Bizim de sayımız ve morfolojimiz biraz düşük sizin değerleriniz ne idi ona göre kıyaslama yapsam belki ist tüp ister bizden
bizim çapa da yapılan testte sayı 3 milyon morfoloji de 0-1 arası cnm.sizin sayı ve morfoloji nasıl dı
Degisken oluyor spermiogram testi stres ile de dusuk cikabilior mus baya bi tekrarlatinca budur deger denir diyolar cnm demekki gercek deger bu heralde.medicanada bi tanidigim var yarin sorabilirim cnm fiyat istersenson bır senedır yaptırdığımız testlerde ılerı hareketlı 0
morfolojı 0-1 degısıyor
sayıda 1.2 mılyon tup yaptığımızda bu kadar dusuk degıldı
ben daha su testlerı yaptırıcak yer bulamadım sperm ıcın ayın 25 ine gun verdıler hormonlarda o gun yapılıcak ne kadarda çıkar acaba bı laboratuvar aradım fıyat almak ıcın ıkı test 400 kusur dedı sgk gecmıyormus walla kızlar ıyı başlamıştım dedım ama sanırım uzun surcek gıbı ınsallh hepımız hayırlısıyla halledebılırız
samatya urolojıden bı randevu alıyım dıyorum ama ben gıdıp rıca etsem yazar mı dr acaba ne yapsam bılmıyorum
canım benim hatırlamaz olurmuyum nasılsın aret beyde mı tup bebek yaptırdın sonuc bellimi hadi canım güzel haberlerini bekliyorum:)
cnm ben az önce baktım mhrs den ama bağcılar devlet hastanesinde infertilite bölümü yok ki.acab üroloji bölümü olabilirmi gittiğn bölüm
Degisken oluyor spermiogram testi stres ile de dusuk cikabilior mus baya bi tekrarlatinca budur deger denir diyolar cnm demekki gercek deger bu heralde.medicanada bi tanidigim var yarin sorabilirim cnm fiyat istersen
olur canım cok sevınırım
bende sımdı samatyadan bır randevu alıyım sansımı denıyım belkı yaptırabılırım
kı ınsallh ıyı bır doktora denk gelırım
hangı medıcana
kadıköy medicana da tanıdık canım ne istemişti bidaha yazarmısın personel indirimi ile bakalım ne oluyor.
karyotıp analızı ve y kromozom mıkrodelesyon canım
ben bahcelıvler medıcana da denemıstım ondan sordum canımm
2009 yılı gonderılerı okudum sımdı sslı kadın doğuma gıtmısler ordan kadın doğumcu genetıl bolumune yollamış genetık dr uda samatyaya sevk vermıs
tamam canım yarın haber veririm .Hımm biras pahalı hastane ama bakalım ne yapabilirler.Olmazsa acele etme artık napıcaksın canım az para da değil.Git bakalım samatyaya yaparlar 2009+ yapılmış ise
evet canım gerçekten az değil hasekıde bır laboratuvar aradık ıkısıne 400 kusur dedı
kendıme de kadın doğumdan aldım benden ıstemedıler ama bende samatyadakı k dogumcuya söylesem kendıme de yaptırsam dıyorum sence yaptırmalı mıyım
iyiyimm bitanem tüp bebegemı karar verdın..yok cnm ben tüp bebek yaptırtmadım aşılamadan önce gıdıp muayene olmuştum tüp bebek ıcın ama aşılama onerdı bana bende medıpolde yaptırmıstım aşılamamı..bende şubat gıbı fln aret beyde dusunuorum sımdı tüp bebek yaptırmayı..sen ne yaptın aşılamadan sonra daha tedavı oldunmu..aret beydemı yapıcaksın tüp bebek ?
​yok cnm kadındoğumda ınfertılıde doktoru vardı erkektı..bayada hastaları vardı bende ılk kez gıtmıstım kapıyı calıp musade ıstedım aret beyın verdıgı kagıdı gosterdım bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dedım tmm dedı gıt kayıt açtır yaptırıyım hemen..iyi bi adama benzıyordu 2 gun sonrada aldım sonuçları..eşime verdıklerını ürolojıye gosterdım kabul etmedı randovusuz oldugumuz ıcın urolojıdekı doktor onunkılerı bı tıp merkezınde 150 tl cıvarına yaptırmısıtık..
Bayanlarda da bakılıyormu ki ben im pek bilgim yok araştırmadım bu testleri hiç canım çok kurcalamak ii değil istenmedi ise vardır bi bildikleri canım spermiogram testi gb değerlendirilmiomu pek bilgim yok dediğim gibi
Ebrum nasılsın özledim seni:)
iyiyimm bitanem tüp bebegemı karar verdın..yok cnm ben tüp bebek yaptırtmadım aşılamadan önce gıdıp muayene olmuştum tüp bebek ıcın ama aşılama onerdı bana bende medıpolde yaptırmıstım aşılamamı..bende şubat gıbı fln aret beyde dusunuorum sımdı tüp bebek yaptırmayı..sen ne yaptın aşılamadan sonra daha tedavı oldunmu..aret beydemı yapıcaksın tüp bebek ?
​yok cnm kadındoğumda ınfertılıde doktoru vardı erkektı..bayada hastaları vardı bende ılk kez gıtmıstım kapıyı calıp musade ıstedım aret beyın verdıgı kagıdı gosterdım bu testlerı yaptırmak ıstıyorum dedım tmm dedı gıt kayıt açtır yaptırıyım hemen..iyi bi adama benzıyordu 2 gun sonrada aldım sonuçları..eşime verdıklerını ürolojıye gosterdım kabul etmedı randovusuz oldugumuz ıcın urolojıdekı doktor onunkılerı bı tıp merkezınde 150 tl cıvarına yaptırmısıtık..
kızlar sımdı mart ayına aıt yazıları okudum bır arkadaş cerrahpasada genetık bolumunden yaptırmış testlerı oraya da mı baksam duymuş muydunuz hıc
muaynede bir sorun çıkmayınca ıstmedıler sanırım ama ne biliyim oraya kadar gitmişken yaptırsam mı demiştim
yok canım bildiğim kadarıyla kan alınıyormuş kanda bakılıyor yanı y kromozom u bılmem ama genetıge bakılıyor
pıhtılaşma flan ıstemedıler benden ıstesem yazarlar mı acaba daha sonra mı ısterler
İyi canım aynı işte bi hafta sonu daha bitti onun stresi var başka da bişey yok çok şükür.esracığın bebiş büyük ihtimal kızmış onu da doğru hissettim nilü :)) kendim için hiç olmuycakmış gibi hissediyorum inşallah doğru çıkmazsen napıyosun canımcım
muaynede bir sorun çıkmayınca ıstmedıler sanırım ama ne biliyim oraya kadar gitmişken yaptırsam mı demiştim
yok canım bildiğim kadarıyla kan alınıyormuş kanda bakılıyor yanı y kromozom u bılmem ama genetıge bakılıyor
pıhtılaşma flan ıstemedıler benden ıstesem yazarlar mı acaba daha sonra mı ısterler
Aynen bitti cabuk gecioo h.sonu
hislerin kuvvetli olabilir canim ama kendine haksizlik ediyosun karamsarliga kapilarak bende uzuluorum sen oyle yapinca..biz beraber buyutucegiz bende ole hissediorum..dogum gunu vardi oraya gittim cnm .dunde bebek mevlutu vardi tabisi gitmedim eve gelip aglamamak icin..