Ayyy güldürdün beni.6 ay illaki geçer canım ya mesela benim tahlillerim haziranda yapıldı raporu anca ağustosta almıştım eee tüp ekimde oldu.bu tutmazsa zaten tahlillerin süresi aralıkta bitiyor yani bitmemesi mümkün mü?ne saçma ya yeniden tahlil zaten bişey varki rapor verilmiş o sorun ortadan mı kalkıcak ki ikinci kez tahlil yeniliyolar.
anaamm 6 aysa inşallah gerek kalmaz ama negatifi görürsem aynı gün giderim koştur koştur
Öyle diyosun ama tedavi bitince işin rengi değişiyor. Benim transferim oldu beklemedeyim begatif olursa bi süre hastane değil sağlık ocağı bile görmek istemiyorum tabi allah düşürmesin yine de çok yoruldum valla
canım haklısın ama benim en eski tahlilim 6 eylül marta kadar yolu var sanırım.. bir sorun olacağını sanmıyorum.. ayy neyse böyle şeyleri düşünmeyelim gerek yok ... gelecek bebişlerimiz :)
kızlar bana yol gösterebılırmısınız benım bı kere aşılama oldu degerım yuksek oldugu için özel bı kurum tup bebek e gecmen gerekıyo diye soylendı..benım aret hocada devleten yararlanmam için rapor nasıl cıkarmam gerekıyo ne yapmama gerekıyo sız neler yaptınız ne kadar surede cıkıyo rapor bılgı verırmısınız
Canım daha önce demiştim sana bi üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvur seni rapor için bilgilendirip onlar ne yapılması gerekiyorsa yapılıyo tahlil falan yapılan varsa bakıyolar yeniden yapılması gerekiyosa vs...nerde oturuyosun canım sen ?
canım ben bursada ıkamet edıyorum burda üniversıte hastanesıne gıdıyosun 1 ay sonraya randevu verıyolar ilğilenilmiyo yanı sadece unıversıtedenmı alabılıyorum
Evet canım malesef.ben istanbul tıp fakültesinden aldım mesela.başka bi hastaneden alamazsın.sen bi araştır yada istanbulda akraba falan varsa buraya gelin diycem ama eşinde tahlillerden geçmek zorunda hastanede
Evet canım malesef.ben istanbul tıp fakültesinden aldım mesela.başka bi hastaneden alamazsın.sen bi araştır yada istanbulda akraba falan varsa buraya gelin diycem ama eşinde tahlillerden geçmek zorunda hastanede
istanbul tipt randavu mu veriyolar bir ay sonraya felan
Hayır canım ben o haftaya telefonla almıştım randevu.infertiliteye gidiyosun senden hormon tahlilleri istiyo eşinide ürolojiye ve androlojiye yönlendiriyo sperm veriyo onada hormon tahlili yapılıyo.rahim filmi istiyolar benim vardı onu gösterdim.yeni uygulamada sağlık raporuda alınıyomuş hamile kalmaya engel bi hastalığı yoktur diye benden istememişlerdi onu.1 ay en geç 2 ayda alıyosun raporu tabi var olan probleme göre.mesela tüpler tıkalıysa hemen verirler.bende yumurta rezervinde azalma var eşimde problem yok aşılamaya falan gerek duymadan hemen verdiler raporu.spermlerde sorun varsa önemli ölçüde yine veriyolarmış raporu galiba.ama normalde aşılama falan istiyolar önce bi kaçkere olmazsa tüpe karar veriyolar canım.
bende rahim film var asilama yaptirmistim bikere esimin hormon testi yok sadece bunlari kabul etmezler galiba orda
6 aylıksa en az ederler canım yoksa tekrarlatırlar
Hayır canım ben o haftaya telefonla almıştım randevu.infertiliteye gidiyosun senden hormon tahlilleri istiyo eşinide ürolojiye ve androlojiye yönlendiriyo sperm veriyo onada hormon tahlili yapılıyo.rahim filmi istiyolar benim vardı onu gösterdim.yeni uygulamada sağlık raporuda alınıyomuş hamile kalmaya engel bi hastalığı yoktur diye benden istememişlerdi onu.1 ay en geç 2 ayda alıyosun raporu tabi var olan probleme göre.mesela tüpler tıkalıysa hemen verirler.bende yumurta rezervinde azalma var eşimde problem yok aşılamaya falan gerek duymadan hemen verdiler raporu.spermlerde sorun varsa önemli ölçüde yine veriyolarmış raporu galiba.ama normalde aşılama falan istiyolar önce bi kaçkere olmazsa tüpe karar veriyolar canım.
Ayyy güldürdün beni.6 ay illaki geçer canım ya mesela benim tahlillerim haziranda yapıldı raporu anca ağustosta almıştım eee tüp ekimde oldu.bu tutmazsa zaten tahlillerin süresi aralıkta bitiyor yani bitmemesi mümkün mü?ne saçma ya yeniden tahlil zaten bişey varki rapor verilmiş o sorun ortadan mı kalkıcak ki ikinci kez tahlil yeniliyolar.
zeynep kamilden alacağım fakat hiçbir sebep yok özelde asılama oldugn için devlet iki kes aşılama verebilir cok heveslenme dediler ve büyük hayal kırıklıgı yaşadım bu hafta nası gecer bilmiyorum
canım öğlene kadar koştur koştur hallettim işleri 11 ekim cuma günü , sonucuda araya bayram girdi bu hafta salı günü aldım. biraz koşturuyosun ama napalım emeksiz yemek olmuyo bizde :)
Canim senin fsh hormonu kac cikiyor
evet bazı yerler özelleri kabul etmiyormuş ama özelde yaptırdığın zaman raporsuzmu yaptırmıştın benim medipolde oldu ve orası 1 saatte raporu çıkarıp öyle yapmıştı.sıkıntı yapma vardır bi hayır