Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

allah sabır veriyor canım ağlayıp sızlayıp yine şükrediyorum sağlıklı olduğumuza içimde büyük bir acı var o ayrı ama yapcak bişey yok canım allah yardımcımız olsun ve allah kimseye benim gibi negatifi göstermesin

tsh la alakalı bi hormon muş normalde tsh da yükselttiği zaman tehlikli oluyırmuş

bende onu sorcaktım senle haziran aşılama dan beri yazışıyoduk bende zeynep kamilde alcam carsamba arayıp alcagım günü sölicekler de sonra napcam hiçbiyere gitmedim konuşmadım nerde yaptırcam bilmiyorum

canım ben semihaşkiarden raporumu bugün aldım çok şükür....

Canım raporlu olarak sadece ist tüp bebek merkezi devletin uyguladığı orandan ücret alıyo yani merkez 745 tl alıyo ilaçlarda 800-1000 tl değişiyor.aret kamar var dr çok iyi bir dr bi araştır.

11.gün değerim 0.98 negatif nasip değilmiş olmadı hissetmiştim ama

Canım hakkında hayırlısı olsun.. olmasını çok istedim umut olacaktın bize ama kısmet deilmiş... umutlarımı bitirmek yok yola devam ömrümüz yettiği yere kadar

canım bide 750 tl lik merkez fiyatı 1 kasımdan itibaren 2,500 tl oluyomuş %200 katılım payı zammından dolayı... devlet bizi mafettii..

Hayırlı olsun şimdiden tedavin..Rutin kan tahlilleri istiyor merkez onları nerede yaptırdın yada rapor esnasında yaptılar mı?

kan tahlili istediler biyokimya dün devlette yaptırdım acilde.. bugünde raporumu aldım akşam gidicem ilaçlarımı yazdırcam kısmetse

Hadi yaa 2,500 ilaçlar ile neredeyse raporsuz fiyata yaklaşacak boşuna oldu rapor çıkarmam
hangi acilde yaptırdın kaç tüp aldılar canım kan

hadi hayırlı olsun nereye gitmeye karar verdiniz peki bende bugün ne zaman alacağımı öğreneceğim saat 13:30 dan sonra ama aşılama çıkacak diye korkuyorum hayırlısı olsun birde bu yasadan sebep fiyatlar değişebilir mi ya nereden cıktı şimdi

Hadi yaa 2,500 ilaçlar ile neredeyse raporsuz fiyata yaklaşacak boşuna oldu rapor çıkarmam
hangi acilde yaptırdın kaç tüp aldılar canım kan

devlette yaptırdım canım ... fiyat olarak haklısın ilaç parası muayne parası ki muaynede artmıştır eminim 500 olmuştur oda en az ... raporsuz yap daha iyi stres yapmamış olursun en azından.

sorma işte canım % 200 zam yaptılar katılım paylarına .. sanki az para alıyolar gibi aşılamada çıksa tüp bebek te kaderinde ne varsa onu yaşarsın.. canını sıktığına değmez .. sonuç değişmiycek.. çok şükür diyip yolumuza bakmamız lazım canım ...

keşke hersey söylenen kadar kolay olsa ama iiyce daraldım ben rapor ne cıkcak fiyat ne olcak nerde yapılcak calışıyorum nası gt gel olcak iyice kafa bulandı

raporsuz fiyatıda artmış olabilir ozaman.

keşke hersey söylenen kadar kolay olsa ama iiyce daraldım ben rapor ne cıkcak fiyat ne olcak nerde yapılcak calışıyorum nası gt gel olcak iyice kafa bulandı

çok haklısın canım çokk .. ama napalım elden bişey gelmiyor.. inşallah gönlüne göre hayırlısı çıkar sonucunda... fiyatlar beni mahfetti .. kaç arkadaşım var plan yapan.. şimdi napıcaklar.. umarım vaz geçerler yaa...

bu fiyatlar yüzünden zaten herkesin eli kolu baglanıyor devlet evlenene on bin vercene cocuk isteyene yardım etsin 3 cocuk demesini biliyorlar

canım bide 750 tl lik merkez fiyatı 1 kasımdan itibaren 2,500 tl oluyomuş %200 katılım payı zammından dolayı... devlet bizi mahvetti.

Yani hakikaten nasıl bir şans var bizde ya tam rapor aşamasında olacak iş değil

raporun ne anlamı kaldı ben anlamadım

bende anlamadım yani rapor ile bu kadar uğraşmaya gerek kaldı mı şimdi yani...

uğraşmaktan ziyade insana yaşattıkları stres yetio sabahtan beri arıyom hastaneyi sonra ara 1 saat snra ara öğlen ara alt tarafı cıktı sugün al dicekler

uğraşmaktan ziyade insana yaşattıkları stres yetio sabahtan beri arıyom hastaneyi sonra ara 1 saat snra ara öğlen ara alt tarafı cıktı sugün al dicekler

devlet hastanesi bu , keşke istediğin zaman bilgi alabilsen ama nerdeee....

ben İstanbul tüp bebeğe gittim duvarlar bebek resimleri kaynıyo , Süleymaniye doğum evinde ufak bi pano var , 5-10 tane koymuşlar okadar ... ya koymuyolar , yada yapamıyolar

7.000 8.000 heralde ilaçlarla yine fark ediyorda sen teldemi öğrendin

Muhakkak fark ediyor ama madem böyle bir değişiklik yapıldı ki ufak bir değişiklik değil %200 gibi bir oran yani 1 Ocak itibariyle koyun değil mi ne kadar olsa 745 lira nerde 2.500 lira nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…