• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

Paprica'cim burnunun icindeki bi kisim seyler zaten dikis yarasi sonucta oralardan kesilyor burnun ve benim oralar hala kabuklu durumda. Bence oynayip zorlamanin anlami yok duzelince kendisi atar zaten. Bol bol sprey sik derim ben. Burnundan rahat rahat nefes alabilirsin. Hatta hapsurup oksurebilirsin. Ben bunlari hep sormustum. Ama icini kurcalama diye israrla soylemislerdi bana. Sen de yapma o yuzden.

Merhaba kizlar,

Hepinizi uzuuun zamandir takip ediyorum.
Şubatın ikinci haftasinda bende nihayet burnumdan ameliyat olacagim.
Paprica ya burdan tesekkur etmek istiyorum, beni ve bir cok arkadaşı rahatlattıgı için, artık masada kalmaktan korkmuyorum :)
Birsey daha sormak istiyorum size, ben Bariş beye 2 defa goruşmeye gittim ama haala cok emin degilim ne istedigimden. Bariş beyin yanında 'evet budur' diyorum ama daha sonra kafam karışıyor. Sizde de boylemiydi?
Ben biraz daha dogallıktan yanayım, cok az bir kavis ve burun ucu hafif kalkık yaptıracagım.
Beni arkadas olarak eklerseniz en azindan sizlerin tasarimlarını da görüp daha net bir fikir oluşturmak istiyorum.
Hepinize tesekkur ederim arkadaşlar, herkeze guzel bir burun diliyorum :))

Araya bir not yazıp çıkacağım :)

Isırgan otuda ödemi atmada yardımcı oluyor. Maydanoz suyuna alternatif olsun ;)

teşekür ederim :) yine hızır gibi yetiştin yardımıma :)
nasılsa ilk 3-4 gün şişlik normal diye kendime izin verdim maydonoz suyu falan içmiyorum. onun yerine içimi daha kolay bitki çayları falan içiyorum bpğazımada iyi geliyo. ama yrından itibaren kirazsapı-maydonoz-ısırgan karışımlı bi çay hazırlayıp şişliklerden kurtulmaya çalışıcam :)
burnumu kurcalamaktan vazgeçtim. sadece okyanussuyu sıkıyorum. onu da korkarak kullanıyorum. yeni burnum zarar görmesin diye :) ah birde çenemi tutabilsem :17:
ameliyattan çıktım başladım konuşmaya susturabilene aşk olsun. bol bol konuşup gülüyorum. bir yerde okudum zararlıymış. artık daha az konuşmaya dikkat ediyorum .
nezle oldum sanırım. öksürüyorum hapşuruyorum. ağzımın açık olmasına dikkat ediyorum ama burnumun içi acımaya başladı biraz.bu durum normal mi? yani seninde içinde acı olmuşmuydu?
birde gece uyurken dalıp kaşıyorum ucunu falan. dayanlmaz bi sızı ile uyanıyorum :26:

Merhaba kizlar,

Paprica ya burdan tesekkur etmek istiyorum, beni ve bir cok arkadaşı rahatlattıgı için, artık masada kalmaktan korkmuyorum :)
Birsey daha sormak istiyorum size, ben Bariş beye 2 defa goruşmeye gittim ama haala cok emin degilim ne istedigimden. Bariş beyin yanında 'evet budur' diyorum ama daha sonra kafam karışıyor. Sizde de boylemiydi?
Ben biraz daha dogallıktan yanayım, cok az bir kavis ve burun ucu hafif kalkık yaptıracagım.
Beni arkadas olarak eklerseniz en azindan sizlerin tasarimlarını da görüp daha net bir fikir oluşturmak istiyorum.

