Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

gözün aydın bitkisel birşeymi kullandın nasıl düştü fsh.Bende ozamanlar yaptıracağım kısmetse tüp bebeği rapor çıkarıyormuydunuz?

Yok canin bir sey kullanmadim kendiliginden dustu bana da supriz ildu ben daha da yukselmistir kesin diye bakiyodum dusmus cok sukur ..rapor icinde hastanedeki hemsireler 3 mikyon altindaki spermler icin rapor çıkıyo filan dediler ne bilim insallah cikar bir ay sonra belli olur yazarim allah hepimizin yardimcisi olsun...benim 9 ay oldu tedavi goreli ve vucudumda kizariklar olusmustu kendi doktorum klomen alerji yapmis dedi bende ustunde durmamis tim baktim iyilesme yok daha kotuye gitti bende cuma gunu cildiye gittim doktor bana cok uzulmussun dedi sedef hastaligi dedi bu sedef hastaligi cok uzulunce asiri derece stresten olurmus ya bide bu cikti basima 2 hafta sonra gel bajalim dedi iyilesme varmi yokmu diye ona gore ilaçların dozunu artircam dedi nadil stresten uzak durcam nasil uzulmucem ki yasadiklarimiz cok zor allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz insallah bu kabustan da kurtuluruz

İnşallah raporunu alırsın canım allah ın izniyle en yakın zamanda da bebişine kavuşursun.erkek faktöründe de hemen rapor veriyorlar.kafana da bişey takıp boşuna harab etme kendini kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz allah hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:

Amin canim insallah allahin izniyle hepimiz bebeklerimize kavuşur uz hepimizin yuzu güler..

Son düzenleme:
Kızlar e2 değerim iyiymiş çarşamba günü yumurtalarım toplancak kısmetse inşallah herşey yolunda gider.

canım çok sevindim. bak herşey yolunda gidiyor. bayram bebişi olcak o
gelişmelerden haberdar edersin ebucan

Ayy canım inşallah kaliteli olurlar ve döllenirler di mi?saol canım haber veririm tabi.sen iyi misin canım bebiş ve sen daha doğrusu :)

Ayy canım inşallah kaliteli olurlar ve döllenirler di mi?saol canım haber veririm tabi.sen iyi misin canım bebiş ve sen daha doğrusu :)

şişli devlete gittim bugün ilaç yazdırmaya. raporumu aldım daha önceki ilaç reçetelerimi felan sanki hissettim gıcıklık yapacağını.
ayın 21ine kadar bekleyeceğim için bugün acile gittim. oturmuş gıcığın biri yazmamda yazmam. baya bi tartıştık. resmen kavga ettik. ama sonuç... tabiki yazmadı. içimden bildiğim bütün küfürleri ettim kendisine. dışımdanda allah belanı versin dedim çıktım hastaneden.
aret beyin herşeyi iyi ama şu ilaç olayı beni canımdan bezdirdi. al reçeteyi git devlete bide onların kahrını çek. geçen sefer gittiğim doktor hiç ikiletmedi bile hemen yazdı ve 28 tl ödedim 3 ilaca. şimdiyse 190 tl. eğer bir hakkım var ise asla helal etmiyorum. boşuna zora sokuyorlar insanı.
daha ne kadar sürecek bu iki iğne ve jel kabusu bilmiyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar. 3. negatifimi aldıktan sonra merkez araştırmaya başladım. Aret Beylede bir ön görüşme yapmayı düşünüyorum. Siz doktorunuzdan ve merkezden memnun musunuz. Raporlu tedavi fiyatı nedir? Ön görüşme ücretli mi Cevaplarsanız sevinirim.

merkezden ve doktordan memnunum. aret bey gerçekten işini bilen iyi bir doktor. insanın kafasını karıştırmadan gerekeni yapıyor. tavsiye ederim açıkçası. bende bir arkadaşım sayesinde kendisini tanımıştım. şimdi 6 haftalık hamileyim. ilk denememdi. bende raporluydum. ilk görüşmede muayene ediyor ve 250 tl ödüyorsun sonrasında raporunu kullanmaya başladığın için yumurta toplama günü 750 tl veriyorsun. ilaçlarda 800-850 kadar bişey tutuyor. ama yol uzun olduğu için ilaçlar çok para tutuyor. benim şuana kadar 3000 i sanırım geçti diyebilirim.

