merhaba. bende 20 gün sonra barış çakıra burun ameliyatı oluyorum inşallah. bu msjı sizlere teşekür etmek için yazıyorum. barış beyi bu siteden tanıdım ve sitede gördüğüm burunlar sayesinde cesaret edip görüşmeye gittim. kendisi denildiği kadar sıcakkanlı ve güven veren bir insan.
ayrıca tuscuk, zzeynep, nanikatak ve oralet de onlara özel msjdan sorduğum sayısız sorulara bıkmadan usanmadan cevap vererek çok yardımcı oldular.onlarada ayrıca teşekür ederim

günlerdir hatta aylardır araştırmama ve aslında barış beye 1 yıl öncesinden karar vermiş olmama rağmen hala hergün aklıma yeni yeni sorular takılıyo. mesela bir burun görüyorum acaba benimki de mi ona benzicek diyorum yada moraran birini duyuyorum acaba morarmamak için ne yapmalı diyorum.... bu gibi durumlarda ilk aklıma gelen yer kadınlar klübü oluyo.aranızdaki iletişim o kadar güçlü ki barış beyin işini çok hafifletiyosunuz bence. burdan görüp barış beye muayene olan biri birçok şeyi bilerek gidiyor ( bunu bizzat kendi söyledi

)
umarım bu 20 gün çabuk geçer ve bende istediğim buruna kavuşurum.ameliyatı başarılı geçip burnundan çok memnun olan arkadaşlar gibi buraya yorumlarımı yazarım.