Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

progestan çok ağır bi iğne ya 3 ay kullanmışsın her gün hastaneye git gel dediğin gibi tutarsa biraz daha katlanılabilir ama tutmazsa naparım bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım stresi kötü. Rabbim inşAllah sana yeniden tattırsın o duyguyu saglıkla bebeklerini al kucağına. Benim bu cuma transfer yapılacak Allah'ın izniyle yarın progestan iğnelerine başlıyıcam bakalım nasipte ne varsa o
[/QUOTE]
selam arkadasım:)
benim de yarın transferim olacak insallah! tek embriyom var embriyolog aradı ve bi aksilik olmazsa yarın transfer ederiz dedi:)) yani aynı gun transferimiz.. simdiden bol sans diliyorum, Allah yardımcımız olsun..
sevgiler

Bu arada transfer olsa da olmasa da tutsa da tutmasa da yarı yolda kalacak olsam da Aret Bey ve tüm ekibine gönülden tesekkurletimi ileticem. Bu benim 2. denemem keske ilkini de bu ekiple yapsaymısız.. Gercekten durumumun kotu olmasına ragmen bu kadar mı moral verilir bu kadar ilgili guler yuzlu ekiple calisilir resmen bebek sahibi olacak ışıö gibi hisettirdiler:))
Allah hepsinden razı olsun..
sevgiler

benim de yarın transferim olacak insallah! tek embriyom var embriyolog aradı ve bi aksilik olmazsa yarın transfer ederiz dedi:)) yani aynı gun transferimiz.. simdiden bol sans diliyorum, Allah yardımcımız olsun..
sevgiler[/QUOTE]
En onemlisi stres yapmamak rahat olmak hersey kafada bitiyor benim yapildihinda yatmamistim surekki uc gun falan yattım dikkat ettim sonra cok hareket etmedim ama yatmadimda ozaman calusiyordum uc gun sonra ise dondum cok dusunmemeye calistim bebimde tek emriyo transfer edilmisti allahin ikiz yapmisti ama dort ay dayanabildiler insallah eb kusa zamanda yeniden baslicam donmuslarla tek tavsiyem rahat olun ve bol bol dua edin ben transfer aninsa bile doktor koyarken bile karnimi tutup dua ettim dua edin allahim nasip ettiyse hepimize nasip eder insallah bizimle okur bebisler allahim herkesin yardimcisi olsun

sevgiler[/QUOTE]

amiiinn inşAllah sizinde mi doktor aret bey ben yarın 10 gbi orda olcam 2 gibi de transferim olacak bi aksilik olmazsa inşAllah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur da test gününde mutlu haberimizi paylasırız burda Rabbim herkese çifter çifter nasip etsin inşAllah :)

ben de gerçekten Aret bey ve ekibinden çok memnunum olumsuz inşAllah olmazda olursa bile sorumlu tutabileceğim herhangi bi durum yasamadım yasamamda inşAllah Aret beyin verdiği güven gercekten iyi hissettiriyor ve bu cok önemli bence :)

amiiinn inşAllah sizinde mi doktor aret bey ben yarın 10 gbi orda olcam 2 gibi de transferim olacak bi aksilik olmazsa inşAllah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur da test gününde mutlu haberimizi paylasırız burda Rabbim herkese çifter çifter nasip etsin inşAllah :)[/QUOTE]
insallah cnn insallah!! ben kısmetse yarın oglen ordayım transfer için:))) tabi hersey yolunda giderse benim sadece ve sadece bi adetcik embriyom var:))

insallah cnn insallah!! ben kısmetse yarın oglen ordayım transfer için:))) tabi hersey yolunda giderse benim sadece ve sadece bi adetcik embriyom var:))[/QUOTE]

Hic endiselenme aret beyin dedigi gibi bir tane akilli bebek yeter bize demisti sukur ki bi tane de olsa var olamayanlari dusununce ne kadar sansliyiz insAllah guzel gecer ayni odaya denk geliriz belki

Mrb arkadaşlar bende aret beyin hastasiyim tüpbebek yaptirdim ayın 10 da tahlil yaptirip ögrenicem tutmuşmu cok heycanliyim daha önce normal yoldan ikiz hamileliyim oldu ve karnimda ikisininde kalbi durdu

insallah cnn insallah!! ben kısmetse yarın oglen ordayım transfer için:))) tabi hersey yolunda giderse benim sadece ve sadece bi adetcik embriyom var:))

Hic endiselenme aret beyin dedigi gibi bir tane akilli bebek yeter bize demisti sukur ki bi tane de olsa var olamayanlari dusununce ne kadar sansliyiz insAllah guzel gecer ayni odaya denk geliriz belki [/QUOTE]

ayyy insallahh!! içimden bi ses guzel seyler olcak diyo uykum kaçık gözüme uyku girmez bu gece nette arastırıyorum hep 2.gun embriyosu diye..
umut işte:))

Mrb arkadaşlar bende aret beyin hastasiyim tüpbebek yaptirdim ayın 10 da tahlil yaptirip ögrenicem tutmuşmu cok heycanliyim daha önce normal yoldan ikiz hamileliyim oldu ve karnimda ikisininde kalbi durdu

Allah yardimcimiz olsun sahip olamamak kadar kaybetmekte zordur eminim Rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun insAllah

ayyy hadi biZe umut ol guzel haberlerini duyalım arkadasım..:)) ayın 10 nuna da az kalmış ne heyecanlısındır:))) ne guzel..

kızlar merhaba bende aret beyin hastasıyım benim rahimde perde vardı geçen hafta perşembe günü histeroskopi oldum doktor iki ay kadar bekleyelim sonrada aşılama yapacaz dedi.bakalım inşallah herşey yolunda gider.daha önce histeroskopi yaptıranlar varmı benim ilk dört gün kanamam oldu ondan sonra geçti bitti sandım 3 gündür yine kanamam oluyor bu normal mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…