• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar biraz canım sıkkın.
ameliyat olmuş özellikle birinci ayı geçmiş arkadaşlara sorum,
burnunuzun içinde dışından görülen kıkırdak yükseltileri var mı? burnumun derisinin hemen altına yerleştirilmiş boncuk gibi görünüyorlar. yükselti şeklinde. ellediğimde tıpkı bonzuk gibiler. ve bugün sağ tarafımda uzunca kıkırdakları da rahatça hissettim. sanki kıkırdak aşağıya çökmüş gibi.
bunları hissetmek acayip canımı sıkıyor moralimi bozuyor. zaten deviasyon tekrarlanmaya çalışıyor burnumda. burnumu barış beyin gösterdiği biçimde itiyorum.
tüm bu sorunlar canımı sıkmışken, bir de bu kıkırdakların çökmüş gibi dışarıdan ellenince hissedilmesi..
barış bey herkeste olur burnun içinde bu boncuk gibi yükseltiler dedi. sizde de var mı??

bir daha ameliyat olmaktan çok korkuyorum..

canım bahsettiğin boncuk gibi şey benim 2 göz arasındaki yerin sağ tarafında var.Ama dışarıdan belli değil mercimek kadar küçücük bişey.Bazen hiç hissetmiyorum bazen elime geliyor.Ben ödem herhalde diye düşünüyordum.

Görüntüde hiçbir sorun yok bende, demek ki normal bişey korkma lütfen...

Siebelle, göremedim ben seni. Ben biraz erken ulaştım oraya, epey bir kalabalık vardı içeride, uzun süre bekledik ama bizden sonra yeni gelen olmadıgı için yetisemedigini düşündüm

dilemgiz nası söze baslanır bilemiyorum öncelikle coook cok geçmiş olsn inanılmaz üzüldüm ve canm sıkıldı umarım en kısa sürede dertlerne deva bulur mutlu olursun.. bu cok önmli bi konu özellikle bnm burnumu benzetmen ayriyetten canımı sıkmadı diil ama tbiki Allah korusun bn ve baska herkes dahil böyle sorunlar yasamasın:( tbiki dedgn gbi rabbimn yararttğı gbi kimse yapamaz bn bu tarz seyleri sansszlık diye nitelendiriyorum cok büyük bi sansszlık yasamıssn senin için tek temennim en kısa zamanda saglıklı güzel bir buruna kavusman canm bnm.. YİNELİYORUM ALLAH KİMSEYE BÖYLE SORUNLAR YAŞATMASIN kendimi simdi senin yerine koyunca cok cok coook kötü oldum off ne dicem baska bilemiyorum..
Evet kimsenin başına gelmesin böyle bişey..Allahım seni nazarlardan :nazar:saklasın bebek gibi olmuşsun..Ben sadece çok üzgünüm...

kızlar burnumun içinde bahsettiğim şeyler. iç yüzeyinde. ya canım o kadar sıkkın ki akşamdan beri ağlıyorum. burnumun üst kemerinde de sol tarafında boşluk var. orayı bastırıyorum barış bey söyledi ama iki kemik biririnden uzaklaşıyormuş gibi boşluk oluşuyor aralarında. şu an boşluğu hissedebiliyorum zaten.

kızlar ptesi kontrolüm vardı ama sabredemiycem. yarın(cuma) gitsem çok mu aptalca olur sizce?

Son düzenleme:
gecmis olsun dilemgiz. ben senin burnunu hep merak ederdim yani herkes cok överdi burnunu ama hic görme sansim olmadi ve simdi sende memnun degilsin yazmisin.
gecenlerde mirabel diye bir arkadasimiz baris beyin memnun olmayan bir hastasi yok demisti. alin iste ben onun yalanini düzelttigim icin bana laf yetistirip durdu. buyrun bu forumda baris cakir denilince ilk dilemgiz nicki verilirdi ama artik o da memnun degilse diyecek birsey yok.
umarim mirabel hanimda her doktorun memnun olmayan hastasi oldugunu kabullenir eklemem gerekir yazdigi baska commentleri okumadim cünkü ben sadece söylenen yada fazla arastirilmayan birseyi dogruladim gerisi umrumda degil.

dilemgiz umarim en kisa zamanda burnunu düzeltebilecek bir doktor bulursun ve bu durumdan kurtulursun.
saygilar.

