Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Blastokist aşama embriyonun labaratuvar ortamında tutulabildiği son gün yani 6.gün canım o güne kadar gelebilmiş ve 6. Gün dondurulmuş nilücüm

Anladım canım istikrarlı yumyum yani istikrarı devam etsinde bırakmasın seni inşALLAH

ebrucum naber nasılsın... ben pazar günü regl oldum.. başlıyorum tedaviye tekrar dondurulmuş bebelerimi alıcam inşallah... sen nezaman başlıycaksın??

İnşallah bebişler sana tutunur canım.ben bilmiyorum ya kendimi çok umutsuz kötü hissediyorum ocak olabilir canım Allah yardım etsin hepimize para da lazım ümit cesaret güç de lazım bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım

canım ben acıkcası şansım artsın diye ikisini birden koydurdum ama ihtimal vermiyordum ikisininde tutacagına ama şimdi cok mutluyum..rabbime şükürler olsun iki mucize gönderdi bize..sağlıklı sıhhatli kucagıma almayı da nasip etsin inşallah

Aminnn canım sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin İNŞALLAH.[/QUOTE]

amin cnm benim çok teşekkür ederim..

canım hoşgeldin aramıza düzensizliğin in nedeni pko olabilirmi acaba daha önce dedilermi pko lusun diye.o düzensizlik yapabilir birde soğan kürü uygulanınca adetler düzene giriyormuş hiç denedinmi

hosbuldukk :) yardımların ıcın cok sagol tekrardan
daha önce yani bır kac ay once boyle bır sıkıntım yoktu
yok canım pko demedıler
bu ay adetımın ıkıncı gunu muayne oldum rezervımde azalma falan da yokmus tahlıllerımı de yaptırdım bı sıkıntı gozukmuyor
stres dedı dr ama gene de bılmıyorum
sogan kurunu duydum ama hıc denemedım
he bıde troıt var oda yapabılırmıs

Benimde bes tup denemem var cnm yumurta sayim iyiymis ama tup bebege gore azmis uc ila sekiz arasi toplaniyordu. Birde kist cikti cok tedavinin yan etkisi olarak. Daha once nerede tedavi gordun.[/QUOT
O ZMAN DR HERSEY GAYET IYI DEDI DEDI BENDEN 7 MI ON MU NE YUMURTA TOPLANMISTI
BENDE SASIRMISTIM
MEDICANA BAHCELIEVLER PROF.DR SUHA SONMEZ

oyalıyorlar işte onlar verseler bir an önce raporu sen başka yerde tedavini olucaksın zaten yine bence ilaç ile tedavi kist için önerirlerse ben dışarda tedavi göreceğim falan de Aret bey kistten bahsettimi muayene oldunmu gittiğinde yoksa görüşmemiydi

canim bu kist ilaclardan olusan ufak bir kistmis Aret bey onemsiz dedi Suleymaniye uzatacakya bahane ariyor bir daha gittigimde kist gecse ne olacak asil sorunum esimle ilgili diyecegim ayrica Suleymaniyede insan kesin mikrop kapar tum kadinlari ayni koltuga ortuyu degistirmeden yatiriyorlar ve tum kadinlara ustune ortmen icin ayni bezi veriyorlar ben evden iki ayri kumas parcasi goturmustum altima serip ustume ortmek icin ayaklarimada otellerde dagitilan bez terlikten goturmustum hemsire doktora bu hasta tam hazirlikli gelmis dedi ama doktor Hale hn cok profosyonel iyide davrandi.

Benimde bes tup denemem var cnm yumurta sayim iyiymis ama tup bebege gore azmis uc ila sekiz arasi toplaniyordu. Birde kist cikti cok tedavinin yan etkisi olarak. Daha once nerede tedavi gordun.[/QUOT
O ZMAN DR HERSEY GAYET IYI DEDI DEDI BENDEN 7 MI ON MU NE YUMURTA TOPLANMISTI
BENDE SASIRMISTIM
MEDICANA BAHCELIEVLER PROF.DR SUHA SONMEZ

Canim benim bir tanidigimda Suha Sonmezde ekimde yaptirdi Suha bey kiza kesin yuzde yuz tutacak garanti veriyorum demis arkadas bana anlatmisti sende oraya git Suha bey garanti veriyor demisti doktoru tanimiyorum ama bu islerde garanti vermeleri komik gelmisti ve arkadas negatif sonuc aldi sok oldu.

hosbuldukk :) yardımların ıcın cok sagol tekrardan
daha önce yani bır kac ay once boyle bır sıkıntım yoktu
yok canım pko demedıler
bu ay adetımın ıkıncı gunu muayne oldum rezervımde azalma falan da yokmus tahlıllerımı de yaptırdım bı sıkıntı gozukmuyor
stres dedı dr ama gene de bılmıyorum
sogan kurunu duydum ama hıc denemedım
he bıde troıt var oda yapabılırmıs

ne demek canım hep danışıyoruz birbirimize işte bildiklerimizi anlatıyoruz...SEVİNDİM PKO olmamana hımm troit den ozaman.yarın çapaya gidiosun dimi

canim bu kist ilaclardan olusan ufak bir kistmis Aret bey onemsiz dedi Suleymaniye uzatacakya bahane ariyor bir daha gittigimde kist gecse ne olacak asil sorunum esimle ilgili diyecegim ayrica Suleymaniyede insan kesin mikrop kapar tum kadinlari ayni koltuga ortuyu degistirmeden yatiriyorlar ve tum kadinlara ustune ortmen icin ayni bezi veriyorlar ben evden iki ayri kumas parcasi goturmustum altima serip ustume ortmek icin ayaklarimada otellerde dagitilan bez terlikten goturmustum hemsire doktora bu hasta tam hazirlikli gelmis dedi ama doktor Hale hn cok profosyonel iyide davrandi.

güldürdün beni bez ve terlik :KK52:çapada peçeteler varya onlardan var ALLAHtan.dr iise sen pisliğede katlan biras canım herşey bebişlerimiz için.

