Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

kızçelerrrrrrrrrr bugünde test yaptırdım 116,5 çıktı. bebişim sanırım büyüyor :))
ama aşırı şiştim ve artık nefes dahi alamıyorum. yumurta toplama sonrası fazla yumurta alınanlarda bu tip şikayetler oluyormuş. yürürken otururken yatarken hiç huzurum yok. merkezi aradım aret bey yokmuş ama yarına suzan hanıma randevu verdiler hem testlerinizi getirin dedi hemde muayene edelim dedi. umarım bişeyler verirde şu işkencem son bulur

sen beni nasıl umutlandırıyorsun anlatamam maşallah kuzum sana...

Hayırlı olsun canım çok sevindim allah yüzünü güldürdü sevinciniz daim olsun inşallah seni ve eşini kutlarım canım allah tamamına erdirsin bu son kötü günler olsun artık mutlu olmanız dileğiyle bebişim :)))) ayrıca mızmızlanmak yok katlanıcan artık bu çilelere :))) yeterki bebiş gelsin sağlıkla hayırlara vesile olarak

Son düzenleme:

canım iden in dediği gb umut oldun bizlere
İnşALLAH iyileşirsin kısa süreli bir sıkıntıdır hamişliği çok bekledin doya doya tadını çıkarmak senin ve bizler gibilerin hakkı gelince yazarsın tekrar bizlere

Saol canım güzel düşüncelerin için eminim sende çok güzelsindir kalbin öyle çünkü önemli olan iç güzellik değil mi kalbimiz gönlümüz yaptıklarımız değil mi ? Allah hepimizi kalbi gönlü güzel olanlardan eylesin

Canım bişey sorcam sen ince yüzlü ince yapılı narin uzun boylu sayılır bi kızmısın :)

Son düzenleme:
kızlar üçünüzünde güzel dilekleri için çokkkkk teşekkürederim.
arkamdanda sizin geleceğinize inanıyorum. çok dua ettim halada devam. hem kendime hem sizlere.
iden canım sende aret beyemi gitmeyi düşünüyorsun?

ebuuuuu çok güldüm kızzzz...
bana tutturamadın nilüyümü hayal ediyim bare diyon

Aret bey aynı durumda bana o ay transfer yapmamıştı,.size neden yaptı acaba?

Daha önceden karşılaşmışız demekki uzun zamandır da dertleşiyoruz kader buluşturuyor bizi canım :)

Daha önceden karşılaşmışız demekki uzun zamandır da dertleşiyoruz kader buluşturuyor bizi canım :)

Aynen canım hatta içimden ne güzel kız tek başına burda napıyor herhalde o da eşini bekliyor diye geçirmiştim :)
Kısmet işte canım nerden nereye

Son düzenleme:
Aynen canım hatta içimden ne güzel kız tek başına burda napıyor herhalde o da eşini bekliyor diye geçirmiştim :)
Kısmet işte canım nerden nereye

Alışkınız canım tek tabanca bu işleri halletmek için dimi hafızanı tebrik ediyorum bu arada

Ebru nasılsın ben yoğun tempoda çalışıyorum :) annemler geliyorlar da hazırlık aşaması
Bir yandanda sancılarım var az kaldı hiperoskopiye sanırım
Olmasak bu ay gerek kalmasa tüp'e

Ebru nasılsın ben yoğun tempoda çalışıyorum :) annemler geliyorlar da hazırlık aşaması
Bir yandanda sancılarım var az kaldı hiperoskopiye sanırım
Olmasak bu ay gerek kalmasa tüp'e

Kalp kalbe karşıymış canım :)
Kuaföredeydim aksam eşimin arkadaşının düğünü var da biraz çeki düzen veriyim dedim.
Nerelisin canım sen annenler nerden geliyor uzun mu kalcaklar ?
Keşke dediğin gibi olsa keşke benim göğüsler şişti kasık ağrımda var adet olucam yani (( hayırlısı napalım sen ne zaman olcan?

Aret bey aynı durumda bana o ay transfer yapmamıştı,.size neden yaptı acaba?

transfer öncesi hiç birşeyim yoktu. yumurta topmala sonrasıda bi sıkıntım olmadı. sıkıntım bu hafta başladı. transferden 3-4 gün sonra yani artık hat safhaya ulaştı. bu sorunlar olsaydı öncesinde sanırım oda yapmazdı.

Gittin mi merkeze esoj

Nilü senin amh ne zaman çıkıcak bide adet bitince diğerini yaptırcaktın varmı daha canım?

canım AMH 4'ünde çıkacak.
Hiperoskopi ise regl'nin 1. günü arayıp randevu alın dediler ekim 1 gb bekliyorum görmek istemediğim rengi
muhtemelen 8 ek,m gb olurum heralde şaşmalar yaşamaz isem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…