Bak, birkere burda yalancı yalanını ortaya çıkarttım diye diye konuşamazsın yorum vardır sende o yorumu doğru bulursun yada yanlış bulursun. Kullandığın uslübe dikkat et lütfen, mahalle kavgası yapmıyoruz, seviyeli ol! VE Başka insanların acılarını kullanarak provakasyon yapma hiçhoş değil. Bir insan burda samimi bir şekilde sıkıntısını ve üzüntüsünü anlatıyor ve sen bir önceki tartışmada haklı çıkmak için onun acısını kullanıyorsun!!!!! Herkesin fotoğrafını görmek için eklemişsin ama ne hikmetse bir geçmiş olsun bile dememişsin! Ve gerçekten acı çeken bir insanının yazısı üstünden prim yapmak için atlamışsın yine cumburlop!! 500 SAYFALIK FORUMDA şikayet edene rastlamadım dedim diye beni yalancılıkla itham edersen bu işin sonu hakaretten mahkemelere kadar gider...haberin olsun!!!

DİLEMGİZ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR VE BU SIKINTILARDAN KURTULURSUN! REVİZYON GEÇİRMİŞ BİR OLARAK SIKINTILARINI İYİ ANLIYORUM VE İYİ DİLEKLERİMİ GÖNDERİYORUM SANA...

Yazilanlari okuyorum o kadar aci cektikten sonra olumsuz yasananlar cok zor :( Cok gecmis olsun yeniden .Umairm tum formdaki arkadaslar gonlunce istedigi burna kavusur .

Arkadaslar yazidm ama cevap verilmedi gozden kacti .Baris bey ameliyatlarini nerde yapiyor ve maliyeti nedir ozelde bana mesaj atma sansiniz varmi ? Tesekkurler.

Canım inşallah böyle birşeyi asla deneyimlemezsin,kimse yaşamasın bu duyguyu..kul yapısı anladık da 2 defa ameliyat oldum insaf yani.İlk ameliyatta kabul edilebilirdi bu durum benim babam da doktor kendi söyler doktor elinden geleni yapar ama dokular da önemlidir diye..Bu zaten benim kabullendiğim bir olgu ama burun deliklerimin birinin diğerine göre büyük ve yamuk olması da kul yapısı değil neticede.Öyle olsa ikisi de aynı büyüklükte ve yamuklukta olur birisi daha düzgün durduğuna göre bu işin bi oluru var demek ki..
Ayrıca burada beni en çok hayalkırıklığına uğratan doktorun tavrı.Attığım mail çok içtendi ve cevap bile yazılmadı okunmuş olmasına rağmen.Yoğun yoğun anladık da 30 saniyesini alırdı yazmak.
Ben hassas bir dönemden geçmiyorum Barış beyin sinirlerime yaptığı masaj sonuc hassaslaştım.Dediğim gibi 3 aydır sakince iletişim kurmaya çalışıyorum ki görüşmeye gidene kadar da bunu korudum.Ayrıca görüşmeye gittiğimde beni son hasta olarak aldı ve kokteyl düzenliyordu yani keyfi gayet yerindeydi ve acelesi yoktu anlayacağın tavır buydu !

