• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

kızlar burun resimlerimi ekliyorum. henüz 14 gün oldu. yorumlarınızı bekliyorum;)

$eskiburun.jpg

$yeniburun.jpg

carmila şu an burnun çok güzel canım ama burdaki arkadaşlar genelde aylar sonra sorun yaşadılar
inş. senin hep güzel kalır tatlım opuyorumnanaktan

kızlar çok teşekkür ederim:)umarım bir sorun olmaz ilerde.. ancak bende ufak bi rötuş olduğu ve burun ucuyla ilgili bir operasyon olmadığı için zannediyorum bir problem yaşamayacağım. takip edebildiğim kadarıyla genelde burun ucu sorunları var di mi arkdaşlar?

duffy87 yaa benimde burnumun kemiği kalınlaştı üst taraf genişledi ya ameliyat öncesi sanki daha inceydi sonrasında hep şişliktir inicek die bekledim ama inmio 6. ay oldu kontrole gidicem bakalım ne diyicek barış bey off yaa bende gülünce burnumun ucum düşüo sanki eski burnum gibi oluo gibi gelio bana o zaman da sinirim bozuluo nedense son günlerde daha da beğenmez oldum :((

Kızlar nazar mı değiyor son günlerde sorunlar duymaya başladım aklım karıştı, özellikle aylar sonra sorunlar çıkması beni düşündürüyor, hele hele bu ameliyatı olmak isteyen biri olarak. Eminemircim fotonu eklersen biz de bakarız düşüncelerimizi paylaşırız canım belki sana öyle geliyor olabilir. Duffycim ilk albümünde, yani çok fotoğraf olan albümünde çok ciddi bir sorun göremedim, ama demek istediğini de anlıyorum burun daha inceleceği halde öyle olmamış sanki ilk ameliyat fotolarından bu yana çok değişmemiş gibi. Yine de dediğim gibi bana çok doğal geldi yani seni yolda görsem çok doğal bir burun diye düşünürdüm. Ama ikinci albümüne bakınca kesinlikle revizyon lazım burun yuvarlaklaşmış ve büyümüş dedim kendi kendime. Canım sen ne karar verirsen ver, mutlu ol gerisi önemsiz. ıyi haberlerinizi bekliyorum kızlar.

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim:)umarım bir sorun olmaz ilerde.. ancak bende ufak bi rötuş olduğu ve burun ucuyla ilgili bir operasyon olmadığı için zannediyorum bir problem yaşamayacağım. takip edebildiğim kadarıyla genelde burun ucu sorunları var di mi arkdaşlar?

evt canım senin burun ucun kalkıkmış zaten
sadece kemer gitmiş
ufacık bi rötuşta olsa çok farkediyo valla :nazar:

doğru söylüyosun canım..şişliklere rağmen kemerin olmaması ifadeyi bile değiştiyor. ancak burun ucu hakikaten üst kısma nazaran daha zor ve riskli bir bölge. umarım sorun yaşayan arkadaşlar çözüme ulaşırlar.
ama bu burun kemiğinin kalınlaşmasını anlayamadım ya? nasıl bir sorun bu? kemik neden kalınlaşsın ki?

gayet güzel olmuş güle güle kullan

duffy87 yaa benimde burnumun kemiği kalınlaştı üst taraf genişledi ya ameliyat öncesi sanki daha inceydi sonrasında hep şişliktir inicek die bekledim ama inmio 6. ay oldu kontrole gidicem bakalım ne diyicek barış bey off yaa bende gülünce burnumun ucum düşüo sanki eski burnum gibi oluo gibi gelio bana o zaman da sinirim bozuluo nedense son günlerde daha da beğenmez oldum :((

iğneyle indirir umarım şişlikleri barış bey...
sen de resim yükle bi bakalım nasıl son hali?

kacakgirl sen memnunmsn halinden ? nefes sorunun vesayre olyomu ?

canım ben cok memnunum sadece etlerım sıstı nefesım azaldı gıbı ama bu alerjık bır durumda olabılır yada benım bunyemden dolayıda olabılır sekıl olarak memnunum eskıye nazaran tabıkıde ama bız ınsanlaar devamlı daha mukemmelı ısteıdgımızden bıraz daha sole kalkık olsa kısa olsa dıyorum tabıkıde...iş yogunlugumu atabılsem en kısa zamanda ufak bır rötusla kaldırmayı dusunuıyorm bıde etlerımı kuculcek:)))kaydirigubbakcemile

merhaba bende barış çakıra ameliyat olmayı düşünüyorum benide arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz sevgiler

kızlar bişey sorucam.. bu ameliyattan sonra acayip reaksiyonlar olmaya başladı. burnum durmadan soyuluyo ve bende bu yaşıma kadar siyah nokta bilmem, siyah noktalar oluştu çılgın gibi..bu normal mi ki? bir de, buna napsam acaba? burnum şuan çok hassas olduğu için bişey de yapamıyorum??

canım bu olanlar gayet normal bende de aynısı oldu hatta burnumda hala yağlanma ve soyulma var özellikle banyo sonrası :) korkmana gerek yok ama cilt bakımına dikkat etmen gerekio bebek gibi bakım istio burnumuz :)

siz neler yapıyosunuz bakım için? ben dokunamıyorum bile..sadece banyoda jellerle yıkıyorum dokunmak için çok hassas şuan..bi de makyaj yapmaya ne zaman başladınız? ben alçı çıkar çıkmaz sürmeye başladım bişiler dayanamadım:)

