merkez bana dışardada yaptırabilirsiniz ama bize sonucu bildirirsiniz dedi. ama ben şu küçük test için bile özel hastanelere olan güvenimi yitirmiş durumdayım. arkadaşım 1,5 aylık hamileyken bizim buradaki bi hastaneye gidiyor adet gecikmesi ile ve yapılan testte çıkmamış göya. aradan 10 gün geçiyor kız kendinde değişiklikler hissediyor ve güvenmediği için acıbademe gidiyor orada iki aylık hamile çıkıyor. yani bu saf lar 1,5 aylık bebeği görmedilerse benim 12 günlük (tabi varsa) bebeğimi hiç görmezler. devlettede hafta içi yaptırmak gerek. bu cumartesi test günüm sabahın köründe merkezdeyim anlıcan. ayrıca dün ilaçların çok fazla yan etkilerini yaşamaya başladım bu sıra onun için hemşireyi aradım bişeyler sordum sonra aklıma senin dediğin geldi. tarnsfer sonrası tüm süreç bitti mi artık ücretlimi gelicez dedim. oda gebelik kesinleşinceye gebelik kesesi görünene kadar muayene ücreti ödemeyeceksiniz dedi. ama tahlil yaptırmak 40 tl orda. öyle yani ebrucum....
İyi canım çok bişey değilmiş benim kardeşim yaptırmıştı hamilelik testi 100 tl ödedi cuk oturdu valla içine :) öde öde napcaz böle ya ne zormuş aygaz ipragaz ne tüpmüş kardeşimmm :)))
İyi canım çok bişey değilmiş benim kardeşim yaptırmıştı hamilelik testi 100 tl ödedi cuk oturdu valla içine :) öde öde napcaz böle ya ne zormuş aygaz ipragaz ne tüpmüş kardeşimmm :)))
hehe dimi canım eşimde ateşle yaklaşmayın diyeceğim etrafımızdakilere diyo :)
hehe dimi canım eşimde ateşle yaklaşmayın diyeceğim etrafımızdakilere diyo :)
İnşallah olurda böyle gülerek hatırlarız bu günleri :))
merkez bana dışardada yaptırabilirsiniz ama bize sonucu bildirirsiniz dedi. ama ben şu küçük test için bile özel hastanelere olan güvenimi yitirmiş durumdayım. arkadaşım 1,5 aylık hamileyken bizim buradaki bi hastaneye gidiyor adet gecikmesi ile ve yapılan testte çıkmamış göya. aradan 10 gün geçiyor kız kendinde değişiklikler hissediyor ve güvenmediği için acıbademe gidiyor orada iki aylık hamile çıkıyor. yani bu saf lar 1,5 aylık bebeği görmedilerse benim 12 günlük (tabi varsa) bebeğimi hiç görmezler. devlettede hafta içi yaptırmak gerek. bu cumartesi test günüm sabahın köründe merkezdeyim anlıcan. ayrıca dün ilaçların çok fazla yan etkilerini yaşamaya başladım bu sıra onun için hemşireyi aradım bişeyler sordum sonra aklıma senin dediğin geldi. tarnsfer sonrası tüm süreç bitti mi artık ücretlimi gelicez dedim. oda gebelik kesinleşinceye gebelik kesesi görünene kadar muayene ücreti ödemeyeceksiniz dedi. ama tahlil yaptırmak 40 tl orda. öyle yani ebrucum....
Canım ne güzel az kaldı inşALLAH çifte bayram yaparsın..
İlaçların yan etkileri baş dönmesi, gaz sorunu, kabızlık, mide bulantısı böylemi ?
Şimdi nasılsın?
İlaçların yan etkileri baş dönmesi, gaz sorunu, kabızlık, mide bulantısı böylemi ?
Şimdi nasılsın?[/QUOT
eheeeebende ahmete diyorum tüpten bebeklerimiz olcak die.
aynen öyle. ama herkezde faklılık gösterebiliyormuş sanırım ama geneli bu yönde. ruhsal etkisini hiçççççç anlatmıyorum bile o dahada beter.
dün evdeydim kendime izin vermiştim. bugünde şişli etfale gittim 3 günlük rapor aldım ohhhhh yan gel yat osman oldumhafta sonuda birleşince valla senelik izin gibi olcak. etfalde testte yaptırdım dayanamayıp. 9. gün varsa eğer azda olsa çıkıyormuş. bakalım çıkıcakmı akşamı bekliyorum. şimdi baktım daha çıkmamış sonuçlar.
Şimdi nasılsın?[/QUOT
aynen öyle. ama herkezde faklılık gösterebiliyormuş sanırım ama geneli bu yönde. ruhsal etkisini hiçççççç anlatmıyorum bile o dahada beter.
dün evdeydim kendime izin vermiştim. bugünde şişli etfale gittim 3 günlük rapor aldım ohhhhh yan gel yat osman oldumhafta sonuda birleşince valla senelik izin gibi olcak. etfalde testte yaptırdım dayanamayıp. 9. gün varsa eğer azda olsa çıkıyormuş. bakalım çıkıcakmı akşamı bekliyorum. şimdi baktım daha çıkmamış sonuçlar.
