Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Kızlar aret bey bugün transferimi yaptı iki tane transfer edildi inşallah tutunurlar allah ım ya

Aaa cok ilginc. Neden sevmedin ki? Teknik olarak mi yoksa hastaya yaklasim olarakmi begenmedin? Zaten bende pek emin degildim Medipol'e gitmek zor gibi. Tesekkur ederim uyari icin. Ne zaman baslayacaksin Aret Bey'le kasim mi yoksa aralikmi?Klinik nasil gozukuyor ve labaratuar nasil orada. Malum en onemli konulardan biriride bu. Ne cok sordum degilmi?

Canım ne yaptın raporunu alabildin mi?

Kızlar şuan merkezde yumurta toplama işlemim yapıldı dinleniyorum.8 yumurtam toplanmlş inşallah döllenme olur ya çok korkuyorum.dua edin ne olur.

Kızlar aret bey bugün transferimi yaptı iki tane transfer edildi inşallah tutunurlar allah ım ya

canım hakkında hayırlısı olsun 3. gün embriyosu transfer edildi sanırım ... inşallah sarılırlar anneciğine.. bende iki tane istiyorum inşallah iki tane transfer edilebilir.

bende bayramdan önceki cuma gittim bağcılar devlet hastanesine .. sağlık raporu için ..en son 12 ye 5 vardı teslim ettim muayne sonuçlarını bu çarşamba çıkacakmış sonuç.. ama öldüm öldüm dirildim... ek binaya fln gönderdiler bir yokuş aşağıda ek binalarıda.. o yokuşu in çık en son çıkarken imekleyerek çıktım. sağlık kurulundan içeri bir bardak su die yalvararak çıktım.. ne yemek yemeye ne su içmeye vakit bulamadım.. acayip zor bi işmiş ya... allah yardımıcımız olsun valla.

Allah yardım etsin canım inşallah bundan sonra su gibi hallolsun işlerin.
Beni de merkezden aradılar 2 tane 2.kalite embriyom vardı onlar dondurulamamış çünkü gelişim olmamış çok üzüldüm dondurulmuşum olmayacak ve yeniden ilaç tedavisi olcak tutmazsa ((

ohoooo kuzum bu ne karamsarlık yaa gerek yok ki dondurulmuşlara ... iki tane çocuğun olcak yeter onlar sana

ohoooo kuzum bu ne karamsarlık yaa gerek yok ki dondurulmuşlara ... iki tane çocuğun olcak yeter onlar sana

Canım benim ne tatlı söylemişsin okurken gülümsedim valla.ağzından bal damlıyor inşallah amin canım inşallah hepimize nasip olsun o duygu

Canım benim ne tatlı söylemişsin okurken gülümsedim valla.ağzından bal damlıyor inşallah amin canım inşallah hepimize nasip olsun o duygu

inşallah kuzum ... ben tedaviye başladığım sıralarda sen sonucunu almış olacaksın.. bana moral olman için pozitif olması lazım :)

şu an içindeki bebişler 5 günlük büyüyolar yyuppiii :) ya ben şimdi herşeyi hazırladım . çarşamba develt hastanesinden sağlık raporu alıp semiha şakire götürcem... yine beni bekletmezler dimi o gün verirler tüp bebek raporumu... sonuçta tüp bebek kararı verildi ve ben o sağlık raporunuda aldım götürcem...

Canım orda nasıl oluyor bilmiyorum ama çapada bütün evrakları teslim ettikten tam 15 gün sonra raporu veriyolar.benimde onaylanmıştı heyet tarafından ama evrakları tamamlayınca heyete imza için raporu 15 gün bekletiyolar gıcıklar.belki semiha şakir farklıdır canım he

heyet imzalamıştı canım canım sadece en son tüp bebek için sağlıklıdır yazısı alıcaksın dediler onu aldım.. heyet tüp bebek kararı çıkarmıştı yani ... bilmiyorum wala yaa çarşamba gidicem inşallah sorun çıkarmazlar bu adetimde başlamak istiyorum...

O zaman senin hemen çıkar canım imzalar tamamsa merak etme başlarsın hayırlı zaman olsun inşallah sonrada gelsin bebişler :)))

O zaman senin hemen çıkar canım imzalar tamamsa merak etme başlarsın hayırlı zaman olsun inşallah sonrada gelsin bebişler :)))

ayy amin inşallah ... ben şimdiden heycanlıyım transferden sonra nolurum kim bilir c.tesi merkeze gidecek olan varmııı ??

ayy amin inşallah ... ben şimdiden heycanlıyım transferden sonra nolurum kim bilir c.tesi merkeze gidecek olan varmııı ??

Sen ne zaman adet olucaksın canım?raporunu al da merkeze öyle git kafana bişey takılırsa sor bize merkezle ilgili her yerini herkesi karış karış ezberledim canım :))

Sen ne zaman adet olucaksın canım?raporunu al da merkeze öyle git kafana bişey takılırsa sor bize merkezle ilgili her yerini herkesi karış karış ezberledim canım :))

canım adetten önce görmek istermiş doktor... adetim 30 -31 ekim fln olması lazım ... benim şimdilik sorcağım bişey yokta sizin uyarıcağınız yönlendirceğiniz bişey varsa söyleyin walla :)

canım adetten önce görmek istermiş doktor... adetim 30 -31 ekim fln olması lazım ... benim şimdilik sorcağım bişey yokta sizin uyarıcağınız yönlendirceğiniz bişey varsa söyleyin walla :)

Ben raporumu aldım elime gittim aret bey e.daha adetime iki hafta falan vardı gittiğimde.raporu işlediler ve muayene ücreti 250 tl aldılar aret bey muayene etti tahlilleri inceledi ve aids hepatit falan bi dünya kan tahlili (hormon tahlilleri dışında ) benim eksikti onları da adetine kadar yolla adet olunca 3.güne randevu al başlarız demişti canım

senin adına çok sevindim canım inşallah kavuşursun bebişine...iki transfer konululabiliyomu ben bilmiyodum bir tane konulu yo sanıyorum
35 yaşdan sonrası için 2 tane empriyo konulutyo diye yazıyo internette beni bu konuda bilgilendirsen çok sevinirim canım benim 3 hafta sonra belli olcak kısmetse

Canım transfer kağıdında 1 yazıyo ama dr uygun görürse konuluyo :) yani 2 koyuyolar.bazen soruyorlar da 1 mi 2 mi diye ama kağıt üzerinde 1 görünüyo.saol canım bu arada tek muradımız tutması

Son düzenleme:
Canım transfer kağıdında 1 yazıyo ama dr uygun görürse konuluyo :) yani 2 koyuyolar.bazen soruyorlar da 1 mi 2 mi diye ama kağıt üzerinde 1 görünüyo.saol canım bu arada tek muradımız tutması

Sen stres yapma bak gorursun bebisin seninle sen rahat ol canim benim...bwnde iki tane istiyorum empriyo yu insallah bende de sorun yasatmazlar bide canim senin yasin kac kac senelik evlisin problem sendemi esindemi ay cok soru sordum ama anlayisla karsilayacagini umuyorum benim yasim 30 10 yillik evliyim bizde sorun esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk allah hepimizin yardimcisi olsun 2014 de bebeklerimizi kucagimiza sliriz insallah hepimiz icin cok dua ediyorum

Canım günaydın...

benim üzerimde yapılmadık kan tahlili kalmadı hepsini götürürüm bişey istiyceğini sanmıyorum ama kısmet istersede iki günde yaptırırım ... şu raporu bi alabilsem elime gerisi önemli deil gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…