Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kâğıt yazdılar androlojı ıcın gıttım oraya sormaya telefonla randevu alcaksınız once dedıler
sanırım once muayne ama gene de bılmıyorum
yok başka bısey ıstemedıler adetlı degılım bugun 14. gunum
adetlıyken gel yaptır dedıler hormonları
rahım fılmı ıstedı burda cekılmıyor dısarda cekılceksınız dedıler
hepsını yaptır oyle gel dedıler hıst ıstemedıler nasıp canım senın son aşamada mı ıstemıslerdı
radyomarı dsunuyorum zaten başka yer bılmıyorum ama cok methını duydum acısız oluyormuş 10 dkk da bıtıyomus gene de kısmet ınsallh canım ınsallh nasıpse hayırlısıyla halledelim gelsın bebısler :):):):)
sızce ben aret beyle gorusmeye ne zman gıtsem yanı ordan başka bır yer yok aklımda
Adetliydin dimi bugun hormon tahllillwrini verdin mi rahim filmini nerde yaptiricaksin.aminnn insallah
benım kanamam oldu muayneden sonra sızde de olmuş muydu hatta hala kahverengi lekelenme devam edıyo
sıldıkce gelıyo ordayken sordum normal dedıler ama başka hastahanelerde muayneden sonra hıc böyle olmamıştı
Ya lale kuzum sen hala uğraşıyomusun rapor için, sanırım ben senden sonra başlamıştım işlemlere... keşke çapayı bırakıp süleymaniyeye geçseydin yeni baştan yapsan yine bukadar sürmezdi... neyse allha şükür bitmiş ama amma oyaladılar haa gıcık oldum ...
Hiç sorma bide beni düşün sinir sahibi oldum iyice bırakacaktım çapayı sonradan gerçekten belkide yaptırmam mı gerekiyor şu histeroskopiyi deyip bekledim işte herşeyde bi hayır var diyorum artık..senin transfer ne zaman olacak gittinmi bidaha Aret beye
haklısın kuzum işte insan acaba yaptırsamıydım der bu seferde....
benim transfer belli deil dondurulmuşlarla olcak zaten pazar günü regl oldum bugün gitcem aret beye ilaç vercek bakalaım ne zamana olcak transfer ... tahminimce ayın 16sı fln olur diye düşünüyorum
rapor icin neden haftalarca oyalarlar anlamiyorum zaten katsayilar artmis raporlu ile raporsuzun arasindaki fiyat farki azalmis iki uc ay boyunca habire su tarihe gel bu tarihe gel diyorlar sonucta hastaneye her gidis ayri bir masraf kapisi karimiz ne oluyor anlayamadim.
DÜN ALSAYDIN gece 12 ye 10 kala falan alınabiliyor netten yada telden de olur ben genelde netten alıyordum.Benden son aşamada istemişlerdi hist.i rapor vermiyoruz dediler o olmadan belki sendende son aşamada isterler.Radyomarı bende duydum ece arkadaşımız da yazmış zaten acısız olduğunu.Ben de aret beye yani suzan hanıma gitmedim henüz raporu elime alıp öyle gideyim diyorum yada bana rapor çıkacak 1 haftaya dediklerinde gideceğim Bende bayadır başka merkezleri araştırmıyorum bayan dr olduğu için ist tüp de tutup tutmaması merkezlede alakalı olabilir ama her merkezde olduğu gibi negatifde olumlu sonuç alanlarda var içine sinerse görüşmeden sonra düşünmeden yaptır benim aşılamada ki dr pek içime sinmemişti 2. aynı hataya düşmek istemiyorum.
Anladim cnm alirsin yaa her aksam bakarsiz zaten sen.bende daha fazla beklemwk.istemiyorum baslasakta hayirlisiylaaradım canım randevular doluymuş
netten alamadım ben kendı randevumu da telden almıştım
ıyı araştırmak lazım zaten bırazda bu tarafta olmasından dolayı tercıh sebebım hemde methı cok ıyı o yüzden
nasıp canım bakalım belkı son zmanda ısterler bılemıyorum gıdınce gorucem ben nasıpse raporu alır almaz ıstıyorum beklemek ıstemıyorum ınsallh hayırlısyla..
arkadaşlar çapada tedaviye başlamıştık biz eşimde azospermi vardı varikosel ameliyatı oldu vs.bugün eşimin sperm tetsi sonuçlarını aldımçsonuç fena.bizden yani eşimden 2 test daha istediler.biri çapada yapılıyormuş biri yapılmıyor.y kromozom mikrodelesyon testi yapan devlet hastanesi veya en uygun fiyata yapan özel bir merkez biliyormusunuz.sizlerden yaptıran varmı bu testi
Kizlar yarin saat 1.5 ta randevum var aret beyle simdiden heycanlandim. Hayırlısı artik
nasil gecti cnm randevun:)iyi haberlerini bekliyoruz.
cnm esime Okmeydani Memorial Has. de 300 TL gibi bir fiyata kromozon testi yaptirmistik iki uc haftaya sonucu vermislerdi her yer yapmiyor bende yirmiye yakin yeri arayip bulmustum. Devlettede gecen bir arkadas Zeynep Kamil yapiyor kirk gune veriyor demisti.
Iyi gecti canim ya doktor aret bey cok iyi karşıladı personel de oyle ilgiden cok memnun kaldik esimle yapilmasi gereken testlwr varmis esim le benim onlari yaptirin fakslayin adetin bieinci gunude arayin dedi ya 3.gunu yada 4. Gunu tedaviye baslariz dedi muayne oldum ve 15 tane yumurtam varmis doktor cok iyi dedi yumurtan boyle iste canim ya allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hersey guzel olacak inaniyorum:)
bugune kadar okadar cok test yaptirmisimki Aret beye gittigimde hic test istemedi herseyin fotokopilerini saklamistim ne testi yaptirirsaniz mutlaka saklayin arkadaslar birde tedavi cizelgelerini saklayin baska hastaneye gecerseniz doktunuz gecmis hikayenizi hemen anlar yapilacak yeni birsey varsa onu yapar.