Canim benim bir tanidigimda Suha Sonmezde ekimde yaptirdi Suha bey kiza kesin yuzde yuz tutacak garanti veriyorum demis arkadas bana anlatmisti sende oraya git Suha bey garanti veriyor demisti doktoru tanimiyorum ama bu islerde garanti vermeleri komik gelmisti ve arkadas negatif sonuc aldi sok oldu.

bencede cok saçma bana oyle bişey dememıstı ama Allahtan başka kımse veremez o garantıyı
ben aslında memnundm ama sonu olumsuz oldu ıyı ayrılmadık :)

ne demek canım hep danışıyoruz birbirimize işte bildiklerimizi anlatıyoruz...SEVİNDİM PKO olmamana hımm troit den ozaman.yarın çapaya gidiosun dimi

saol canımmm
evett gıdıyorum hem korkulu hem heyecanlıyım:)
ama ozellıkle ze ve terlık olayından sonra bır de pıslık lafını duyunca bılemıyorum yanı bana bıseyler oldu:)
zaten oyledır dye düşünüyordum ama bırıncı ağızdan duymak cok etkıledı
allah yardımcımız olsun
ıyı geceler

saol canımmm
evett gıdıyorum hem korkulu hem heyecanlıyım:)
ama ozellıkle ze ve terlık olayından sonra bır de pıslık lafını duyunca bılemıyorum yanı bana bıseyler oldu:)
zaten oyledır dye düşünüyordum ama bırıncı ağızdan duymak cok etkıledı
allah yardımcımız olsun
ıyı geceler

:) çapa okadar değil terlik falan yok tabi ama o bezlerden yok ayrı peçeteler var.
Gelince yazarsın hemen ALLAH yardımcın olsun.
Bende pazartesi ofis hist.yaptıracağım sonunda çapada lokal anestezi ile olacakmış ama şimdiden çok korkuyorum.

Son düzenleme:
:) çapa okadar değil terlik falan yok tabi ama o bezlerden yok ayrı peçeteler var.
Gelince yazarsın hemen ALLAH yardımcın olsun.
Bende pazartesi ofis hist.yaptıracağım sonunda çapada lokal anestezi ile olacakmış ama şimdiden çok korkuyorum.

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM
COK ŞÜKÜR IYI GEÇTI
YOLDAYIM DEDIGIN GIBI TERLIK YOK AMA TEMIZ
BEN BU KADAR BEKLEMIYORDUM
Hormon testi rahim filmi eşimden tahlil istediler bunlar hazır olunca gel dediler
Rabbim seninde yardimcin olsun
Inşallah sorunsuz halleder bebisine kavuşursun inşallah hepimiz hayırlısıyla kavusuruz

raporlarimiz ocakta ciksa arkadaslar ne guzel olurdu hemen tedavi olurduk:))) eylul gibide dogururduk:))

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM
COK ŞÜKÜR IYI GEÇTI
Hormon testi rahim filmi eşimden tahlil istediler bunlar hazır olunca gel dediler
Inşallah sorunsuz halleder bebisine kavuşursun inşallah hepimiz hayırlısıyla kavusuruz

İlk adimi attin geriside gelsin insallah esin.icin randevu alsaydın androlojiden gitmişken ve bodrum en alt kattan aliosun sperm testi icin yada once muayene mi olacak.bide hist istemedilermi senden sasirdim.yada son aşamada mi isticekler acaba

raporlarimiz ocakta ciksa arkadaslar ne guzel olurdu hemen tedavi olurduk:))) eylul gibide dogururduk:))

Bende onceden tedavi ile dogum tarihlerini hesaplardim :) bakalim benim bu ay cikmasi lazim ALLAHTan bisi cikmazsa seninde hizlansa ne ii olur

ALLAH RAZI OLSUN CANIMM
COK ŞÜKÜR IYI GEÇTI
Adetliydin dimi bugun hormon tahllillwrini verdin mi rahim filmini nerde yaptiricaksin.aminnn insallah

İlk adimi attin geriside gelsin insallah esin.icin randevu alsaydın androlojiden gitmişken ve bodrum en alt kattan aliosun sperm testi icin yada once muayene mi olacak.bide hist istemedilermi senden sasirdim.yada son aşamada mi isticekler acaba

canım kâğıt yazdılar androlojı ıcın gıttım oraya sormaya telefonla randevu alcaksınız once dedıler
sanırım once muayne ama gene de bılmıyorum
yok başka bısey ıstemedıler adetlı degılım bugun 14. gunum
adetlıyken gel yaptır dedıler hormonları
rahım fılmı ıstedı burda cekılmıyor dısarda cekılceksınız dedıler
hepsını yaptır oyle gel dedıler hıst ıstemedıler nasıp canım senın son aşamada mı ıstemıslerdı
radyomarı dsunuyorum zaten başka yer bılmıyorum ama cok methını duydum acısız oluyormuş 10 dkk da bıtıyomus gene de kısmet ınsallh canım ınsallh nasıpse hayırlısıyla halledelim gelsın bebısler :):):):)
sızce ben aret beyle gorusmeye ne zman gıtsem yanı ordan başka bır yer yok aklımda

benım kanamam oldu muayneden sonra sızde de olmuş muydu hatta hala kahverengi lekelenme devam edıyo
sıldıkce gelıyo ordayken sordum normal dedıler ama başka hastahanelerde muayneden sonra hıc böyle olmamıştı

X