Hamilesin zaten canım şuan he he katlancan daha neler olcak 9 ay kolaymı canım içinde can olcak hadi hayırlısı inşallah rabbim sana sonrada bize nasip etsin sağlıklı imanlı evlatlar :) bugün aret bey euro d deydi canım izledim :))))
ay ebru keşkeeee
ümitlenmek istemiyorum ama merak etmedende yapamıyorum. cumartesini beklicem mecbur. hayırlısı bakalım.
aret bey baya çıkıyor televizyonlara ikbalde ki proğramlarınıda izlemiştim netten.
sen nasılsın ebrucum. okulun ilk haftası yoğundur baya sanırım
ay ebru keşkeeee
ümitlenmek istemiyorum ama merak etmedende yapamıyorum. cumartesini beklicem mecbur. hayırlısı bakalım.
aret bey baya çıkıyor televizyonlara ikbalde ki proğramlarınıda izlemiştim netten.
sen nasılsın ebrucum. Dokulun ilk haftası yoğundur baya sanırım
Yoğun değilde canım aslında belirsizlikler var programlar falan oturana kadar zor oluyo.
Hayırlısı tabi esoj ama bilmiyorum içimdeki ses öyle diyo inşallah rabbim nasip eder inşallah
Yoğun değilde canım aslında belirsizlikler var programlar falan oturana kadar zor oluyo.
Hayırlısı tabi esoj ama bilmiyorum içimdeki ses öyle diyo inşallah rabbim nasip eder inşallah
sağol bebişiminşallah öyledir. ve inşallah sizde arkamdan koşarak gelirsiniz ve bu sıkıtılara hiççççç gerek kalmadan gelirsiniz
sağol bebişiminşallah öyledir. ve inşallah sizde arkamdan koşarak gelirsiniz ve bu sıkıtılara hiççççç gerek kalmadan gelirsiniz
Kızlar kendime bundan sonra bu şarkıyı uyarlıyorum :)))
Kim bilir gelen geçen ne diyor halime
Ben değilim bugünlerde
Yediğim incirlerin bitkilerin haddi hesabı yok şişenin dibindeyim
Çok mutsuzum çok çok çok
Kendiliğinden gelsen ne olur aramıyorum yiğitlikten!
Sendeki sabırda mübarek paslanmaz çelikten :)))))
Şimdi de ben kafayı yedim galiba :)
hoşbulduk lale ne kadar sürdü canım raporunun çıkması tekrar neler yaptın bide raporu hangi hastaneden çıkardın çok soru sordum kusuruma bakma bu arada
Medilife bize çok yakın canım yaptırırsan dersim olmazsa o gün gelirim yanına ama sen devletten gün almıştın dimi nilü
canım devletten almıştım oradada yapılmıyormuş bakalım temizlikten araştıramadımki güya bugün aldıracaktım oraya gelirsem sende müsait olursan araşırız..
Kızlar kendime bundan sonra bu şarkıyı uyarlıyorum :)))
Kim bilir gelen geçen ne diyor halime
Ben değilim bugünlerde
Yediğim incirlerin bitkilerin haddi hesabı yok şişenin dibindeyim
Çok mutsuzum çok çok çok
Kendiliğinden gelsen ne olur aramıyorum yiğitlikten!
Sendeki sabırda mübarek paslanmaz çelikten :)))))
Şimdi de ben kafayı yedim galiba :)
aynen canım uymuş walla kafayı yememek elde mi?
Dün ibrahim saraçoğlu aynı kürü söledi 21 gün incir diyo yum.çoğaltıcı uyguluyosun dimi
aynen canım uymuş walla kafayı yememek elde mi?
Dün ibrahim saraçoğlu aynı kürü söledi 21 gün incir diyo yum.çoğaltıcı uyguluyosun dimi
Uyguluyorum canım bakalım işe yarıycak mı
Uyguluyorum canım bakalım işe yarıycak mı
Yarar ALLAHin izniyle
Yarar ALLAHin izniyle
Nilü tahlilleri ne yapmaya karar verdin amh ile histeroskopi miydi :)
Nilü tahlilleri ne yapmaya karar verdin amh ile histeroskopi miydi :)
Canim yarin medipol hastanesine gidecegim AMH icin histeroakopide adttn temizlendikten sonra olacak senden.isteselerdi yaptirirmiydin?
Sen AMH ye baktirmistin dimi yuksekmi cikmisti?bide cnm ist tup te imsi teknigi var dimi.
