Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Teşeküürederim verdiğin bilgi için... Kafadan 6 gün bide haftasonlarınıda ekletirsem iş biter heralde :) ya nezamandır aklımda olan bişey en sonunda karar verdim yaptırmaya. Ama korkmuyorum dersem yalan olur... Amelliyat sonuçta :18:

alçı genelde 10. gün çıkartılıyor, buna göre hesap et =)

Barış Bey in Elmas tekniği nedir bilen varsa benimle paylaşabilirmi çok merak editorum.Birde Ameliyattan sonra şişlik morluk durumları ne kadar oluyor. Acıbademmi- yoksa Memorial mı hastahane olarak daha iyi bilgisi olan varsa yazabilirmi? Tşklerrrr

Merhaba

Ben şubatın 3. haftasında amelliyat olucam kısmetse... Baya bi heycan var açıkçası :97: İşten nekadar izin almak gerekiyor. Ben görüşmede bunu sormayı unuttumda 5-6 gün yeterlimi sizce...

ayın kacında bnde subatta oluorm 25. inde

Son düzenleme:
ayın 18 inde....... :) :18: çokmu yaklaştı ne :26: umarım herşey güzel geçer hepmiz için... güzel burunlarla dolaşırız artık hehe...
artık 10 günlük izni esirgemezler benden hehe...

kizlar merhabalar ben sitede yeniyim. ben de burnumu yaptirmayi dusunuyorum. anladigim kadariyla burunlariniz yapilmis haliyle ilgili fotograflar yukluyorsunuz, ben neden goremiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

cnkü bizim arkadasımız deilsn. :)) bn daha yaptırmadm mesela, yaptıranlarda var yaptırcak olanlarda.. en iyisi sen merak ettıklerını ekle ark. olarak

Son düzenleme:

Ekincim bu tekniği Barış Bey şu şekilde açıklamış sitesinde :

" BURUN UCUNUN ELMAS DESENİ İLE AÇIKLANMASI

Plastik cerrahlar, düşük burun ucu, kemer gibi problemlerin çözümlerini standartlara bağlamışlardır. En yoğun tartışma konularından birisi burnun önden nasıl görüneceğidir.

Tam yandan, ve 45 derece profilden yüzü resmetmek kolaydır. Çünkü, uzay ile yüzün temas ettiği ana kontur çizgileri, deseni oluşturmaktadır. Tam karşıdan, yüzün üçgeni, saç ve uzay birleşimi kolaylıkla oluşturulurken, dudak, burnun ışık ve gölgeleri, kontur çizgilerinden daha önemli hale gelir.

Burun sırtının ışıkları, orta karışıklıkta kontur çizgileri içerirken, BURUN UCU sadece ışık ve gölgelerden oluşmaktadır. Bu ışık ve gölgeler, altta, burun orta et ve deliklerinin oluşturduğu martı gövdesi ile ilişkidedir. Aralarındaki mesafe önemlidir.

Yanlarda ise burun kanatlarının birbirine bakan, iç bükey yayları ile sınırlıdır. Burun da en önemli desen, doğru yerleştirilmiş, şeklindeki gölge ve ışıkların birbiriyle olan ilişkisinde doğan “ELMAS DESENİ” dir.

ELMASI, iki burun ucu kıkırdağının deri üstünde verdikleri refle oluşturur. Burun ucu kıkırdaklarının en tepe noktaları, iki küçük eşkenar üçgen oluşturmalıdır. Üçgenlerin yan kenar uzunlukları, taban uzunluğunun yaklaşık 2 katıdır. İki üçgen birbirine 90 derece açı ile birleşirler. Üçgenlerin tabanlarında iki parlak ışık oluşur ve bu ışık silikleşerek içe yukarıya doğru ilerler. Aynı şekilde gelen diğer ışıkla 90 derece açı ile birleşir. Bu ışıkların arasında, dörtgen prizma şekinde bir gölge alanı oluşur. Geometrik şekiller oluşturan, elmas ve gölgeler ELMAS DESENİ ile ifade edilebilmektedir.

