merhaba dilemgiz,
yaklaşık 3 hftadır siteye giremiyordum ..
ben 2 şubatta ameliyat oldum ve bu ameliyatı yaklaşık 5 senedir düşünüyordum.çevremdeki tepkiler çok farklıydı..yaptırma diyen çok vardı,mutlaka yaptır diyen çok vardı..
ama insan kafasına koyunca mutlaka yapıyor.bende barış beyi çok uzun süre araştırdım ve kararımı verdim..
benm tasarımla çok aynı olmadı..alçılı haldeyken psikolojik olarak yıkılmıştım,çok kalkık oldu,burun deliklerim kocaman diye hergün ağlıyordum..
sonra alçım çıktı,aslında güzel olmuş yahu demeye başladım..çevremden çok güzel tepkiler aldım.
bandaj çıkınca bu sefer kalkıklık dert olmadı çok mu uzun bıraktı diye düşünmeye başladım.
pişmanlık yaşadım :)) mail attım barış beye uzun uzun..sağolsun geri dönüşleri yaptı..
sonra burnun uzunluğunu geçtim burun ucunu takmaya başladım :)) her sabah uyandığımda acaba yaptırmasamıydım diye düşünmeye başladım..
1.ay sonunda barış bey bana dediki, 2 .aya kdr burnunu unut ve düşünmemeye çalış. 2 .ay da kontrole gel göreyim seni dedi. onu da yaptım,çok rahatlattı bu durum beni.çok düşünmedim çok aynaya bakmadım,ara ara yine biraz olsun canım sıkılıyordu fakat takmadım..
şuan 2,5 ay oldu..burnum mükemmel deil,bende deliler gibi mutlu değilim.ama bu ameliyatı ben istedim.keşkelere sığınmak istemiyorum.ki ben böle büyük değişimleri kolay atlatamayan biriyim..
hala sancılarım devam ediyor..
seni okdr iyi anlıyorum ki aslında..sennki kadar büyük problemlerim yok belki ama psikolojini çok iyi tahmin edebiliyorum..çevrendekiler eminimki sana büyük destektir..burda da bizim desteğimizi hissetmeni ve bilmeni istiyorum..herşey çok güzel olucak inşallah canım..
umarım kimse bu tarz büyük problemlerle karşılaşmaz..
ne bilim ne desem ki başka..teselli cümleleri duymaktan sıkıldığını düşünüyorum..herşey istediğin gibi gider inşallah..
Riseoftheangel inşallah zamanla burnun değişir ve içine daha çok siner..Ben ilk ameliyattan sonra kontrole gittiğimde buradan tanıdığım ve aynı dönemde ameliyat olduğum biriyle karşılaştım..Kızcağız içeri girince ağlamıştı benim burnum niye Dileminki gibi değil,deliklerim çok büyük aslan surat oldum diye..ama aradan 3 ay falan geçti buraya girip mutluluk cümleleri yazdı..
Bende ise süreç tersine işledi,sargılarım açıldığı gün doruk yapan mutluluğum gün be gün santim santim azaldı..
Demeye çalıştığım sabret lütfen bikaç ay bekle burunlar genelde pozitif yönde çok değişiyor..Birşeye inanmışsın ve cesaret gösterip tüm o sürece adım atmışsın..İnsan genelde yeni yüzüne alışırken hep yıllarca aynada gördüğü yüze hasret duyabiliyor..Kendini sakın bırakma sabret canım..
Güsel dileklerin ve desteğin için de çok teşekkürler..