Bende senin gibi ucuncuye hazirlik yapiyorum. Bahceci'de hayal kirikligi yasadim. Ne yapacagimi sasirdim biraz. Aret bey benim hedeflerimden birisi. Nezaman basliyorsun tedaviye..

Canım herkes bir olmuyor işte böyle uyuzlarda var insan evlatlarıda var.mecbur ödedin dimi napcan yapcak bişey yok Allah ellerine düşürmesin valla

Teşekkür ederim. Bayramdan sonra rapor çıkarmayı düşünüyorum. Siz nerde rapor çıkardınız. Daha önce Zeynep kamilde çıkarmıştım ama baya uzun sürmüştü. Tekrar orda çıkarmayı düşünmüyorum.

Bende senin gibi ucuncuye hazirlik yapiyorum. Bahceci'de hayal kirikligi yasadim. Ne yapacagimi sasirdim biraz. Aret bey benim hedeflerimden birisi. Nezaman basliyorsun tedaviye..

Negatifimi 2 gün önce aldım. Biraz dinlenmeye ve kafamı toparlamaya ihtiyacım var. Bayramdan sonraki adetimle rapor çıkarmayı düşünüyorum. Aynı zamanda birkaç doktorla da ön görüşme yapıcam. Bunlardan biriside Aret Kamar olacak. Sen ne zaman başlayacaksın. .doktor görüşmelerinden sonra birbirimize bilgi verelim. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Üzüldüm canım ama kısmetten ötesi yok.sana ne desek boş tabi kimse seni anlayamaz belki yalnız herşeyde bi hayır vardır.inşallah biran önce toparlanırsın.problem neydi peki sizin?

Son düzenleme:

ben şişli etfalde çıkardım ama oradanda rapor çıkarmak zor. benim iki tüpümde kapalı olduğu halde 2 ayda anca aldım raporumu.
allah yardımcın , yardımcımız olsun. yılma ve çıkar raporunu. toparlan bu süre içerisinde bol bol dua et. rabbim gönlündekini versin tez vakitte.

Üzüldüm canım ama kısmetten ötesi yok.sana ne desek boş tabi kimse seni anlayamaz belki yalnız herşeyde bi hayır vardır.inşallah biran önce toparlanırsın.problem neydi peki sizin?

İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. En yakın zamanda kucağımızı doldursun. Bizim erkek infertilitesi. Ağır derecede sperm bozukluğu mevcut, morfoloji 0 malesef. Ama 2 seferdir embriyolarımızın kaliteleri iyiydi. 2 şer tane 5. gün blast embriyo transferi yaptılar ama hiç biri tutmadı. Bende de bi sorun olabileceğini düşünmeye başladım. Bayramdan sonra bağışıklık testi yaptırıcam.

Kızlar şuan merkezde yumurta toplama işlemim yapıldı dinleniyorum.8 yumurtam toplanmlş inşallah döllenme olur ya çok korkuyorum.dua edin ne olur.

Aralik en gec tekrar baslayacagim. Kesinlikle gorusmelerimizi paylasalim. Ben Istanbul Tup ile telefonda gorustum. Hemen aradilar bilgi verdiler. Daha bir musteri kiymeti varmis gibi geldi bana.Mustafa Acet dusunuyorum Medipol'de. Ama bayagi uzakmis. Medipol hic duymadim nasilda labaratuar bilemiyorum.Ama oncelikle bu bagisiklik sistemi sorunumu anlayip cozecek birisi lazim. Oyle yumurta toplayip transfer etmekle olmuyor bunlar.

Selam cnım kısac sunu söylemek isterim kafanı krıştırmnı istemem ama mustfa acette bende tedavi gördüm memorielde görev yaparkan tvsiye etmem canım ben aret bey' başlıcam inşş görüşmemiz çok güzel geçti aret bey ile hakkımızda hayırlı olsun İNŞLLAHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…