Merhaba Arkadaşlar...
Bizimde bir sorunumuz var ama sorun benimle ilgili değil Erkek kardeşimle ilgili.Kendisinin burnunda ciddi anlamda estetiksel bozukluk mevcut ve dudağında da. Bildiğim kadarıyla Barış Bey burun estetiklerini başarı ile yapıyor fakat dudak estetiğinde nasıl bir uzmandır. deneyimi olan varsa bizimle paylaşır mı.
Kardeşim ciddi anlamda sorunlu , aynalara dahi bakmıyor,asla hiçbir fotoğrafa dahi girmek istemiyor.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Merhaba Arkadaşlar...
Bizimde bir sorunumuz var ama sorun benimle ilgili değil Erkek kardeşimle ilgili.Kendisinin burnunda ciddi anlamda estetiksel bozukluk mevcut ve dudağında da. Bildiğim kadarıyla Barış Bey burun estetiklerini başarı ile yapıyor fakat dudak estetiğinde nasıl bir uzmandır. deneyimi olan varsa bizimle paylaşır mı.
Kardeşim ciddi anlamda sorunlu , aynalara dahi bakmıyor,asla hiçbir fotoğrafa dahi girmek istemiyor.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Merhaba star dust Baris beyin kendi Web sitesindeki özgeçmişini okursan orada yazıyor 2003 yılında damak dudak problemlerini gidermede kullandığı teknik Türkiye birincilik ödülü almış bariscakir.com

herkese merhaba
15 gün önce sevgili barış çakıra burun ameliyatı oldum.ameliyata karar verme aşamasında kafamda bir tek barış bey vardı çünkü bu konuda bana yeterli güveni veriyordu. ameliyatım gerçekleşti ve yanlış bir karar olmadığını yaşayarakta görmüş oldum.öncelikle benim burnumu yaptırma sebebim kırık olmasıydı.ve kırık kemiğin yarattığı çok abartılacak kadar olmasada bir çıkıntı vardı.bu görüntüden rahatsız oluyordum.nefes alma problemim yoktu.ben barış barış beyden bu kemiğin yarattığı görüntüden kurtulmayı ve tabiki sonucunda doğal, estetik olduğu anlaşılmayan bir buruna sahip olmayı istedim.tasarladığı burunu da çok beğendim.şimdi 15 gün oldu. alçı açılınca tasarladığı burun karşımdaydı.ameliyat sürecinde morluklar şişlikler normal boyutlardaydı.bir cerrahın başarısı ameliyattaki zorlukları aza indirir diye düşünüyorum.şuan sonuçtan ve yaşadığım süreçten memnunum.düşüncelerimi paylaşmak istedimyerimseniben

Merhaba star dust Baris beyin kendi Web sitesindeki özgeçmişini okursan orada yazıyor 2003 yılında damak dudak problemlerini gidermede kullandığı teknik Türkiye birincilik ödülü almış bariscakir.com

Merhaba cevap için teşekkürler.
Ama yine de ameliyat olan tecrübesi olanlarında paylaşmasını isterim :)
sitesini inceledim. duyduklarım konusunda yanılmamışım.Oldukça başarılı bir cerrah

merhabalar kızlar..

hatırlayanlarınız olur belki, ben de geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştum Barış Bey'e..hem deviasyon hem estetik için.
eski burnum çok büyük ve çok kemerliydi, ne yapılsa hoşuma giderdi, o yüzden şu an burnumun genel halinden memnunum. profilden güzel görünüyor.
ama aylar içinde, burnumun önden görünüşünde ciddi bir sorun oldu.. burun kemiğim resmen yamuldu, hafif , hatta hafiften öte bayaa bir "c" şeklini aldı.. nefes almam da son 3 aydır sıkıntılı, ama şu anki hamileliğime mi bağlı, yoksa kayan kemik yüzünden mi böyle oldu bilemiyorum..

6 ay kontrolümü ihmal ettiğim için Barış Bey'in son durumdan haberi yok, yakın zamanda gidicem, ama şimdi hamileyim, 2 ay sonra bebek gelecek, revizyon dese bile, bunun için ne zamanım ne enerjim ne de bütçem var...
nasıl olacak bilmiyorum.

ben ameliyat olma kararımdan hiç pişman değilim. sonuçta şu anki burnum öncekinden çok daha iyi. ama 1 sene önceki netlikle "gözü kapalı yine Barış Bey'e olurdum" diyemiyorum. bu başlığı takip eden, fikir almak isteyen arkadaşlara da bunu söylemeyi kendime borç bilirim.

bu arada geçen hafta hasta olduğum için gittiğim kulak burun boğazcı da, yeterli kıkırdak konmadığı için burnumda düşme başlangıcı olduğunu söyledi. kısa zamanda içinde ciddi sorun yaşayacağınızı düşünüyorum dedi. alabora oldum.
ben henüz bir şey farketmedim düşme müşme namına, ama kbbci ne gördü de bunu söyledi bilmiyorum, bu da ekstra sıktı canımı.

şöyle bir göz attım da son yazılanlara, revizyon haberleri gündemde hep.
ilk başta düzgün olan burunlarımıza sonradan ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum..
eskiden tanıdığım arkadaşlarıma da selamlar, umarım hepimiz için hayırlısı olur..

bu arada resim görmek için sık sık arkadaşlık teklifleri alıyorum bu başlığı takip edenlerden. ben uzun zaman önce kaldırdım burun resimlerimi.. teklif gönderenlere genelde durumu mesajla izah ediyorum ama mesaj atmadan reddettiklerim de gücenmesinler e mi?

Back