Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

ÇARŞAMBA ALICAM CANIM...

aldığım gün hemen gidip reçetemi yazdırmak gerekiyor?

bende onu sorcaktım senle haziran aşılama dan beri yazışıyoduk bende zeynep kamilde alcam carsamba arayıp alcagım günü sölicekler de sonra napcam hiçbiyere gitmedim konuşmadım nerde yaptırcam bilmiyorum

saol canım... sen bidaha ne zaman gidiceksin merkeze ? Bide çok kalabalıktı c.tesi 1 saat bekledik , normalde de böylemi hep ?

Canım onuncu günümdeyim 12.gün tahlil yapıcam sonuca göre artık nereye ne zaman gideceğim belli olucak

Merkez genelde hep kalabalık.verdikleri saatte hiç girmedim şimdiye kadar randevuya hep yarım saat hatta 1 saat geç girdim.

Son düzenleme:
bende onu sorcaktım senle haziran aşılama dan beri yazışıyoduk bende zeynep kamilde alcam carsamba arayıp alcagım günü sölicekler de sonra napcam hiçbiyere gitmedim konuşmadım nerde yaptırcam bilmiyorum

Canım raporlu olarak sadece ist tüp bebek merkezi devletin uyguladığı orandan ücret alıyo yani merkez 745 tl alıyo ilaçlarda 800-1000 tl değişiyor.aret kamar var dr çok iyi bir dr bi araştır.

Canım raporlu olarak sadece ist tüp bebek merkezi devletin uyguladığı orandan ücret alıyo yani merkez 745 tl alıyo ilaçlarda 800-1000 tl değişiyor.aret kamar var dr çok iyi bir dr bi araştır.

ben anadolu yakasındayım aslında orayla sürekli konuştum telefonda iyi ilgileniliyo fakat uzak die kafamatakılıyor birde medicalpark göztepe varmış kafamı karıştırdılar

ben anadolu yakasındayım aslında orayla sürekli konuştum telefonda iyi ilgileniliyo fakat uzak die kafamatakılıyor birde medicalpark göztepe varmış kafamı karıştırdılar

Canım bak tüp bebek merkezlerinin listesini yap tek tek ara rapor geçen yerlerden fiyat al tek tek yaz yine size hangisi uyarsa görüşmeye git.

Canım bak tüp bebek merkezlerinin listesini yap tek tek ara rapor geçen yerlerden fiyat al tek tek yaz yine size hangisi uyarsa görüşmeye git.

rapor ne kadr gecerli ve kaç hak veriliyor biliyormusunuz birde aramak istemiyorum cunku hastanede bize sizin aşılamanız özelde oldugu için tüp bebek raporu verilmeye bilir devlet aşılama verebilir sorun olmadıgı için dedi bende kafamı bulandırmak istemiyorum cok sıkıntı oldu bana boşunauğraşmaktan korkuyom aşılama çıkarsa die

rapor ne kadr gecerli ve kaç hak veriliyor biliyormusunuz birde aramak istemiyorum cunku hastanede bize sizin aşılamanız özelde oldugu için tüp bebek raporu verilmeye bilir devlet aşılama verebilir sorun olmadıgı için dedi bende kafamı bulandırmak istemiyorum cok sıkıntı oldu bana boşunauğraşmaktan korkuyom aşılama çıkarsa die

Burda bi arkadaş var istersen o sana daha ayrıntılı bilgi verir çünkü aşılamaları öZelde olmuş ve şimdibtüp bebek istiyorum demiş ve raporu çıkıcak inşallah.arkadaş lale99

Çıkan raporla bi hakkın oluyo ve rapor çıkış tarihinden itibaren bir ay içinde merkez bulup raporunu işletmen gerekiyo,rapor sisteme girilince merkez tarafından 3 gün içinde ilaçlarını alıyosun.

Devlet 3 kez rapor çıkarma hakkı veriyor yeni yasaya göre.3 kere rapor çıkarabilirsin yani canım.

Burda bi arkadaş var istersen o sana daha ayrıntılı bilgi verir çünkü aşılamaları öZelde olmuş ve şimdibtüp bebek istiyorum demiş ve raporu çıkıcak inşallah.arkadaş lale99

Çıkan raporla bi hakkın oluyo ve rapor çıkış tarihinden itibaren bir ay içinde merkez bulup raporunu işletmen gerekiyo,rapor sisteme girilince merkez tarafından 3 gün içinde ilaçlarını alıyosun.

