Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

süleymaniyeden rapor çıkaracak ve çıkaran arkadaşlar raporunuzu ne kadar sürede çıkarabildiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim .ben 6 ay önce bütün işlemlerimi yaptırdım 3 yıl evlilik sürem dolmadığı için rapor vermediler yarın 3 yılım doluyor aradım süleymaniyeyi dedim ne yapıcam adetin 2. günü gelin dedi kan tahlili tekrar yapcaklarmış ondan sonra 1-2 ay sonra raporunuz çıkar dedi...herşeyim tamam bu kadar uzun sürermi ya.bu arada ismim filiz hitap etmek isterseniz

Filizcim ben çapadan çıkardım ama şunun her hastanede aynı olduğunu biliyorum.senin yada eşinin 6 ayı geçmiş bütün tahlilerinizi yenilerler ve tahlillerin tamamlanması ve resmi evraklar derken bir iki ay sürüyor canım

desene yandık ebru çok çileli olmuştu kötü oldu yaa 1 ay uğraşmıştım git gel şimdi al baştan sizin tedaviler sonuçlanınca ben başlıyorum muhtemelenn yol göstericim olursunuz inşallah güzel haberlerinizi alıp motice olurum ...

İnşallah canım herşeyin hayırlısı tabiki...olsun sonu güzel olsunda uğraşmaya değer sorun olursa cvplarız canım ne zaman istersen bildiklerimi paylaşırım :))

Esra nerelerde acaba gün saymakta zor oralara bizde gelebilsek hayırlısıyla bol bol göbüşünle konuş Esracım kendini motive et 12 günlüğüne de olsa (inşALLAH devamıda gelecek) hamilelik moduna gir bence.

Hoş geldin aramıza Filiz bende sil baştan başlamıştım rapor için 6 aylık süre geçmişti biz alışkınız bu tür zorluklara bunlarda geçecek ALLAHIN izni ile.

kızlar medilifeda yaptırdım testi çapada tam hastanenin karşısında küçük bi hastane ama bilmiyorum.. haftaya perşembe çıkar sonuç dediler 70 tl miş ücreti ...

Hoş geldin aramıza Filiz bende sil baştan başlamıştım rapor için 6 aylık süre geçmişti biz alışkınız bu tür zorluklara bunlarda geçecek ALLAHIN izni ile.

hoşbulduk lale ne kadar sürdü canım raporunun çıkması tekrar neler yaptın bide raporu hangi hastaneden çıkardın çok soru sordum kusuruma bakma bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…