• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

cnm çook geçmiş olsun çok üzüldüm durumuna ya umarım kbb cının dediği gibi bi sorun yoktur bence en kısa zamanda barış beye muayene olmasın bakalım ne giibi değişklikler görünüo burnunda belkide yanılıodur kbb cı barış bey daha iyi bilir kendi burnunu ve inş. hamilelik döneminide hayırlı bi şekilde atlatırsın sora ne olucaksa yaptırırsın dediğin gibi son zamanlarda ilk dönem güzel olan burunlarda sorunlar yaşanıo çok üzücü bi durum :((

merhabalar kızlar..

hatırlayanlarınız olur belki, ben de geçtiğimiz mart ayında ameliyat olmuştum Barış Bey'e..hem deviasyon hem estetik için.
eski burnum çok büyük ve çok kemerliydi, ne yapılsa hoşuma giderdi, o yüzden şu an burnumun genel halinden memnunum. profilden güzel görünüyor.
ama aylar içinde, burnumun önden görünüşünde ciddi bir sorun oldu.. burun kemiğim resmen yamuldu, hafif , hatta hafiften öte bayaa bir "c" şeklini aldı.. nefes almam da son 3 aydır sıkıntılı, ama şu anki hamileliğime mi bağlı, yoksa kayan kemik yüzünden mi böyle oldu bilemiyorum..

6 ay kontrolümü ihmal ettiğim için Barış Bey'in son durumdan haberi yok, yakın zamanda gidicem, ama şimdi hamileyim, 2 ay sonra bebek gelecek, revizyon dese bile, bunun için ne zamanım ne enerjim ne de bütçem var...
nasıl olacak bilmiyorum.

ben ameliyat olma kararımdan hiç pişman değilim. sonuçta şu anki burnum öncekinden çok daha iyi. ama 1 sene önceki netlikle "gözü kapalı yine Barış Bey'e olurdum" diyemiyorum. bu başlığı takip eden, fikir almak isteyen arkadaşlara da bunu söylemeyi kendime borç bilirim.

bu arada geçen hafta hasta olduğum için gittiğim kulak burun boğazcı da, yeterli kıkırdak konmadığı için burnumda düşme başlangıcı olduğunu söyledi. kısa zamanda içinde ciddi sorun yaşayacağınızı düşünüyorum dedi. alabora oldum.
ben henüz bir şey farketmedim düşme müşme namına, ama kbbci ne gördü de bunu söyledi bilmiyorum, bu da ekstra sıktı canımı.

şöyle bir göz attım da son yazılanlara, revizyon haberleri gündemde hep.
ilk başta düzgün olan burunlarımıza sonradan ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum..
eskiden tanıdığım arkadaşlarıma da selamlar, umarım hepimiz için hayırlısı olur..

bu arada resim görmek için sık sık arkadaşlık teklifleri alıyorum bu başlığı takip edenlerden. ben uzun zaman önce kaldırdım burun resimlerimi.. teklif gönderenlere genelde durumu mesajla izah ediyorum ama mesaj atmadan reddettiklerim de gücenmesinler e mi?

canım öncelikle çok geçmiş olsun. benim barış beye gözü kapalı ameliyat olmamın sebeplerinden biri sendin. Çok beğenmiştim senin burnunu burdaki çoğu insan gibi ve uzun zamandır da merak ediyordum, benim de revizon durumum çıkınca acaba daha önceden yaptıranlar ne durumda diye. sen ve qedi vardı o zaman takip ettiğim. çok üzüldüm gerçekten, en azından benim burnumdaki problem alçı çıktığından beri hafif bi şekilde anlaşılıyordu, senin neredeyse 1 yıl olacak ve sonradan problem çıkması revizyon olma düşüncemde gözümü korkuttu.
burnunun ilk halini hatırlıyorum harikaydı, son halini koymayı düşünür müsün? çok yardımcı olursun gerçekten, ben revizyon olunca her şey hallolucak diye düşünürken, şimdi revizyondan sonra neler çıkıcak diye düşünmeye başladım.
barış beye fotoğrafını atıp bi ön bilgi alabilirsin bence en azından durumu ve kbbcinin söylediğini karşılaştırırsın. belki moralini bozmana değmeyecek bir şeydir. inşallah durum kötüleşmez dediğin gibi bebekle ameliyat çok zor olur, emzirirken anestezi alınmıyor bildiğim kadarıyla. çok çok geçmiş olsun tekrar