Sanırım durumumu özetleyen şey bu ! =) 'ne kadar kurcalarsan o kadar mutsuz oluyorsun' Oraletcimle de konuştuğumuz gibi akışına bırakıyorum artık herşeyi..Yaşayıp göreceğiz neler olacak..Sadece o heyecanı kaybetmek koyuyor bana,aynaya bakınca peh deyip aklıma üşüsen düşünceleri dağıtmak ya da senin de dediğin gibi sağ profilden çekin sol taraf yamuk ve gölgeli demek istemezdim..zaten beklemekten başka seçeneğimiz yok sanırm:)) ameliyattan sonra artık fotoğraf çekilirken rahat rahat durup istediğim açıdan çekilicem diye düşünürken hala daha ayarlama yapıorum :) ve buna gülüyorum..aslında hiçbirşey mükemmel deil bunu anlıyosun..keşke dememek adına olumsuz durumlara alıştııryosun kendini..hayat bu işte :)) ne kadar kurcalarsam okdr mutsuz olucam biliyorum ..
kalemle çizilmiş gibi olmıycanı biliyorum bu bana yetiyor :))
sende lütfen keşke deme..bu seni daha çok üzer.hayat bize daha da fazla güzellikler getirsin..
senin sürecini takip edicem sırf bu yüzden de hergün siteye giricem sanırm :)
hoşça kal kendine iyi davran
yükledim canım bakabilirsin
bana da aynı seyı psıkıyatrim söyledi burun olayını 2 ay rafa kaldır dedı.bu arada ılac da kullandım.sonra bıraktım falan.(bu arada psıkıyatrıye sırf bu burun amelıyatından sonrakı depresyon ıcın gıttım .daha önce sorunum yoktu).bende değişikliği kabullenemeyen biriyim.sacımı bıle boyattıgımda bı kac gun psıkolojımi etkıler.
ama dilemgizin durumu benden farklıo mutluyken mutsuz oldu.ben ameliyattan sonra mutsuzdum hala mutsuzum( barıs bey degıl dr.um)
burdakı fotografları gorunce demekkı burun ılk cıktıgında guzelse guzel olarak ınıyor sıslıkler dedım kendıme.ama sımdı dılemgızın guzel olan burnu bozuldu.
Allah hepimizin aklını korusun arkadaşlar.çünkü bende baya bir travma yaşadım.şimdi alıştım.ama küçük rötuşlar olsun istiyorum.cesaret edemıyorum.dogru doktora karar veremıyorum.barıs beyı dusundugum ıcın bu baslıgı takıp edıyordum.dilemgizden sonra canım iyice sıkıldı.dilemgiz sen ıkıncı ameliyatını ılk ameliyatından kac ay sonra yaptırdın??
Sanırım durumumu özetleyen şey bu ! =) 'ne kadar kurcalarsan o kadar mutsuz oluyorsun' Oraletcimle de konuştuğumuz gibi akışına bırakıyorum artık herşeyi..Yaşayıp göreceğiz neler olacak..Sadece o heyecanı kaybetmek koyuyor bana,aynaya bakınca peh deyip aklıma üşüsen düşünceleri dağıtmak ya da senin de dediğin gibi sağ profilden çekin sol taraf yamuk ve gölgeli demek istemezdim..
Lütfen sen de gelişmelerden haberdar et bizi,güsel haberlerini umutla bekleyeceğim.Hoşçakal canım.
Bir tane fotoğraf ekledim ameliyat öncesi,1.ameliyat sonrası,2.ameliyat sonrası ve son hali şeklinde ama çözünürlük pek parlak değil gölgeleri daha net görmeniz için ps'da yapmam gerek yine de durumun vahameti ortada.
dilem cım sana mesaj atıcam ama mesaj kutun dolu sanırım...
yükledim canım bakabilirsin
dilemgiz nası söze baslanır bilemiyorum öncelikle coook cok geçmiş olsn inanılmaz üzüldüm ve canm sıkıldı umarım en kısa sürede dertlerne deva bulur mutlu olursun.. bu cok önmli bi konu özellikle bnm burnumu benzetmen ayriyetten canımı sıkmadı diil ama tbiki Allah korusun bn ve baska herkes dahil böyle sorunlar yasamasıntbiki dedgn gbi rabbimn yararttğı gbi kimse yapamaz bn bu tarz seyleri sansszlık diye nitelendiriyorum cok büyük bi sansszlık yasamıssn senin için tek temennim en kısa zamanda saglıklı güzel bir buruna kavusman canm bnm.. YİNELİYORUM ALLAH KİMSEYE BÖYLE SORUNLAR YAŞATMASIN kendimi simdi senin yerine koyunca cok cok coook kötü oldum off ne dicem baska bilemiyorum..
eskı yenı tasarım hepsını ekledım gormek ıstıyen baksın:)))
Herkese iyi günler..
