Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Hallet canım biran önce o amh yi de çıksın aradan inş sonuç iyi çıksın belki artık çapada yapılıyodur şansa bakalım.iyi geceler canımcım :) haber verirsin yaptırınca

Haber vermez miyim?hiç..
Sanada iyi geceler canım.

kızlar medilifeda yaptırdım testi çapada tam hastanenin karşısında küçük bi hastane ama bilmiyorum.. haftaya perşembe çıkar sonuç dediler 70 tl miş ücreti ...

randevu alarakmı gittin canım sen ben sabah gitsem alırlarmı hemen.

randevu alarakmı gittin canım sen ben sabah gitsem alırlarmı hemen.

yok randevu almaya gerek yok git sabah aç karnına ver daha iyi olurmuş.. bide Bahçelievler madicanada daha ucuzmuş sanırım bi ara oraya da sor istersen

yok randevu almaya gerek yok git sabah aç karnına ver daha iyi olurmuş.. bide Bahçelievler madicanada daha ucuzmuş sanırım bi ara oraya da sor istersen

AÇ KARNINA OLMASI MI İİ OLURMUŞ?
Sordum 200 tl :) en uygunu burası 70 tl mi demiştin?(niye bukadar fiyat farkı var acaba?)

Sordum 200 tl :) en uygunu burası 70 tl mi demiştin?(niye bukadar fiyat farkı var acaba?)

kuzum medical park mı demişlerdi acaba bu sitede görmüştüm biyerde ama ... ya bende kıllanmadım deil niye bu kadar fark var die ama bakalım sonucu perşembe alıcam ... kanı alan adamada defalarca sordum amh testi yumurtalıkların durumuna bakılıyo dimi fln die evet dedi :S ay inş. bi aksilik çıkmaz

Aslında bu gibi testleri en güzel devlette yaptırmak en güveniliri bence ama olmuyosa çare yok.canım sen aradığın hastanelere sgk ya olan fiyat diye sordun mu ?

yapacak bişi yok canım teslim olacağız veremicem 170 200 tl şuan bişi olmaz yaa bide baya büyük kız bu hastane küçük demişsin de.
senin sonucunda ii çıksın artık aksilikler olmasın

Aslında bu gibi testleri en güzel devlette yaptırmak en güveniliri bence ama olmuyosa çare yok.canım sen aradığın hastanelere sgk ya olan fiyat diye sordun mu ?

sordum canımcım yarın sabah çapanın oraya geleceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…