iki kedili merhaba canim, öncelikle hamileliğini kutluyorum, sağlıkla bebeğin doğsun önemli olan o. Burun konusunda ise uzun zamandır takipteyim, (henüz ameliyat olamamış biri olarak-son anda ameliyattan vazgeçmiştim-) ameliyattan uzunca süre sonra bazı sorunlar okumaya başladım. Özellikle de son aylardır yazılanları ciddi şekilde takip ettiğim için açıkçası gözü kapalı kendimi bir doktora emanet etme fikrinden uzaklaştım. Umarım sorunun çok mühim değildir ve umarım KKB ci doktor yanılıyordur. Fikir almak için ve aklını rahatlatmak için başka bir KKB ciye de görün derim. Hamilelikte de nefes alma sorunları genelde görülyor. Burunların ameliyattan sonra eski deviasyonlu haline dönmeye çalıştığını da biliyoruz, burun hafızası dedikleri olaydan dolayı. Ama bu eğiklik çok az ve gözle ciddi belli olmayan bir eğiklik olmalı. Umarım sendeki durum da hafif bir eğikliktir.

canım öncelikle sana çok büyük geçmiş olsun.. gerçekten yaşadığın zor bi psikoloji herşeyden önce..kontrolleri ihmal etmeseydin diyorum keşke..çünkü bazen bu tür durumlarda önce kendisi söylüyor ne durumda oldğunu iyi ya da kötü..

burun anatomisini bu kadar iyi çözümleyen bu konuda tasarılar üreten ve ödüller alan bir doktor eksik kıkırdak koydu diye bu tarz bir sorun oluşacağını sanmıyorum. kaldı ki kbb ci neye göre bunu söyledi diyosun, muhtemelen röntgen bile çekmeden uzaktan muayeneyle yaptığı bi yorum. tekrar diyorum, geçmiş olsun canım ama keşke kontrolünü ihmal etmeseydin..

bakın, buranın etkisini algılayabiliyor musunuz bilmiyorum. ama pek çoğumuz doktoru bulmadan önce ilkönce burayı okuyoruz. dolayısıyla ameliyatımı yaptığı halde bile içim karamsarlaştı. bi de yaptırmayanların düşüncesi direk bu doktoru elemek olacaktır. o nedenle yorumları yazmadan önce bunları düşünmek gerekir. hepimiz bu doktoru kendimiz tercih ettik. harcamak da bu kadar kolay olmamalı. biz milletçe teşekkür etmeyi unutan ama şikayeti yaymayı pek seven bi milletiz. o yüzden şikayetlerin çoğalması normaldir.

iki kedili deli yerinde olsam ben de paniklerdim, kolay değil.. geçmiş olsun canım tekrar, bildiğim kadarıyla barış bey düzeltme işlemi için para almıyo. kontrol için zaten alınmıyo. doğuma 2 ayın varmış en azından bi kontrole git canım bizi de rahatlat kendin de rahatla:)

merhaba arkadslar ozelden mesaj atıp burnumun son durumunu merak eden arkdslar vardı bende burdan yazıp diğer merak edenler varsa aydınlatmak ıstedım son olarak 7.ayı doldurucam ve ılk zamandan bu yana burnum gittikce oturdu ve sanırım zamanla dahada değişicek suan cok fazla olmasada eskıye nazaran daha memnunum gittikçe alşıyorum barıs beyın basta soyledıklerıne daha fazla kulak versydım belkı bukadr sıkıntı yasamzdm evet kısmen oturması 7 ayı buldu 1 yılda sanırım dahada ıyı olucak revızyon fıkrınden vazgecebılırım evet belkı cok o hayallımdekı burun değil ufak tefek sorunlarım var ama zaamnla belkı hıc gormıcem bile en azından suan ıcın revızyon fıkrınden vazgcetım bı 6 ay sonrakı duruma gore degerlendırıcem merk eden arkdslar barıs beyı gonul rahatlğyla tavısye ederım tek pişşmanlğım barıs beyın soyledıklerını bastan cok ıyı dınleyıp sabretmemmdı burun amılyatı sabır ısıymıs bnde cok sabırlı bı ınsan olmadgım ıcın sandımkı sıslerım hıc ınmıcek fakat durum oyle degılmıs kısaca suan revızyon fıkrınden uzaklaşmaya başladım cunku belkı olduktan sonrada pişmn olablrım dıye cekıncelerım var en ıyısı bıraz daha beklemek surecı tamamlamak karar asamasında olan arkdslar ewet kendı kendıme okadr sıkıntı yaratmama ragmen barıs beyı gozum kapalı tavsıye edıyorum