canım nasıl uzuldum anlatamam sımdı psıkolojını anlıyabılıyorum gercekten cok zor ben senın burnunu gorup karar vermıstım hatta sen revızyon oldugunda yıne revızyon olmaya da karar vermıstım cunku o kadar guzel burnun vardı nazar degdı herhalde..benımde revızyon 1 yıl olucak burun delıklerım eşit degıl ama daha oncede degıldı ondan hıc takmıyorum alttan bakılınca bellı edıyor cok sukur sımdılık bır sorun yok ama halen şiş umarım ılerdede olmaz ..nefes problemım bana gore devam edıyor halen ısteıdgım gıbı nefes alamıyorum yada bana ole gelıyor.cok cok gecmıs olsunnn umarım en kısa zamanda bu sorundan kurtulursun....:5::5::5::5::5::5:

Bak, birkere burda yalancı yalanını ortaya çıkarttım diye diye konuşamazsın yorum vardır sende o yorumu doğru bulursun yada yanlış bulursun. Kullandığın uslübe dikkat et lütfen, mahalle kavgası yapmıyoruz, seviyeli ol! VE Başka insanların acılarını kullanarak provakasyon yapma hiçhoş değil. Bir insan burda samimi bir şekilde sıkıntısını ve üzüntüsünü anlatıyor ve sen bir önceki tartışmada haklı çıkmak için onun acısını kullanıyorsun!!!!! Herkesin fotoğrafını görmek için eklemişsin ama ne hikmetse bir geçmiş olsun bile dememişsin! Ve gerçekten acı çeken bir insanının yazısı üstünden prim yapmak için atlamışsın yine cumburlop!! 500 SAYFALIK FORUMDA şikayet edene rastlamadım dedim diye beni yalancılıkla itham edersen bu işin sonu hakaretten mahkemelere kadar gider...haberin olsun!!!

DİLEMGİZ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM HER ŞEY GÖNLÜNCE OLUR VE BU SIKINTILARDAN KURTULURSUN! REVİZYON GEÇİRMİŞ BİR OLARAK SIKINTILARINI İYİ ANLIYORUM VE İYİ DİLEKLERİMİ GÖNDERİYORUM SANA...

ben herkese gecmis olsun demek zorunda degilim. herkese burnun güzel oldu demek zorunda da degilim yoksa böyle bir zorunluluk mu var da ben bilmiyorum??? yani birsey yaziyorsan lütfen biraz düsünde yaz. gecmis olsun yazmiyorum diye resimleri görmek yasak demek iyi peki ahahaha eklemem bundan sonra. :)))

ama 500 sayfalik forumda sikayet edene rastlamadim diyorsan o 500 sayfayi okuyacaksin hatta baris cakirin iki topigi var ikisinide okuyup öyle sikayet eden yok diyeceksin. tabi sen simdi bunu kabullenemiyorsun anliyorum seni ve burda sorun baris cakir degil ben her doktor icin ayni seyi yazarim.
ben kimsenin acisini kullanmiyorum mirabel ve seninle daha fazla tartiscak degilim cünkü yasinin tam olarak kac olduguna emin degilim. karsimda sanki kücük bir cocuk varmis gibi geliyor bana.

dava ac sekerim bende acarim karsilikli atisiriz artik ahahaha davayla mi korkutacaksin beni??? :)
milletin agzinda bu dava acarim sakiz oldu artik. yok dogruyu söyleyeni gercekten 9 köyden kovarlarmis. neyse dava acmani bekliyorum. bende mahkemede ayni seyleri tekrarlarim. :)

hadi kolay gelsin. mahkemeye gelirken lolipopunu unutma.

not: lütfen her resim ekleyen gecmis olsun yazsin. ahahaha. komiksin mirabel hemde fazlasiyla komik.

Son düzenleme:
Siebelle, göremedim ben seni. Ben biraz erken ulaştım oraya, epey bir kalabalık vardı içeride, uzun süre bekledik ama bizden sonra yeni gelen olmadıgı için yetisemedigini düşündüm

Canm trafik vardi anca 7de orda olabildm seni sordm hemen bn gelmeden cikmissin:)gorusemedk artik bidahaki sefere isallah..:)tamponlar cikinca rahatlamissndr dimi:)

Evet kimsenin başına gelmesin böyle bişey..Allahım seni nazarlardan :nazar:saklasın bebek gibi olmuşsun..Ben sadece çok üzgünüm...

