Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Fsh 11.8 amh 0.29 yaşlanmışım 33 yaşında ben ne yatımda hormonlara böle oldular acaba :)

Ben hastanede 30 yaşında bir adamın sperm testini gördüm evraklıkta... adamın bütün değerleri sıfırdı... yaşından başka hiç bir yerde büyük rakam yoktu ya ne acı çok üzüldüm allah şifa versin inşallah ama demek istediğim bişey yapmaya gerek yok bazı şeyler kısmet bazı şeyler yaşam tarzı

Sigara bile içmem yediğine içtiğine dikkat eden biriyimdir.bi tanidığım vardı sigara içer günde bi paket alkolde alırdı yeri gelince yemek desen geçiştirir ama hep hamile maşallah korunurken bile.ne garip bi dünya.öğretmen kız bebeğini 9 gün evde bırakıp ailesinin yanına gidiyor bebek evde açlıktan ölüyo.nasıl bi vicdan onun çocuğu oluyo.biz başkasının çocuğuna kıyamazken ???? Soru işaretleri yetmez bu sorulara

Fsh 11.8 amh 0.29 yaşlanmışım 33 yaşında ben ne yatımda hormonlara böle oldular acaba :)

Ah be canim bana doktor stres hormonlari etkiler dedi.aslinda muamma ben uzuntuden sedef oldum hormonum nadilda 10 dan 8 e dustu hic birsey anlamadim bu isten allah yardimcimiz olsun arkadasim

Ah be canim bana doktor stres hormonlari etkiler dedi.aslinda muamma ben uzuntuden sedef oldum hormonum nadilda 10 dan 8 e dustu hic birsey anlamadim bu isten allah yardimcimiz olsun arkadasim

Zaten dikkat ediyorum hep gamsız rahat insanların hormonlar normal hamillede kalabiliyorlar.biraz gamsız olmak isterdim ben de.dediğin gibi allah yardımcımız olsun canım.

Canım tedavin hayırlı olsun sonu pozitif olsun İNŞALLAH

ben duayı okumak istiyorum ama 4 kasımdamı başlamam lazım cevap verirsen sevinirim

Aret kamar'a benim komşum gitti..13 senelik evliler daha öncesinde 6 kez aşılama 2 kez de tüp bebek yaptırdı çapa'da ama olmadı..Aret Kamar'a gittiler..her şey yolundaydı..rapor aldı ilaçlar dahil yaklaşık 5000 tl ye mal oldu..Aret Kamar'a yaptırdıklarının ilkinde çok umutluydular olmadı 1 ay sonra tekrar denediler ve malesef yine olmadı..Allah olmayan herkese nasip eder inşallah..Doktordan çok memnunlardı..her şey çapadakinden farklıydı ilaçlar iğneler muayene şekli tavrı..her şeyden memnundular..ama olmadı

Canım tedavin hayırlı olsun sonu pozitif olsun İNŞALLAH

ben duayı okumak istiyorum ama 4 kasımdamı başlamam lazım cevap verirsen sevinirim

Saol canım inşallah ya.Canım 4 kasım muharrem ayı başlangıcıymış kasımın sonuna kadar bitirceksin inşallah

Son düzenleme:

Raporlu hali çok fazla tutmuş ayrıca tüp bebek bir ay arayla denenmez ki hormon ilaçları bunlar.belki ikinci kez dondurulmuşlarla denemişlerdir.nasip kısmet tabiki vakti zamanı gelmemiş demek ki canım

Raporlu hali çok fazla tutmuş ayrıca tüp bebek bir ay arayla denenmez ki hormon ilaçları bunlar.belki ikinci kez dondurulmuşlarla denemişlerdir.nasip kısmet tabiki vakti zamanı gelmemiş demek ki canım

evet evet dondurulmuşlarla denediler onu söylemeyi unutmuşum pardon..öyle tabi hayırlısı canım herkese nasip eder inşallah..

medicanada oldu benm ama raporlu degil ilaçlarımı ücretli aldım ama devletle anlaşmalı dediler şimdi yüzdk kuyruguna geldk bu sorun cıktı cok takıldı kafama ya

Raporsuz yaptırdıysan aşılamayı bilemiyorum canım ama değerleriniz pek ii değilse direk tüp istiyorum aşılama istemiyorum falan de medicanadanda yaptırdığıma dair yazı alıp getiririm de ilk gittiğin zaman hastaneye sor soruştur iice sonuçta hormon ilaçları tekrardan neden olasınki aşılama 2 ye az da diyorlar aslında 3 4 denenebilirmiş ama ben sıkıldım beklemekten 2 den sonra istememiştim hiç aşılamayı

canım etrafımızda örnekleri çok sebep aramamak lazım heralde bizim kaderimiz bu.
Okadının sınavı daha büyük ebedi sıkıntısını yaşayacak bir cana kıymanın ahirette..Biz ise isyan etmez isek mükafatını kat kat alacağız İNŞALLAH.

Öyle tabi canım ama keşke çocukla sınanmasaydık zor bi imtihan

Öyle tabi canım ama keşke çocukla sınanmasaydık zor bi imtihan

Zor gerçektende..
Hayal etmek istiyorum bazen evin içinde bi bebek, oyuncakları dağılmış, kıyafetleri minicik yıkama çabasındayım..
Dağınıklığa da hiç gelemem kıyafetleri düşününcede yine temizlik belirtisi belirdi..Ben hayal bile kuramıyorum..

Bazen bende hayal kurmaya çalışıyorum ama olmuyo canım valla.kendimi karnı burnunda düşünmeye çalışıyorum cık o da olmuyo nilü.evlenmeyi çok istemiştim ben hep dua ederdim hayırlı bi insan çıksın da evleniyim derdim eee 30 yaşında evlenince böle oluyo.şimdi diyorum ki acaba evlenmeyi çok istedim diye mi böle oldu bebişim olmuyo şimdi herşey evlenmekle bitmiyo.

Bende sinir oluyorum kendime niye kuramıyoruz ki hayal meyal :)
Öyle canım herşey evlilik değil diye düşünme canım yaa evde kalmakda :) zor hemde çok zor yakınlarımdan biliorum
Olacak bebişlerimiz ALLAH izin verirse ama eşlerimizle bi şekilde anlaşabiliyorsak o da ii bişi diye düşünüyorum.
Seçiciydin heralde ben 22 evlendim hiç düşünmüyordum aslında alın yazısı.

Benim üzücü iki tecrübem olmuştu çok üzdüler beni çok değer verdim yıllar geçti olan bana oldu ama şimdi şükrediyorum eşim allah korkusu olan vicdanlı biri dört dörtlük olmasada kim dürüst ki bu zamanda.diğerleri olmadı diye şimdi çok mutluyum allah a şükrediyorum nilü.

sonuçlar ii ama anti tpo hormonum cok yüksek heyet riskli gebelik grubunda oyu kullanmış medicanadanda yazı aldım dosyalara koydum bilmiyorum ama beni cok gerdi bu iş ya

günaydın kızlar...

c.tesi gittim aret beye.. sakin bi adam kendisi .. muayne etti... raporunu al gel ilaçları yzalım , adetin 2-3-4 . günü başlarız inşallah dedi.. bakalım pek bişey demedi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…