CANIM yaa çok heyecanlandım ben seni düşünemiyorum ama erken diye yanıltıcı sonuç olabilir diye düşünüyorum buraya hemen yaz sonucu
Şimdi nasılsın?[/QUOT
Sabırsız seni dur kız daha erken o gün aret bey tv de bazılarının 15.günde çıkıyor dedi şimdi çıkmaz falan sakın olmadığını düşünme tekrar bakarsın canım ama keşke bekleseydin canım :)))
Sabırsız seni dur kız daha erken o gün aret bey tv de bazılarının 15.günde çıkıyor dedi şimdi çıkmaz falan sakın olmadığını düşünme tekrar bakarsın canım ama keşke bekleseydin canım :)))
kızlarrrrrrrr sonuç pozitiffffffff 9.günüm ve 43 çıkmış
arkadaşım ısrar etti yapalım die bende hayır diyemedim. o şişli etfalde çalışıyor. ordaki doktora göstermiş sonuç 9. gün için iyi ama hamile demek için erken kese görünmeden huzur yok yanikızlar. ama dayanamayıp merkezi aradım oradaki çağla hemşireye anlattım oda %98 gebesiniz dedi. 12.gün tekrar test yapın dedi. bende cumartesi yerine pazar günü tekrar test yapacağım arkadaşım ogün nöbetçi çünkü. ama bu bile gönlüme su serpmeye yetti ne yalan söylim.
arkadaşım ısrar etti yapalım die bende hayır diyemedim. o şişli etfalde çalışıyor. ordaki doktora göstermiş sonuç 9. gün için iyi ama hamile demek için erken kese görünmeden huzur yok yanikızlar. ama dayanamayıp merkezi aradım oradaki çağla hemşireye anlattım oda %98 gebesiniz dedi. 12.gün tekrar test yapın dedi. bende cumartesi yerine pazar günü tekrar test yapacağım arkadaşım ogün nöbetçi çünkü. ama bu bile gönlüme su serpmeye yetti ne yalan söylim.
canımmmmm inan çok sevindimmm ya anlatamam eşine söyledinmi ayyy ALLAHIM ne olur hamişliğin devam eder sıkıntısız bi şekilde darısıda Ebruma ve bana tüm isteyenlere
Maşallah canım kimseye söyleme henüz bekle biraz daha nazardan çok korkarım ben hayırlısı inşallah allah tamamına erdirir canım ayyy çok sevindim darısı başımıza demiştim ama sana dimi olcak diye rüyasını bile görmüştüm hisselerimde hiç yanılmadım çok şükür kendine çok iyi bak ama dinlen bol bol allah gönlünün muradını yavaş yavaş veriyor emekler boşa çıkmıycak çok şükür rabbime :))
Maşallah canım kimseye söyleme henüz bekle biraz daha nazardan çok korkarım ben hayırlısı inşallah allah tamamına erdirir canım ayyy çok sevindim darısı başımıza demiştim ama sana dimi olcak diye rüyasını bile görmüştüm hisselerimde hiç yanılmadım çok şükür kendine çok iyi bak ama dinlen bol bol allah gönlünün muradını yavaş yavaş veriyor emekler boşa çıkmıycak çok şükür rabbime :))
Canım katılıyorum sana aileler dışında pek kimseyle paylaşılmamalı ilk zaman
Canım katılıyorum sana aileler dışında pek kimseyle paylaşılmamalı ilk zaman
Aynen nazar değer valla ben nazara inanırım...
Darısı başımıza inşallah nilü ve tüm isteyenlere canım :)
Aynen nazar değer valla ben nazara inanırım...
Darısı başımıza inşallah nilü ve tüm isteyenlere canım :)
amin canım benim çok heyecan yaptım başıma ağrı girdi benim.
Yanında biri varmıydı esranın acaba.
Bana kal gelirdi heralde.
Aynen bende napıcamı bilemezdim hayali bile değişik duygu
Sen rahat ol canım bizimde olcak :)))
bebişim testi yaptırırken sabahtı arkadaşım vardı ama sonucu 4 te felan öğrendim orada beklemedim yani evdeydim. arkadaşım aradı o haber verdi pozitif die. haberi verince ilk düşündüğüm şeyse bu değerin 9. gün için yeterli olup olmadığıydı.. zaten dayanamayıp merkezi aradım bilgi aldım. sonrası ise anlamsız kendi kendime sırıtmalar. ay ben aşık olduğumda da böyle olurdum
olucak kızlar sizinde olucak. inanın kendime ne kadar dua ettiysem sizleride hiç unutmadım allahım onlara bu sıkıntıyı yaşatmadan sürpriz olarak ver dedim hep. inşallah iğnelerle ıvırla zıvırla uğraşmadan ansızın hiç beklemedik zamanda güzel sonuçlar alırsınız.
güzel dilekleriniz için çok teşekkürederim kızlar. allah razı olsun. ahmete söyledim ama garibim sonucun pozitif olmasından daha çok senin mutlu olman benim için yeterli benim için sen daha önemlisin diyince bi kez daha doğru adamla evlendiğimi anladım kızlar.
durumu benle adım adım takip eden iki üç arkadaşıma söyledim sadece eşimin anneside sabırsızlıkla bekliyor aslında ama onada söylesem mi bilemedim. değerler artmazsa hayal kırıklığı olucak bide nedenini anlatmak zorunda kalıcam gerçi bu herkez için geçerli ya. kadıncağızda hergün arıyor. amaaaaan ben söylim hep berarber sevinip olmazsada hep beraber ağlarız eheeeee
Aynen bende napıcamı bilemezdim hayali bile değişik duygu
Sen rahat ol canım bizimde olcak :)))
ümidimi yitirmiyorum asla olacak ALLAHIN inziyle canım.