Bnde senin adina cok uzgunum..yani dokunsalar aglicam..tesekkr ederm cnm isallah saglkla omr boyu kullanirim sende en yakn zamanda care bulr mutlu olrsn umarim baris bey bu konuyla yakindan ilgilenir sen onun ilgiszlgnede cok sıkılmssn..sonucta herkes bekler bunu..lutfen daha fazla uzulme dualarm seninle olucak hoscakal cnm..

Canm trafik vardi anca 7de orda olabildm seni sordm hemen bn gelmeden cikmissin:)gorusemedk artik bidahaki sefere isallah..:)tamponlar cikinca rahatlamissndr dimi:)

Çok acıdı canım tamponlar çıkınca ya da ben hiç acimayacagina inandirdim kendimi ondan öyle geldi ama rahatlama oldu tabii hemde ne rahatlama. 4 gün için bile olsa yarım nefes almak çok zordu, Allah solunum yetmezliği çeken hastaların yardımcısı olsun, çok zor olmalı.
Çıktı mı alcın? Nasıl oldu burnun? Cokta merak etmiştim, bir dahaki kontrolün ne zaman? Ben Çarşamba orda olcam yine aksam saatlerinde, alçı için

Son düzenleme:
Yazilanlari okuyorum o kadar aci cektikten sonra olumsuz yasananlar cok zor :( Cok gecmis olsun yeniden .Umairm tum formdaki arkadaslar gonlunce istedigi burna kavusur .

Arkadaslar yazidm ama cevap verilmedi gozden kacti .Baris bey ameliyatlarini nerde yapiyor ve maliyeti nedir ozelde bana mesaj atma sansiniz varmi ? Tesekkurler.

Baris bey ameliyatlarını Fulya Acıbadem hastanesinde yapıyor canım. Hersey icinde 5.500 tl

Çok acıdı canım tamponlar çıkınca ya da ben hiç acimayacagina inandirdim kendimi ondan öyle geldi ama rahatlama oldu tabii hemde ne rahatlama. 4 gün için bile olsa yarım nefes almak çok zordu, Allah solunum yetmezliği çeken hastaların yardımcısı olsun, çok zor olmalı.
Çıktı mı alcın? Nasıl oldu burnun? Cokta merak etmiştim, bir dahaki kontrolün ne zaman? Ben Çarşamba orda olcam yine aksam saatlerinde, alçı için

yaaa bnm acımamıstı sadece deişik bi his gibi gelmişti.. bnmde alcılarım cıktı önce biraz yadırgadım özellikle kas aram baya sis tabiki bunlar normal seyler ama begendim ifadem yumusamıs yasım küçülmüş simdilik bi sıkıntı yok işallah olmazda..sadece birazcık barıs bey mıncıkladı burnumu:) o biraz canımı yaktı:1:bnm artk kontrolüm 1nci ayında yani 15 gün sonra tatlım.. biz otoparka girerken biri cıkıodu acaba senmiydin o yanında bi beymi vardı otoparkta gördüm içimden gecti acaba senmiydin diye:)

canm mesajın için cok teşekkür ederim mesaj atamıyorum henüz özelden.. ama ilgine cok memnun oldum simdilik hersey yolunda ve ömür boyu öle olucak işallah..biraz dedigin gibi tedirgin oldum ama suan cok iyiyim tabiki bu tarz seyler birazda şans diye düşünüyorum ne yazıkki.. umarım sende mutlu olursun sorunlarını çözersin..ince davranısın için tekrar tesekkür ederim seninde hersey gönlünce olsun cnm bnm:)

