Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Son düzenleme:

çoook sevindim esojum allahım ne güzel bir haber...
hem senin için seviniyorum hem de aret beyde bir hamile haberi daha okuyorum ne mutlu bana.. allahım güzel günler nasip et hepimize...
inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım darısı başımıza

olucak kızlar sizinde olucak. inanın kendime ne kadar dua ettiysem sizleride hiç unutmadım allahım onlara bu sıkıntıyı yaşatmadan sürpriz olarak ver dedim hep. inşallah iğnelerle ıvırla zıvırla uğraşmadan ansızın hiç beklemedik zamanda güzel sonuçlar alırsınız.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürederim kızlar. allah razı olsun. ahmete söyledim ama garibim sonucun pozitif olmasından daha çok senin mutlu olman benim için yeterli benim için sen daha önemlisin diyince bi kez daha doğru adamla evlendiğimi anladım kızlar.
durumu benle adım adım takip eden iki üç arkadaşıma söyledim sadece eşimin anneside sabırsızlıkla bekliyor aslında ama onada söylesem mi bilemedim. değerler artmazsa hayal kırıklığı olucak bide nedenini anlatmak zorunda kalıcam gerçi bu herkez için geçerli ya. kadıncağızda hergün arıyor. amaaaaan ben söylim hep berarber sevinip olmazsada hep beraber ağlarız eheeeee

Son düzenleme:

bencede söyle canım kayınvalidenede eşim bekliyor yukarı çıkmam lazım açayım çıkmadan naptın die bakayım dedim elini karnına koy bol bol dua et cnm öpüyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…