• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Oraletcim..aynisini banada yazmistin...hic inanmiyordum....ama öyle oldu... :-) sende herkese ayni seyi 100 kere anlatmaya bikmadina ragmen,
cok sagol. :-)

Daha çok yenisin mathmazelim burnun bu haliyle kalmaz kalamaz zaten önce bunu bil, unutma, inan :)

İçi yara ve dikiş dolu önce bi iyileşsin sonra dışına geçsin bu düzeliş ;)

Hem bu yara ve dikişler bir ayda toparlanıyor. Burun yapına göre bir ay beklemeden şekli oturmuş oluyor zaten :)

Benim bile kapkalın burun derime rağmen ilk ayımda burnum çook güzeldi :)) Sonra bölgesel ödemlerden dolayı parsel parsel iyileşmeye başladı. Benkalın deriliyim 7.ayı devirdikten sonra daha şekil şemal oturmaya başladı. Ben hep 1-1,5 sene sonra daha güzel bir burun göreceğim diye düşündüğüm için üç beş günlük değil uzun vadede hesap yaptım :) 10.ayımın içindeyim şimdi zor bir burun ve deri yapım var 1,5 yılda anca oturur. Ama her geçen ay daha güzel öpülesi bir burun çıkıyor. Biraz sabır hepsi bu. O güzel burun sizin olacak kaçarı yok yahuu :)))

Oralet, evet Facebook´ta ekledim...Baris Bey görsün diye...cünkü cok aglamistim ya...beni kafasina takmasin diye...cünkü cok kismisti bana :-)
Burnumun ucu daha hafif sisler var...bu günler farket ettdim...ama ben sigara kulaniyorum, ondan belki zarar veriyorum...:-) tessekür ederim... :-))

:)) İyi yapmışsın mutlu olmuştur eminim :))

Bölgesel şişliklerin olacağı tarihler şimdi. Ama sen çok hissetmezsin bizler kadar keyfini çıkar yapısı hakkaten çok güzel burnunun. Kusursuz duruyor. Ameliyattan çıkınca yağanma olur senin muazzam bakımlı :)) Tebrik ederim iyi bakıyorsun kendine ama sigarayı azalt veya bırak cildin çok güzel zarar verme canım :))

Oraletcim..aynisini banada yazmistin...hic inanmiyordum....ama öyle oldu... :-) sende herkese ayni seyi 100 kere anlatmaya bikmadina ragmen,
cok sagol. :-)

Eski üyeler biliyor benim yapımı ama biz seninle ameliyat sonrası konuştuğumuz için sende haklısın beni tanımıyorsun.

Sözlerim sadece telkin amaçlı günü kurtarma adına kuruluyor gibi gelmiştir. Bunu hissettiğim anda daha çok yazıyorum.

Çünkü bu günler geçiyor hatıralarda ben hep güldüğümü hatırlıyorum sen ağladığını. İstiyorum ki herkes bu ilk dönemlerini en güzel şekilde geçirdiğini düşünerek hatırlasın. Ama olsun son resmini görünce insan öncesini unutuyor :))

Herkesin yüzü gülsün ben anlatmaktan sıkılmam :)) Bir tek dileğim var herkes mutlu olsun yeter :71: :54:

Ya daha hala message gönderemiyorum...100 Message lasim mis...

O senin dedin resim burda benim albümde...yoksa baska bir resmi mi söyliyorsun??

Sen bana o baska dedin seyi yaz...

Eski üyeler biliyor benim yapımı ama biz seninle ameliyat sonrası konuştuğumuz için sende haklısın beni tanımıyorsun.

Sözlerim sadece telkin amaçlı günü kurtarma adına kuruluyor gibi gelmiştir. Bunu hissettiğim anda daha çok yazıyorum.