canım ne demek :) bende senin gibiydim. bana her konuda yardımcı, destek olan insalar olmasa hayatta olamazdım bu ameliyatı :)
bende barış beyin yanında "evet budur" diyip sonra kafası karışanlardanım. bu barış beyin pozitif yaklaşımından kaynaklanıyor. onun yanına gidene kadar kafana takılan milyon tane soruyu öyle güzel cevaplıyor ki sende cesaret alıyorsun "olacak bu iş" diyorsun. ama sonra birşeyler duydukça yada gördükçe kafana takılan şeyler olabiliyor.
ama şunu söyleyebilirim ameliyattan çıkınca kafamı boşuna kurcalamışım dedim ben. 2 kez görüşmüştüm barış beyle.istediğim bikaç şekil vardı ama şuan burnuma bakınca onlardan herhangi birine benzermi diye merak bile etmiyorum. barış bey benim aklıma gelmeyen şeyleri bile yapmış bana ameliyattan sonra anlatınca "bu nasıl daha önce aklıma gelmedi" dedim :1:
mesela ben ucu kemikli olsun istiyordum ama söylemeyi unutmuşum. barı bey tam ben bayılmadan önce istediğin bişe varmı dediğinde söyledim o da ucuna kıkırdak eklemiş.bunun gibi birsürü ayrıntı şey var....
ameliyattan önce doğal olmayacağından korkup asla ameliyat olma diyen arkadaşlarım burnumu görünce alçının altından bile çok güzel gözüküyor diyolar. bende iltifat aldıkça acaba istediğim gibi oldu mu diye düşünmüyorum. "artık değiştirilebilecek bişey yok. barış bey elinden gelenin en iyisini yapmıştır. ameliyatla kavuşabileceğim en iyi burna sonunda kavuşucam" diye düşünüyorum :)

Paprica'cim burnunun icindeki bi kisim seyler zaten dikis yarasi sonucta oralardan kesilyor burnun ve benim oralar hala kabuklu durumda. Bence oynayip zorlamanin anlami yok duzelince kendisi atar zaten. Bol bol sprey sik derim ben. Burnundan rahat rahat nefes alabilirsin. Hatta hapsurup oksurebilirsin. Ben bunlari hep sormustum. Ama icini kurcalama diye israrla soylemislerdi bana. Sen de yapma o yuzden.

tuscukcuğum acemiliğime denk geldi eve gelir gelmez kurcaladım ve ipliği görünce o kadar korktum ki artık okyanus suyunu bile çok dikkatli sıkıyorum. ama arada uyurken farkında olmadan ucunu elliyorum ve çok acıyo. onu da yapmasam nerdeyse hiç sorun yok :)
nezle oldum sanırım. bol bol hapşurup öksürüyorum ama ağzım maksimum seviyede açık olarak :)
çok konuşmak, gülmek,hapşurmak zarar verirmi diye sevin hanımı arayıp sormayı düşünüyorum bende. ama dedim az konuşmak ve gülmek benim elimde ama hapşurmaya bişe yapamam heralde :)

sizce bnm burnumun ucundakı kıkırdakların belirginliği komik mi duruo, onu da mı yok etsem, bi tasarımıma bakıp bana bi öneride bulunur musunuz kızlar? :) yakında ameliyat öncesi görüşemeye gidicem de orda tekrardan konusym diorm

sizce bnm burnumun ucundakı kıkırdakların belirginliği komik mi duruo, onu da mı yok etsem, bi tasarımıma bakıp bana bi öneride bulunur musunuz kızlar? :) yakında ameliyat öncesi görüşemeye gidicem de orda tekrardan konusym diorm

Burun ucundaki kıkırdakların belirginliği gayet hoş ve doğal bir görünüm veriyor bence kalsın elletme

:) Herşey gönlünce olsun mirabelcim. Revizyon kararı almak zor olsa gerek. Umarım Barış Bey ile ameliyat olmasan bile görüşme şansın olur. Muazzam enerjisinden faydalanmanı dilerim. Benim son bir yıl içinde kesinlikle en güvendiğim insan kendisi. Ne benim ne de diğer ameliyat olan arkadaşlardan yana bir tereddüt yaşatmadı. Kolaylıklar dilerim hakında en iyisi en hayırlısı diyorum. :)

Çok teşekkürler cnm. Gerçekten revizyon ameliyatına karar vermek çok zor. ama doktora karar vermek dahada zor. Son bir kaç haftadır uyku apsesi problemimde başladı. Nefes alamayıp garip bir hırıltıyla uyanıyorum. Eskiden yoktu bu problem ( on yıl oldu ameliyat olalı ) ablam bayağı korkmuş. Boğuluyor gibi oluyorsun bir an nefesin kesiliyor öldün sanıyorum diyor :-( uykudan o şekilde uyanmakta baya korkutucu. Bu baya ciddi bir problemmiş. Barış bey bunu çözebilirmi bilmiyorum. Şimdi kafam dahada karıştı kbb mı yoksa estetik doktorumu diye. Emre ilhan kbb doktoruymuş ama onunda tarzını beğenmiyorum. Barış çakır ve zühtü demir arasında sıkışıp kalmıştım şimdi birde kbb olayı kafama takıldı. Ne yapcağımı bilmiyorum yani:44:

teşekür ederim :) yine hızır gibi yetiştin yardımıma :)
nasılsa ilk 3-4 gün şişlik normal diye kendime izin verdim maydonoz suyu falan içmiyorum. onun yerine içimi daha kolay bitki çayları falan içiyorum bpğazımada iyi geliyo. ama yrından itibaren kirazsapı-maydonoz-ısırgan karışımlı bi çay hazırlayıp şişliklerden kurtulmaya çalışıcam :)
burnumu kurcalamaktan vazgeçtim. sadece okyanussuyu sıkıyorum. onu da korkarak kullanıyorum. yeni burnum zarar görmesin diye :) ah birde çenemi tutabilsem :17:
ameliyattan çıktım başladım konuşmaya susturabilene aşk olsun. bol bol konuşup gülüyorum. bir yerde okudum zararlıymış. artık daha az konuşmaya dikkat ediyorum .
nezle oldum sanırım. öksürüyorum hapşuruyorum. ağzımın açık olmasına dikkat ediyorum ama burnumun içi acımaya başladı biraz.bu durum normal mi? yani seninde içinde acı olmuşmuydu?
birde gece uyurken dalıp kaşıyorum ucunu falan. dayanlmaz bi sızı ile uyanıyorum :26:

:)) Canım öncelikle nezle, grip değilsin onu söyleyeyim her burun ameliyatı olan böyle zanneder. Bu en çok okyanus suyundan kaynaklanıyor onu sıktığında daha çok bu hissiyata bürünüyorsundur. Okyanus suyunu sık ihmal etme onun yaralarını iyileştirmede önemli bir rolü var. Burnuna zarar vermez;)
İstediğin kadar gül, hapşur, öksür dikişlerine zarar vermez. Tabi yine abartmamakta fayda var. Ben aksilik bu ya hep gülme krizine giriyordum bir şey olmadı çok şükür. Burnunun içi niye acımıs onu anlayamadım açıkçası belki yaralar iyileşiyordur spreyin etkisiyle sızlama yapıyor olabilir. Benim hiç acısı sızısı olmamıştı. Aman burnunu kaşıma dikkat et geceleri ilk bir ay koruma çok önemli. Her türlü darbeden özellikle kendinden koruyacaksın. :)

Gayet güzel bir tasarımın var hatlar net ve ortada komik değil yerinde :)
Benim tercihim tabi. Ama nasıl durur diye görmek istersen bir tasarım yaptır ama eminim yine tercihin bu tasarımdan yana olacaktır. Gibi gibi geliyor :))

kızlar tasarım ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)

mabelcim ameliyattan sonra seni tanımakta zorlanacak çevrendeki kişiler :)
tasarımına bayıldım özellikle burun ucunun kalkıklığına böyle burunları seviyorum :)
burun sırtı sadece birazcık daha düz mü olsaydı diyorum naçizane önerim.

Merhaba kizlar,

Merhaba jasmijn
Bende ilk görüşmede ne istediğimi bildiğimi zannederek tasarım yaptırmıştım sitede kızlar sağolsun yorumladılar fikir edinmemde yardımcı oldular tekrar gidip çok daha farklı bir tasarım yaptırdım.
Yani ne istediğime ameliyattan önce karar vermiş olmam sevindiriciydi. Barış Beyde zaten doğallıktan yana o yüzden istediğin cuk diye oturacaktır. İstediklerini dile getirmekten çekinme özellikle önden bakıldığında kötü duran bir burun çıkmaz doktorumdan, doğal olsun derken çok kasma istediğin burnu anlat gerisini ona bırak:)

Merhaba

Ben şubatın 3. haftasında amelliyat olucam kısmetse... Baya bi heycan var açıkçası :97: İşten nekadar izin almak gerekiyor. Ben görüşmede bunu sormayı unuttumda :77: 5-6 gün yeterlimi sizce...

Merhaba

Ben şubatın 3. haftasında amelliyat olucam kısmetse... Baya bi heycan var açıkçası :97: İşten nekadar izin almak gerekiyor. Ben görüşmede bunu sormayı unuttumda :77: 5-6 gün yeterlimi sizce...

Ne güzel hadi bakalım hayırlı olsun canım :)
Alçılar ne kadar kalacaksa o kadar izin alman kafi. Hani işe alçısız gitmek istersin muhtemelen.
5-6 günlükken ben alçılı halimle gezmeye başlamıştım. Bayrama denk getirdiğim için 13.gün işe başladım.

Back
X