Çok zorda kalmayınca gitmemek en doğrusu bebek mevlütleri şuan bizim için tehlike arz ediyor bence :) ruh sağlığımız açısından :)
Aynen canım neyse ki az kaldı diye düşünüyorum kocaman umut var içimde nedense :)
olur canım cok sevınırım
bende sımdı samatyadan bır randevu alıyım sansımı denıyım belkı yaptırabılırım
kı ınsallh ıyı bır doktora denk gelırım
hangı medıcana
Çok zorda kalmayınca gitmemek en doğrusu bebek mevlütleri şuan bizim için tehlike arz ediyor bence :) ruh sağlığımız açısından :)
bruuuu sana sonuna kadar katiliyorum hayatim bir kere herkez sirayla siz dusunmuyormusunuz diye soruyor ic dunyalarindada bunlarin cocugu olmuyor zaten diye dusunuyorlar bence)
canım sordurdum ama çpk para 1.000 küsür devlet hastaneleri yaptırıyor dedi arkadaş da işte geç çıkıyor dediğin gibi sen bi samatyaya git bakalım
saol canım allah razı olsun
evet ben bı gıdıyım bakalım ınsallh ıyı bır doktordur yaptırabılırız
ven har canım cerrahpasa da bır ıkı sene oncenın gonderılerını okudum sımdı ıcın hiç bir fıkrım yok napalım hayırlısı artık samatya da bır ayda çıkıyormuş galıba capa bır buçuk ay dedı
bebek mevlutlrınde bende sızınle hem fıkırım ınanın korka korka gıdıyorum hem aynı sorular aynı dusunceler :)
e bıde benden sonra evlenenler en az bır tane yapınca bıde evlnır evlenmez yapınca en cok ben batıyorum göze:))
rabbım ınsallh hayırlı sağlıklı evlatlar versın bıze de ınsallh en kısa en hyırlı zamanda :))
saol canım allah razı olsun
evet ben bı gıdıyım bakalım ınsallh ıyı bır doktordur yaptırabılırız
ven har canım cerrahpasa da bır ıkı sene oncenın gonderılerını okudum sımdı ıcın hiç bir fıkrım yok napalım hayırlısı artık samatya da bır ayda çıkıyormuş galıba capa bır buçuk ay dedı
bebek mevlutlrınde bende sızınle hem fıkırım ınanın korka korka gıdıyorum hem aynı sorular aynı dusunceler :)
e bıde benden sonra evlenenler en az bır tane yapınca bıde evlnır evlenmez yapınca en cok ben batıyorum göze:))
rabbım ınsallh hayırlı sağlıklı evlatlar versın bıze de ınsallh en kısa en hyırlı zamanda :))
bugün cerrahpaşa da çalışan hemşire ark.aradım.çarşamba günü gidicekmiş işe soracak yapılıp yapılmadığını.onun çalıştığı bölümde bir hemşirede tüp bebek yaptırıyomuş ona da sorarım dedi nerede ne yaptırmış nasıl yaptırmış diye dedi.sizden sperm testi 15 gün arayla 2 adet mi istediler cnm.bizden öyle istemişlerdi.sonuçlardan sonrada genetik testleri istediler.samatyadan ürolojiden gün almam gerek değil mi test içinb.ya bir de yapmazlarsa sıkıntı çıkarırlarsa:18:[/QUbız
bızı androlojıye yolladılar canım sız urolojıye mı gıttınız
bızım daha ılk olcak başka vermedik bızım sonuçlar dedıgım gıbı son bır senedır cok düsuk sanırım o yüzden dırek genetık ıstedı
he bırde negatıf artı kürtajım var
hangı bolume gıttın sen
Amin canım cümlemizden halledebilseydik daha iyi olurdu da..
