canım benim çok teşekkr ederm ben de burun sırtı biraz düz olsn istiyorum aslında amelyttn önce barış bey soruyomuş ya o zamn söylesem acaba bi faydası olurmu ? cnkü bi dha ne zamn söylicem 3 şubatta amelytm var.bi de bi korku sardı beni anlatamamnarkozdan çok korkuyorum...bi an ewwel gelgelsn 3 şubat oluym bitsin hemencik de iyileşiyim istiyorum :))
Ameliyattan önce hatırlatma amacıyla mutlaka söyle faydası olacaktır. :)
Ameliyat öncesi süreci rahat, stressiz geçirdiğini hatırlamanı isterim.
Hemencik iyileşirsin zaten. Kendimden yola çıkacak olursam ben kendimi hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyordum. Sana kolaylıklar dilerim panik yapma kavuşacağın burnu düşün. Yeni burnundan oluşan fotoğraf albümünü düşün, stresine ilaç gibi gelecektir :))
Selam oralet. Bugün Barış beye mail gönderdim sonrada asistanıyla görüştüm. Barış beyde sağolsun mailime cevap yazdı. Muayeneye gelirseniz daha iyi olur dedi. İstanbul'a görüşmeye gideceğim. Heyecan yaptım biraz. Barış bey konusunda hiç şüphem yok ama genede insan telaşlanıyor. Kafayı yemiş düşler ve dilemgizin fotoğraflarını görmüştüm ve çok beğenmiştim ( Birde tuscuk ) Barış beyi düşünmemdeki en önemli etken yaptığı işlerin sonuçları. Senide eklesem kabul edermisin? Gitmeden biraz daha "Barış Çakır" sanat eserlerini göreyim rahatlayım istiyorum) Sevgiler.
Selam mirabelcim, hadi bakalım heyecan dorukta :)
kafayı yemiş düşler ve dilemgiz benim favorilerim arasında. Arkadaşlık isteğini kabul ettim bu arada. Sana bakmadığın eserlerin isimlerini yazıyorum. Ulaşabildiğin kişilerinkine bakarsın. Ben çok beğeniyorum. İstediğin şekle tarza yakın bir burun çıkabilir.
kaçakgirl, bulbeni, nanikatak, zzynp, _nisan_, mariposa
Sevgi bizden :)
Oraletciğim tek kelimeyle harikaaaa!!!! Ne kadar doğal ne kadar güzel olmuş. Tabii malzeme iyi olunca))) birde üstüne iyi doktor eklenince sonuç mükemmel! Liste içinde teşekkürler cnm. Harikasın. Zynp açık albümken görmüştüm o da çok güzeldi. Diğer arkadaşlarıda ekliycem kabul ederler umarım. Şu ana kadar gördüğüm barış çakırcılar mükemmeldi. Yaşasın doktorumu buldum!!!!!! ameliyat öncemi ve sonramı sizlerle paylaşıcam. hatta öncesini koyayımda belki fikir verirsiniz. Yardımların içinde tşk cnm
Teşekkür ederim bir de otursa yere göğe en başta ben sığdıramayacağım galiba :))
Liste için inan bu sitede yazan ameliyat olan kızların isimlerini yazdım gördüm dediklerini eklemedim. Hani seçmece yapmadım bildiğm bütün isimler. Hepsi de güzel arkadaş, el emeği göz nuru, doktor yapmış ben sadece bir de şuna bak diyebiliyorum :) Zynp zaten sanki burun ameliyat olmadı başka bir kız verdiler bize bu Zynp diye :) Dudaklar ele veriyor işte :)))
Barış Bey bu konuda gerçekten iyi sadece nasıl bir burun istediğini iyi bilmen ve bunu aktarabilmen kalıyor. Gerisi onun elinde :) Tasarım yaptırırsan buradaki arkadaşlarda bende fikirlerimizi söyleriz sana.
Şu anki aklıma gelen güzel bir iki tasarım var. Kullanıcı isimlerinden berf aklımda bir de ona bak derim.
Hakkında hayırlısı canım :)
canım sen ne zamn oluyodun? eğer aynı gün göğüs ameliyatı yoksa acıbademde olursun barış bey biz konuştuğmzda öyle söylemşti...
kızlar selam.
5 şubata görüşme randevusu aldım. görüşme ücretli mi dedim, telefondaki bayan ameliyat olursanız ücret almıyoruz dedi ama aklım karıştı. ben şimdi görüşmeye gittiğimde benden ücret alınacak mı alınmayacak mı? sizden alındı mı?
bir de görüşme terrace fulya da yapılıyormuş sanırım? sitesindeki krokide öyle görünüyor. oraya m.köy metrobüsten inince nasıl ulaşabilirim? teşekkür ederim şimdiden.
kızlar selam.
5 şubata görüşme randevusu aldım. görüşme ücretli mi dedim, telefondaki bayan ameliyat olursanız ücret almıyoruz dedi ama aklım karıştı. ben şimdi görüşmeye gittiğimde benden ücret alınacak mı alınmayacak mı? sizden alındı mı?
bir de görüşme terrace fulya da yapılıyormuş sanırım? sitesindeki krokide öyle görünüyor. oraya m.köy metrobüsten inince nasıl ulaşabilirim? teşekkür ederim şimdiden.
Teşekkür ederim bir de otursa yere göğe en başta ben sığdıramayacağım galiba :))
Liste için inan bu sitede yazan ameliyat olan kızların isimlerini yazdım gördüm dediklerini eklemedim. Hani seçmece yapmadım bildiğm bütün isimler. Hepsi de güzel arkadaş, el emeği göz nuru, doktor yapmış ben sadece bir de şuna bak diyebiliyorum :) Zynp zaten sanki burun ameliyat olmadı başka bir kız verdiler bize bu Zynp diye :) Dudaklar ele veriyor işte :)))
Barış Bey bu konuda gerçekten iyi sadece nasıl bir burun istediğini iyi bilmen ve bunu aktarabilmen kalıyor. Gerisi onun elinde :) Tasarım yaptırırsan buradaki arkadaşlarda bende fikirlerimizi söyleriz sana.
Şu anki aklıma gelen güzel bir iki tasarım var. Kullanıcı isimlerinden berf aklımda bir de ona bak derim.
Hakkında hayırlısı canım :)
ne de güzel olur hem de acıbademde olucam ben bi değişiklk olmazsa sana geçmiş olsn der sonra da ben ameliyata girerm :))
Oreletçim çok tşk ederim cnm :)
Mirabelcim sende hayalindeki burna en kısa zamanda kavuşursun umarım ...
çok tşk ederim ban bu güzel bilgileri verdiğin için 2 yıldır burun ameliyatı olmak konusunda birtürlü karar veremiyorum.Tek korkum narkoz ve iyileşme süreci gibi şeyler. Ameliyattan sonra kanama oluyormu iyileşme süreci nasıl ? ben sizler gibi 20 li yaşlardada değilim biraz da o korkutuyor sanırım ama nefes alma sorunum çok fazla.İllaki olmam gerekiyor. Sizin resimlerinizi nasıl görebilirimbana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Tşklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?