Çünkü bu günler geçiyor hatıralarda ben hep güldüğümü hatırlıyorum sen ağladığını. İstiyorum ki herkes bu ilk dönemlerini en güzel şekilde geçirdiğini düşünerek hatırlasın. Ama olsun son resmini görünce insan öncesini unutuyor :))

Herkesin yüzü gülsün ben anlatmaktan sıkılmam :)) Bir tek dileğim var herkes mutlu olsun yeter :71: :54:

Sağol canım hayat böyle çok güzelmiş :)) Barış Bey beni yeniden yarattı. Bir burun bir göğüs işlem tamam :)) Bi de az dudaklarımı dolgunlaştırsın istiyorum da yapmadı iyi dedi :) İkna çabalarım sürecek :))

Hayatımda hiç olmadığı kadar güzel tatiller yaptım :)) Kimse doğallığından şüphe etmedi en çok beni mutlu edn bu. Ben baktığımda silikonlu diyebiliyorum bir başkası bana diyemiyor. Anneme çekmişim diyorum :))))))))))))))

Çok teşekkür ederim Barış Çakır meleklerinden biriyim. Havalardayım hep :))

Ya kızlar insanın hayallerini gerçekleştirmesi ne güzel bir duyguymuş. Eski Oralet'i düşünüyorum üzülüyorum . Neden en sevdiği mevsim sonbahardı daha iyi anlıyorum. Neden denizi sevmediğini, saçlarını neden hiç toplamadığını... Beğenmediği burun yapısının daha da bozulmaması için gözlük takmayışını.. Uzar gider..

Madem yaşıyoruz o zaman kendimizi görmek istediğimiz gibi görelim. Bu ne sanatçılara ne mankenlere ne ünlülere özel bir durum. Kendimi çok özel hissediyorum ki manken gibiyim :)) Sanatçı ruhum var. Ünlüyüm de :))

Ben bedenini seven keyifli biriyim. Evet anahtar kelimeyi buldum. Beni bu sitede olup özel hayatımda da tanıyan çook KK kızı var. Hepsi sözlerimin arkasındaki gerçeği ve sarsılmaz samimiyeti biliyor. Bu yüzden yazdığım tek bir kelimenin bile havada kalmadığnı biliyorum.

Çok uzattım sadece mutluyum. Bir de aşık olsam tadımdan yenmez :)))

ALLAH tadini bozmasin mutlulugunu daim etsin canim en kisa zamanda kalbine gönlüne göre birini karsina cikarsin insallah :16: :16:
dudak dolgusu icin baris beyi ikna edebilirsen umarim bu aralik ayinda olur ve insallah baris bey kis tatiline cikmaz ve bende hayirlisiyla ameliyat olmus olurum belki gecmis olsuna ugrarsin :94: :94: senle tanismayi cok isterim psikolojik destegine cok ihtiyacim olucak :25: :25:

Merhaba duygu. Bugün alçılarım alındı. Doktor burnuma bir masaj yaptı. Ben ellemeye korkarken doktor baya sıktı. Yani temizlerken korkma okadar. Ben fısfısı sıkktım bol bol. Burnumun ucunda kuruyan kanlara da peçetemi kıvırım ucuna krem sürdüm yumuşatıp öyle aldım.

büyük gecmis olsun mathmazel insallah en yakin zamanda yeni burnun icine siner istedigindende güzel bi burunun olur

Herkese merhaba,Forumu kaldıgım yerden okudum.Yeni ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun.Foruma yeni katılanlar hoşgeldiniz.ben daha karar veremedim 2.ameliyata onu da haber vereyim dedim.yaz geçsin istiyorum,Ramazandan sonra istanbula gelip görüşem inşallah

kızlar bende bu yaz burnumdan ameliyat olmak istiyorum barış beyle bi görüşeyim diyorum görüşme üçretlimi bilen var mı acaba ?? bir de ameliyat üçreti standartmı yoksa burunun zorluğuna göre bir fiyat mı istiyor?

kızlar bende bu yaz burnumdan ameliyat olmak istiyorum barış beyle bi görüşeyim diyorum görüşme üçretlimi bilen var mı acaba ?? bir de ameliyat üçreti standartmı yoksa burunun zorluğuna göre bir fiyat mı istiyor?

asuuuman görüşme ücretsiz.
ücretde standart değişmiyor 6000tl.

duygu nasıl hissediyorsun şuanda kendini? nefes problemin var mı? alçıların ne zaman çıkacak?

