- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
Hayirli olsun cnm tedavin bende pzt oradayim:) rutin tahlilleei samatyadami yaptirmistin sende
bugün gittik çapaya.y kromozom için ocak 13 e randevu verdiler.karyotip için kan alıp muayene ettiler yani eşime sülalesi ile ilgili sorular sordular:)kaç kardeşsiniz.onların çocukları var mı amca,dayı,hala onların var mı çocukları vs.sperm sayısını,morfolojisiniz,hıznı sordular.varikoselden sonra takviye kullandık arttı ama şimdi takviyeleri kestik sonuçlar kötü dedim.genetik bir sıkıntı olsa artmazdı değil mi dediğim de evet dedi ben genetik bir sıkıntı beklemiyorum dedi.lale99 suzan hanımı iyi gözlemle belki bizde ona gidebiliriz
Yok canim namik kwmal de yaptirdim cok sukur bitti sonunda bende pazartesi merkezdeyim cok heycabliyim bu arada adetimin ikinci gunu sanirim pazartesi muayne etcek salida ignelere baslicam allahim hepimiz icin hayirlusni nasip etsin kizlar varya cok heycanliyim cok allahim nw olur yardim et hersey guzel olsun hepimiz icin :)
Rapor stresi bitince gercekten rahat bir nefes aldim canim ama bugunlerde eski hevesim yok gibi hatta pzt gorusmem var suzan hnm ile bende kotuleri kovmaya calisiorum su aralar dedigin gibi..sen nasilsin esracim bebisin uzuyormu seni:)
yok cnm sıkıntılar 3. ayla birlikte bitti çok şükür. 4 aylık olduk ve kız olcakmış :)
rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah.
suzan hnm yerine aret beyi tercih etmeni isterdim ama nasılsa aynı merkez ve laboratuvar. hayırlı olsun cnm. allah yüzünü güldürsün.
Ben anlamadım adetin 2 günü pzt olursa pazar adet olman lazım sen henüz olmadında pazar oluırum die mi tahmin ediosun ???
Bende bir garibim ifade edemiyorum hislerimi..İlk görüşmeden sonra bakalım neler değişecek herşey hepimiz için yolunda gitsin dediğin gibi canım
Hayir canim ben dun adet oldum zaten pazartesi gunu muayne gunumdu ben sali gunu ilaclara badlarim diye tahmin ediyorum diye hislwrimi yazmistim.ama az once beni mwrkezden aradilar aret bey cok yogunmus ve sali gunu randevu verdilerbirsey sorcam ben dun saat 7 gibi adet oldum bugun ikinci gunum olmasi gerekmiyomu ama doktor aret bey benim bugun adetin birinci gunu sayiyor sizce kanamanin oldugu gun sayilmiyomu kafam cok karisti
Dün akşam 7 de olduysan bu akşam saat 7 de 1,gün olur şu saatlerde 2 günün değil yani akşam 7 den sonra 2. günün.
salı sabahı 3,5 gün oluyor
Bende bir garibim ifade edemiyorum hislerimi..İlk görüşmeden sonra bakalım neler değişecek herşey hepimiz için yolunda gitsin dediğin gibi canım
canim guzel haberlerini bekliyoruz bu ay tedaviye baslayacakmisin yoksa ilaclarini yazdirip daha sonrami tedavi olacaksin.
meraba arkadaslar benimde bu hafta tedavim başlıcak aret beyde ilk denemem çok heyecanlıyız eşimde azospermi var daha iyi durumda olupda 4. denemede olanlar var çok kokuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaslar bugun Ist Tup Aret beyin hemsiresi ile gorustum bebegin tutmasi icin bazi hastalara farkli bir serum daha veriyorlarya intralipit ondan oradada doktorun uygun gordugu hastalara cuzzu bir rakamla veriliyormus ama genelde doktor Emre bey daha cok kullaniyormus birde onceden negatifi olanlara daha uygun goruyorlarmis.
meraba arkadaslar benimde bu hafta tedavim başlıcak aret beyde ilk denemem çok heyecanlıyız eşimde azospermi var daha iyi durumda olupda 4. denemede olanlar var çok kokuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
aret beyde 1 aşılama 1 tüp 2 dondurulmuş tedavisi gördüm, ama hep testten önce adet oldum, sebepsiz infertilite idi bizimkisi, kendisi iyi bir doktor ama çok ilaç iğne verdi bana, yumurtlama sorunum olmamasına rağmen böyle olmamalıydı diye düşündüm hep, haliyle ohss oldum. sonraki denememi memorialda denedim, çok şükür hamileyim. darısı sizlere olsun inşallah. emre bey için daha iyi şeyler duydum, ben son tedavideyken orda yeni başlamıştı.
İlk görüşmede birçok şeyi konuşurum dedim ama 2 sene önce gitmiş olmamdan dolayı heralde açıklama pek yapmadı dr um ben bi kaç şey sordum öyle cevapladı direk tüp için geldiğimizi anladı ve yaptıracağımızı anladıda o yüzden mi ben anlayamadım ilaç kullanacakmıyım dedim şu aşamada öyle verdi vitamin bilmiyorum hastası yoktu zaten eşimde girdik bi yola kurcalama diyor.
oyle oluyor hep hayatim ben yillardir hep doktora gidince soracagim seyleri kafamda kurarim yanina gidince cogunu unuturum sorduklarimda doktor icin onemsizdir ustunde durmaz:))