Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaa kızlar pzrtesi amelayat oldum sonunda.hastahane çok iyiydi hemşireler falan çok ilgiliydiii vella bıraksalar bi kaç gün kalırdımm :))
salı taburcu oldum sabah eve geldim ilk gün fazla bir şey yktu ama bugün o kadar çok şiştim ki yemek bile yiyemiyorum ( sıcaklardan kaynaklanmış olabilirmi sizde bu kadar fazla şişlik oldumu acaba konuşmakta bile güçlük çekiyorum ( moralim çok bozuk.
geçicek inşallah
bu şişlikler için bi tavsiysi olan varmı barış beye buz koyabilirmiyim eddiğimde koyma demişti başka ne yapabilirim?
merhabaa kızlar pzrtesi amelayat oldum sonunda.hastahane çok iyiydi hemşireler falan çok ilgiliydiii vella bıraksalar bi kaç gün kalırdımm :))
salı taburcu oldum sabah eve geldim ilk gün fazla bir şey yktu ama bugün o kadar çok şiştim ki yemek bile yiyemiyorum ( sıcaklardan kaynaklanmış olabilirmi sizde bu kadar fazla şişlik oldumu acaba konuşmakta bile güçlük çekiyorum ( moralim çok bozuk.
geçicek inşallah
bu şişlikler için bi tavsiysi olan varmı barış beye buz koyabilirmiyim eddiğimde koyma demişti başka ne yapabilirim?
_MeNeKSHe_ mathmazel çok teşekkür ediyorum ikinizede :)
hep kafamı dik tutuyorum ve sürekli yürüyorum burda okumuştum yürüşüyüşlerin daha iyi geçiceğinee.ilk gün sürekli kan sızıyordu burnumdan onu takmıştım.şimdide sızıntılar geçti bu şişlikr başladı.tamponlarım yarın alınıcak bakalım yarına kadar inmesse şişliklerim barış beyde bir şeyler söyler belkii.
tampnlarım alınsın yazarım mutlakaa.
bu arada okyanus suyunu reçeteye 1 gün kullanacağımı ve 10 kez sıkacağımı yazmış barış bey ?sizde böylemi kullandınız?
mathmazel ve duygu geçmiş olsun ikinize de=) çoğu gitti azı kaldı = )
Cok tessekür ederim oraletcim!
17.06. daha 2ayina girecem...burnum bana hic sis gibi gelmiyor...burnum derisi cok ince ve ucundan zaten cok kemer aldi, birsey kalmadi zaten..
insallah degismes daha...6ayi beklemem lazim.
tatlım cok tesekkür ederim ..aynı pskilojiyi bnde sninle paylasıyorum:) ve dısardan bakanlardan aldıgım tepkilere göre daha bir kişi senin burnun estetikmi die sormadı aksine ben söylüyorum ve karsımda apısıp kalanlara bakmak cok keyifli oluyo acıkcası o yüzden artk mutluyum darısı tüm isteyenlerin basına:)öpüyorum seni güzel gönüllü arkadasım
:) bu senin için Tşk ederim cnm, hep destek tam desteksin her zaman, iyi ki varsın! Eminim hayatında ki insanlar da böyle düşünüyordur,öperim seni :)
Kızlar ameliyat oldum sonunda. Yıllardır istediğim şey gerçekleşti ama mutlu değilim. Tasarıma göre daha kısa bir burun yaptı ve üst dudağım burnumu kaldırdığı için kalkmış duruyor ve alt dudağımla kapatmakla zorlanıyorum. Size de başta böyle olmuş muydu
Barış Beye söylerin selamını. Umarım zamanla güzel olur. Alçım kısmetse haftaya cumaya çıkacak.
öncelikle büyük gecmis olsun mahtmazel
üzülme arkadasim yeni ameliyat olmussun cok erken tepki veriyorsun
henüz burnunun cok sis kisa ve kalkik olmasi cok normal havalarda cok sicak cok zor bi sürecten geciyorsun haliyle ama bu güzel sonucu degistirmez
zamanla sislikler indiginde aynaya baktiginda tasarimdan bile güzel bi sonuc görüceginden eminim
yesil cay ic ve temiz havada uzun yürüyüsler yap bunun sislikleri biraz daha erken indirecegini düsünüyorum
Kızlar bi şey soracam. Gülersem, hapşırırsam burun şeklim bozulur mu? Hapşırdığımda burun kemşklerim baya ağrı yapıyor
Ohho en daha alçılı mısın :)) Daha dur yahu alçı çıksın üzerinden de hiç yoksa bir iki hafta geçsin (sema dan biliyorum ) sonra yap yorumlarını istediğin kadar zehir zemberek :)) Ama mutluluğunu paylaşırısn o vakit buraya da yazıyorum canım :))
duygu sende barış beyemi olucan memorıal de çalışıyor diye biliyorum ben aynı hastahanede çalıçan kbb çiburak erdamar beyle görüşmüşyüm çok iyi bir insan mesleğinde bir numara estetikte nasıl bilmiyorum ona estetik yaptırıpta çok memnun olanlar var buradan okuduğuma göre fakat onlarla iletişim kuramıyorum herhalde artık siteye girmiyorlar
oralet benide eklermisin