Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Kizlar ben sali gunu muayne oldum aret beye ve 6 tane yumurtam olusmus doktir iyi degil dedi daha once baktiginda 15 yumurtam vardi persembe gunu yine cagirdi o na gore baslicakmisiz hayirlisi artik cok korkuyorum alkahim neyse hayirlisi o olsun:KK43:

Ilac dozlarin nasildi arkadasim? Neden 6 yumurta ne guzel. Onemli olan sonuc.. kac tane iyi dollenecek o onemli. Sen burdan en asagi 3 embriyo alirsin transfer edilecek. 2 adet iyi kalite belki 3.su biraz daha az olabilir. Sonucda hayirli olsun. Moralini bozma. Cok olunca kalitesi dusuyor yumurtalarin.

Canım benim rezervim düşük aret beye ilk gittiğimde 3 yumurta vardı başlamadı.hemen incir kürü yaptım ve tedavi bitene kadar sabah akşsm içtim ikinci ay 10 yumurta oldu 8 toplandı.negatif aldım o ayrı mesela ama yumurtalar çoğaldı canım

Ya bu yumurta sayisi niye bukadar onem veriyor bu doktor? PGT felan mi yapacak nedir amaci? Bu doktor iyimi kotumu karar veremedim ben? Sonuc alan arkadaslar ne diyorsunuz bu klinik icin? ben dusunuyorum ama biraz cekinmeye basladim.

cnmcım yaptırdım testimi şükürler olsun değerim 265 e çıkmış 12. gün değeri 265 olmuş oldu..kızlar dış gebelik fln değildir dimi öyle bir şey olucak diye cok korkuyorum..inşallah sağlıklı şekilde yükselmeye devam eder.

Tebrikler. Nasil begendimi bu klinigi. Daha once baska yere gittinmi yoksa ilk burasimi? bana fikir verirsen sevinirim yeni yer ariyorumda.

Yok vallahi kalmadi yer sanki.. Ben buradan umutluydum aslinda. Birde Bruksel tup bebek var. Bir orasi kaldi sanki bakmadigim.

Ben şuna inanıyorum nasıl ölüm anımız 1 saniye ne ileri ne geri gelemiyorsa o ruhun üflenmesi vaktide şaşmıyor.Eğer vakdi zamanı geldi ise zaten olacak tedaviler le olmasıda bizim günahlarımızın birer kefaretidir.

sonunda tedavimiz bitti sayılır arkadaslar 23 tane yumurta toplandı 13 döllendi daha sonra aret bey beni muayene ett, ve transfer işlemini iptal etti bi sonraki aya bırakdı bebişleride dondurdu suanda 6 tane dondurulmus var 4ü 1.kalite 2 si 2. kalite neden hemen koymadı acaba bu sekilde beklettigi varmı aranızda suan adet dönemimdeyim ve ck agrım oluyo aynı sekilde adetim bittikden 10 gün sonra falan trransferimi yapıcakmıs inş sonucumuz olumlu olur arkadaslar benim ilk denemem cok zor biseymiş allah hepimizin yrdımcısı olsunn

çok yumurta toplanınca ohss olabiliyor ve transfer ertelenebiliyor yada rahim kalınlığı normal olmayınca neden ertelendi diye sorsaydın ben merak ederdim.bi arkadaşıda bekletmişti şuan ikizlere hamile hem dinlennmiş olursun ağrın yum.toplamadanmı yoksa adetten dolayı var hayırlı sonuçlarını alırsın inşALLAH.bende 28 gb adet olunca başlayacağım ama korkuyorum çok..

Eğer çapa istemese benden bende bilmiyorum canım.benimkide 12 lerde baya yüksek.

canim ne guzell iste cok sanslisin masallah.. insallahh tutacakkk bunca emegin bosa gitmesin guzelim.. kalbin cok guzelll Allahim yuzune ilkte gulecekk insallah..

Dogrusun arkadas bende 4.icin yeni yer bakiyorum. Bahceci/ memorial olmadi.. Malum klasik adresler bunlar.

canim heryer hemen hemen ayni.. bazi doktorlar bildigini uyguluyor bazisi tek duzen umursamadan gidiyor.. bir yerlere guvenmek zorundayiz... olmazsa yanildik diyerek degisecegiz baska caremiz yok...

canim ne guzell iste cok sanslisin masallah.. insallahh tutacakkk bunca emegin bosa gitmesin guzelim.. kalbin cok guzelll Allahim yuzune ilkte gulecekk insallah..

ALLAH razı olsun canım benim o senin kalbinin güzelliği.Hepimizin tutsun inşALLAH.

Ben şuna inanıyorum nasıl ölüm anımız 1 saniye ne ileri ne geri gelemiyorsa o ruhun üflenmesi vaktide şaşmıyor.Eğer vakdi zamanı geldi ise zaten olacak tedaviler le olmasıda bizim günahlarımızın birer kefaretidir.

Kesinlikle katılıyorum :)) bende tersten tedavi olan biri olarak bunun kader olduğunu ve nasibimizde varsa olacağına inanıyorum.önce tüp yapıp sonra normal tedaviye geçen varmıdır bende başka :)) bugün bunu düşünüp güldüm hep :)

Ilac dozlarin nasildi arkadasim? Neden 6 yumurta ne guzel. Onemli olan sonuc.. kac tane iyi dollenecek o onemli. Sen burdan en asagi 3 embriyo alirsin transfer edilecek. 2 adet iyi kalite belki 3.su biraz daha az olabilir. Sonucda hayirli olsun. Moralini bozma. Cok olunca kalitesi dusuyor yumurtalarin.

Canim benim tedaviye baslayali 3. Gunum 450 doz aliyorum yarin yumurta takibim var bakalim aret bey ne dicek bu arada 15 yumurta varmis bu ay :) hayirlisi artik senin ilac dozun ne ben 3. Ignemi vuruldum simdilik:)

Kesinlikle katılıyorum :)) bende tersten tedavi olan biri olarak bunun kader olduğunu ve nasibimizde varsa olacağına inanıyorum.önce tüp yapıp sonra normal tedaviye geçen varmıdır bende başka :)) bugün bunu düşünüp güldüm hep :)

:))) sen hep gül canım arkadaşım..Sen özelsin.. biras tuhaf ama öyle oldu dimi senin :KK52::KK52:

Canim benim tedaviye baslayali 3. Gunum 450 doz aliyorum yarin yumurta takibim var bakalim aret bey ne dicek bu arada 15 yumurta varmis bu ay :) hayirlisi artik senin ilac dozun ne ben 3. Ignemi vuruldum simdilik:)

tedaviye başlamışsın canım 15 yumurta çok iyi yarın diğerleri eklenenecek heralde menogon ve diğer iğne yan etkisi oldumu gonal f sende.

Süper canım onların en az 10 tanesi yeterli olgunluğa gelir ve toplanır bence kalitede iyi olursa ve döllenen sayısıda fazla olunca dondurmak içinde kalır 3-4 tane canım hadi hayırlısı inşallah

X