Canim yaaaa cok zor wc sorunu ilaclarda yapio bende asilamada gaz komasina girmistim simdi nasilsin bence igneler alininca okız ne kurtulması daha beter oldum
anam adım marazlıya çıkacak valla. dün işten geldim gelir gelmez yattım kızlar çünkü bir gece öncesi sabahı tuvalette geçirdim. transfer sonrası kabız oldum ve sakın olmayın dediler olursanızda şurup ismi yazmışlar onu için die. ahmetle gittik nöbetçi eczane bulduk aldık içtim. anaaaaammm o gece karın ağrısından uyuyamadım yok böyle bir sancı. transer sonrası bir şiştim ki sormayın kızlar çok fenaaaavalla 4 aylık hamile gibi göbeğim. acayip rahatsız ediyor şişlik nefes bile alamıyorum resmen desem abartmamış olurum sanırım çünkü az önce aynı benim gibi olanları okudum.
ne yazıkki çalışıyorum. gergi bir insanım zaten normaldede bu sıra çalışmak dahada zor geliyor ve beni daha bi geriyor.
Yazdiklari ilacaida almak lazim
Canim yarin medipol hastanesine gidecegim AMH icin histeroakopide adttn temizlendikten sonra olacak senden.isteselerdi yaptirirmiydin?
Sen AMH ye baktirmistin dimi yuksekmi cikmisti?bide cnm ist tup te imsi teknigi var dimi.
Rapor için zorunlu deselerdi yaptırırdım canım valla.benim amh düşük çıktı ve düşük çıkması kötü yani yumurta rezervinin azaldığını gösteriyo.fsh yükseldikçe amh düşüyor ters orantılı
Canım imsi tekniği ne oluyo ben ilk kez duyuyorum ???
Rapor için zorunlu deselerdi yaptırırdım canım valla.benim amh düşük çıktı ve düşük çıkması kötü yani yumurta rezervinin azaldığını gösteriyo.fsh yükseldikçe amh düşüyor ters orantılı
Canım imsi tekniği ne oluyo ben ilk kez duyuyorum ???
anladim canim ibrahim saraçoğlu nu sölemiştimya birini anlatti böyle AMH düşük falan diye menopozdaydi hatta dedi onu bile ALLAHIN izniyle bebek sahibi yaptik dedi bitkilerle tüp önceside bu hormonlar düzlmezse zor ded.adaro i bana çok samimi geliyor onun kürlerine bi göz at istersen bende prolaktin için düedlareh razşünürüm bitkileride şu ana
televizyondan bağlandim hiç bakmadan ya<zdim anlayabilene aşk olsun.tekrar yazcamcanim imsi tekniğispermşerdi daha çok büyütüp en kaliteleleri ile yumyumlari döllüyor.tutma orani çok daha yüksek girip bakayim ist tüp bebeğin sitesinden medipole gittim 160+10 muayene ücreti dedi ne bu bukadar pahali anlamadim gitti.artik yarin bakacağim
Orası pahalı bi hastane zaten canım sen sigortalıya bakan özel bi hastane bul çok büyük olmayan bi hastane bul.
Dedim neler yazmış bu kız anlamadım :))))
O teknikmi hiç bilmiyorum canım valla öledir inş :))
:) araştırdım ama nette ki sayfasında yazmıyor telde sormak lazım.
sen nasılsın havalar soğudu dikkat et üşütme ayaklarını sıcak tut cnm az kaldı sayılır tedavine
Ayaklarım yazın bile soğuk canım ya ne yapsam ısınmıyor :))
Temizlik yaptım çamaşır yıkadım ütü yapcam şimdi canım bide medcezir diye dizi var ya o hoşuma gitti izleyememiştim şimdi onu izledim netten sıkıcı sıkıcı şeyler işte evdeyim öyle canım :))) evde tek olmayı seviyorum :)) ümitleniyorum sonra başlamıyor tedavi pek umursamıyorum bu aralar açıkcası napıyım nasibimizde varsa olur inşallah
Sen neler yapıyosun canım bitti mi temizlik
Sana söylüyorum ama ben giyemiyorum karnım ağrıdı öyle bugün biraz kolay gelsin cnm sanada bitmiştir gerçi bu saate.
Benim bitti şükür temizlik ufak tefek yıkama işleri var sadece
Aslında en iyisi hep düşünmemek.Düşünüyorum bazen 1 günüm geçmiyor heralde eşime tedavi ile ilgili bişi anlatmayalı.
Yarın köyden geliyorlar biraz yemek hazırlığı yaptım gerisi yarına salıda kan vermeye giderim kısmetse çapayı arayayım olmuyorsa hala çapa nın karşısındaki hast. sabah eşim bırakır otobüsle çekemeyeceğim:)