Hallet canım biran önce o amh yi de çıksın aradan inş sonuç iyi çıksın belki artık çapada yapılıyodur şansa bakalım.iyi geceler canımcım :) haber verirsin yaptırınca
kızlar medilifeda yaptırdım testi çapada tam hastanenin karşısında küçük bi hastane ama bilmiyorum.. haftaya perşembe çıkar sonuç dediler 70 tl miş ücreti ...
randevu alarakmı gittin canım sen ben sabah gitsem alırlarmı hemen.
Canim yaaaa cok zor wc sorunu ilaclarda yapio bende asilamada gaz komasina girmistim simdi nasilsin bence igneler alininca o
Yazdiklari ilacaida almak lazim
nilücüm imsi yi sormuşsun ya aret bey de varmı die.
adını bilmiyorum ama bi proğrama çıktığı zaman anlatmıştı sanırım senin dediğin o canım
şöyle diyordu; ilk denememizde bizce sorunsuz bir yumurta ve sperm birleşimi embriyo transfer ettik ama tutmadı. bu sefer neden tutmadığını araştırıyoruz kadındaki yumrtaya ve erkekteki sperme dah büyük tüm detayları gösteren bir mikroskop ile bakıyoruz demişti. sanırım enin dediğin bu ola gerek die düşünüyorum.
ayrıca madem böyle bir teknik var neden tutmayınca bakılıyor dimi? deneme tahtasıyız sanki öncedebn baksa olmaz. dinleyince sinir oldum açıkçası....
yok randevu almaya gerek yok git sabah aç karnına ver daha iyi olurmuş.. bide Bahçelievler madicanada daha ucuzmuş sanırım bi ara oraya da sor istersen
canım ya şimdi aradılar ist tüp bebekten beni sordum var mı diğe imsi tekniği var dedi.Gerek görüldüğü zaman yapılıo dedi bende nasıl yani dedim her hastada gerekli ilk deneme olsada sonuçta tutma olasılığı artıyor en sağlıklı spermi seçiyor o büyüteç.Sorun olmaz dr görüşün bakılır o teknikle dedi ben eşiminde değerleri çok normal değil dedim ozaman bakılır dedi ay ben şimdi pipiriklenirim baktılarmı bakmadılarmı diye fiyat farkıda olmuyormuş, o teknikle.nilücüm imsi yi sormuşsun ya aret bey de varmı die.
adını bilmiyorum ama bi proğrama çıktığı zaman anlatmıştı sanırım senin dediğin o canım
şöyle diyordu; ilk denememizde bizce sorunsuz bir yumurta ve sperm birleşimi embriyo transfer ettik ama tutmadı. bu sefer neden tutmadığını araştırıyoruz kadındaki yumrtaya ve erkekteki sperme dah büyük tüm detayları gösteren bir mikroskop ile bakıyoruz demişti. sanırım enin dediğin bu ola gerek die düşünüyorum.
ayrıca madem böyle bir teknik var neden tutmayınca bakılıyor dimi? deneme tahtasıyız sanki öncedebn baksa olmaz. dinleyince sinir oldum açıkçası....
Esracım sen sakın kötü düşünmee şimdi sen motive ol zamanı ise bebişin 1 saniye şaşmadan gelcek bu dünyaya ama ben tavırlarına sinir oldum açıkçası parayı bi kenara bırak neler çekiyoruz yok rapordu yok iğnelerdi..
Sen evdemisin işe gitmedinmi.
nilücüm imsi yi sormuşsun ya aret bey de varmı die.
eşinin değerleri normalmi cnm senin?onlar normal değilse bakıyolardır heralde..
AÇ KARNINA OLMASI MI İİ OLURMUŞ?
Sordum 200 tl :) en uygunu burası 70 tl mi demiştin?(niye bukadar fiyat farkı var acaba?)
AÇ KARNINA OLMASI MI İİ OLURMUŞ?
Sordum 200 tl :) en uygunu burası 70 tl mi demiştin?(niye bukadar fiyat farkı var acaba?)
Benim eşimin de sayı ve hareketlilik gayet iyi ama morfolojide biraz sorun vardı ama ankoloji dr da çapadaki hiç sorun değil o dedi değildir umarım :)
Bıktık valla bişey daha çıkmasın
canım ya şimdi aradılar ist tüp bebekten beni sordum var mı diğe imsi tekniği var dedi.Gerek görüldüğü zaman yapılıo dedi bende nasıl yani dedim her hastada gerekli ilk deneme olsada sonuçta tutma olasılığı artıyor en sağlıklı spermi seçiyor o büyüteç.Sorun olmaz dr görüşün bakılır o teknikle dedi ben eşiminde değerleri çok normal değil dedim ozaman bakılır dedi ay ben şimdi pipiriklenirim baktılarmı bakmadılarmı diye fiyat farkıda olmuyormuş, o teknikle.
Esracım sen sakın kötü düşünmee şimdi sen motive ol zamanı ise bebişin 1 saniye şaşmadan gelcek bu dünyaya ama ben tavırlarına sinir oldum açıkçası parayı bi kenara bırak neler çekiyoruz yok rapordu yok iğnelerdi..
Sen evdemisin işe gitmedinmi.
sorma manyak ediyor resmen o iğneler hormonlar ama demişler ya ateş düştüğü yeri yakar die bu laf gerçekten doğru. çekmeyen bilmeyen asla anlayamaz. tutmayınca yapma mantığı nasıl bişey!!!!!
işteydim canım çalıştım hemde baya yoğundum ama bi ara sıkıldım işten güçten bakınıyım dedim. arkadaşımı aradım sonra ikinciye hamileymiş 1,5 aylık. kötü oldum söyleyince neden bilmiyorum ama içim burkuldu bi an. eve geldim az önce ama resmen zor attım kendimi. ağla ağla ağla
kıskanmak değil ama nedenini tanımlayamıyorumda belkide korku. görsen ağlamamı sanki sonuç negatif demişler bana o denli yani.
