Sen stres yapma bak gorursun bebisin seninle sen rahat ol canim benim...bwnde iki tane istiyorum empriyo yu insallah bende de sorun yasatmazlar bide canim senin yasin kac kac senelik evlisin problem sendemi esindemi ay cok soru sordum ama anlayisla karsilayacagini umuyorum benim yasim 30 10 yillik evliyim bizde sorun esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk allah hepimizin yardimcisi olsun 2014 de bebeklerimizi kucagimiza sliriz insallah hepimiz icin cok dua ediyorum
Canım günaydın...
benim üzerimde yapılmadık kan tahlili kalmadıhepsini götürürüm bişey istiyceğini sanmıyorum ama kısmet istersede iki günde yaptırırım ... şu raporu bi alabilsem elime gerisi önemli deil gibi geliyo
İstemez o zaman canım.alırsın merak etme ama rapor almak şuan çok kolay geliyor bana asıl Zorluk tüp bebek tedavisiymiş yaşadığım stresi anlatamam çok zor canım
Canım benim bizdeki sorun benim yumurta rezerv azlığım eşimde problem yok.bana ondan dolayı iki koydu yaşımda 33 canım benim.sana da büyük ihtimal sorarak koyar birmi ikimi diye.ne zaman başlıycaksınız siz rapor çıkardın mı peki?inşallah canım alırız 2014 de inşallah ya.
Ben infertilite bolumune bas vurdum esimin uroloji doktorundan tup bebek icin uygun dur onayi gerekiyomus o yuzden uroloji doktoruda esimden amh testi istemis onun sonucuda bir ay sonra cikcar dediler iki hafta kaldi sonuca ondan sonra insallah baska birsey istemesler
Ben infertilite bolumune bas vurdum esimin uroloji doktorundan tup bebek icin uygun dur onayi gerekiyomus o yuzden uroloji doktoruda esimden amh testi istemis onun sonucuda bir ay sonra cikcar dediler iki hafta kaldi sonuca ondan sonra insallah baska birsey istemesler
canım nerde yaptırdın 1 ay sonra çıkıyo ? benimki 10 güne çıkmıştıda ondan sordum .. bide birsürü şey istiyolar keşke bir tek amh ile olsaydı ... kanlar idrarlar resmi evraklar fln bi ton kağıt oluyo
Bu günleri iyi değerlendir o Zaman gez toz tadını çıkar sonra kendine vakit bulamuyosun canım az kalmış :))
Arastirma hastanesi nde yaptirdik uroloji doktor istemis esimden benden birsey istemediler henuz
canım yatmak çok sıkıcı dimi... ben çalışıyorum artık kaç gün rapor verirlerse okadar yatarım inşallah çarşambaya perşembeye denk gelirde 2-3 gün rapor verirlerse hafta sonuyla birleşir biraz daha fazla yatmış olurum... bu hafta sonu 29 ekim tatilinde fln biraz temizlik yapıyım diyorum aklımda ev işleri kalmasın...
anladım canım oyüzden uzun sürüyodur. bu amh erkeğede yapılıyo kadınada sanırım bizden sadece benim için istediler .
Ben bu hafta raporluyum canım ama ben hiç yatmadım uzandım oturdum ufak tefek sofra hazırlama makineye dizme hep yaptım.şuanda günlük hayatıma döndüm ama ev işi yapmam bu hafta da.yatamam ben zaten bugünde gezmeye gidicez mesela kuzenimle.daraldım evde kızlar ya.
Haklısın çok sıkıcı ama dikkat et kendine hafif tempoda yürü ... ağır kaldırma .. çok yorma minübüs otobüs fln çok kullanma sert kullanıyolar arabaları çünkü ...
Dün rapor alırken çok uğraştım canım çok zor verdi kadın raporu yalvardım ağladım resmen merkezden al diyor dedim o zaman neden aldığım belli olcak işte tanıdık olsa ama aldım yinede zorda olsa canım
nerden aldın raporu ki ... eğer p.tesi salıya denk gelirse belki bende bi kaç gün alabilirim ama benim bütün herkes bildiği için merkezden alabilirim ...
Devlet hastanesinden aldım öğretmenim beb canım okulda iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor hele idare bilmesin zaten boşver
Merhaba ben 4. Tup bebek denememi yapıcam bu sefer rapor çıkarttırdim aret brye gelmeyi düşünüyorum. Sen Memnun musun? İlgili bir doktor mu?Kızlar aret bey bugün transferimi yaptı iki tane transfer edildi inşallah tutunurlar allah ım ya
Merhaba ben 4. Tup bebek denememi yapıcam bu sefer rapor çıkarttırdim aret brye gelmeyi düşünüyorum. Sen Memnun musun? İlgili bir doktor mu?
İlgili evet insanı rahatlatan çözüm arayan bi kişiliği var güvenebilirsin.doktorlar bi vesile sonuçta olucaksa olucaktır canım ama memnun kalıcağını düşünüyorum.
Öyle tabi ama doktorda onemli sonuçta. Ben ilk 3unu aynı doktorda denedim ama olmadı. Bu sefer farklı bir yere gitmek istiyorum yeni umutlar lazım çünkü. ... rapor da olunca aret bey kesinleşti gibi. Umarım hayırlı olur.