merhabalar kızlar..
hatırlayanlarınız olur belki, ben de geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştum Barış Bey'e..hem deviasyon hem estetik için.
eski burnum çok büyük ve çok kemerliydi, ne yapılsa hoşuma giderdi, o yüzden şu an burnumun genel halinden memnunum. profilden güzel görünüyor.
ama aylar içinde, burnumun önden görünüşünde ciddi bir sorun oldu.. burun kemiğim resmen yamuldu, hafif , hatta hafiften öte bayaa bir "c" şeklini aldı.. nefes almam da son 3 aydır sıkıntılı, ama şu anki hamileliğime mi bağlı, yoksa kayan kemik yüzünden mi böyle oldu bilemiyorum..
6 ay kontrolümü ihmal ettiğim için Barış Bey'in son durumdan haberi yok, yakın zamanda gidicem, ama şimdi hamileyim, 2 ay sonra bebek gelecek, revizyon dese bile, bunun için ne zamanım ne enerjim ne de bütçem var...
nasıl olacak bilmiyorum.
ben ameliyat olma kararımdan hiç pişman değilim. sonuçta şu anki burnum öncekinden çok daha iyi. ama 1 sene önceki netlikle "gözü kapalı yine Barış Bey'e olurdum" diyemiyorum. bu başlığı takip eden, fikir almak isteyen arkadaşlara da bunu söylemeyi kendime borç bilirim.
bu arada geçen hafta hasta olduğum için gittiğim kulak burun boğazcı da, yeterli kıkırdak konmadığı için burnumda düşme başlangıcı olduğunu söyledi. kısa zamanda içinde ciddi sorun yaşayacağınızı düşünüyorum dedi. alabora oldum.
ben henüz bir şey farketmedim düşme müşme namına, ama kbbci ne gördü de bunu söyledi bilmiyorum, bu da ekstra sıktı canımı.
şöyle bir göz attım da son yazılanlara, revizyon haberleri gündemde hep.
ilk başta düzgün olan burunlarımıza sonradan ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum..
eskiden tanıdığım arkadaşlarıma da selamlar, umarım hepimiz için hayırlısı olur..
bu arada resim görmek için sık sık arkadaşlık teklifleri alıyorum bu başlığı takip edenlerden. ben uzun zaman önce kaldırdım burun resimlerimi.. teklif gönderenlere genelde durumu mesajla izah ediyorum ama mesaj atmadan reddettiklerim de gücenmesinler e mi?
merhaba arkadslar ozelden mesaj atıp burnumun son durumunu merak eden arkdslar vardı bende burdan yazıp diğer merak edenler varsa aydınlatmak ıstedım son olarak 7.ayı doldurucam ve ılk zamandan bu yana burnum gittikce oturdu ve sanırım zamanla dahada değişicek suan cok fazla olmasada eskıye nazaran daha memnunum gittikçe alşıyorum barıs beyın basta soyledıklerıne daha fazla kulak versydım belkı bukadr sıkıntı yasamzdm evet kısmen oturması 7 ayı buldu 1 yılda sanırım dahada ıyı olucak revızyon fıkrınden vazgecebılırım evet belkı cok o hayallımdekı burun değil ufak tefek sorunlarım var ama zaamnla belkı hıc gormıcem bile en azından suan ıcın revızyon fıkrınden vazgcetım bı 6 ay sonrakı duruma gore degerlendırıcem merk eden arkdslar barıs beyı gonul rahatlğyla tavısye ederım tek pişşmanlğım barıs beyın soyledıklerını bastan cok ıyı dınleyıp sabretmemmdı burun amılyatı sabır ısıymıs bnde cok sabırlı bı ınsan olmadgım ıcın sandımkı sıslerım hıc ınmıcek fakat durum oyle degılmıs kısaca suan revızyon fıkrınden uzaklaşmaya başladım cunku belkı olduktan sonrada pişmn olablrım dıye cekıncelerım var en ıyısı bıraz daha beklemek surecı tamamlamak karar asamasında olan arkdslar ewet kendı kendıme okadr sıkıntı yaratmama ragmen barıs beyı gozum kapalı tavsıye edıyorum
canım öncelikle sana çok büyük geçmiş olsun.. gerçekten yaşadığın zor bi psikoloji herşeyden önce..kontrolleri ihmal etmeseydin diyorum keşke..çünkü bazen bu tür durumlarda önce kendisi söylüyor ne durumda oldğunu iyi ya da kötü..
