• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

bütün kızlar harika olmuş ya :nazar: barış bey'e gittiğimde şu kişininki gibi olsun diye kimi söylesem diye düşünüyorum ama herkes harika olmuş.. en iyisi barş beye bırakmak bu işi :))

siebelle cim gördüm tatlım çok sevindim .Maşallah diyorum tekrar.Allah bana da nasip eder inşallah istediğim gibi

Kızlar Barış Çakır burun ameliyatını kapalı teknikle yapıyor değil mi eski yorumları okudğumda açık teknik yazmışlar kafama takıldı.

seda34 ile Zzynp ALLAH sizi nazarlardan saklasin :nazar: :nazar: yeni dogal güzel burnunuz güzelliginize güzellik katmis bu forumu bi kac yildir takip ediyorum bütün arkadaslarimizin burunlari cok güzel olmus ama bugüne kadar gördügüm en güzel en dogal iki burun sizinki
cok begendim RABBIM saglikli günlerde güle güle kullanmayi nasip etsin :16: :16:
darisi benim ve tüm isteyenlerin basina :5:

MeNeKSHe çok sağol canım benım darısı en yakın zamanda senın basına inşallah emin ol seninkide çok güzel olacak çünkü barış bey yaparda kötü olurmu herkese yakışanı mutlaka yapıyor.:16::90:

Son düzenleme:
siebelle cim gördüm tatlım çok sevindim .Maşallah diyorum tekrar.Allah bana da nasip eder inşallah istediğim gibi

işallah cnm eger biraz sabırlı olur birazda mütavazi düsünürsen:) emin ol sonuctan memnun kalırsın ufak tefek problemler her seyde karsımıza cıkar önemli olan güzel yönlerini görebilmek.. ben cok keyifliyim bu konuda iiki olmusum olmaya niyeetli olanlarında saglıkla darısı baslarına tabiki sninde cnm:)

seda34 ile Zzynp ALLAH sizi nazarlardan saklasin :nazar: :nazar: yeni dogal güzel burnunuz güzelliginize güzellik katmis bu forumu bi kac yildir takip ediyorum bütün arkadaslarimizin burunlari cok güzel olmus ama bugüne kadar gördügüm en güzel en dogal iki burun sizinki
cok begendim RABBIM saglikli günlerde güle güle kullanmayi nasip etsin :16: :16:
darisi benim ve tüm isteyenlerin basina :5:
Amiiin cnm, güzel sözlerin ve dileklerin için çok saol! Barış Bey'in elinden çıkan; gördüğüm tüm burunlar güzel zaten :)

Listemdeki arkadaşlar, 1 foto paylaştım (burnumun ameliyattan 7,5 ay sonraki hali).. Yeni ameliyat olan arkadaşlar; burnunuzun ilk 2-3 aylık haline aldanıp mutsuz olmayın lütfen! Başlarda çok şiş oluyor çünkü.. Şişlikler inince güzelleşecek, tecrübeyle sabittir. Bu arada nefes sorunum da eskisine kıyasla daha iyi, Oraletin dediği gibi içi de zamanla iyileşiyor demek ki..

Canım 3-4 aylarda hatta bölgesel şişliklerden şekil şemal anlaşılmıyor :) Ama o dönem geçince sonrası güllük gülistanlık ki resimlere bakınca zaten gül gibi bi kız gördüm. Maşallah yeni saç renginle de daha harika olmuş.

Nefes sorununda gitgide düzelir ama yaz ayında burun derisi kalınlaşır o sebeple bu sıcaklarda biraz korumanı öneririm burnunu. Artık yolun yarısını aştın sayılır. Keyfine bak ve hep gülümse ;)

Kizlar, istegen baksin....OP 17.05. di...cok aglamistim, simdi burnum cok güzel oldu, tam Baris bey dedi gibi :)

Semacım çok zarif bir burun gördüm bende diğer kızlar gibi hatta ne güzel çarçabuk oturmuş maşallah yahuu :92:

3-4. aylarda bölgesel ödemler oluşuyor yani burun tamamen değil kısım kısım iyileşiyor şişlikleri.

