Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

yarın ınsallh allahın ıznıyle samatyaya gıdıcem canım eger yarın hemen yazarsa esım ısten ızın alıp gelcek
testler ıcın ama ac mı yapılıyordur acaba bılgın var mı

Geç oldu ama bilemiyorum canım netten bi araştırsaydın gelince yaz mutlaka

varıkosel bız evlenmeden olmuş esım canımm
zaten doktor y kromozom da ıstedı ınsallh yapılıyordur
bu arada esımın ac mı olması lazım bılıyor musun acaba

cnm ban da özelden msj atmılsın ama inan ki yeni gördüm.yinede cevaplayım.aç vey atok fark etmiyor.bu arada bugün gitmiş olman lazım samatyaya yaptırabildin mi testleri merak ediyoruz bilgilendir bizi de

cnm ban da özelden msj atmılsın ama inan ki yeni gördüm.yinede cevaplayım.aç vey atok fark etmiyor.bu arada bugün gitmiş olman lazım samatyaya yaptırabildin mi testleri merak ediyoruz bilgilendir bizi de

olsun canım evet gıttım canım dr yazdı orda bır sorun yok bız sevındık hemen ındıl dıs laboratuvara ama malesef genetık kalkmıs yapılmıyor drun da haberı yok ordan cıktık cerrahpaşaya gıttık orada yapılıyor y kromozom fakat karyotıp yapmıyorlar yogunluk nedenıyle
hemen verdık y kromozom ıcın kan randevuya fala gerek yok tıbbı genetıge gıt yapıyorlar
hazır ordayke capay gıdeleım karyotıp ıcın gun alalım dedık gıttık ne olsa begenırsın :) kagıdı aldı dıgerı nerde dedı y kromozomu soruyor onu yaptırdık dedık e oda burda yapılıyor demesın mı :))sok sok sok cerrahpasada oglene denk geldıgı ıcın bır bucuk saat bekledık samatya yapmıyor ama don dolas capa yapıyormus sabahtan berı dolanıyoruz bugunku stresımı anlatmam mumkun degıl karyotıp ıcın bır ay sonraya gun verdı bu gıdısle yazı bulucak galıba tedavı

Capa bastan yapilmiyor mu demisti gec olsun guc olmasin canim ya benim de 6 ay surdu rapor isi

nasıl yani ya çapa yapıyormuymuş.peki y kromozom için randevu vermediler mi cerrahpaşada yapılımıyor değil mi sonuçta siz boşuna mı beklemiş oldunuz cerrahpaşa da.bu cuma karyot,p testimiz var eğer randevu felan gerekmiyorsa gitmişken onuda yaptırabiliriz inş.peki y kromozom testi verdiğiniz yerle karyotip için randevu günü aldığınız yer farklı değil mi.

Capa bastan yapilmiyor mu demisti gec olsun guc olmasin canim ya benim de 6 ay surdu rapor isi

evet canım y kromozom yapılmıyor dedı karyotıp yapılıyor ama bır buçuk ay sürer dedı bunu da yaptırabılırsen dısarda yaptır dedı bır ayda çıkıyor dedı samatya ıcın orda yapılmıyorms evet haklısın ama bu kadar uzun surecegını dusunmemıstım

cerrahpasa da yapılıyor orda yaptırdık bız oglene geldıgı ıcın bır buçuk saat bekledik verdık kanımızı cok sukur
yok canım randevuya gerek yok capaya karyotıp ıcın gıttıgınde ıstek kâğıdını gotur hemen alırlar kanı
y kromozom cerrahpasada verdık karyotıp ıcın 20 ocağa capa randevu verdı

karışık mı yazdım acaba y kromozom capada yapılıyor boşu boşuna hastahane hastahane dolasmıs olduk cuma gunu y kromozomu da yaptırabılırsın gıttıgınde

bende hıc gıtmedım merkez arastırıyrum daha önce 2 denemımıde umutta yapmıştım gebelik asısı yapılıyo sımdı orda yazın düşünüyorum ama doktor ve hastane hakkında hıc bı fıkrım yok

karışık mı yazdım acaba y kromozom capada yapılıyor boşu boşuna hastahane hastahane dolasmıs olduk cuma gunu y kromozomu da yaptırabılırsın gıttıgınde

şimdi y kromozom hem çapa da hem cerrah paşada yapılıyor.sen cerrahpaşada randevu almadan gittiğin gibi yaptırdın.çapada da karyotip yapılmıyor y kromozom yapılıyor.çapa da y kromozom için gün verilip verilmediğini bilmiyorsun.bizede çapa karyotip için 15 güne randevu vermişti size daha uzun süreye vermişler.ve sonuçlar 1,5 ayda çıkar dedi orda ki kadın bize size bir şey dedi mi.ay inşallah cuma gittiğimde ikisini de yaptırabilirim.karyotipe bu kadar gün verince insan korkuyo bunada verirler diye.eğer gün verirlerse bende gider cerrahpaşada yaptırırım.peki y kromozom sonuçları ne zaman çıkıyormuş sordunmu cerrahpaşaya.bu arada cerrahpaşayla çapa arası çok uzak mı.yürüyerek gidiliyor mu yoksa otobüsemi binmek lazım.ay ne çok yazmışım

Capada ikisi de yapılıyor yarın ikisini de yaptırabilirsin gittiğinde
Y kromozom 3 haftada çıkıyormus

Aynen canım neyse ki az kaldı diye düşünüyorum kocaman umut var içimde nedense :)

canım benim o içinde ki umut doğruyu söylüyor sakın onun peşini bırakma yada küçültme. bende rapor alana kadar okadar stresliydim ki anlatamam. olucak olmucak olmazsa yeniden mi rapor çıkarıcam, para nerden bulucam falanlar filanlar. ama raporu alıpta merkeze gittiğimde hep senin ki gibi kocaman bir umut vardı içimde. kötü olanı düşündüm düşünmedim değil ama onları hemen kovdum. hep olacağına inandım. Allaha hep dua ettim aynı sıkıntıları bidaha yaşatma die. inanmak herşeyin başı. olacağına inan sende. şuanda dularım hala bitmedi kendim için ederken asla sizleri unutmuyorum. herşey güzel olucak cnm......

kızlar bütün tahlillerimi yağptırdım ve aret bey tüp bebek için uygun oldugumu söyledi eşimde bende bir problem cıkmadı cok şukur :) bugun adet oldum ve pazartesi tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla cok heycanlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Rapor stresi bitince gercekten rahat bir nefes aldim canim ama bugunlerde eski hevesim yok gibi hatta pzt gorusmem var suzan hnm ile bende kotuleri kovmaya calisiorum su aralar dedigin gibi..sen nasilsin esracim bebisin uzuyormu seni:)

Hayirli olsun cnm tedavin bende pzt oradayim:) rutin tahlilleei samatyadami yaptirmistin sende

bugün gittik çapaya.y kromozom için ocak 13 e randevu verdiler.karyotip için kan alıp muayene ettiler yani eşime sülalesi ile ilgili sorular sordular:)kaç kardeşsiniz.onların çocukları var mı amca,dayı,hala onların var mı çocukları vs.sperm sayısını,morfolojisiniz,hıznı sordular.varikoselden sonra takviye kullandık arttı ama şimdi takviyeleri kestik sonuçlar kötü dedim.genetik bir sıkıntı olsa artmazdı değil mi dediğim de evet dedi ben genetik bir sıkıntı beklemiyorum dedi.lale99 suzan hanımı iyi gözlemle belki bizde ona gidebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…