merhaba arkadslar ozelden mesaj atıp burnumun son durumunu merak eden arkdslar vardı bende burdan yazıp diğer merak edenler varsa aydınlatmak ıstedım son olarak 7.ayı doldurucam ve ılk zamandan bu yana burnum gittikce oturdu ve sanırım zamanla dahada değişicek suan cok fazla olmasada eskıye nazaran daha memnunum gittikçe alşıyorum barıs beyın basta soyledıklerıne daha fazla kulak versydım belkı bukadr sıkıntı yasamzdm evet kısmen oturması 7 ayı buldu 1 yılda sanırım dahada ıyı olucak revızyon fıkrınden vazgecebılırım evet belkı cok o hayallımdekı burun değil ufak tefek sorunlarım var ama zaamnla belkı hıc gormıcem bile en azından suan ıcın revızyon fıkrınden vazgcetım bı 6 ay sonrakı duruma gore degerlendırıcem merk eden arkdslar barıs beyı gonul rahatlğyla tavısye ederım tek pişşmanlğım barıs beyın soyledıklerını bastan cok ıyı dınleyıp sabretmemmdı burun amılyatı sabır ısıymıs bnde cok sabırlı bı ınsan olmadgım ıcın sandımkı sıslerım hıc ınmıcek fakat durum oyle degılmıs kısaca suan revızyon fıkrınden uzaklaşmaya başladım cunku belkı olduktan sonrada pişmn olablrım dıye cekıncelerım var en ıyısı bıraz daha beklemek surecı tamamlamak karar asamasında olan arkdslar ewet kendı kendıme okadr sıkıntı yaratmama ragmen barıs beyı gozum kapalı tavsıye edıyorum

canım sevindim burnuna alışıyor olmana. umarım zamanla daha iyi olur yerimseniben

canım öncelikle sana çok büyük geçmiş olsun.. gerçekten yaşadığın zor bi psikoloji herşeyden önce..kontrolleri ihmal etmeseydin diyorum keşke..çünkü bazen bu tür durumlarda önce kendisi söylüyor ne durumda oldğunu iyi ya da kötü..

burun anatomisini bu kadar iyi çözümleyen bu konuda tasarılar üreten ve ödüller alan bir doktor eksik kıkırdak koydu diye bu tarz bir sorun oluşacağını sanmıyorum. kaldı ki kbb ci neye göre bunu söyledi diyosun, muhtemelen röntgen bile çekmeden uzaktan muayeneyle yaptığı bi yorum. tekrar diyorum, geçmiş olsun canım ama keşke kontrolünü ihmal etmeseydin..

bakın, buranın etkisini algılayabiliyor musunuz bilmiyorum. ama pek çoğumuz doktoru bulmadan önce ilkönce burayı okuyoruz. dolayısıyla ameliyatımı yaptığı halde bile içim karamsarlaştı. bi de yaptırmayanların düşüncesi direk bu doktoru elemek olacaktır. o nedenle yorumları yazmadan önce bunları düşünmek gerekir. hepimiz bu doktoru kendimiz tercih ettik. harcamak da bu kadar kolay olmamalı. biz milletçe teşekkür etmeyi unutan ama şikayeti yaymayı pek seven bi milletiz. o yüzden şikayetlerin çoğalması normaldir.

iki kedili deli yerinde olsam ben de paniklerdim, kolay değil.. geçmiş olsun canım tekrar, bildiğim kadarıyla barış bey düzeltme işlemi için para almıyo. kontrol için zaten alınmıyo. doğuma 2 ayın varmış en azından bi kontrole git canım bizi de rahatlat kendin de rahatla:)

barış beyin sayfasında barış beyi harcayan bir mesaja ben hiç rastlamadım. burnundan memnun olmayanlar dahi barış beyi tavsiye eder, kendiyle alakalı bir durum olduğunu düşünür. neden böyle söyledin anlayamadım?