bugün cerrahpaşa da çalışan hemşire ark.aradım.çarşamba günü gidicekmiş işe soracak yapılıp yapılmadığını.onun çalıştığı bölümde bir hemşirede tüp bebek yaptırıyomuş ona da sorarım dedi nerede ne yaptırmış nasıl yaptırmış diye dedi.sizden sperm testi 15 gün arayla 2 adet mi istediler cnm.bizden öyle istemişlerdi.sonuçlardan sonrada genetik testleri istediler.samatyadan ürolojiden gün almam gerek değil mi test içinb.ya bir de yapmazlarsa sıkıntı çıkarırlarsa:18:[/QUbız
bızı androlojıye yolladılar canım sız urolojıye mı gıttınız
bızım daha ılk olcak başka vermedik bızım sonuçlar dedıgım gıbı son bır senedır cok düsuk sanırım o yüzden dırek genetık ıstedı
he bırde negatıf artı kürtajım var
hangı bolume gıttın sen
ben önce infertiliteye gittim orası muayene etti rahim filmi,smear testi onlara baktı sonra androlojiye yolladı eşimi orası.biz androlojiye gittiğimizde elimizde önceki yapılmış sonuçlarımız da sayımız,morfolojimiz,hızımız fena değil di normale yakındı.varikosel ameliyat raporumuzda vardı.belkide normale yakın olduğu için bizden 15 gün arayla 2 test istediler.bakalım hala normale yakın mı diye bakmak için.baktılar ki normalin çok çok altına düşmüş ondan sonra genetik testleir istediler.cuma günü karyotip analiz testi var.y kromozomu da hemşire ark.cerrahpaşaya sorsun bi eğer yapılmıyorsa samatyadan gün alıcaz
canim hayirli olsun:)) bende kafayi yiyecem jinekolojik muayene ultrasonunu bulamiyorum evrak dosyamdaydi parmak kadar bir kagitti dustumu acaba simdi Suleymaniyede tekrar muayene olmam gerekecek ayrica o gun muayene formu vermeleri gerekiyormus birsey vermediler bu isler ne zormus ya.Kızlar ben evraklarımı teslim ettim 15 gün sonra çıkıyor kısmetse rapor.Bilgi amaçlı eğer histeroskopi isterlerse 200 tl rapor almak içinde 200 tl ödeniyor raporun anlamı ne kadar kalıyor ben çözemedim aradaki fark strese değermi..
Kızlar ben evraklarımı teslim ettim 15 gün sonra çıkıyor kısmetse rapor.Bilgi amaçlı eğer histeroskopi isterlerse 200 tl rapor almak içinde 200 tl ödeniyor raporun anlamı ne kadar kalıyor ben çözemedim aradaki fark strese değermi..
ben önce infertiliteye gittim orası muayene etti rahim filmi,smear testi onlara baktı sonra androlojiye yolladı eşimi orası.biz androlojiye gittiğimizde elimizde önceki yapılmış sonuçlarımız da sayımız,morfolojimiz,hızımız fena değil di normale yakındı.varikosel ameliyat raporumuzda vardı.belkide normale yakın olduğu için bizden 15 gün arayla 2 test istediler.bakalım hala normale yakın mı diye bakmak için.baktılar ki normalin çok çok altına düşmüş ondan sonra genetik testleir istediler.cuma günü karyotip analiz testi var.y kromozomu da hemşire ark.cerrahpaşaya sorsun bi eğer yapılmıyorsa samatyadan gün alıcaz[/QU
anladım canım bızım sonuç ıyı degıl ılerı hareketlı 0
varıkosel bızımde var sonucu
evet sanırım normale yakın olduğu ıcın ıstemıs olabılır
ben yarın gıdıcem samatyaya ınsallh halledbılırız
canim hayirli olsun:)) bende kafayi yiyecem jinekolojik muayene ultrasonunu bulamiyorum evrak dosyamdaydi parmak kadar bir kagitti dustumu acaba simdi Suleymaniyede tekrar muayene olmam gerekecek ayrica o gun muayene formu vermeleri gerekiyormus birsey vermediler bu isler ne zormus ya.
:):) coook sevındımmmm hayılı olsun bebıs haberlerını de kutlayalım ınsallhhh
Kızlar ben evraklarımı teslim ettim 15 gün sonra çıkıyor kısmetse rapor.Bilgi amaçlı eğer histeroskopi isterlerse 200 tl rapor almak içinde 200 tl ödeniyor raporun anlamı ne kadar kalıyor ben çözemedim aradaki fark strese değermi..
anladım canım bızım sonuç ıyı degıl ılerı hareketlı 0
varıkosel bızımde var sonucu
evet sanırım normale yakın olduğu ıcın ıstemıs olabılır
ben yarın gıdıcem samatyaya ınsallh halledbılırız
yarın ınsallh allahın ıznıyle samatyaya gıdıcem canım eger yarın hemen yazarsa esım ısten ızın alıp gelcek
testler ıcın ama ac mı yapılıyordur acaba bılgın var mı
nerdeyse hiç fark kalmayacak dediğin gibi.ALLAH inşallah ilk denemede yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile inşallah.
eğer sizde varikosel varsa size varikosel ameliyatı olun da diyebilirler.yarın samatyaya gittiğinde y kromozom testinin yapılıp yapılmadıını da mutlaka sor cnm.