cnm Aret bey babana gidanin gebeligi etkilemeyecigini soylemisti yinede dikkat etmek gerek iyi beslenmeyince az yumurta toplaniyor ve embriyo kaliteli olmuyor... her doktorda ayri birsey diyor..
cogu hastanede transferden sonra normal hayatina geri don diyor buna hic inanmiyorum tupte dikkat etmek sart goruyoruz tonla dusuk oluyor...
Bi dr bana da demişti soğan kürü uygula diye.ama aret bey e göre yenilen içilenler ne gebe kalmayı engeller ne de gebeliğin sonlanmasına neden olur.hayıt içiyorum dediğimde boşuna hergün karnını şişiriyosun demişti.başka ne zararı ne yararı olur demişti.herkes farklı bişey söylüyor sonuçta şu da var anadoluda bi köyde bi kadın gebe kalıyo hergün onca yük yükleniyo çalışıyo bebeğine bişey olmuyor ve o kadın hangi sebze meyve zararlı ne bilsin? Tamamen nasip kısmet olayı canım ya.benim kardeşim hamileyken tam bir saat evde müzik açıp oryantal oynamıştı ter içinde kaldı yeter diyoduk ama durduramadık manyağı :))
Bi dr bana da demişti soğan kürü uygula diye.ama aret bey e göre yenilen içilenler ne gebe kalmayı engeller ne de gebeliğin sonlanmasına neden olur.hayıt içiyorum dediğimde boşuna hergün karnını şişiriyosun demişti.başka ne zararı ne yararı olur demişti.herkes farklı bişey söylüyor sonuçta şu da var anadoluda bi köyde bi kadın gebe kalıyo hergün onca yük yükleniyo çalışıyo bebeğine bişey olmuyor ve o kadın hangi sebze meyve zararlı ne bilsin? Tamamen nasip kısmet olayı canım ya.benim kardeşim hamileyken tam bir saat evde müzik açıp oryantal oynamıştı ter içinde kaldı yeter diyoduk ama durduramadık manyağı :))
cnm Aret bey babana gidanin gebeligi etkilemeyecigini soylemisti yinede dikkat etmek gerek iyi beslenmeyince az yumurta toplaniyor ve embriyo kaliteli olmuyor... her doktorda ayri birsey diyor..
cogu hastanede transferden sonra normal hayatina geri don diyor buna hic inanmiyorum tupte dikkat etmek sart goruyoruz tonla dusuk oluyor...
Ececim isten ayrildin heralde sende benim gibi ilk zaman bende zorlanmistim ama benim hayatimda ne onwmliyse onu tercih ettim is gelir gecer bebek onemli bizim icin.uarinda raporunu alacaktin heralde benimde ctesi tek damla geldi bugun ise lekelwnme var sokulemedim daha yarin arayayim ne diyolar bakayim sali gel derlerse dha olamadimya icime sinmezki
Bilemiorum ki canim mesela aktardan bisi alacak olayim hamilemisin dusuk olur bunu icersen dio dusuk yapan seyler varr bence.ayy bilmiorum yaa cokcada takmayalim dimi hele bi hamis olalimda ozaman dikkatederiz.akilli sevicten mi oynamisti kardesin kiss ben korkardim duser die:)
Bende şunu şunu sorucam diyorum ama orada olmuyo en iisi yazmak
canim sen elevitin yerine ne kullanmaya basladin, ferrevit alacaktim bugun eczane piyasada yok diyor.. elevittende sogudum icemiyorum..
bende domuz içeriği felan duyunca içememiştim soğumuştum ilaçtan. aret beye sordum oda bana GYNO FERRO SANOL isimli bir ilaç verdi.
canim cuma gunu ayrildim cok uzuldumm... isyeri bebisini dogur gel dedi ama hayat ne getirir inann hicc bilmiyorum.. evde bunalima biraz girecem galiba.. sendemi ayrilmistin cnm.. napalim bebislerimiz icin boylesi iyi.. ben isle cok denedim tutmadi zaten tutsa yine ayrilacaktim..
simdi yoldayim raporu almaya gidiyorum.. yarinda Aret beye ilaclarimi yazdiracagim.. ilk adettede baslayacagim..
senn yine ara canim hasraneyi doktorunun hemsiresine durumu anlat onlar hangi gun gelecegin hakkinda bilgi verirler..
Yok sevinçten değil zaten oynadığında iki üç aylıktı :))
canim sen elevitin yerine ne kullanmaya basladin, ferrevit alacaktim bugun eczane piyasada yok diyor.. elevittende sogudum icemiyorum..
bende Aret beye sormaya cekiniyorum.. sagol cnm ya bunu alim ben.. senin tedavin ne asamada..
Ben bugun tedaviye baslamak icin gittim Ebrucummda sagolsun beni yalniz birakmadi :) dogum kontrol hapi verdi suzan hanim onu kullanacagim bu ay sonrasinda tedavi baslayacak kismetse eleviti recete ediodu suzan hnm decavit kullaniorum ben dedim yardimcisiyla gulustu hinzir jelatinimi varmis bayanlar oyle diyor dedi ve decaviti recete etti cnm bana.
esoj5yada6aylik hamis ececim aret beyde ilk denemesinde bebisine kavustu fazla girmior kk ne adina cevaplayayim dedim.
:))canimm ne guzell hamiss haberi alinca icimm rahatliyor.. yarin sabah 09.20 de ilaclarimi Aret beye yazdiracagim.. heyecan yaptim tonla sey soracam tabii ortamm olursa.. decevit bende var canim onda hinzirdan yoksa iyi onu kullanirim yada gyno ferro sanol alirim ondan az kalmissa..
neden dogum kontrol hapi verdi canim.. banadami verecekler acaba..
Kızlar bugün 2 embriyo transferim yapıldı.. biri 6 digeri 7 hucre yani 1.kalite degil 8 hucre 1.kalite oluyormus biraz cnm sıkıldı ama aret bey rahimin cok iyi dedi..umarım bebislerim tutunur..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
:))canimm ne guzell hamiss haberi alinca icimm rahatliyor.. yarin sabah 09.20 de ilaclarimi Aret beye yazdiracagim.. heyecan yaptim tonla sey soracam tabii ortamm olursa.. decevit bende var canim onda hinzirdan yoksa iyi onu kullanirim yada gyno ferro sanol alirim ondan az kalmissa..
bende domuz içeriği felan duyunca içememiştim soğumuştum ilaçtan. aret beye sordum oda bana GYNO FERRO SANOL isimli bir ilaç verdi.
Kızlar bugün 2 embriyo transferim yapıldı.. biri 6 digeri 7 hucre yani 1.kalite degil 8 hucre 1.kalite oluyormus biraz cnm sıkıldı ama aret bey rahimin cok iyi dedi..umarım bebislerim tutunur..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah