Teşeküürederim verdiğin bilgi için... Kafadan 6 gün bide haftasonlarınıda ekletirsem iş biter heralde :) ya nezamandır aklımda olan bişey en sonunda karar verdim yaptırmaya. Ama korkmuyorum dersem yalan olur...Amelliyat sonuçta :18:
Merhaba
Ben şubatın 3. haftasında amelliyat olucam kısmetse... Baya bi heycan var açıkçası :97: İşten nekadar izin almak gerekiyor. Ben görüşmede bunu sormayı unuttumda5-6 gün yeterlimi sizce...
Barış Bey in Elmas tekniği nedir bilen varsa benimle paylaşabilirmi çok merak editorum.Birde Ameliyattan sonra şişlik morluk durumları ne kadar oluyor. Acıbademmi- yoksa Memorial mı hastahane olarak daha iyi bilgisi olan varsa yazabilirmi? Tşklerrrr
Kızlar,
Teşekkür ederim hepinize, arkadaşlık teklifleriniz için :))
Sizin guzel burunlarınızı görünce çok heycanlanıyorum..
Cok az bir zaman kaldı.. 14-02 benim ameliyat günüm. Barış Beye gerçekten cok güveniyorum.. eminim hepimiz için ennnn iyisini yapacaktır.
Henüz resim yüklemedim ama yükledigim anda sizinde fikirilerinizi beklerim.
Kafayı Yemiş Düşler ve Oralet, güle güle kullanın :) süpper olmuş ikiside. Bu psikolojiyi en iyi siz anlarsınız herhalde acaba guzel olcakmı korkusu var sürekli, iiiiinsllh benim burnumda sizinki gibi guzel olur :)
olur olur sen merak etme inanırsak olur :) sen acıbademde mi olucaksın
mabelcim ameliyattan sonra seni tanımakta zorlanacak çevrendeki kişiler :)
tasarımına bayıldım özellikle burun ucunun kalkıklığına böyle burunları seviyorum :)
burun sırtı sadece birazcık daha düz mü olsaydı diyorum naçizane önerim.
ben nerde olcagımı bilmiorm ameliyatı, ama acıbademde olmak istiyorum..
ben de gayet beğendim
canım benim çok teşekkr ederm ben de burun sırtı biraz düz olsn istiyorum aslında amelyttn önce barış bey soruyomuş ya o zamn söylesem acaba bi faydası olurmu ? cnkü bi dha ne zamn söylicem 3 şubatta amelytm var.bi de bi korku sardı beni anlatamamnarkozdan çok korkuyorum...bi an ewwel gelgelsn 3 şubat oluym bitsin hemencik de iyileşiyim istiyorum :))
Kızlar,
Teşekkür ederim hepinize, arkadaşlık teklifleriniz için :))
Sizin guzel burunlarınızı görünce çok heycanlanıyorum..
Cok az bir zaman kaldı.. 14-02 benim ameliyat günüm. Barış Beye gerçekten cok güveniyorum.. eminim hepimiz için ennnn iyisini yapacaktır.
Henüz resim yüklemedim ama yükledigim anda sizinde fikirilerinizi beklerim.
Kafayı Yemiş Düşler ve Oralet, güle güle kullanın :) süpper olmuş ikiside. Bu psikolojiyi en iyi siz anlarsınız herhalde acaba guzel olcakmı korkusu var sürekli, iiiiinsllh benim burnumda sizinki gibi guzel olur :)
canım bende 2 şubatta oluyorum fakat nerede olacağımı bilmiyrum heralde son görüşmede öğrenicem :)))
3 şubatta görüşelim istersen,sen ssabah erkenden gelirsin bende hastaneden çıkıyo oluruum:)) tabi eğer aynı hastanede olucaksakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?