Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Çok fenaydı lokal anestezi yapıldı güya ama ben her şeyi hissettim bilseydim böyle olacağını dışarda yaptırırdım daha ağrısız olacağını düşünüyorum tam uyuşturacakları için bilemiyorum atlattım hayırlısıyla.Darısı başına canım sana laparoskopiyi çapamı dedi..Ben ağustos gibi gittim ve şu ana kadar sürdü.herkezin aynı olurmu bilmiyorum biz biraz eşimin testi için ağırdan aldık ramazan girmişti araya hiperoskopi yaptırıcam diye yaklaşık 3 ay bekledim hip.gün vermişlerdi geçen aylar fakat sonra adım yazmıormuş da hep öyle aksilik oldu

Hangi amaçla yapıyor acaba öyle de muayene edilebilirmi ilk defa duydum ben gözlerimi kapattığım için anlamazdım heralde gitme bencede bir daha

neyse cnm geçmiş olsun diyelim.ben çapaya ilk muayeneye gittiğmde elimde test ultrason rahim filmi ne varsa götürmüştüm.bana dediği laparaskobi yapalım bakalım tüpün gerçekten tıkalımı dedi.ama önce eşinden ve senden bazı testler isticem dedi.eşimin de sonuçlar vahim çıktı.gerçi buna da şükür hiç sperm bulunamama durumuda olabilirdi.eşimin durumu böle olunca yani tüp bebeklik olduğumuz kesinleşti.bende kendi aklımdan dedim ki belki laparaskobi yapmazlar aşılama olmayacağı ve normal yolla olmayacağı kesişnleşti sonuçta.şimdi özelde bizden istenen testleri yaptırmamız lazım onlarda malum tuzlu azcık onu ayarlamaya çalışıyoruz.

anladımm ama çapa lap. yapalım dediyse yaptırmazsan vermeyebilir raporu diye düşünüyorum birde yaptıracağın testleri çapa istedi dimi Aret beyle görüşmeye gitmişmiydin oda istermi acaba aynı testleri diye geldi aklıma benim.

kızlar görüşme ıcın rapor oncesı mı yoksa sonrası mı gıtmelıyım
malum daha yenı başvurdum ne zman cıkıcagı bellı degıl
ama ben test ıster aret bey arada onları yaptırırım dıye duşundum bı fıkır versenız?

Gunaydin bir takim testler mutlaka istiyorlar cnm benimde belli degil ama Aret beyle gorusmeye gittim cunku rapor nekadar gec cikabilirki en fazla iki uc aya cikar yada cikmayacagi belli olur. Doktor bey on hazirlik ilaclari yazdi iki ayda onlari kullanacagim, rapor cikinca beklemeden tedavi olacaksan onden gitmek en uygunu.

Ben raporu alıp öyle gitmeyi düşündüm hep ve nihayetinde öyle olacak.
İlaç tedavisi uygular ise 1 2 ay daha ertelenmemek için erken gitmek daha iyi heralde ama ağırdan almak istedim ben.
Ne ilacı verdi canım 2 ay kullanman için

Arkadaslar ya canim cok sıkıldı bugun aret bey in bana yazdigi 23 tane kan testini devlet hastanezine gittim yapmadilar sizler nerde yaptirdiniz haftaya arastirma hastanesinden randevu alcam bakalim orasi yapcak mi ya anlamiyorum ben bu devletin imkanlarindan neden yararlanamiyorum dwli olcam ne olur yol gosterin nerde yaptirdiniz

Cokk haklisin ya ben o tarz testlere resmen bir tup bebek parasi harcadim yillar icinde(

