Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr bugunden itibaren ben de başlıyorum. 1 ay sonra okulum başlayacak en az 7 8 kilo vermem lazım ki bu diyete göre fazlasını bile verebiliirm sanırım :))
destek olalım birbirimize KK nım güzelleri
kuzum 2 yıl önce yazmışın....konuyu hortlatayım dedim....gerçekten işe yarıyor mu....denedinmi......güvendiğim arkadaşıma sorayım dedim...
alıntıyı görünce bende bi an şaşırdım ne zaman yazmışım ki bunu diye, baya eskiymiş demek ki
valla canımcım bu şekilde ara öğünleri olan diyete tam harfi harfine uyarak çok güzel kilolar verdim şimdiye kadar, bide ben aç kalamıyorum agresif oluyorum o zaman o yuzden böyle diyetler tam benlik, tavsiye ederim yani kesinlikle
anladım canım aynen bende sinirleniyorum.....bir doktor sebebinin hipoglisemi olabileceğini söyledi....tetkikler yapılacak...randevu aldım.....aman canım sende eğer sinirli olyorsan ve tatlı krizi felan yaşıyorsan....dikkat et......
yürüyüş spor yaptınmı bu diyette....
ben tüm gün masa başındayım.....arada dans ediyordum haftanın belli günleri....bide kardiyo olsun diye ip atlıyordum.....basit şeylerdi ama etkisi olmuştu...
diyet yaparken bunları yapmam gerekir galiba.....:26::26::26: