Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Selam kızlar.
Sayfayı yakın zamandan beri takip ediyorum
inşallah rabbım hepımıze nasıp eder bu mutluluğu..
Rapor cıkartabılırsem aret beyı dusunuyorum.. Ensuece karar vermene de gorusmenın olumlu gecmesıne de sevındım
benım ıcın daha bı olumlu oldu
hakkımızda hayırlısı
allaha emanet olun
hayırlı aksamlar..

Saol hayatim sonuc ne olur hic bilmiyorum inan zaten doktor bey dediki esimin sperm sayisi iki milyon benimde yumurtalik rezervim azya seninle bir yola cikacagiz ilkinde olmazsa ikinciye sadece sabret ve bize guven dedi. Bes tedaviden sonra yipranmis oldugumu anladi hastane cok profisyonel her konu icin ayri bir birim var. Insallah iyi gider siz nereden rapor cikartiyorsunuz.

Daha cok basındayım aslında carsamba gunu capadan ılk randevumu aldım.
ınsallh hayırlısyla ıyı gıder.
süreçler gerçekten cok zorlu ama sonunda ınsallah mutluluğa ulaşmak bekliyor.

Daha cok basındayım aslında carsamba gunu capadan ılk randevumu aldım.
ınsallh hayırlısyla ıyı gıder.
süreçler gerçekten cok zorlu ama sonunda ınsallah mutluluğa ulaşmak bekliyor.

bende raporda yeniyim iki defa muayeneye gittim bakalim kac kez daha cagiracaklar ilaclar verdiler kullan gel dediler bizim asil sorunumuz esimde ama beni yipratiyorlar:)) capadanda alan cok arkadasim var hayirlisi cnm

Bu arada kendımden bahsedeyım
bır tüp ve bir donmus tedavım var
tüp negatif donmuslarda hamıle kaldım fakat 5+3 te kese bozuldugu ıcın kanamam oldu kurtaj olmak zorunda kaldım
sorun esımden kaynaklı hareket sayı malesef cok dusuk
bı kac aydır gec adet oluyorum
dr gıttım tahlıllerımı yaptırdım cok sukur bır sorun gozukmedı fakat troıt cıktı onun ıcınde ılaca basladım
gecen ay 45. Gun bu ay 36. Gun oldum bu ay nasıl olurum hıc bır fıkrım yok bellı bır nedenı de yok neden boyle oldugunun..

Inşallah hakkımızda hayırlısı
zaten butun işlemler bize uygulanıyo iğneler falan rabbım hepımızın yardımcısı olsun..en kısa zmanda en hayırlısıyla hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

Benimde rezervim az canım ilk denememi aret beyde yaptık bi dondurulmuşum var onu kullanalım dedi aret bey ama benim ümidim yok benim durumumda zor gibi tabi herşey Allah tan

sesli güldüm canım ikiz olduğunu duyunca çok ii yaa önceden ürperiyordum yiğenlerim ikiz ve ablam çok yıpranıyor diye ama şimdi zor olduğu için kısmet diyorum kendime eşime sakın ikiz olsun deme diyordum zamanla değişiyor işte duygular sen istiyormuydun ikiz olmasını :)))

Ececim seninde raporuz çıkarda hızlı bir şekilde beraberce yaptırırız tedavimizi ne ilacı verdiler ki öyle bidaha nezaman gideceksin.

canım hoşgeldin aramıza düzensizliğin in nedeni pko olabilirmi acaba daha önce dedilermi pko lusun diye.o düzensizlik yapabilir birde soğan kürü uygulanınca adetler düzene giriyormuş hiç denedinmi

Benimde rezervim az canım ilk denememi aret beyde yaptık bi dondurulmuşum var onu kullanalım dedi aret bey ama benim ümidim yok benim durumumda zor gibi tabi herşey Allah tan

Ebrucum imkansız hiç birşey yok sabır ve tevekkül ile başaracağız hepimiz ALLAHın sevgili kullarıyız biz..Bloset mi demiştin dondurulmuşun için o ne demek ne zamandır soracağım unutuyorum.

gunaydin lale99 vitamin tarzi ilaclar verdi onlardan evde bende vardi zaten yaa bu arada bu rapor oyalayacak gibi Suleymaniyedeki doktor ufak bir kist varmis ilac verdi bir ay kullan dedi neden oyaliyorlar anlamam sanki kist eriyince esimin sperm sayisiyla hamile kalacam.

Benimde bes tup denemem var cnm yumurta sayim iyiymis ama tup bebege gore azmis uc ila sekiz arasi toplaniyordu. Birde kist cikti cok tedavinin yan etkisi olarak. Daha once nerede tedavi gordun.

Bende yumurta kalitesi artsin bari diye bahcecinin yonlendirdigi baska bir doktora daha gitmistimya onu Aret beye anlattim bana o tarz doktorlar para tuzagi ve tam bir sarlatanlik dedi. Hakkida var birebir yasadim gordum.

Ayy bide ikiz ne güzel Allah tamamına erdirsin canım maşallah diyelim.dondurulmuşla oldu taze embriyomu senin canım?

sağol canım benim Allah razı olsun..Dondurulmuş canım benim 2 tane kalan dondurulmuşum vardı ikisinide koydular şükürler olsun ikisi de tuttu canım :)))

canım ben acıkcası şansım artsın diye ikisini birden koydurdum ama ihtimal vermiyordum ikisininde tutacagına ama şimdi cok mutluyum..rabbime şükürler olsun iki mucize gönderdi bize..sağlıklı sıhhatli kucagıma almayı da nasip etsin inşallah

Bende yumurta kalitesi artsin bari diye bahcecinin yonlendirdigi baska bir doktora daha gitmistimya onu Aret beye anlattim bana o tarz doktorlar para tuzagi ve tam bir sarlatanlik dedi. Hakkida var birebir yasadim gordum.

Benimde 8 tane toplandı canım çok az tabiki tüp için.bizim doğal kalma şansımız daha fazlaymış Allah ın dediği olur tabiki canım ya

Ebrucum imkansız hiç birşey yok sabır ve tevekkül ile başaracağız hepimiz ALLAHın sevgili kullarıyız biz..Bloset mi demiştin dondurulmuşun için o ne demek ne zamandır soracağım unutuyorum.

Blastokist aşama embriyonun labaratuvar ortamında tutulabildiği son gün yani 6.gün canım o güne kadar gelebilmiş ve 6. Gün dondurulmuş nilücüm

Benimde 8 tane toplandı canım çok az tabiki tüp için.bizim doğal kalma şansımız daha fazlaymış Allah ın dediği olur tabiki canım ya

ebrucum naber nasılsın... ben pazar günü regl oldum.. başlıyorum tedaviye tekrar dondurulmuş bebelerimi alıcam inşallah... sen nezaman başlıycaksın??

oyalıyorlar işte onlar verseler bir an önce raporu sen başka yerde tedavini olucaksın zaten yine bence ilaç ile tedavi kist için önerirlerse ben dışarda tedavi göreceğim falan de Aret bey kistten bahsettimi muayene oldunmu gittiğinde yoksa görüşmemiydi

canım ben acıkcası şansım artsın diye ikisini birden koydurdum ama ihtimal vermiyordum ikisininde tutacagına ama şimdi cok mutluyum..rabbime şükürler olsun iki mucize gönderdi bize..sağlıklı sıhhatli kucagıma almayı da nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Aminnn canım sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…