ben herkese gecmis olsun demek zorunda degilim. herkese burnun güzel oldu demek zorunda da degilim yoksa böyle bir zorunluluk mu var da ben bilmiyorum??? yani birsey yaziyorsan lütfen biraz düsünde yaz. gecmis olsun yazmiyorum diye resimleri görmek yasak demek iyi peki ahahaha eklemem bundan sonra. :)))

ama 500 sayfalik forumda sikayet edene rastlamadim diyorsan o 500 sayfayi okuyacaksin hatta baris cakirin iki topigi var ikisinide okuyup öyle sikayet eden yok diyeceksin. tabi sen simdi bunu kabullenemiyorsun anliyorum seni ve burda sorun baris cakir degil ben her doktor icin ayni seyi yazarim.
ben kimsenin acisini kullanmiyorum mirabel ve seninle daha fazla tartiscak degilim cünkü yasinin tam olarak kac olduguna emin degilim. karsimda sanki kücük bir cocuk varmis gibi geliyor bana.

dava ac sekerim bende acarim karsilikli atisiriz artik ahahaha davayla mi korkutacaksin beni??? :)
milletin agzinda bu dava acarim sakiz oldu artik. yok dogruyu söyleyeni gercekten 9 köyden kovarlarmis. neyse dava acmani bekliyorum. bende mahkemede ayni seyleri tekrarlarim. :)

hadi kolay gelsin. mahkemeye gelirken lolipopunu unutma.

not: lütfen her resim ekleyen gecmis olsun yazsin. ahahaha. komiksin mirabel hemde fazlasiyla komik.
Geçmiş olsun demek gayet insani bir olaydır. bunu yapmak senin için bu kadar zorsa diyecek bir şey yok tabii... İnsanlar birbirine yardımcı olmak için burada...resimlerini ekleyerek somut şeylerle birbirlerine yardımcı oluyorlar...senin gibi sırf merakını gidermek isteyenlerde var tabi ama en azından insanlık gereği geçmiş olsun yazabilecek kadar nazikler....Tabii kimsenin burnunu beğenmek zorunda değilsin ama burunlarını beğenmediği bir doktorun sayfasında ne arar insan?
Nezaket zorunluluk değildir ama toplumsal bir gerekliliktir. Tanımadığın bir insana şekerim filan yazdığına göre nasıl bir kültürden geldiğin ortada, O yüzden "nezaket" gibi bir kavramdan bahsetmekte yersiz tabii...İnsanlara "yalancı", "şekerim", "haha komiksin" diye hitap eden birinin nezaketi ve akıl yaşı sorgulanamaz...Konu kapanmıştır olumsuz yorumları aramaya devam edebilirsin...İyi şanslar...

yaaa bnm acımamıstı sadece deişik bi his gibi gelmişti.. bnmde alcılarım cıktı önce biraz yadırgadım özellikle kas aram baya sis tabiki bunlar normal seyler ama begendim ifadem yumusamıs yasım küçülmüş simdilik bi sıkıntı yok işallah olmazda..sadece birazcık barıs bey mıncıkladı burnumu:) o biraz canımı yaktı:1:bnm artk kontrolüm 1nci ayında yani 15 gün sonra tatlım.. biz otoparka girerken biri cıkıodu acaba senmiydin o yanında bi beymi vardı otoparkta gördüm içimden gecti acaba senmiydin diye:)

Gözlerimin altı mosmordu diye elimle tuzumu kapatıyordum :) babam götürdü beni, muhtemelen ben olabilirim :)

evet ozmn sendn önünüzden gectik ama cok göremedim neyse kimbilir belki bigün karsılasırız:)

umarım..ben zaten çok niyetliyim, birgün hep birlikte buluşalım istiyorum, umarım olur.
bu arada fotoğraf ekledim, eski burnum ve alçılı burnum. morluğum çoktu diye makyaj yaptım biraz ama :)

Back