Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

cnm rahim filmini ben findikzade Radyomar'da cektirdim kesinlikle tavsiye ederim 5 dk da cektiler agri sizi yok tertemiz bir yer fiyatta iyi Aret beyin hastasiyim de indirimde yapiyorlar.

DÜN ALSAYDIN gece 12 ye 10 kala falan alınabiliyor netten yada telden de olur ben genelde netten alıyordum.Benden son aşamada istemişlerdi hist.i rapor vermiyoruz dediler o olmadan belki sendende son aşamada isterler.Radyomarı bende duydum ece arkadaşımız da yazmış zaten acısız olduğunu.Ben de aret beye yani suzan hanıma gitmedim henüz raporu elime alıp öyle gideyim diyorum yada bana rapor çıkacak 1 haftaya dediklerinde gideceğim Bende bayadır başka merkezleri araştırmıyorum bayan dr olduğu için ist tüp de tutup tutmaması merkezlede alakalı olabilir ama her merkezde olduğu gibi negatifde olumlu sonuç alanlarda var içine sinerse görüşmeden sonra düşünmeden yaptır benim aşılamada ki dr pek içime sinmemişti 2. aynı hataya düşmek istemiyorum.

Adetliydin dimi bugun hormon tahllillwrini verdin mi rahim filmini nerde yaptiricaksin.aminnn insallah

Ya lale kuzum sen hala uğraşıyomusun rapor için, sanırım ben senden sonra başlamıştım işlemlere... keşke çapayı bırakıp süleymaniyeye geçseydin yeni baştan yapsan yine bukadar sürmezdi... neyse allha şükür bitmiş ama amma oyaladılar haa gıcık oldum ...

Benimde olmadı kanamam muayeneden sonra sadece smearden sonra başlamıştı 1 defa zorladılar belki o yüzden olmuş olabilir cnm.Bayan dr mu muayene etti.

Hiç sorma bide beni düşün sinir sahibi oldum iyice bırakacaktım çapayı sonradan gerçekten belkide yaptırmam mı gerekiyor şu histeroskopiyi deyip bekledim işte herşeyde bi hayır var diyorum artık..senin transfer ne zaman olacak gittinmi bidaha Aret beye

haklısın kuzum işte insan acaba yaptırsamıydım der bu seferde....

benim transfer belli deil dondurulmuşlarla olcak zaten pazar günü regl oldum bugün gitcem aret beye ilaç vercek bakalaım ne zamana olcak transfer ... tahminimce ayın 16sı fln olur diye düşünüyorum

Hayırlısıyla olsun dinlenmiş oldun gerçekten ii oldu böyle olması sanki sakin kafayla gün sayarsın :)

rapor icin neden haftalarca oyalarlar anlamiyorum zaten katsayilar artmis raporlu ile raporsuzun arasindaki fiyat farki azalmis iki uc ay boyunca habire su tarihe gel bu tarihe gel diyorlar sonucta hastaneye her gidis ayri bir masraf kapisi karimiz ne oluyor anlayamadim.

Tüm tahliller olupta oyalarlarsa gerçekten haklısın canım dediğin gibi önceden olsa yine karlıydık sen karlı zamanlarda çıkarmadın şansına tam zamanında zam yaptılar sonucumuz iiyi olsunda napalım elimizden bişi gelmiyor

aradım canım randevular doluymuş
netten alamadım ben kendı randevumu da telden almıştım
ıyı araştırmak lazım zaten bırazda bu tarafta olmasından dolayı tercıh sebebım hemde methı cok ıyı o yüzden
nasıp canım bakalım belkı son zmanda ısterler bılemıyorum gıdınce gorucem ben nasıpse raporu alır almaz ıstıyorum beklemek ıstemıyorum ınsallh hayırlısyla..

Anladim cnm alirsin yaa her aksam bakarsiz zaten sen.bende daha fazla beklemwk.istemiyorum baslasakta hayirlisiyla

arkadaşlar çapada tedaviye başlamıştık biz eşimde azospermi vardı varikosel ameliyatı oldu vs.bugün eşimin sperm tetsi sonuçlarını aldımçsonuç fena.bizden yani eşimden 2 test daha istediler.biri çapada yapılıyormuş biri yapılmıyor.y kromozom mikrodelesyon testi yapan devlet hastanesi veya en uygun fiyata yapan özel bir merkez biliyormusunuz.sizlerden yaptıran varmı bu testi

cnm esime Okmeydani Memorial Has. de 300 TL gibi bir fiyata kromozon testi yaptirmistik iki uc haftaya sonucu vermislerdi her yer yapmiyor bende yirmiye yakin yeri arayip bulmustum. Devlettede gecen bir arkadas Zeynep Kamil yapiyor kirk gune veriyor demisti.

nasil gecti cnm randevun:)iyi haberlerini bekliyoruz.

Iyi gecti canim ya doktor aret bey cok iyi karşıladı personel de oyle ilgiden cok memnun kaldik esimle yapilmasi gereken testlwr varmis esim le benim onlari yaptirin fakslayin adetin bieinci gunude arayin dedi ya 3.gunu yada 4. Gunu tedaviye baslariz dedi muayne oldum ve 15 tane yumurtam varmis doktor cok iyi dedi yumurtan boyle iste canim ya allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hersey guzel olacak inaniyorum:)

biz de bugün sperm testlerini verdiğimiz labaratuvara sorduk.anlaşmalı oldukları yer varmış.300 tl dediler.sonuçlar da 10 gün içinde çıkıyormuş.çapa bizden bir test daha istedi.o test çapada yapılıyor fakat randevu gününü 15 gün sonraya verdiler ve sonucuta 45 gün sonra çıkarmış.yani bir test için 2 ay beklicektik.ben o testin fiyatınıda aynı labaratuvara sordum onada 300 dediler ama düştüler daha sonra 150 ye.aslında gittiğim yer şişlinin göbeğinde (medilab ismi belki duymuşsundur) güvenilir bir yer ama işte insanın aklına bin bir türlü şey geliyo yinede.bir iki tüp bebek merkezine mail attım bakalım onlar ne fiyat vercekler.

bugune kadar okadar cok test yaptirmisimki Aret beye gittigimde hic test istemedi herseyin fotokopilerini saklamistim ne testi yaptirirsaniz mutlaka saklayin arkadaslar birde tedavi cizelgelerini saklayin baska hastaneye gecerseniz doktunuz gecmis hikayenizi hemen anlar yapilacak yeni birsey varsa onu yapar.

İnanmak en.onemlisi gorusmende olumlu olmus sevindim canim senin adina sende bi problem varmiydi sayi az die hatirliorum raporda cikaramadin dimi asilama demislerdi sana

Bende saklıyorum canım ama senin kadar tetkit yaptırdığımı zannetmiyorum ağanın eli bükülmez ben daha çırağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…