Bu sebeple panik yapma o dönemin geçmesini bekle yine bu kıvama gelecektir ;) Zaten sonuç böyle kaçarı yok bu burun senin keyfine bak bebek ;)

MeNeKSHe çok sağol canım benım darısı en yakın zamanda senın basına inşallah emin ol seninkide çok güzel olacak çünkü barış bey yaparda kötü olurmu herkese yakışanı mutlaka yapıyor.:16::90:

İki dakikalığına bi bakayım dedim çıkabilmek ne mümkün resimler, güzel mi güzel kızlar :))

Sedacım güle güle kullan burnunu hakkaten Barış Bey kanat takmış hepinize :)) Hem ne çok güzel kız varmış bu sayfada maşallah diyorum. :nazar::nazar:

Burnumda eskiden kemer vardı felaketti demişsin bir yorumunda inanabilmek çok güç. :) Burun sırtından ucuna kadar doğallık ve güzellik akıyor.

Ödemler gittiğinde ameliyat olduğun günü bile unutacaksın :))

Şu an çok keyiflendim :)

eve geç gidiyorum ve işim beni baya bi yıprattığı için yemek yiyip yatıyorum hiç siteye bakamıyorum :( girdiğimde de bir buraya bakıyorum bir de evlilik haırlığı yapan kızları takip ediyorum :) :77:

Evet baya eski bir üyeyim.. Burun estetiği için üye olmuştum buraya ve halaaynı burunla yaşayan bir üyeyim.. o tarihten beri ailemi ikna etmeye çalışıyorum.. Onlara hep korkmadığımı çekinmediğimi söylüyorum ama ikinci bir ameliyata gerek kalmasından, bir sorun çıkmasından, istediğim gibi olmamasından çekinmiyor değilim.. çünkü öyle birşey başıma gelirse bak biz sana demiştik diye dikilecekler karşıma.. Sakınılan göze çöp batar misali milyonda bir ihtimaller de gelir beni bulur diye korkuyorum.. Baksana senin de 9 ayı geçmiş ama hala yaşadığın sorunlar var.. hiçbir zaman doğal gbi rahat olmuyor heralde.. ama vazgeçmiş değilim tüm bu risklere rağmen hala çok ama çok istiyorum..

seni en başından beri hep saygıyla takdir ediyorum biliyorsun :) umarım bende şu ameliyatı artık olurum da senin gibi her konuda destek olabilirim.. dua edin benim için :58:

Ben siteyi unuttum bile hayatın akışına bıraktım kendimi :))
Ameliyat canım bu çekincelerin olacak ailenin çekinceleri tabiki olacak hepimiz istisnasız atlattık bu durumu :) Neyseki gülümseyerek :))

Benim derim kalın bana bakan aa bu burun ameliyatlı veya aa şurası şöyle olsaydı demiyor. :) Benm pimpirikliliğim derimin kalın olduğunu söylüyorum. Hatta yeni edindiğim arkadaşlara kattiyen söylemiyorum.
Bilenler de senin doktorun "harbi doktormuş" diyorlar :) Bu kadar doğal ve iyi sonuç beklemiyordu kimse doğruya doğru. Ameliyat oluyorum diyince engellemeye kalkan çok kişi olmuştu. Eski resimlerime bakıyorum aa ben böylemiymişim diyorum. Şaşkınlıktan şaşı kalacağım o derece :D

Ben daha sürecimin bitmediğini biliyorum daha da güzelleşeceğini biliyorum o sebeple nihai hali olmadığı için net yorum yapmıyorum. Ödemli ama güzell diyebiliyorum :))
Otursun zaten beni kimse tutamaz göğüs ameliyatımda 1.yılımda ödül yaptırmışım Barış Bey'e. Şimdi de burun oturdukça ve kendimi yeni halimle gördükçe mest oldukça değişik planlar içine girmekteyim.

Arkadaş bakışlarım değişti saçımın her hali daha güzel geliyor gözüme. Saçımı toplamazdım ben çünkü. Neyseki geçti o günler. Her işte bir hayır vardır derler ya. Bu işteki hayır Barış Bey oldu. Minnetimi mutluluğumu tarif edecek cümle yok :)

canım benim dualarım her zaman seninle. Senin için gönlünden geçendende güzelini, en şahanesini diliyorum. Çok teşekkür ederim saygına ve takdirlerine layık oluyorumdur umarım :)) Bende burada güzel burunlar gördükçe mutlu oluyorum. Yani bu kadar güzel burnu bir arada görebildiğim tek alan desem ne abartı olur ne de yalan. :65:

Back