şuann çok iyiyimm şişliklerimin hepsi geçti gitti :) 2 gün başlıdı 6 günümdeyim bişicik kalmadı :)
çok iyi nefes alıyorum denemez çünkü burnumun içi henüz yara ama alıyorum yanii :)))en azından kafaya takmıyorum burun spreyimi devamlı kullanıyorum.
alçılarım haftaya perşembe alınıcak bekliyorum 4 gözleee bakalım nasıl geçicek bu haftaa :) :6:

ALLAH tadini bozmasin mutlulugunu daim etsin canim en kisa zamanda kalbine gönlüne göre birini karsina cikarsin insallah :16: :16:
dudak dolgusu icin baris beyi ikna edebilirsen umarim bu aralik ayinda olur ve insallah baris bey kis tatiline cikmaz ve bende hayirlisiyla ameliyat olmus olurum belki gecmis olsuna ugrarsin :94: :94: senle tanismayi cok isterim psikolojik destegine cok ihtiyacim olucak :25: :25:

Amin cümlemizin tadı bozulmasın :))

Ben bu cumartesi fırsat bulursam ertelemekten yine bu haftaya bıraktım. Aralıkta senin için gelirim yahu :)) Barış Bey Aralık ayında bir yere kıpırdayabilir mi bilmiyorum. Yoğun dönem kışın oluyor çünkü. Ama ameliyat için uygun gün bulursan tamamdır.

En büyük destekçiniz bu dönemde kendinize kendiniz olun. En yakın dostunuz, arkadaşınız bile moral bozma çabasında oluyor çünkü. Önce siz kabul etmelisiniz. Süreç ilerledikçe her şey daha iyi olacak diye. Yoksa süreç ağlaya sızlaya yine ilerler ama bittiğinde aa güzel olmuş bu ben kendimi boşuna hırpalamışım dersiniz.

Ben hep kıppır kıppır hatırlayacağım kendimi bugün siteden arkaşım Kalem ile görüştük. En son görüştüğümüzde burun ameliyatı olmamıştım yine geçen sene bu günlerdi :)) Daha neşeli, daha dinamik, daha bir sürü şey olarak gördü beni. Şimdi kendi kendimi övmek gibi olmasın. Eski oraleti 44'e katladım :)) Daha da devam ediyorum 444'e kadar yolum var :65:

şuann çok iyiyimm şişliklerimin hepsi geçti gitti :) 2 gün başlıdı 6 günümdeyim bişicik kalmadı :)
çok iyi nefes alıyorum denemez çünkü burnumun içi henüz yara ama alıyorum yanii :)))en azından kafaya takmıyorum burun spreyimi devamlı kullanıyorum.
alçılarım haftaya perşembe alınıcak bekliyorum 4 gözleee bakalım nasıl geçicek bu haftaa :) :6:

bu kadar kısa zamana toparlanman ne kadar güzel.10. günde alınıyor alçılar yani.Şişlik morluk falan var mı peki? Alçılarının alınacağı günü ben bile heyecanla bekliyorum.Başlarda şiş olsa bile belli ediiyor kendini burun.Ben eylülün ilk haftası olmak istiyorum ama ekimde okula başlamam lazım.4 hafta gibi bir süre içinde arkadaşlarımın karşısına çıkabilecek konumda olur muyum sorusu çok telaşlandırıyor beni? okula döndüğümde bu ne hal ne yaptın kendine gibi sorularla baş edecek psikolojide olur muyum bilmiyorum:(

Amin cümlemizin tadı bozulmasın :))

Ben bu cumartesi fırsat bulursam ertelemekten yine bu haftaya bıraktım. Aralıkta senin için gelirim yahu :)) Barış Bey Aralık ayında bir yere kıpırdayabilir mi bilmiyorum. Yoğun dönem kışın oluyor çünkü. Ama ameliyat için uygun gün bulursan tamamdır.