bende bu sayfalarda barış beyi karalama gibi bişi okumadım barış bey çok iyi bir cerrah aynı zamanda çook iyi birisi yaptığı burun ameliyatlarıda her ameliyatta olduğu gibi kişiden kişiye değişik reaksiyonlar verebilio sadece insanlar burda karşılaştığı sıkıntıları paylaşıo memnuniyetinin yanında hepsi bu. ben ameliyat olacak arkadaşlara gözüm kapalı barış beyi tavsiye edebilirm ama dediğim gibi ameliyat sonuçları her doktorda olduğu gibi barış beyde de kişiden kişiye değişiyor.

canım genel anlamda eleştirilerin olumsuzlukların onun başlığı altında çoğalmasının onun adına pek hoş birşey olmadığını düşünüyorum. ayrıca iki kedilinin yazdığı cümleden dolayı. gözüm kapalı giderim diyemem dediği için. onun ruh halini göz önüne aldığımızda haklıdır, ancak kbb ci den çok kendi doktoruna kontrollerini yaptırması taraftarıyım. evet, "harcamak" kelimesi fazla kaçmış, yine de şunu söyleyebilirim. cümlede "ama"dan sonrası insanların aklında kalmaz. öncesi kalıcıdır. yani burnumu beğenmiyorum ama barış bey iyi bir doktor demek bir şeyi değiştirmiyor. elbette şikayetlerimizi memnuniyetsizliklerimizi belirteceğiz. ancak, kontrol edilip şikayetlerimizin çözümü olup olmadığını öğrendikten sonra. gayriihtiyari yazılan olumsuz bir mesaj, bu sitenin ne kadar tıklandığı göz önüne alındığında, zararlı olabilir. ben barış beye ameliyat olduğum halde içim karardı diyorum ya:)
amacım doktor fanatizmi değil. sadece burda yazdığımız kelimelerin gücünü paylaşmaya çalıştım. insanlar endişelerini gidermek için bu sayfaları tıklıyo, bizim deneyimlerimizi okumak için.

canım genel anlamda eleştirilerin olumsuzlukların onun başlığı altında çoğalmasının onun adına pek hoş birşey olmadığını düşünüyorum. ayrıca iki kedilinin yazdığı cümleden dolayı. gözüm kapalı giderim diyemem dediği için. onun ruh halini göz önüne aldığımızda haklıdır, ancak kbb ci den çok kendi doktoruna kontrollerini yaptırması taraftarıyım. evet, "harcamak" kelimesi fazla kaçmış, yine de şunu söyleyebilirim. cümlede "ama"dan sonrası insanların aklında kalmaz. öncesi kalıcıdır. yani burnumu beğenmiyorum ama barış bey iyi bir doktor demek bir şeyi değiştirmiyor. elbette şikayetlerimizi memnuniyetsizliklerimizi belirteceğiz. ancak, kontrol edilip şikayetlerimizin çözümü olup olmadığını öğrendikten sonra. gayriihtiyari yazılan olumsuz bir mesaj, bu sitenin ne kadar tıklandığı göz önüne alındığında, zararlı olabilir. ben barış beye ameliyat olduğum halde içim karardı diyorum ya:)
amacım doktor fanatizmi değil. sadece burda yazdığımız kelimelerin gücünü paylaşmaya çalıştım. insanlar endişelerini gidermek için bu sayfaları tıklıyo, bizim deneyimlerimizi okumak için.

gözüm kapalı gidemem diye düşünüyorsa bunu yazmalı bence. diğer türlü insanlar güvenini kaybetmiş ama bunu sitede paylaşmıyor olurlar ki bu bence insanları yanıltıcı olur. eğer revizyon durumları ya da olumsuz konuşmalar çoğalmışsa bu belirtilmeli. iki kedili deli bunu belirttiği için ben barış beye revizyon olmaktan vazgeçmiyorum, yahut sen burda uzun zamandır revizyon ihtimalleri konuşulurken barış beye ameliyat olmaktan vazgeçmedin. revizyonlar bir doktorun kötü olduğunu göstermez ki barış bey normalde 10 da 1 revizyon ihtimali varken kendisinde 20 de 1 olduğunu söylüyor. bunu bilerek gidiyorsak burda yazıldığında da bunun doktoru kötüleyen bir şey olduğunu düşünmemeliyiz.
ben şu an karar versem yine barış beyi seçerim ama ben ameliyat olurken daha önce ameliyat olanların bu gibi yorumlarını okumuş olsaydım, kendimi revizyona daha fazla hazırlardım