burun anatomisini bu kadar iyi çözümleyen bu konuda tasarılar üreten ve ödüller alan bir doktor eksik kıkırdak koydu diye bu tarz bir sorun oluşacağını sanmıyorum. kaldı ki kbb ci neye göre bunu söyledi diyosun, muhtemelen röntgen bile çekmeden uzaktan muayeneyle yaptığı bi yorum. tekrar diyorum, geçmiş olsun canım ama keşke kontrolünü ihmal etmeseydin..
bakın, buranın etkisini algılayabiliyor musunuz bilmiyorum. ama pek çoğumuz doktoru bulmadan önce ilkönce burayı okuyoruz. dolayısıyla ameliyatımı yaptığı halde bile içim karamsarlaştı. bi de yaptırmayanların düşüncesi direk bu doktoru elemek olacaktır. o nedenle yorumları yazmadan önce bunları düşünmek gerekir. hepimiz bu doktoru kendimiz tercih ettik. harcamak da bu kadar kolay olmamalı. biz milletçe teşekkür etmeyi unutan ama şikayeti yaymayı pek seven bi milletiz. o yüzden şikayetlerin çoğalması normaldir.
iki kedili deli yerinde olsam ben de paniklerdim, kolay değil.. geçmiş olsun canım tekrar, bildiğim kadarıyla barış bey düzeltme işlemi için para almıyo. kontrol için zaten alınmıyo. doğuma 2 ayın varmış en azından bi kontrole git canım bizi de rahatlat kendin de rahatla:)
canım genel anlamda eleştirilerin olumsuzlukların onun başlığı altında çoğalmasının onun adına pek hoş birşey olmadığını düşünüyorum. ayrıca iki kedilinin yazdığı cümleden dolayı. gözüm kapalı giderim diyemem dediği için. onun ruh halini göz önüne aldığımızda haklıdır, ancak kbb ci den çok kendi doktoruna kontrollerini yaptırması taraftarıyım. evet, "harcamak" kelimesi fazla kaçmış, yine de şunu söyleyebilirim. cümlede "ama"dan sonrası insanların aklında kalmaz. öncesi kalıcıdır. yani burnumu beğenmiyorum ama barış bey iyi bir doktor demek bir şeyi değiştirmiyor. elbette şikayetlerimizi memnuniyetsizliklerimizi belirteceğiz. ancak, kontrol edilip şikayetlerimizin çözümü olup olmadığını öğrendikten sonra. gayriihtiyari yazılan olumsuz bir mesaj, bu sitenin ne kadar tıklandığı göz önüne alındığında, zararlı olabilir. ben barış beye ameliyat olduğum halde içim karardı diyorum ya:)
amacım doktor fanatizmi değil. sadece burda yazdığımız kelimelerin gücünü paylaşmaya çalıştım. insanlar endişelerini gidermek için bu sayfaları tıklıyo, bizim deneyimlerimizi okumak için.
anlıyorum canım, bu senin fikrin elbette..işte benim de bahsettiğim şu ki, güven kaybedilmesi için doktordan ilgisizlik ya da tatmin edecek cevaplar alınamaması gerekir. ancak henüz kontrole bile gidilmemiş anlatabiliyor muyum? elbette her şey paylaşılmalı. ancak, üzerimize düşen yapıldıktan sonra?
eminemir, dahlia, ayseall hem bebekle ilgili iyi dilekleriniz hem de geçmiş olsun dediğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar.. çok incesiniz.
dahliacım, burnumun resmini buraya eklemek istemem, zaten hamilelik psikolojisi tuhaf bir şey, bir de burnumla ilgili tatsız yorumları kaldırabilecek durumda hissetmiyorum.
ama sana faydası olacağını düşünüyorsan, özelden mesajlaşalım, mailimi vereyim, oradan sana göndereyim resim olur mu ?
senin burnunda da revizyon gerekmesine çok üzüldüm.. insanın canını çok sıkan bir durum bu tabii. revizyon gerekme ihtimalini taa en başından bilsek de, insan kendi için en iyisini düşünüyor. hayırlısı olsun diyeyim. Barış Bey revizyonların kolay ve kısa operasyonlar olduğunu söylemişti bir kez, kolaycacık atlatırsın umarım.. içini ferah tut..
ayseall, ben senin çoktan ameliyat olduğunu düşünüyordum. demek halen muallaktasın ha.. her işte bir hayır vardır be canım, bekliyorsan, bunun da sebebi vardır elbet..
estetik operasyon işi de hakkaten başlı başına risk. sonuç garantisini kimse veremiyor. o yüzden karar verip gün almak zor.. kendin için en iyisini de sen bilirsin, yüzde yüz emin olmadan hareket etmeyerek en iyisini yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?