ben daha geçen hafta yaptırdım orda. Kadın doğuma gidiyorsun. Onlar istek yapıyorlar testi.
bu sabah yaptırdım canım medilife da dün öyle demişler eşime sabah da erkenden gittik okadar çok maddi anlamda harcama yaptıkki artık düşünmek istemiyorum :S
canım sana ne zaman çıkar dediler... bi internetten baksana sonuç kısmına girip tıpdata diye bişi yazıo şimdilik sonuç çıkmadığı için heralde sende de öylemi yazıyo merak ettim...
cnm sonuç kartı eşimde alınca bakıp yazarım burdan onlar beylikdüzüne gönderiolarmış orada bakılcak dediler.
hadi yaa bilmiyodum bunubeni zaten istemediler o gün zorla baktırdım desem yeridir... akşam bakmıyoruz dediler bende dedimki 1 sat önce aradım gelin alırız dediniz dedim... açmışını dedi işte dedim öğlen yediğim.. ama deli gibi açtım rejim yapıyorum çok iyi deil ama neyse dediler bende biliyorum ki aç tok farketmiyo bu testlerde ... aldırdım işte öyle zoraki...
beni de sabah 7,30 da almadılar 1 saat bekledim o ara kahvaltı yaptım bişi olmaz dedi kan almadaki bayan olan oldu artık :)
Canım bende de tıpdata yazıyor.
lale bide sana ne zaman çıkar demişler sonucu ? ben bakıyom arada belki yapmışlardır die ama yok 26 eylül demişlerdi
10 gün sonra yazıyor kartta.bende pek beğenmedim hatta nie böyle uygun diğer yerlere göre dedim pipiriklenirim ben dedim:)
Biz geç veriyoruz falan dedi oyüzdenmiş güya fsh normalmi senin.Rapor için yaptıracağın başka tahlil vs kaldı mı?
walla bir tek eşimin sperm testi kaldı onuda çarşamba verecek birdahaki haftaya randevu alıp teslim ederim tahlilleri son 10 gün içinde dönüyolarmış galiba. fsh lh normaldi canım en son
ii bari bitti sayılır ben de teslim için gitmişti tam bitti dedim yok AMH, hiperoskopiyi çıkardılar birde.nereden çıkarıyordun ki sen.
kız allah korusun bide o çıkmasın şimdi.. ben semiha şakirden çıkarıyorum canım... en son geçen cuma bi arkadaş gitti ondan histereskopi fln istemediler... sende bağcılardaydın semiha şakirede rahat gidebilirdin aslında ama onlara da şimdi gitsen bütün tahlilleri ordan çıkarmanı isticekler..
inşALLAH istemezler.Ben o hastaneyi hiç duymamıştım orayada gidebilirdim bilseydim.sen sorarmısın yine tahlillerim var kabul ederlermi?gittiğin zaman.
ben sormuştum canım .. bende kanuni sultan süleymanda tedavi görüyodum oranın ki kabul olmazmı tahlillerim dedim illede bizim tahlillerimiz diyolar
amh için aç tok farketmiyor
lale özel mesaj gönderemiyorum, posta kutun doluymuş
beni en iyi anlayanların nilüfer ve sen olduğunu bildiğim için belkide hemen açtım konuları okudum ve hemen ilk buraya yazdım hissettiklerimi. kime anlatsan boş. herkez ya abarttığını düşünüyor yada başka gözle bakıyor. inşallah herşey hepimizin istediği gibi olur ne diyim allah hepimizin gönlüne göre versin ebrucum. beni anlayanların olduğunu bilmek bile içimi rahtlatıyor. TEŞEKKÜREDERİM
Canım sen testi hangi gün yapıcaksın merkeze mi gidiceksin yoksa istediğin yerde mi yani sana merkez ne dedi orayla ilişkin bitiyomu yoksa transfer sonrası ?
Canım sen testi hangi gün yapıcaksın merkeze mi gidiceksin yoksa istediğin yerde mi yani sana merkez ne dedi orayla ilişkin bitiyomu yoksa transfer sonrası ?
merkez bana dışardada yaptırabilirsiniz ama bize sonucu bildirirsiniz dedi. ama ben şu küçük test için bile özel hastanelere olan güvenimi yitirmiş durumdayım. arkadaşım 1,5 aylık hamileyken bizim buradaki bi hastaneye gidiyor adet gecikmesi ile ve yapılan testte çıkmamış göya. aradan 10 gün geçiyor kız kendinde değişiklikler hissediyor ve güvenmediği için acıbademe gidiyor orada iki aylık hamile çıkıyor. yani bu saf lar 1,5 aylık bebeği görmedilerse benim 12 günlük (tabi varsa) bebeğimi hiç görmezler. devlettede hafta içi yaptırmak gerek. bu cumartesi test günüm sabahın köründe merkezdeyim anlıcan. ayrıca dün ilaçların çok fazla yan etkilerini yaşamaya başladım bu sıra onun için hemşireyi aradım bişeyler sordum sonra aklıma senin dediğin geldi. tarnsfer sonrası tüm süreç bitti mi artık ücretlimi gelicez dedim. oda gebelik kesinleşinceye gebelik kesesi görünene kadar muayene ücreti ödemeyeceksiniz dedi. ama tahlil yaptırmak 40 tl orda. öyle yani ebrucum....