anlıyorum canım, bu senin fikrin elbette..işte benim de bahsettiğim şu ki, güven kaybedilmesi için doktordan ilgisizlik ya da tatmin edecek cevaplar alınamaması gerekir. ancak henüz kontrole bile gidilmemiş anlatabiliyor muyum? elbette her şey paylaşılmalı. ancak, üzerimize düşen yapıldıktan sonra?

anlıyorum canım, bu senin fikrin elbette..işte benim de bahsettiğim şu ki, güven kaybedilmesi için doktordan ilgisizlik ya da tatmin edecek cevaplar alınamaması gerekir. ancak henüz kontrole bile gidilmemiş anlatabiliyor muyum? elbette her şey paylaşılmalı. ancak, üzerimize düşen yapıldıktan sonra?

kendisi güven kaybından bahsetmedi sanırım, bunu ben yazdım. gözü kapalı gitme durumunun da ilgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. barış bey çok ilgili bir doktor aksi olsaydı burda çok farklı yorumlar okurduk ki diğer doktorlarda okuyoruz.
burnu önden c şeklini aldığı halde, doktorun ismini lekelemeyecek, saygılı bir yorumda bulunmuş. bu kadarı da revizyon ihtimali çıkmış bir hastanın hakkıdır diye düşünüyorum. bu da benim fikrim elbette

Sitedeki arkadaşlarla uzun zamandır bu sayfada yazışıyoruz. Barış beyin sayfasını takip etmemdeki en büyük etken arkadaşların konuları çok olgun seviyeli paylaşmaları, eleştirilerin de aynı düzeyde yapılması. Ameliyat sonrası sorun yaşayan arkadaşların çoğu ile daha doktor belirleme aşamasındayken tanıştık. Fark ettiğim en önemli unsur, ameliyat sonrası sorunlar oluştuğunda bile bu sayfadaki arkadaşların seviyeli paylaşımlara devam etmeleri, kolayca doktoru suçlamak gibi bir tavır asla takınmamaları. Iki kedili bundan hemen hemen bir yıl önce ameliyat olduğunda bizlerle her ayrıntıyı paylaştı, şimdi bir yıl sonrasında da aynı şekilde bu ayrıntıları paylaşması en doğal hakkıdır ve bu sayfayı uzun zamandır takip eden ben bunu çok takdir edilesi bir hareket olarak görüyorum. Doktor kararı vermek kolay değil, sadece bir iki sayfada ne yazıldığına bakılarak verilen bir karar da değil. Ben doktor görüşmem sonrası ameliyatı erteleme kararı aldım, belki de hazır hissetmedim, ne istediğimi ifade edemedim, belki de zamanı değildi. Bu sayfadaki bazı ufak tefek sorunlardan söz açılmadan çok daha önce idi görüşmem üstelik. Kısacası karar verirken insanın kendi hissiyatı ve görüsmesinin nasıl gittiği önemli. Ama olumlu gelişmelerin yaninda olumsuz olanları da bilmek hepimizin hakkıdır.

Son düzenleme:
bende counluğunu kısmen kendımın yarattgını dusundgum sorunlarım oldgu halde ıyıkı barıs beyı terch etmısım dıyorum 1 yılın sonunda yada daha ılerısınde ne olur bılemıyorum burdakı arkdsların yorumlarının fıkırlerının son derece gercekcı oldgunu goruyorum ufak tefek sorunlar yasayanlarda yıne barıs beyın bunu halledcegıne ınanıyor olmasıda barıs beyın gercekten son derece guvenılır oldgunun kanıtı ben dusunme asamasında olan herkese tavsıye edeblırım soruları olanlarıda herzamn cevplayablırım umarım hepimizn bu sürecleri olumlu gecer

benim burnum niye hala şiş onu anlamadım.eskisine göre önden kalın duruyor.önden daraltmasını istesem yapabilir mi acaba diye düşünüyorum

carmilla, iki ihtimal var,
sen ya okuduğunu anlamıyorsun, ya da empati yapmanın e'sinden haberdar değilsin.