Burun ameliyatı sırasında cerraha yol göstermektedir. ELMAS DESENİNİN, kadın erkek arasındaki farklılıkları araştırmaktayım. Türkiyedeki, güzel kadın ve erkeklerin burun ucu ELMAS DESENLERİ, arasındaki farklar ölçümlemeye başladım ve istatistik yöntemleri kullanılarak, ortalama değerler hesaplayacağım. "

Bende şöyle açıklayayım :)

Doğal bir burunla ameliyatlı bir burnu yapılan ameliyat tekniği ne kadar başarılı olursa olsun burun üzerine düşen ışıktan ameliyatlı olduğu anlaşılabiliyor. Yani anlayan anlıyor diyeyim :)
Barış Bey ameliyatlarında elmas tekniğini kullanarak ameliyattan sonra burun üzerine düşen ışığın doğal bir burunda nasıl durması gerekiyorsa o şekilde ayarlıyor. Düşen ışığın başarılı bir şekilde durmasını sağlıyor. Burun dışında üzerine düşecek ışığı bile ayarlıyor :))

Bende ve çoğu arkadaşta morarma olmadı. Bu sitede Barış Beyin hastalarından iki kızda gördüm sadece. Genel olarak morarma olmuyor diyebilirim. Şişlik ikinci gün belli belirsiz başlıyor 3.gün bariz bir şekilde artıyor ve 7-8.güne gelmeden inişe geçiyor. 3 bilemedin 4 gün belli bir şişlik durumu olabilir. Benim alçım 8.gün çıkmıştı. Çıktığı gün yanaklarım normale dönmüştü.
Acıbadem ve Memorial İstanbul'daki en iyi hastahanelerden ikisi.
Ben iki ameliyat geçirdim Memorial'de ama birini Acıbadem'de olmak isterdim. Memorial ve Acıbadem'deki doktorların titizlikle seçildiğini ve anestezi uzmanlarının çok iyi olduğunu biliyorum.
İkiside tertemiz, otel konforunda, bebek gibi bakıyorlar :)
Acıbademdeki ambians daha güzel :)

Kızlar,

Teşekkür ederim hepinize, arkadaşlık teklifleriniz için :))
Sizin guzel burunlarınızı görünce çok heycanlanıyorum..

Cok az bir zaman kaldı.. 14-02 benim ameliyat günüm. Barış Beye gerçekten cok güveniyorum.. eminim hepimiz için ennnn iyisini yapacaktır.
Henüz resim yüklemedim ama yükledigim anda sizinde fikirilerinizi beklerim.
Kafayı Yemiş Düşler ve Oralet, güle güle kullanın :) süpper olmuş ikiside. Bu psikolojiyi en iyi siz anlarsınız herhalde acaba guzel olcakmı korkusu var sürekli, iiiiinsllh benim burnumda sizinki gibi guzel olur :)

olur olur sen merak etme inanırsak olur :) sen acıbademde mi olucaksın

jasmin, beğendiğine sevindim canım
ben dün acıbadem fulyaya grip için muayene olmaya gittim
ilgi alaka süper , hastane zaten çok yeni ve çok güzel, pırıl pırıl =)

ben nerde olcagımı bilmiorm ameliyatı, ama acıbademde olmak istiyorum..

Paprica ,

nasıl oldun ? merakla fotoğraflarını bekliyorum.
ben narkoz korkusundan bi türlü ameliyat tarihi almıyorum,resmen kaçıyorum ((
annemde kızıyor , ''boşuna mı gittin İstanbul'a '' diye ...

sen narkoz uzmanıyla görüşeceğini yazmıştın ameliyat öncesi ? neler söyledi sana ?
bana özel mesajla anlatır mısın ?

canım benim çok teşekkr ederm ben de burun sırtı biraz düz olsn istiyorum aslında amelyttn önce barış bey soruyomuş ya o zamn söylesem acaba bi faydası olurmu ? cnkü bi dha ne zamn söylicem 3 şubatta amelytm var.bi de bi korku sardı beni anlatamam narkozdan çok korkuyorum...bi an ewwel gelgelsn 3 şubat oluym bitsin hemencik de iyileşiyim istiyorum :))

canım bende 2 şubatta oluyorum fakat nerede olacağımı bilmiyrum heralde son görüşmede öğrenicem :)))
3 şubatta görüşelim istersen,sen ssabah erkenden gelirsin bende hastaneden çıkıyo oluruum:)) tabi eğer aynı hastanede olucaksakk

Canım resim yüklediğinde kendi fikrimizi söyleriz. Eğer tasarımında her şey kafana oturduysa başka korku yaşamana gerek yok. Doktorun Barış Çakır. :)

ne de güzel olur hem de acıbademde olucam ben bi değişiklk olmazsa sana geçmiş olsn der sonra da ben ameliyata girerm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…