Devlet 3 kez rapor çıkarma hakkı veriyor yeni yasaya göre.3 kere rapor çıkarabilirsin yani canım.

çok teşekkür ederim verdiniz bilgiler için hastanelerde düzgün bişi demiyolar cok yogun zaten şu işte belli olsa cok rahtlıcam inşallah kimsenin ikinciyi denemeye ihtiyacı olmaz ALLAH herkesin gönlüne göre versin bide bnm raporumda riskli gebelik katagorisi die yazılmış oda canımı sıkıyor

çok teşekkür ederim verdiniz bilgiler için hastanelerde düzgün bişi demiyolar cok yogun zaten şu işte belli olsa cok rahtlıcam inşallah kimsenin ikinciyi denemeye ihtiyacı olmaz ALLAH herkesin gönlüne göre versin bide bnm raporumda riskli gebelik katagorisi die yazılmış oda canımı sıkıyor

En doğrusunu dr lar bilir canım sen bi merkez ayarlayıp drunla konuş seni rahatlatıcaktır. Stres yapmamaya çalış aklına olumsuz bişey geldiğinde hemen başka bişey bul onunla meşgul ol işe yarıyor.bildiğim herşeyi seve seve cvplarım canım.

En doğrusunu dr lar bilir canım sen bi merkez ayarlayıp drunla konuş seni rahatlatıcaktır. Stres yapmamaya çalış aklına olumsuz bişey geldiğinde hemen başka bişey bul onunla meşgul ol işe yarıyor.bildiğim herşeyi seve seve cvplarım canım.

henüz bir doktorum yok zeynep kamilde tahliller yapılırken dahiliye doktoru endokronoljıye gözük dedi anti tpo 760 cıktı normalı 60 olması gerekli bu bölümdende randevu almak için sistemi açtırdım fakat şimdide ful bi türlü boş değil özeldede 250 tl muaynesi

henüz bir doktorum yok zeynep kamilde tahliller yapılırken dahiliye doktoru endokronoljıye gözük dedi anti tpo 760 cıktı normalı 60 olması gerekli bu bölümdende randevu almak için sistemi açtırdım fakat şimdide ful bi türlü boş değil özeldede 250 tl muaynesi
Özeller çok pahalı canım inşallah en kısa sürede alabilirsin.gönlünün muradını versin allah. Burda bi dua yazmıştım onu sende yap canım. Bu topikte bi bak istersen.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Benim üzücü iki tecrübem olmuştu çok üzdüler beni çok değer verdim yıllar geçti olan bana oldu ama şimdi şükrediyorum eşim allah korkusu olan vicdanlı biri dört dörtlük olmasada kim dürüst ki bu zamanda.diğerleri olmadı diye şimdi çok mutluyum allah a şükrediyorum nilü.

Ne güzel o zaman onların olmamasında ki hayrı görmen canım ALLAH şükrünü artırsın canım bebiş haberini alırsın inşALLAH bugün yarın

sonuçlar ii ama anti tpo hormonum cok yüksek heyet riskli gebelik grubunda oyu kullanmış medicanadanda yazı aldım dosyalara koydum bilmiyorum ama beni cok gerdi bu iş ya

ilk defa duydum o hormonu neler var yaa :KK43:
Duygucum gerçekten her bir süreç çok geriyor bizi ya bebeğe endeksli yaşamaktan uzak duracağız yada akışına bırakıp bu yoldaki tümseklere eyvallah deyip kendimizi bu tedaviye adayacağız ALLAH hepimizin yardımcısı olsun (amin)

günaydın kızlar...

c.tesi gittim aret beye.. sakin bi adam kendisi .. muayne etti... raporunu al gel ilaçları yzalım , adetin 2-3-4 . günü başlarız inşallah dedi.. bakalım pek bişey demedi yani...

Hayırlı olsun şimdiden tedavin..Rutin kan tahlilleri istiyor merkez onları nerede yaptırdın yada rapor esnasında yaptılar mı?

11.gün değerim 0.98 negatif nasip değilmiş olmadı hissetmiştim ama

Ebrummm canım arkadaşım benim sen çok güçlü bir bayansın tevekkülü ne hayran kaldım inan sorgusuz teslim olmak her yiğidin harcı değil..
Tedavi aşamasındaki sıkıntıların günahlarına kefaret olsun tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırsın inşALLAH canım arkadaşım.

X