Riseoftheangel inşallah zamanla burnun değişir ve içine daha çok siner..Ben ilk ameliyattan sonra kontrole gittiğimde buradan tanıdığım ve aynı dönemde ameliyat olduğum biriyle karşılaştım..Kızcağız içeri girince ağlamıştı benim burnum niye Dileminki gibi değil,deliklerim çok büyük aslan surat oldum diye..ama aradan 3 ay falan geçti buraya girip mutluluk cümleleri yazdı..
Bende ise süreç tersine işledi,sargılarım açıldığı gün doruk yapan mutluluğum gün be gün santim santim azaldı..
Demeye çalıştığım sabret lütfen bikaç ay bekle burunlar genelde pozitif yönde çok değişiyor..Birşeye inanmışsın ve cesaret gösterip tüm o sürece adım atmışsın..İnsan genelde yeni yüzüne alışırken hep yıllarca aynada gördüğü yüze hasret duyabiliyor..Kendini sakın bırakma sabret canım..
Güsel dileklerin ve desteğin için de çok teşekkürler..
Bende ise süreç tersine işledi,sargılarım açıldığı gün doruk yapan mutluluğum gün be gün santim santim azaldı..
Demeye çalıştığım sabret lütfen bikaç ay bekle burunlar genelde pozitif yönde çok değişiyor..Birşeye inanmışsın ve cesaret gösterip tüm o sürece adım atmışsın..İnsan genelde yeni yüzüne alışırken hep yıllarca aynada gördüğü yüze hasret duyabiliyor..Kendini sakın bırakma sabret canım..
Güsel dileklerin ve desteğin için de çok teşekkürler..
Son düzenleme: