Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araya bir not yazıp çıkacağım :)
Isırgan otuda ödemi atmada yardımcı oluyor. Maydanoz suyuna alternatif olsun![]()
Merhaba kizlar,
Hepinizi uzuuun zamandir takip ediyorum.
Şubatın ikinci haftasinda bende nihayet burnumdan ameliyat olacagim.
Paprica ya burdan tesekkur etmek istiyorum, beni ve bir cok arkadaşı rahatlattıgı için, artık masada kalmaktan korkmuyorum :)
Birsey daha sormak istiyorum size, ben Bariş beye 2 defa goruşmeye gittim ama haala cok emin degilim ne istedigimden. Bariş beyin yanında 'evet budur' diyorum ama daha sonra kafam karışıyor. Sizde de boylemiydi?
Ben biraz daha dogallıktan yanayım, cok az bir kavis ve burun ucu hafif kalkık yaptıracagım.
Beni arkadas olarak eklerseniz en azindan sizlerin tasarimlarını da görüp daha net bir fikir oluşturmak istiyorum.
Hepinize tesekkur ederim arkadaşlar, herkeze guzel bir burun diliyorum :))
Paprica'cim burnunun icindeki bi kisim seyler zaten dikis yarasi sonucta oralardan kesilyor burnun ve benim oralar hala kabuklu durumda. Bence oynayip zorlamanin anlami yok duzelince kendisi atar zaten. Bol bol sprey sik derim ben. Burnundan rahat rahat nefes alabilirsin. Hatta hapsurup oksurebilirsin. Ben bunlari hep sormustum. Ama icini kurcalama diye israrla soylemislerdi bana. Sen de yapma o yuzden.
kızlar tasarım ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
sizce bnm burnumun ucundakı kıkırdakların belirginliği komik mi duruo, onu da mı yok etsem, bi tasarımıma bakıp bana bi öneride bulunur musunuz kızlar? :) yakında ameliyat öncesi görüşemeye gidicem de orda tekrardan konusym diorm
:) Herşey gönlünce olsun mirabelcim. Revizyon kararı almak zor olsa gerek. Umarım Barış Bey ile ameliyat olmasan bile görüşme şansın olur. Muazzam enerjisinden faydalanmanı dilerim. Benim son bir yıl içinde kesinlikle en güvendiğim insan kendisi. Ne benim ne de diğer ameliyat olan arkadaşlardan yana bir tereddüt yaşatmadı. Kolaylıklar dilerim hakında en iyisi en hayırlısı diyorum. :)
teşekür ederim :) yine hızır gibi yetiştin yardımıma :)
nasılsa ilk 3-4 gün şişlik normal diye kendime izin verdim maydonoz suyu falan içmiyorum. onun yerine içimi daha kolay bitki çayları falan içiyorum bpğazımada iyi geliyo. ama yrından itibaren kirazsapı-maydonoz-ısırgan karışımlı bi çay hazırlayıp şişliklerden kurtulmaya çalışıcam :)
burnumu kurcalamaktan vazgeçtim. sadece okyanussuyu sıkıyorum. onu da korkarak kullanıyorum. yeni burnum zarar görmesin diye :) ah birde çenemi tutabilsem
ameliyattan çıktım başladım konuşmaya susturabilene aşk olsun. bol bol konuşup gülüyorum. bir yerde okudum zararlıymış. artık daha az konuşmaya dikkat ediyorum .
nezle oldum sanırım. öksürüyorum hapşuruyorum. ağzımın açık olmasına dikkat ediyorum ama burnumun içi acımaya başladı biraz.bu durum normal mi? yani seninde içinde acı olmuşmuydu?
birde gece uyurken dalıp kaşıyorum ucunu falan. dayanlmaz bi sızı ile uyanıyorum :26:
sizce bnm burnumun ucundakı kıkırdakların belirginliği komik mi duruo, onu da mı yok etsem, bi tasarımıma bakıp bana bi öneride bulunur musunuz kızlar? :) yakında ameliyat öncesi görüşemeye gidicem de orda tekrardan konusym diorm
kızlar tasarım ekledim yorumlarınızı bekliyorum :)
Merhaba kizlar,
Hepinizi uzuuun zamandir takip ediyorum.
Şubatın ikinci haftasinda bende nihayet burnumdan ameliyat olacagim.
Paprica ya burdan tesekkur etmek istiyorum, beni ve bir cok arkadaşı rahatlattıgı için, artık masada kalmaktan korkmuyorum :)
Birsey daha sormak istiyorum size, ben Bariş beye 2 defa goruşmeye gittim ama haala cok emin degilim ne istedigimden. Bariş beyin yanında 'evet budur' diyorum ama daha sonra kafam karışıyor. Sizde de boylemiydi?
Ben biraz daha dogallıktan yanayım, cok az bir kavis ve burun ucu hafif kalkık yaptıracagım.
Beni arkadas olarak eklerseniz en azindan sizlerin tasarimlarını da görüp daha net bir fikir oluşturmak istiyorum.
Hepinize tesekkur ederim arkadaşlar, herkeze guzel bir burun diliyorum :))
Merhaba
Ben şubatın 3. haftasında amelliyat olucam kısmetse... Baya bi heycan var açıkçası :97: İşten nekadar izin almak gerekiyor. Ben görüşmede bunu sormayı unuttumda5-6 gün yeterlimi sizce...