Canim once hemen mahallendeki saglik ocagina git hemsireye sor tup bebek icin istendi de mutlaka yapilanlar cikiyor onlari orada doktora yazdir, esin ve senin icin kan verin bir kismi bedavaya geliyor, geriye kalanlar icinde Bakirkoydeki Kizilaya git oradada hemen dahili randevusu veriyorlar doktora cik tup bebek icin bu testler gerekli de en az yarisinida orasi cok cok uygun fiyata kesin yapiyor geriye kalanlarida zaten cok az kalmis olur ozel bir yerde mecburen yaptirirsin yari yariya karin kesin olur ben Nisan tedavimdeki 28 tane testi boyle yapmistim.

o testleri ebrudan hatırlıyorum sorunsuz yaptırmıştı ben öğreneyim bidaha samatya diye hatırlıyorum aile hekiminden almışlardı randevuyu dr soy adı öcalan die hatırlıyorum hepsini yapmışlardı sen bi bak netten randevuya ben o ara sorayım canım

Aynen kızlar samatya dahiliye bölümü aile hekimi diye geçiyor soyadı öcalan.kağıdı verdik eşimle tüp bebek raporlu yaptırcaz dedik rica ettik hepsini yapmamız için yazdı kadın oraya gidebilirsin canım

Teşekkür ederım cevaplarınız ıcın
evet beklemek ıstemedıgım.ıcın rapor cıkana kadar aradakı testlerı hallederım
dıye düşündüm bende
aslında hafta sonu ıcın randevu.alcaktım ama eşım çalışabılır
en.kısa zamanda nasıpse.gıdebılırım ınşallah
canım.ınşallah.testlerını halledebılırsın
hayırlı.aksamlar

acaba samatya da y krmozom testide yapıyorlarmı ki bilen var nmı ark.lar.veya giden olursa sorabilir mi yapılıp yapılmadığını.özelin testler için istediği parayı toparlayamayacağız galiba devlette de çok uzun sürede çıkıyormuş sonuçlar 40-45 gün de.ama napalım yapcak bir şey yok

henüz kesin bir şey demedi dr.lap.için.değer olcaskın derse olucam tabi ki.aret beyle henüz hiç göürşmedim.sadece raporu alınca oraya gitmeyi düşünüyorum.şöyle bir şey olabilir mi peki çapa lap.gerek yok deyip raporu verirse aret bey hayır olcaksın der mi ki.

Canim samatya araştırma hastanesimi bende bugun randevu aldim carsamba gunu namik kemal arastirma hastane sine gitcwm wgwr orda yaptiramazsam o zaman giderim

Vardır bi hayır ben acele etmek istemedim bi işlem 3 ayımı aldı akışına bırakmıştım bazı şeylerin önüne geçemiyorsun ben 2 hafta sonra giderim muhtemelen o testleri yaptırmaya sorarım ama geç olur sen samatyayı arayıp labaratuvarla görüşüp bi sor istersen

diyebilir ama çapa lap.olabilirsin bide biz bakalım dediyse yaparlar diye düşünüyorum dışarda daha pahalı çapada daha uyguna yaptırabilirsin farkı bu olur sen de en iisi raporu beklemeden merkez kesin ise kafanda git görüşmeye benimde bu ay sonunu bulacak raporu almam ama öncesinde gideceğim muhtemelen Suzan hanım hakkında bilgisi olan varmı kızlar merkeze gidipte kulak misafiri olanlar...Ben onu düşünüyorum.

Canim samatya araştırma hastanesimi bende bugun randevu aldim carsamba gunu namik kemal arastirma hastane sine gitcwm wgwr orda yaptiramazsam o zaman giderim

hımm hani samatyada sorunsuz yaptırmışya ebrucan belki bizde sorun çıkarırlar belli mi olur..Öyle yap bakalım samatyaya ne zamana randevu aldın.Bence sorun çıkarmazlar sonuçta ssk var sen tüp bebek yaptıracağım bunları yaptırabilirmiyim falan de nasıl bakmazlar 1 önceki gittiğin yerde ya vicdansızlık zaten zor luklarla yapıoruz bazı şeyleri iice köstek oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…