Canım inan öyle mutsuzum ki..Aynaya bakınca ağlayasım geliyor..Barış beye elinde senin fotonla gitmeyen yok demişti buradan bir dost,kimse gitmesin benim fotomla çünkü ben başarısız bir burnu olan mutsuz bir hastayım !!!
Barış beyin memnun olmayan hastası yok diyen heralde forumu uzun zamandır takip etmemiş çünkü ben duffy diye bir arkadaşımıza denk geldim (hatta aynı gün ameliyat olacaktık benim burun ameliyatım 6 saat sürünce onunki ertesi güne kalmıştı) hakikaten ilk ameliyattan sonra burnu kötüydü ve barış bey ona da revizyon yaptı.İnşallah şimdi mutludur.
MISSERABLE su fotonu gorebılmek ıcın vaktınde cok msj agttım gene yazıorumacaba su fotonu gorebılırmıuyım taa 2009 mesajı ama bu olsun ARTIK GOREBILIRMIYIM
herkes cok beenmıs bende bakıcam
umarım..ben zaten çok niyetliyim, birgün hep birlikte buluşalım istiyorum, umarım olur.
bu arada fotoğraf ekledim, eski burnum ve alçılı burnum. morluğum çoktu diye makyaj yaptım biraz ama :)
kızlar biraz canım sıkkın.
ameliyat olmuş özellikle birinci ayı geçmiş arkadaşlara sorum,
burnunuzun içinde dışından görülen kıkırdak yükseltileri var mı? burnumun derisinin hemen altına yerleştirilmiş boncuk gibi görünüyorlar. yükselti şeklinde. ellediğimde tıpkı bonzuk gibiler. ve bugün sağ tarafımda uzunca kıkırdakları da rahatça hissettim. sanki kıkırdak aşağıya çökmüş gibi.
bunları hissetmek acayip canımı sıkıyor moralimi bozuyor. zaten deviasyon tekrarlanmaya çalışıyor burnumda. burnumu barış beyin gösterdiği biçimde itiyorum.
tüm bu sorunlar canımı sıkmışken, bir de bu kıkırdakların çökmüş gibi dışarıdan ellenince hissedilmesi..
barış bey herkeste olur burnun içinde bu boncuk gibi yükseltiler dedi. sizde de var mı??
bir daha ameliyat olmaktan çok korkuyorum..
umarım..ben zaten çok niyetliyim, birgün hep birlikte buluşalım istiyorum, umarım olur.
bu arada fotoğraf ekledim, eski burnum ve alçılı burnum. morluğum çoktu diye makyaj yaptım biraz ama :)
mermaidcim alçılı hali çok güzel görünüyor. umuyorum ki alçı sonrası ve hayatının kalan döneminde güzel bir burun senin olur.maşallah
cnm masallah kas göz hersey yerinddeymiş ztn burnunda üstüne cila olmus:) bn dilemgizin durumundan sonra artk işallah ilk ve son olur diorum cidden cok üzüldüm onaişallah ömür boyu mutlulukla saglıkla kullanırsın:)işallah bnde isterim tabi bigün belki böyle bi organizasyon gercekleşir.. bu arada yasın kac bilmiorum ama amelyttan sonra daha küçük göstermişsin aynısı bndede oldu ifadem yumusadı ve daha küçük gösteriyomusum
Bir tane fotoğraf ekledim ameliyat öncesi,1.ameliyat sonrası,2.ameliyat sonrası ve son hali şeklinde ama çözünürlük pek parlak değil gölgeleri daha net görmeniz için ps'da yapmam gerek yine de durumun vahameti ortada.
Merhaba Dilemcim,
Site dışından mailleştik ama ben burada da yazmak istedim. Seni çok önemsiyorum ve sürecine kayıtsız duruyor gibi olmak istemem.. Çok üzgün olduğunu biliyorum ama ben inanıyorum be Dilem zor bir burnun yok doktorumuz seni mutlu edecek bir sonuca imza atacaktır. Sana ne yoğun temposundan ne de başka şeylerden bahsedeceğim çünkü çok kızgınsın bunların hiçbir anlamı olmayacak senin için. Keşke kontrole gittiğimde senin adını andığım anki gözlerindeki o ışıltıyı görseydin. Ben şu an bu cümleleri o ışıltıya dayanarak, son revizyonların güzelliğine, ilk ameliyatlardaki güzel değişimlere güvenerek yazıyorum. Ve istiyorum ki benim sevdiğim bu kız mutlu olsun. Ben istediğin taktirde bu süreçte yanında olurum. Ve tüm kalbimle inanıyorum ki istediğin güzel burna kavuşacaksın. Benim hala favori burun listemde ilksin bu değişmeyecek ..
dilemgizcim benim favori burnum sendin.hatta bilgisayarımda foton hala duruyo.barış beye gittiğimde onu gösterecektim.ama şu an tam bir tereddüt içindeyim.ki dediğin gibi 2 sene sonra beni nsl bir burun bekler acaba diye düşünmeye başladım.çnk burdaki herkes çk yeni ameliyat oldu.hepsini de çok beğendim.hatta artık kesin barış bey diyordum.ama şimdi düşünüyorum.çnk sana bile şu an zmn bulamıyorsa( ki senin sayende birçok hasta edindi bence,parasız reklamdın.)bizle hiç ilgilenmez sanırım eğer böyle bir durumla karşılaşırsak.bir de ben baya uzak bi şehirden gelecektim bunun için,demekki benim durumum tam vahim olacak diye düşünüyorum.umarım bu görüşlerimizi ve hakkında yeni oluşan düşüncelerimizi barış bey tersine çevirir.bende tam doktorumu buldum derken,moralim hem senin hem kendim için bozuldu dilemgizinşlh sana acil çözüm bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?