- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
Cok guzel cmmm rapor konusu benide tedirgin ediyor, senin adina sevindim hemen doktorla gorusursun:)
Haftaya raporu alınca öyle giderim diye düşündüm hem reçete yazdırırım hemde muayene olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel cmmm rapor konusu benide tedirgin ediyor, senin adina sevindim hemen doktorla gorusursun:)
o kadar kötümüydü o an.ayy korktum şimdi.neyse sonucun iyi çıkmasına sevindim.raporunda çıkıyor çok şükür.bir şey sorucam aklıma geldi rapor almak için hastaneye gittiğin gün ile raporu aldığın günüde sayarsan ne kadar zaman da almış olcaksın raporunu cnm
Arkadaslar rapor cikartirken Suleymaniyede Hale adinda bir doktor var genital muayene yaparken parmagini icine sokuyor psikolojimi ve sinirlerimi bozdu aklima geldikce agliyorum bende panik atak var cekin dedim hic takmadi cok sacma hangi devirdeyiz aletler yaninda duruyor kadin neler yapiyor bir daha asla gitmem ona muayeneye.
Çok fenaydı lokal anestezi yapıldı güya ama ben her şeyi hissettim bilseydim böyle olacağını dışarda yaptırırdım daha ağrısız olacağını düşünüyorum tam uyuşturacakları için bilemiyorum atlattım hayırlısıyla.Darısı başına canım sana laparoskopiyi çapamı dedi..Ben ağustos gibi gittim ve şu ana kadar sürdü.herkezin aynı olurmu bilmiyorum biz biraz eşimin testi için ağırdan aldık ramazan girmişti araya hiperoskopi yaptırıcam diye yaklaşık 3 ay bekledim hip.gün vermişlerdi geçen aylar fakat sonra adım yazmıormuş da hep öyle aksilik oldu
neyse cnm geçmiş olsun diyelim.ben çapaya ilk muayeneye gittiğmde elimde test ultrason rahim filmi ne varsa götürmüştüm.bana dediği laparaskobi yapalım bakalım tüpün gerçekten tıkalımı dedi.ama önce eşinden ve senden bazı testler isticem dedi.eşimin de sonuçlar vahim çıktı.gerçi buna da şükür hiç sperm bulunamama durumuda olabilirdi.eşimin durumu böle olunca yani tüp bebeklik olduğumuz kesinleşti.bende kendi aklımdan dedim ki belki laparaskobi yapmazlar aşılama olmayacağı ve normal yolla olmayacağı kesişnleşti sonuçta.şimdi özelde bizden istenen testleri yaptırmamız lazım onlarda malum tuzlu azcık onu ayarlamaya çalışıyoruz.
kızlar görüşme ıcın rapor oncesı mı yoksa sonrası mı gıtmelıyım
malum daha yenı başvurdum ne zman cıkıcagı bellı degıl
ama ben test ıster aret bey arada onları yaptırırım dıye duşundum bı fıkır versenız?
Arkadaslar ya canim cok sıkıldı bugun aret bey in bana yazdigi 23 tane kan testini devlet hastanezine gittim yapmadilar sizler nerde yaptirdiniz haftaya arastirma hastanesinden randevu alcam bakalim orasi yapcak mi ya anlamiyorum ben bu devletin imkanlarindan neden yararlanamiyorum dwli olcam ne olur yol gosterin nerde yaptirdiniz
Arkadaslar ya canim cok sıkıldı bugun aret bey in bana yazdigi 23 tane kan testini devlet hastanezine gittim yapmadilar sizler nerde yaptirdiniz haftaya arastirma hastanesinden randevu alcam bakalim orasi yapcak mi ya anlamiyorum ben bu devletin imkanlarindan neden yararlanamiyorum dwli olcam ne olur yol gosterin nerde yaptirdiniz
o testleri ebrudan hatırlıyorum sorunsuz yaptırmıştı ben öğreneyim bidaha samatya diye hatırlıyorum aile hekiminden almışlardı randevuyu dr soy adı öcalan die hatırlıyorum hepsini yapmışlardı sen bi bak netten randevuya ben o ara sorayım canım
anladımm ama çapa lap. yapalım dediyse yaptırmazsan vermeyebilir raporu diye düşünüyorum birde yaptıracağın testleri çapa istedi dimi Aret beyle görüşmeye gitmişmiydin oda istermi acaba aynı testleri diye geldi aklıma benim.
o testleri ebrudan hatırlıyorum sorunsuz yaptırmıştı ben öğreneyim bidaha samatya diye hatırlıyorum aile hekiminden almışlardı randevuyu dr soy adı öcalan die hatırlıyorum hepsini yapmışlardı sen bi bak netten randevuya ben o ara sorayım canım
Aynen kızlar samatya dahiliye bölümü aile hekimi diye geçiyor soyadı öcalan.kağıdı verdik eşimle tüp bebek raporlu yaptırcaz dedik rica ettik hepsini yapmamız için yazdı kadın oraya gidebilirsin canım
acaba samatya da y krmozom testide yapıyorlarmı ki bilen var nmı ark.lar.veya giden olursa sorabilir mi yapılıp yapılmadığını.özelin testler için istediği parayı toparlayamayacağız galiba devlette de çok uzun sürede çıkıyormuş sonuçlar 40-45 gün de.ama napalım yapcak bir şey yok
henüz kesin bir şey demedi dr.lap.için.değer olcaskın derse olucam tabi ki.aret beyle henüz hiç göürşmedim.sadece raporu alınca oraya gitmeyi düşünüyorum.şöyle bir şey olabilir mi peki çapa lap.gerek yok deyip raporu verirse aret bey hayır olcaksın der mi ki.
Canim samatya araştırma hastanesimi bende bugun randevu aldim carsamba gunu namik kemal arastirma hastane sine gitcwm wgwr orda yaptiramazsam o zaman giderim