çok sakin bi yapıya sahip değilimdir tamam ama inan oldukça sinirli ve ağlak oldum buda beni çok yıpratıyor ve bugün anladım ki tutmazsa ciddi bir psikolojik bi desteğe ihtiyacım var
yok canım eşimde bi sıkıntı yok tüm sorun benim tüplerde. ama ben rapor alırken hiç senden istedikleri testleri istemediler acaba tüplerim kapalı die mi bilmem.
sorma manyak ediyor resmen o iğneler hormonlar ama demişler ya ateş düştüğü yeri yakar die bu laf gerçekten doğru. çekmeyen bilmeyen asla anlayamaz. tutmayınca yapma mantığı nasıl bişey!!!!!
işteydim canım çalıştım hemde baya yoğundum ama bi ara sıkıldım işten güçten bakınıyım dedim. arkadaşımı aradım sonra ikinciye hamileymiş 1,5 aylık. kötü oldum söyleyince neden bilmiyorum ama içim burkuldu bi an. eve geldim az önce ama resmen zor attım kendimi. ağla ağla ağla
kıskanmak değil ama nedenini tanımlayamıyorumda belkide korku. görsen ağlamamı sanki sonuç negatif demişler bana o denli yani.
çok sakin bi yapıya sahip değilimdir tamam ama inan oldukça sinirli ve ağlak oldum buda beni çok yıpratıyor ve bugün anladım ki tutmazsa ciddi bir psikolojik bi desteğe ihtiyacım var
Yaşadığım şeylerin aynısını başka birinden de duymak çok garip bi duygu canım.ne deseler boş...tanıdığım insanlardan o kadar çok hamile haberi alıp hüngür hüngür ağladım ki kıskanmak değil evet ben neden bu kadar hazırken istekliyken iyi bir anne olabilecekken olmuyor diye düşünceler çok kötü bi duygu seni o kadar iyi anladım ki ama yapıcak bişey yok olcak seninde bebiş olcak canım inan buna ümitsizliğe kapılma allah ın izniyle sen hamilesin şeker kız seneye bu zamanlar aaaaa uyu artık diye ağlarsın inşallah :))))))
Yaşadığım şeylerin aynısını başka birinden de duymak çok garip bi duygu canım.ne deseler boş...tanıdığım insanlardan o kadar çok hamile haberi alıp hüngür hüngür ağladım ki kıskanmak değil evet ben neden bu kadar hazırken istekliyken iyi bir anne olabilecekken olmuyor diye düşünceler çok kötü bi duygu seni o kadar iyi anladım ki ama yapıcak bişey yok olcak seninde bebiş olcak canım inan buna ümitsizliğe kapılma allah ın izniyle sen hamilesin şeker kız seneye bu zamanlar aaaaa uyu artık diye ağlarsın inşallah :))))))
beni en iyi anlayanların nilüfer ve sen olduğunu bildiğim için belkide hemen açtım konuları okudum ve hemen ilk buraya yazdım hissettiklerimi. kime anlatsan boş. herkez ya abarttığını düşünüyor yada başka gözle bakıyor. inşallah herşey hepimizin istediği gibi olur ne diyim allah hepimizin gönlüne göre versin ebrucum. beni anlayanların olduğunu bilmek bile içimi rahtlatıyor. TEŞEKKÜREDERİM
kuzum medical park mı demişlerdi acaba bu sitede görmüştüm biyerde ama ... ya bende kıllanmadım deilniye bu kadar fark var die ama bakalım sonucu perşembe alıcam ... kanı alan adamada defalarca sordum amh testi yumurtalıkların durumuna bakılıyo dimi fln die evet dedi :S ay inş. bi aksilik çıkmaz
Aslında bu gibi testleri en güzel devlette yaptırmak en güveniliri bence ama olmuyosa çare yok.canım sen aradığın hastanelere sgk ya olan fiyat diye sordun mu ?
Benim eşimin de sayı ve hareketlilik gayet iyi ama morfolojide biraz sorun vardı ama ankoloji dr da çapadaki hiç sorun değil o dedi değildir umarım :)
Bıktık valla bişey daha çıkmasın
ebrummm inşALLAH YA tüm kalbimle hepimiz için istiyorum artık hastalık hastane namına işlerle uğraşmayalımMM
arkadaşlar medicalpark bahçelievlerde amh 44 tl, bilginiz olsun.Ama 10 güne çıkıyor
Aslında kıskanmak böyle içimizin cızırttt etmesi hamilelik haberlerinde bizim lehimize esracım tam anlamıyla içimiz yanınca oluverir belki forumda okumuştum hamiş olamayanlar hamile kalacağım ay öyle içim yandıki öyle bir içten dua ettimki o ay hamile kaldım dediler...
Artık söz bulamıyorum kendi ruh halimi anlatabilecek kelimeler bitiyor, tükeniyor ama yine kendimizi biz motive etmeliyiz canım sen ağlama yaaa transferin oldu olumsuzları çağırma kaderimiz canım bu olacaksa saniye geçmeden olacak.Olmayacaksada kendimizi paralasakta olmayacak birbirimizi iyi anlamda motive edelim n'olur kızlar şükür sağlıklıyız eşimiz yanımızda herkesin bebeği olacak diye bişi yok ama yüce ALLAHIM hazinesinden bizede verirse yuvamız ballı kaymak gibi olur.Sizlerigörmeden seviyorum kader arkadaşlarım benim.