merhabalar kızlar..
hatırlayanlarınız olur belki, ben de geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştum Barış Bey'e..hem deviasyon hem estetik için.
eski burnum çok büyük ve çok kemerliydi, ne yapılsa hoşuma giderdi, o yüzden şu an burnumun genel halinden memnunum. profilden güzel görünüyor.
ama aylar içinde, burnumun önden görünüşünde ciddi bir sorun oldu.. burun kemiğim resmen yamuldu, hafif , hatta hafiften öte bayaa bir "c" şeklini aldı.. nefes almam da son 3 aydır sıkıntılı, ama şu anki hamileliğime mi bağlı, yoksa kayan kemik yüzünden mi böyle oldu bilemiyorum..
6 ay kontrolümü ihmal ettiğim için Barış Bey'in son durumdan haberi yok, yakın zamanda gidicem, ama şimdi hamileyim, 2 ay sonra bebek gelecek, revizyon dese bile, bunun için ne zamanım ne enerjim ne de bütçem var...
nasıl olacak bilmiyorum.
ben ameliyat olma kararımdan hiç pişman değilim. sonuçta şu anki burnum öncekinden çok daha iyi. ama 1 sene önceki netlikle "gözü kapalı yine Barış Bey'e olurdum" diyemiyorum. bu başlığı takip eden, fikir almak isteyen arkadaşlara da bunu söylemeyi kendime borç bilirim.
bu arada geçen hafta hasta olduğum için gittiğim kulak burun boğazcı da, yeterli kıkırdak konmadığı için burnumda düşme başlangıcı olduğunu söyledi. kısa zamanda içinde ciddi sorun yaşayacağınızı düşünüyorum dedi. alabora oldum.
ben henüz bir şey farketmedim düşme müşme namına, ama kbbci ne gördü de bunu söyledi bilmiyorum, bu da ekstra sıktı canımı.
şöyle bir göz attım da son yazılanlara, revizyon haberleri gündemde hep.
ilk başta düzgün olan burunlarımıza sonradan ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum..
eskiden tanıdığım arkadaşlarıma da selamlar, umarım hepimiz için hayırlısı olur..
bu arada resim görmek için sık sık arkadaşlık teklifleri alıyorum bu başlığı takip edenlerden. ben uzun zaman önce kaldırdım burun resimlerimi.. teklif gönderenlere genelde durumu mesajla izah ediyorum ama mesaj atmadan reddettiklerim de gücenmesinler e mi?