yazdıklarımın neresinde Barış Bey'i kötüleyen bir şey algıladın ?
"kontrollerini aksatmasaydı" demişsin. ben kontrol"LER"imi aksatmadım güzelim.
birinci ayıma da üçüncü ayıma da gittim, son gittiğimde Barış Bey "her şey gayet yolunda, altıncı ayda gelmesen bile olur ama sen yine gel bi görüşelim" dedi, ben de buna istinaden, araya da hamileliğim girince altıncı ayda gitmedim.
gitsem ne olacaktı ?
altı aydan sonra oldu benim burnuma olan zaten. doktor bey mucizevi bir sprey falan mı sıkacaktı burun kemiğimi yamulmaktan kurtaracak? belki iki ay önce duyacağım "revizyon gerekecek" cümlesini ben şimdi duyucam haftaya gittiğimde. tek fark bu olacak.

ameliyattan sonra yapmam gereken ne varsa yaptım, kaçınmam gereken ne varsa kaçındım, masaj verdi uyguladım, dinlen dedi dinlendim, makyaj yapma dedi yapmadım..
şu portrede neye baktın da "oh olsun, haketmiş başına geleni, kontrole gitseydi, adamcağızı karalamasın" anafikirli bir şey söylüyorsun ? kendini yerime koy bakalım, sen de her şeyi usulünce yaptıktan sonra 10 ay sonra burnunda bir sorun baş gösterirse, ve biri sana bunu derse ne hissedeceksin?

bak kaldı ki ben Barış Bey'i de suçlamıyorum. bu bir ameliyat. yüzde yüz olumlu da sonuç alınabilir. kötü sonuç da alınabilir. Allah'ın elinden çıkma burnu beğenmedim de gittim bir insana emanet ettim ben kendimi, kusursuz olmasını beklemedim ki..her ameliyatın sonunda risk vardır, ve estetik olan biri de bunu göze alarak yatar masaya.. ama "nasılsa göze almışsın, sorun olduğunda da kapa çeneni otur, sana müstehaktır" denmez ona.

sen çok taze bir hastasın belli, tatsız bir şeyler okumak istememeni de anlıyorum. umarım sen zerre kadar sorun yaşamazsın. ama ben de senin gönlünü eyleyeyim diye kendi halimi görmezden gelemem. kaldı ki bu siteyle, bu başlıkla ilgili bir yanılgın da şu, doktor paylaşımı yapılan başlık, sadece doktorun methedildiği başlık değildir.. bir sene önce ben burayı takip ederken, burası iyi kötü, acı tatlı her şeyin konuşulduğu bir yerdi. sorunu olan da bunu yazardı. ve bak ki başkasının ufak tefek sorunlarına rağmen biz doktorumuza güvendiğimiz için gidip ameliyatımızı oluyorduk..ama şimdi usul değiştiyse, bir tek Barış Bey'in ödüllerinden falan bahsetmemiz gerekiyorsa, ben orasını bilemem.

ben ameliyat olmadan önce gece gündüz bu başlığı okuyordum. yeni ameliyat olanları da, ameliyatının üstünden uzun süre geçmiş insanların yazdıklarını da takip ediyordum.."bir sene sonra burnum yamuldu" yazan kimseyi görmemiştim, böyle biri var idiyse, onun varlığını bilmek isterdim. kendi durumumu da bu yüzden yazdım.
burnumun profilden görüntüsünden memnun muyum memnunum. ameliyat sürecim iyi geçti mi geçti. iyileşme dönemim kolay mıydı. çok kolaydı. doktorum ilgili,güleryüzlü biri miydi, kesinlikle öyleydi. ama işte iyilere ek olarak böyle bir durumum var... ameliyat olacak insan da artısını eksisini her şeyini bilmeli..

Barış Bey babamın oğlu değil, ameliyat olmak için onu seçerken de kaşına gözüne bakarak seçmedim. bana güven verdi diye seçtim. ama bir sene sonra böyle bir şey yaşayacağımı bilseydim, ya takkemi önüme alır biraz daha düşünürdüm ameliyat işini, ya da kapalı teknik yerine açık teknikle ameliyatı araştırırdım biraz.. kastettiğim şey bu.

