Selam kızlar.
Sayfayı yakın zamandan beri takip ediyorum
inşallah rabbım hepımıze nasıp eder bu mutluluğu..
Rapor cıkartabılırsem aret beyı dusunuyorum.. Ensuece karar vermene de gorusmenın olumlu gecmesıne de sevındım
benım ıcın daha bı olumlu oldu
hakkımızda hayırlısı
allaha emanet olun
hayırlı aksamlar..
Daha cok basındayım aslında carsamba gunu capadan ılk randevumu aldım.
ınsallh hayırlısyla ıyı gıder.
süreçler gerçekten cok zorlu ama sonunda ınsallah mutluluğa ulaşmak bekliyor.
Saol hayatim sonuc ne olur hic bilmiyorum inan zaten doktor bey dediki esimin sperm sayisi iki milyon benimde yumurtalik rezervim azya seninle bir yola cikacagiz ilkinde olmazsa ikinciye sadece sabret ve bize guven dedi. Bes tedaviden sonra yipranmis oldugumu anladi hastane cok profisyonel her konu icin ayri bir birim var. Insallah iyi gider siz nereden rapor cikartiyorsunuz.
inşallah rabbim en kısa zamanda sizinde göbişlerinizi doldururacak canım benim..evet cnm şükürler olsun keseyide gördük kalkp atışlarınıda gördük 7+6 haftalık olduk..ve canım benimkiler ikiz :))) şükürler olsun embriyolarımın ikiside bana tutundu beni bırakmadılar rabbim bu mtlulugu en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah..
Arkadaslar bu sabah Aret Kamar'la tanisma ve ilk muayene randevum vardi icim cok isindi Aret beye cok cok ilgiliydi gecmis tedavi evraklarimi dakikalarca inceledi neler yapabilecegini anlatti muayene etti ve oldukca sicak davrandi bizi uzun bir surec bekliyor dedi Aret beyde kesin kararimi verdim hayirlisi artik.
Bu arada kendımden bahsedeyım
bır tüp ve bir donmus tedavım var
tüp negatif donmuslarda hamıle kaldım fakat 5+3 te kese bozuldugu ıcın kanamam oldu kurtaj olmak zorunda kaldım
sorun esımden kaynaklı hareket sayı malesef cok dusuk
bı kac aydır gec adet oluyorum
dr gıttım tahlıllerımı yaptırdım cok sukur bır sorun gozukmedı fakat troıt cıktı onun ıcınde ılaca basladım
gecen ay 45. Gun bu ay 36. Gun oldum bu ay nasıl olurum hıc bır fıkrım yok bellı bır nedenı de yok neden boyle oldugunun..
Benimde rezervim az canım ilk denememi aret beyde yaptık bi dondurulmuşum var onu kullanalım dedi aret bey ama benim ümidim yok benim durumumda zor gibi tabi herşey Allah tan
Bu arada kendımden bahsedeyım
bır tüp ve bir donmus tedavım var
tüp negatif donmuslarda hamıle kaldım fakat 5+3 te kese bozuldugu ıcın kanamam oldu kurtaj olmak zorunda kaldım
sorun esımden kaynaklı hareket sayı malesef cok dusuk
bı kac aydır gec adet oluyorum
dr gıttım tahlıllerımı yaptırdım cok sukur bır sorun gozukmedı fakat troıt cıktı onun ıcınde ılaca basladım
gecen ay 45. Gun bu ay 36. Gun oldum bu ay nasıl olurum hıc bır fıkrım yok bellı bır nedenı de yok neden boyle oldugunun..
Benimde rezervim az canım ilk denememi aret beyde yaptık bi dondurulmuşum var onu kullanalım dedi aret bey ama benim ümidim yok benim durumumda zor gibi tabi herşey Allah tan
Ayy bide ikiz ne güzel Allah tamamına erdirsin canım maşallah diyelim.dondurulmuşla oldu taze embriyomu senin canım?
sesli güldüm canım ikiz olduğunu duyunca çok ii yaa önceden ürperiyordum yiğenlerim ikiz ve ablam çok yıpranıyor diye ama şimdi zor olduğu için kısmet diyorum kendime eşime sakın ikiz olsun deme diyordum zamanla değişiyor işte duygular sen istiyormuydun ikiz olmasını :)))
Bende yumurta kalitesi artsin bari diye bahcecinin yonlendirdigi baska bir doktora daha gitmistimya onu Aret beye anlattim bana o tarz doktorlar para tuzagi ve tam bir sarlatanlik dedi. Hakkida var birebir yasadim gordum.
Ebrucum imkansız hiç birşey yok sabır ve tevekkül ile başaracağız hepimiz ALLAHın sevgili kullarıyız biz..Bloset mi demiştin dondurulmuşun için o ne demek ne zamandır soracağım unutuyorum.
Benimde 8 tane toplandı canım çok az tabiki tüp için.bizim doğal kalma şansımız daha fazlaymış Allah ın dediği olur tabiki canım ya
gunaydin lale99 vitamin tarzi ilaclar verdi onlardan evde bende vardi zaten yaa bu arada bu rapor oyalayacak gibi Suleymaniyedeki doktor ufak bir kist varmis ilac verdi bir ay kullan dedi neden oyaliyorlar anlamam sanki kist eriyince esimin sperm sayisiyla hamile kalacam.