Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çok teşekkür ederim:)umarım bir sorun olmaz ilerde.. ancak bende ufak bi rötuş olduğu ve burun ucuyla ilgili bir operasyon olmadığı için zannediyorum bir problem yaşamayacağım. takip edebildiğim kadarıyla genelde burun ucu sorunları var di mi arkdaşlar?
kızlar çok teşekkür ederim:)umarım bir sorun olmaz ilerde.. ancak bende ufak bi rötuş olduğu ve burun ucuyla ilgili bir operasyon olmadığı için zannediyorum bir problem yaşamayacağım. takip edebildiğim kadarıyla genelde burun ucu sorunları var di mi arkdaşlar?
duffy87 yaa benimde burnumun kemiği kalınlaştı üst taraf genişledi ya ameliyat öncesi sanki daha inceydi sonrasında hep şişliktir inicek die bekledim ama inmio 6. ay oldu kontrole gidicem bakalım ne diyicek barış bey off yaa bende gülünce burnumun ucum düşüo sanki eski burnum gibi oluo gibi gelio bana o zaman da sinirim bozuluo nedense son günlerde daha da beğenmez oldum (
kacakgirl sen memnunmsn halinden ? nefes sorunun vesayre olyomu ?
Merhaba Arkadaşlar...
Bizimde bir sorunumuz var ama sorun benimle ilgili değil Erkek kardeşimle ilgili.Kendisinin burnunda ciddi anlamda estetiksel bozukluk mevcut ve dudağında da. Bildiğim kadarıyla Barış Bey burun estetiklerini başarı ile yapıyor fakat dudak estetiğinde nasıl bir uzmandır. deneyimi olan varsa bizimle paylaşır mı.
Kardeşim ciddi anlamda sorunlu , aynalara dahi bakmıyor,asla hiçbir fotoğrafa dahi girmek istemiyor.
Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Merhaba star dust Baris beyin kendi Web sitesindeki özgeçmişini okursan orada yazıyor 2003 yılında damak dudak problemlerini gidermede kullandığı teknik Türkiye birincilik ödülü almış bariscakir.com