Bende saklıyorum canım ama senin kadar tetkit yaptırdığımı zannetmiyorum ağanın eli bükülmezben daha çırağım
İnanmak en.onemlisi gorusmende olumlu olmus sevindim canim senin adina sende bi problem varmiydi sayi az die hatirliorum raporda cikaramadin dimi asilama demislerdi sana
Esimin sperm sayisi 2 milyondu ve yuzde 95 hareketsizdi doktor sende bir problem yok dedi sperm sayisi ve hareketi dusuk diye simdiye kadar gebe kalamadin defi olumlu konustu benimle cok mutluyum once allahima sonra aret bey sorgusuz birakiyorum kendimi hersey guzel olcak inanıyorum canim ya allah hepimizin yardimcisi olsun :) evet asilama demisti arastirma hastanedindeki doktor bende artik beklemek istemedim raporla ugrasmak istemedim arkadasim kendi imkanlarimla olcam kismetse tup bebek
hayatim aman aman allah korusun asla usta olma hayatim hemen cirakliktan bebisini kucagina al:))
Esimin sperm sayisi 2 milyondu ve yuzde 95 hareketsizdi doktor sende bir problem yok dedi sperm sayisi ve hareketi dusuk diye simdiye kadar gebe kalamadin defi olumlu konustu benimle cok mutluyum once allahima sonra aret bey sorgusuz birakiyorum kendimi hersey guzel olcak inanıyorum canim ya allah hepimizin yardimcisi olsun :) evet asilama demisti arastirma hastanedindeki doktor bende artik beklemek istemedim raporla ugrasmak istemedim arkadasim kendi imkanlarimla olcam kismetse tup bebek
İnsallah canim bende istemiorum ustalik falan bebis buyutmede usta olabilirim bak :))))
Anladim canim ALLAHtan esinin degerleri tedavi icin yeterli tek bir spermi bile olmayip tup bebek yaptiramayanlari biliyorum ALLAHİm onlarada hayir kapilarini acsin.Bizlerinde yuzumuzu guldursun.
Tahminen ne zaman basliosun az mi var regline.
Cok dogru karar vermissin canim 2 milyon spermle asilama tutsa mucize diye tv ye cikariz benim esiminde 2 milyon asilama asla tutmaz bosuna zaman kaybi demisti Amerikan hast. ilk doktorum devlet hastaneleri oyaliyor resmen.
Evet canim oyaliyolilar ben vakit kaybetmwk istemiyorum artik asilama lari onlarin olsun:))
bende bes defa raporsuz tup denedim simdi ilk kez bu ay rapora basvurdum cok ugrasmicam cikarsa kullanirim, banada asilama derlerse asla yaptirmam tup bile olmuyor micro enjeksiyon oluyor zaten. devlet hastanesindeki doktor bi ilac verdi bunu kullan dedi cok ilginc ilaci okudum adet duzensizligi olanlara veriliyormus bende hic duzensizlik olmadi doktorada demistim ilaci kullanmamaya karar verdim.Esimin sperm testi var onu yapsinlarda tup derlerse raporu alacagim asilama derlerse ugrasmicam. Canim sana hangi hastane asilama dedi.
Kizlar yarin icin dualarinizi bekliyorum umarim acisiz olur ve sonuc ii cikar.
dualarimiz seninle, guzel haberlerini bekliyoruz cnm.
2 milyon sayıyla nasıl aşılam aderler anlamadım.bizimde sayımız 2 milyon.hareketimiz%40 morfolojimiz %0.acaba sizin morfolojiniz mi daha yüksekti ki aşılama dediller.ben eşimin sonuçlarını götürdüğümde bu sonuçla aşılama bile olmaz değil mi dediğimde evet demiişti dr.ve bizden 2 tane genetik test istedi.genelde tüp bebek raporu öncesi isteniyor bu test.özelde yaptırcam benim tanıdığım labaratuvar 450 tl fiyat verdi ikisi için.istanbul tüp bebekte 2 teste 625 tl istedi.size ımsı yöntemi uygulayacaklar değil mi.
ALLAH a şükür sonuç temiz ama o anı düşünmek bile istemiyorum şuan :18: 1 hafta ya çıkar rapor dediler şükür rapor sıkıntısı bitiyor.
evet canım istanbul tüp bebek merkezinde yaptırsaydım 330 benim testler esiminde 320 tutuyor 650 tl bizde devlet te yaptırcaz esim bugun kan verdi 1 ay sonra sonucu cıkıyomus hayırlısı artık allah hepimizin yardımcısı olsun..sanırım ımsı yontemı uygulanılcak
ALLAH a şükür sonuç temiz ama o anı düşünmek bile istemiyorum şuan :18: 1 hafta ya çıkar rapor dediler şükür rapor sıkıntısı bitiyor.
Kizlar yarin icin dualarinizi bekliyorum umarim acisiz olur ve sonuc ii cikar.