Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

hoşbulduk lale ne kadar sürdü canım raporunun çıkması tekrar neler yaptın bide raporu hangi hastaneden çıkardın çok soru sordum kusuruma bakma bu arada

ne demek canım cevaplarım aslında max 3 ayda çıkar heralde ama ben öteledim yaptıracağım tahlilleri eşimin tahlili hormon tahlilleri smear rahim filmi okadardı ama yeni yönetmelik AMH ve ofis histeroskopisi olmadan rapor vermiyor.şimdiki adetimden temizlendikten sonra onu yaptıracağım çapada :18:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

televizyondan bağlandim hiç bakmadan ya<zdim anlayabilene aşk olsun.tekrar yazcamcanim imsi tekniğispermşerdi daha çok büyütüp en kaliteleleri ile yumyumlari döllüyor.tutma orani çok daha yüksek girip bakayim ist tüp bebeğin sitesinden medipole gittim 160+10 muayene ücreti dedi ne bu bukadar pahali anlamadim gitti.artik yarin bakacağim

Orası pahalı bi hastane zaten canım sen sigortalıya bakan özel bi hastane bul çok büyük olmayan bi hastane bul.

Dedim neler yazmış bu kız anlamadım :))))

O teknikmi hiç bilmiyorum canım valla öledir inş :))

:) araştırdım ama nette ki sayfasında yazmıyor telde sormak lazım.
sen nasılsın havalar soğudu dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut cnm az kaldı sayılır tedavine

:) araştırdım ama nette ki sayfasında yazmıyor telde sormak lazım.
sen nasılsın havalar soğudu dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut cnm az kaldı sayılır tedavine

Ayaklarım yazın bile soğuk canım ya ne yapsam ısınmıyor :))

Temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütü yapcam şimdi canım bide medcezir diye dizi var ya o hoşuma gitti izleyememiştim şimdi onu izledim netten sıkıcı sıkıcı şeyler işte evdeyim öyle canım :))) evde tek olmayı seviyorum :)) ümitleniyorum sonra başlamıyor tedavi pek umursamıyorum bu aralar açıkcası napıyım nasibimizde varsa olur inşallah

Sen neler yapıyosun canım bitti mi temizlik

Son düzenleme:

Sana söylüyorum ama ben giyemiyorum karnım ağrıdı öyle bugün biraz kolay gelsin cnm sanada bitmiştir gerçi bu saate.
Benim bitti şükür temizlik ufak tefek yıkama işleri var sadece
Aslında en iyisi hep düşünmemek.Düşünüyorum bazen 1 günüm geçmiyor heralde eşime tedavi ile ilgili bişi anlatmayalı.
Yarın köyden geliyorlar biraz yemek hazırlığı yaptım gerisi yarına salıda kan vermeye giderim kısmetse çapayı arayayım olmuyorsa hala çapa nın karşısındaki hast. sabah eşim bırakır otobüsle çekemeyeceğim:)

Hallet canım biran önce o amh yi de çıksın aradan inş sonuç iyi çıksın belki artık çapada yapılıyodur şansa bakalım.iyi geceler canımcım :) haber verirsin yaptırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…