkeen biraz kanama oldu kanama sanırım gece yatarkende devam etmiş sabah bi kalktım bütün burnum tıkalı kurumuş kanlardan dolayı ühühühühünasıl yapsam nasıl temizlesem bilemedimm ne sorunlu bi burun buu dimiii :))
seda34 ve oralett çok teşekkürler tavsiyeleriniz içindee ayrıcana teşşekkür ettim :)
Merhaba duygu. Bugün alçılarım alındı. Doktor burnuma bir masaj yaptı. Ben ellemeye korkarken doktor baya sıktı. Yani temizlerken korkma okadar. Ben fısfısı sıkktım bol bol. Burnumun ucunda kuruyan kanlara da peçetemi kıvırım ucuna krem sürdüm yumuşatıp öyle aldım.
ben de şuan öyleyim valla el sürmüyorum bugün temizlemeye çalıştım valla dikişlerden biri elime geldi bıraktım.:)
sonunda alındı alçılarınn hayırlı olsunnn :)))
nasıl hissediyorsun peki ? ilk tepkin nasıl oldu ?
bol boll foto çekinirsin artıkkk :)) yeni burnunlaaa mutluu mutluu yıllarr :)
oralet benide ekledigin icin tesekkür ederim
resimlerine baktim derinn bi ic cektim hersey cok güzel cok dogal zarif ve seksi imrenerek baktim resimlerine RABBIM seni nazarlardan korusun
gögüslerinede bayildim cok seksi cok dogal eminim sana bi bakan bi daha bakiyordur
bende istiyoruuummm
heryerinden zerafet akiyor :93: :93: baris bey yine yapmis yapicaginigüle güle saglikli günlerde kullan
Merhaba duygu. Bugün alçılarım alındı. Doktor burnuma bir masaj yaptı. Ben ellemeye korkarken doktor baya sıktı. Yani temizlerken korkma okadar. Ben fısfısı sıkktım bol bol. Burnumun ucunda kuruyan kanlara da peçetemi kıvırım ucuna krem sürdüm yumuşatıp öyle aldım.
Oralett senin yorumlarınlaa burada bi moral yükselmesi oluyoo farkında mısın =)) pozitif bi ortam oluşuyoo direk forumda =))
bu arada ekleme talebi göndericektim sana ama zaten gönderdinizz diyor anlamadım sen ekleyebilir misin benii
üm
Aşırı tepki veriyorsunuz dediğiniz için şuan beklemedeyim. Burnumun yandan görünümü güzel ama biraz kalkık geldi. Önden görünümü şuan için beğenmedim. Özellikle gözlerimin birleştiği kısmı beğenmedim. Şiş olduğu için böyle dedi doktor. Ben de bekleyecem moralimi bozmadan. Umarım herşey gönlümüze göre olur çektiğimiz sıkıntılara değer.
Bebeğim senin resmini internette yüklediğin bir sitede gördüm şimdi yorum yapayım diyordum kaybettim :)) Çok oturmuş bir burnun vardı ki o resmi daha önce burada da görmüştüm. Bana da hiç şiş gibi gelmedi burnun. Maşallahı var. :))
üm
Aşırı tepki veriyorsunuz dediğiniz için şuan beklemedeyim. Burnumun yandan görünümü güzel ama biraz kalkık geldi. Önden görünümü şuan için beğenmedim. Özellikle gözlerimin birleştiği kısmı beğenmedim. Şiş olduğu için böyle dedi doktor. Ben de bekleyecem moralimi bozmadan. Umarım herşey gönlümüze göre olur çektiğimiz sıkıntılara değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?