En büyük destekçiniz bu dönemde kendinize kendiniz olun. En yakın dostunuz, arkadaşınız bile moral bozma çabasında oluyor çünkü. Önce siz kabul etmelisiniz. Süreç ilerledikçe her şey daha iyi olacak diye. Yoksa süreç ağlaya sızlaya yine ilerler ama bittiğinde aa güzel olmuş bu ben kendimi boşuna hırpalamışım dersiniz.

Ben hep kıppır kıppır hatırlayacağım kendimi bugün siteden arkaşım Kalem ile görüştük. En son görüştüğümüzde burun ameliyatı olmamıştım yine geçen sene bu günlerdi :)) Daha neşeli, daha dinamik, daha bir sürü şey olarak gördü beni. Şimdi kendi kendimi övmek gibi olmasın. Eski oraleti 44'e katladım :)) Daha da devam ediyorum 444'e kadar yolum var :65:

sevgili oralet ben de barış beye ameliyat olmak isteyen ama sonuçtan dolayı hem aile hem de çevreden tepki alma korkusu içini yiyip kemiren adaylardan biriyim.şuan yurt dışındayım.döner dönmez ameliyat olursam okula gidene kadar 1 ay vaktim olacak.Bu süreçte insanların karşısına çıkabilecek hale gelir miyim sence? Zaten çevrede ilgi odağı olan insanlardan biri olduğum için kötü bir halde dönersem çok üstüme gelirler. 1i 1000 yapar söyledikleriyle ameliyat olduğuma olacağıma pişman ederler beni..çevredekileri umursamamak gerekiyor çoğu zman ama sonuçtan ben de mutsuz olursam naparım bilmiyorum...
NE yapmalıyım sence? bu kadar kısa bir zamana sıkıştırmamalımıyım bu ameliyat olayını...bir an önce olmakta istiyorum ama hep elalem ne der hem de istedğim buruna kavuşabilir miyim,ya sonuçtan memnun olmazsam diye düşünmekten kafayı sıyırıcam artık!!!

buketz: sen burnunu mi yaptirmak istiyorsun?
Bende yurtdisindan 2 ay önce oldum....4 hafta sonra burnum güzel oldu...
Ama o senin simdiki burnuna bali tabiki...
Ama baris bey cok güzel burunlar yapiyor, ona emin olabilirsin...

sevgili oralet ben de barış beye ameliyat olmak isteyen ama sonuçtan dolayı hem aile hem de çevreden tepki alma korkusu içini yiyip kemiren adaylardan biriyim.şuan yurt dışındayım.döner dönmez ameliyat olursam okula gidene kadar 1 ay vaktim olacak.Bu süreçte insanların karşısına çıkabilecek hale gelir miyim sence? Zaten çevrede ilgi odağı olan insanlardan biri olduğum için kötü bir halde dönersem çok üstüme gelirler. 1i 1000 yapar söyledikleriyle ameliyat olduğuma olacağıma pişman ederler beni..çevredekileri umursamamak gerekiyor çoğu zman ama sonuçtan ben de mutsuz olursam naparım bilmiyorum...
NE yapmalıyım sence? bu kadar kısa bir zamana sıkıştırmamalımıyım bu ameliyat olayını...bir an önce olmakta istiyorum ama hep elalem ne der hem de istedğim buruna kavuşabilir miyim,ya sonuçtan memnun olmazsam diye düşünmekten kafayı sıyırıcam artık!!!

Back