Son düzenleme:
eminemir, dahlia, ayseall hem bebekle ilgili iyi dilekleriniz hem de geçmiş olsun dediğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar.. çok incesiniz.

dahliacım, burnumun resmini buraya eklemek istemem, zaten hamilelik psikolojisi tuhaf bir şey, bir de burnumla ilgili tatsız yorumları kaldırabilecek durumda hissetmiyorum.
ama sana faydası olacağını düşünüyorsan, özelden mesajlaşalım, mailimi vereyim, oradan sana göndereyim resim olur mu ?
senin burnunda da revizyon gerekmesine çok üzüldüm.. insanın canını çok sıkan bir durum bu tabii. revizyon gerekme ihtimalini taa en başından bilsek de, insan kendi için en iyisini düşünüyor. hayırlısı olsun diyeyim. Barış Bey revizyonların kolay ve kısa operasyonlar olduğunu söylemişti bir kez, kolaycacık atlatırsın umarım.. içini ferah tut..

ayseall, ben senin çoktan ameliyat olduğunu düşünüyordum. demek halen muallaktasın ha.. her işte bir hayır vardır be canım, bekliyorsan, bunun da sebebi vardır elbet..
estetik operasyon işi de hakkaten başlı başına risk. sonuç garantisini kimse veremiyor. o yüzden karar verip gün almak zor.. kendin için en iyisini de sen bilirsin, yüzde yüz emin olmadan hareket etmeyerek en iyisini yapıyorsun.

kızlar sadece olumluları diil olumsuz tecrübelerinizide paylaştığınız için minnettarım size,çok teşekkürler a.s.
revizyon yaptırmak durumunda kalan arkadaşlarada çok çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda istedikleri sorunsuz buruna kavuşurlar..:1hug:

eminemir, dahlia, ayseall hem bebekle ilgili iyi dilekleriniz hem de geçmiş olsun dediğiniz için çok çok teşekkür ederim kızlar.. çok incesiniz.

dahliacım, burnumun resmini buraya eklemek istemem, zaten hamilelik psikolojisi tuhaf bir şey, bir de burnumla ilgili tatsız yorumları kaldırabilecek durumda hissetmiyorum.
ama sana faydası olacağını düşünüyorsan, özelden mesajlaşalım, mailimi vereyim, oradan sana göndereyim resim olur mu ?
senin burnunda da revizyon gerekmesine çok üzüldüm.. insanın canını çok sıkan bir durum bu tabii. revizyon gerekme ihtimalini taa en başından bilsek de, insan kendi için en iyisini düşünüyor. hayırlısı olsun diyeyim. Barış Bey revizyonların kolay ve kısa operasyonlar olduğunu söylemişti bir kez, kolaycacık atlatırsın umarım.. içini ferah tut..

ayseall, ben senin çoktan ameliyat olduğunu düşünüyordum. demek halen muallaktasın ha.. her işte bir hayır vardır be canım, bekliyorsan, bunun da sebebi vardır elbet..
estetik operasyon işi de hakkaten başlı başına risk. sonuç garantisini kimse veremiyor. o yüzden karar verip gün almak zor.. kendin için en iyisini de sen bilirsin, yüzde yüz emin olmadan hareket etmeyerek en iyisini yapıyorsun.

Canım bebeğini en içten dileklerimle kutluyorumm..Tamda hamilelik döneminde bir de böyle bir sorunun çıkması çok rahatsız edici ve aynı şeyleri yaşadığım için seni gerçekten çok iyi anlıyorum..Allah yardımcın olsun..Hayırlısıyla bebeğini dünyaya getirdikten sonra çaresini ararsın..Lütfen üzülme...Bu soruna kafanı takmamaya çalış...En azından bebeğin için bunu yapmak zorundasın..Çünkü anne karnında ne hissetiğimizi paratoner gibi çekiyorlar...İnşallah bebeğin sana herşeyi unutturacaktır, hele bi doğsun..Bu psiklojiyle bile yaşadıklarını paylaştığın için çok teşekkür ediyorum sana..Çünkü bazen durumu insanın kendi kendine kabul etmesi bile zor olabiliyor...Senin için hayırlısını diliyorum..Bebeğinle birlikte sağlıklı mutlu uzun bir ömür sizin olsun ve Allah analı babalı büyütsün...opuyorumnanaktan

Back