Siteye az önce üye oldum..umarım resim eklemeyi vs. becerebilmişimdir.Barış beyin eski hastasıyım.Daha doğrusu burun ameliyatı olalı 4 ay oldu. Ameliyat olmadan önce bu siteye girip yorumları okumuştum, çok yardımı olmuştu. Şimdi de ben başkalarına yardım etmek istiyorum. İnsan sadece şikayeti varsa yazmamalı, çok memnun kaldığında da yazmalı bence :)
Barış Bey, inanılmaz yeteneğinin ve başarısının yanı sıra, güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla da hastalarını etkilemeyi başarabilen bi doktor. Kendisiyle ilk görüştüğümde, ''işte bu!'' dedim.. Tavırları, birçok başarılı ameliyata imza atmanın verdiği, yüzündeki o rahatlığı, özgüveni..herşeyiyle tam istediğim gibiydi.Eski hasta resimlerini gösterince de tam anlamıyla ikna oldum zaten..3 Eylül günü ameliyata girdim,kapalı ameliyattı (ki kapalı ameliyatlar daha fazla yetenek gerektirir), çıktığımda hiçbir sıkıntım yoktu, doğru düzgün morluğum bile olmadı..Tamponlarımı 2.gün çıkardı, kanama, aşırı şişlik gibi durumlarla da karşılaşmadım.
Benim hiçbir zaman çok yüksek bi beklentim olmamıştı, hatta kendimi kötüsüne bile hazırlamıştım, ama Barış Bey bana hayal edemiceğim kadar güzel bi burun yaptı..Herşeyden önce ''ben'' beğeniorum..inanılmaz mutluyum, önemli olan da bu zaten..
Burnuma önden bakıldığında sırt kısmına ve ucuna, ışık düşüyor ve parlıyor. Barış Bey bunun için özel bir teknik uygulamış, ve bu durumdan çok memnun :) benim de çok hoşuma gidiyor :) bugün gittiğim kontrolde de özellikle bunu konuştuk :)
Siteyi kullanmayı becerebilirsem, sorularınızı cevaplarım :)
Ve burdan, yaşı genç ama başarıları devleşmiş doktoruma, beni daha mutlu bir insan yaptığı için, sonsuz teşekkürler..
canım nasıl uzuldum anlatamam sımdı psıkolojını anlıyabılıyorum gercekten cok zor ben senın burnunu gorup karar vermıstım hatta sen revızyon oldugunda yıne revızyon olmaya da karar vermıstım cunku o kadar guzel burnun vardı nazar degdı herhalde..benımde revızyon 1 yıl olucak burun delıklerım eşit degıl ama daha oncede degıldı ondan hıc takmıyorum alttan bakılınca bellı edıyor cok sukur sımdılık bır sorun yok ama halen şiş umarım ılerdede olmaz ..nefes problemım bana gore devam edıyor halen ısteıdgım gıbı nefes alamıyorum yada bana ole gelıyor.cok cok gecmıs olsunnn umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtulursun....
Baris bey ameliyatlarını Fulya Acıbadem hastanesinde yapıyor canım. Hersey icinde 5.500 tl
Arkadaslar bir sey daha sormak istiyorum ameliyat olmus arkadaslara .
Ameliyattan sonra kacinci gun ayaktaydiniz ? Kacinci gun disari cikabildiniz yemege vs.? Agri sizi cok oluyormu ? Gecmis olsun tum ameliyat ola arkadaslara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?