İnşallah hayırlısı olsun canım tüm duaların kabul olsun dilerim ki...
ebrucum seni sormayı unuttum kaç gündürnasıl gidiyor bekleme süresi? Oduayı yazarsan yapmayı isterim bende
Valla canım sıkılıyorum ya bu süreç çok zor sonucun hep kötü olucağını düşününce mıral kalmıyor pek iyi değilim yani.ben sana msj atıyım yapılışını çok iyi bi duaymış hacda olan bi kadın arkadaşıma demiş.yapanların Allahın izniyle olmuş bebişleri.
inşALLAH canım.Kendine başka uğraşlar bul hep düşünme meye çalış sonucu değiştiremeyiz olumlu düşünmek lazım yapabilirsen ben 1. aşılamada çok olumluydum ama ilki tutmayınca karamsarlaşmıştım Senin daha ilk ve ALLAHIN izniyle tutacak canım
Valla canım sıkılıyorum ya bu süreç çok zor sonucun hep kötü olucağını düşününce mıral kalmıyor pek iyi değilim yani.ben sana msj atıyım yapılışını çok iyi bi duaymış hacda olan bi kadın arkadaşıma demiş.yapanların Allahın izniyle olmuş bebişleri.
günaydın kızlar ...
allahın izniyle haftaya çarşamba raporum elimde olacakmış... bu gün gittim sağlık kurulu raporunu teslim ettim. çarşamba çıkar dediler..
ebrucum o duayı banada gönderebilir misin rica etsem ...
arkadaşlar tuü bebek tetavisine başlıycam ama cok kararsıızım lütfen yardım cı olun bana bursada yaşıyorum ben aret beyı uzun surdeır tv den takıp edıyorum ama tedavı amaçlı düşünmemıştım bizim sosyal guvencemız var tup bebek raporu devlet guvencesı olana belirli indirim vs. bilği verırmısınız veya ücretı konusunda muayene & tup bebebk ücreti?
arkadaslar pekiiii raporsuz tedavi ne kadar merkezde
Hayırlı olsun canım inşallah güzel gider herşeyin hep böyle.duayı yolluyorum.
Bu duayı 4 kasımla 30 kasım arasında okuyup bitirmek lazımmış.tanıdığın kişiler senin için okuyabiliyormuş çok güvendiğin kişilere ver çünkü inanarak ve abdesli olucaksın.
Önce eşin ve sen fakire sadaka veriyosunuz.sonra duayı 4774 kere okuyosunuz.bitince okuyan herkesten helallik alcaksın ve tekrar eşin ve sen fakire sadaka verceksiniz.bu kadar canım ve dua şu:
Rabbi latezerni ferden ve ente hayrul varisin. ENBIYA 89.ayetinin yarisiymış bu ayet.
günaydın kızlar ...
allahın izniyle haftaya çarşamba raporum elimde olacakmış... bu gün gittim sağlık kurulu raporunu teslim ettim. çarşamba çıkar dediler..
ebrucum o duayı banada gönderebilir misin rica etsem ...
idencim merhaba bende çarşamba arayıp raporumu almaya gidicem fakat aşılama yada tüp bebek oldugunu alınca öğreniyomuşum
benm aşılama larım medicanada olmuştu devlet buyüzden önce aşılama raporu verebilirmiş çok üzüldüm ya
Kızlar inşALLAH gerek kalmaz 2 3 de..
Yeni kanun raporlu yaptırma sayısı 3 oldu..Psikolojimiz bozulmasın sanki 2 olunca raporlu süresi pes ediyormuşuz diye söylemişlerdi.Birde aldığın raporu 1 tüp için kullanmasak ii olıurdu..
Gerek kalmayacak ALLAHın izniyle ilkinde tutsun bebişlerimiz tüm isteyenlerin.
İnşallah nilü 2 lere 3 lere gerek kalmaz.evet bi raporla bütün haklar kullanılsa güzel olurdu ama her defasında yeniden tahlil istiyolarmış yeni rapor için tahlillerin süresi 6 ayı geçtiyse tabii
6 ayı geçmeyince istemiyorlarmıdır?Ancak kendimizi toparlarız o süredede deneme tahtası değilizki habire aralıksız tüp yaptıralım.
Nereden alıyorsunuz raporunuzu eğer çapadan ise benim özelde yaptırdığım aşılamaları kabul ettiler tüp bebek yaptırmam için rapor verdiler gerçi tüp bebek olsun istiyorum demiştim eşimin sonucu heyete gittiği zaman.
ÇOK sevindim canım senin adına darısı başıma :)) 26 sında gidecektin dimi ist tüp bebeğe ben de bağcılara giderim heralde sağlık raporu için önce çapada şu işlemi yaptırayım da 1 günde alıyormusun onu bağcılardan.