Evet ben uc ay kullandim kalcadan progestan ve gobekten bir igne ve haplar igneler cok zor ama insallah allahim yasatir o mucizeyi insan hamile oldugunda ignelerin acisini hissetmiyosun on uc hafta olana kadar kullandim ben ama benim ikizdi bilmiyorum herkese aynimi yaşasaydı bebeklerim dort aylikti hala igne yerlerimin morluklari yavas yavas geciyor insallah allahim guzel haberler aldirir yeterki sonu guzel olsun insan her igneye her ilaca dayanir bence
canım progestan igne verilebilir ben OPU dan sonra alıyorum simdi kalcadan. ama tabi hormon seviyenle alakalı bunlar belki de hiç ihtiyacın yoktur..kızlar aşıma sonrasında ilaç iğne kullanmak mı gerekiyor iğne karından mı yapılıyor
selam arkadasım:)
progestan çok ağır bi iğne ya 3 ay kullanmışsın her gün hastaneye git gel dediğin gibi tutarsa biraz daha katlanılabilir ama tutmazsa naparım bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım stresi kötü. Rabbim inşAllah sana yeniden tattırsın o duyguyu saglıkla bebeklerini al kucağına. Benim bu cuma transfer yapılacak Allah'ın izniyle yarın progestan iğnelerine başlıyıcam bakalım nasipte ne varsa o
progestan çok ağır bi iğne ya 3 ay kullanmışsın her gün hastaneye git gel dediğin gibi tutarsa biraz daha katlanılabilir ama tutmazsa naparım bilmiyorum gerçekten psikolojik olarak bitmiş durumdayım stresi kötü. Rabbim inşAllah sana yeniden tattırsın o duyguyu saglıkla bebeklerini al kucağına. Benim bu cuma transfer yapılacak Allah'ın izniyle yarın progestan iğnelerine başlıyıcam bakalım nasipte ne varsa o
Bu arada transfer olsa da olmasa da tutsa da tutmasa da yarı yolda kalacak olsam da Aret Bey ve tüm ekibine gönülden tesekkurletimi ileticem. Bu benim 2. denemem keske ilkini de bu ekiple yapsaymısız.. Gercekten durumumun kotu olmasına ragmen bu kadar mı moral verilir bu kadar ilgili guler yuzlu ekiple calisilir resmen bebek sahibi olacak ışıö gibi hisettirdiler:))
Allah hepsinden razı olsun..
sevgiler
benim de yarın transferim olacak insallah! tek embriyom var embriyolog aradı ve bi aksilik olmazsa yarın transfer ederiz dedi:)) yani aynı gun transferimiz.. simdiden bol sans diliyorum, Allah yardımcımız olsun..
sevgiler
insallah cnn insallah!! ben kısmetse yarın oglen ordayım transfer için:))) tabi hersey yolunda giderse benim sadece ve sadece bi adetcik embriyom var:))[/QUOTE]amiiinn inşAllah sizinde mi doktor aret bey ben yarın 10 gbi orda olcam 2 gibi de transferim olacak bi aksilik olmazsa inşAllah bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur da test gününde mutlu haberimizi paylasırız burda Rabbim herkese çifter çifter nasip etsin inşAllah :)
insallah cnn insallah!! ben kısmetse yarın oglen ordayım transfer için:))) tabi hersey yolunda giderse benim sadece ve sadece bi adetcik embriyom var:))
Mrb arkadaşlar bende aret beyin hastasiyim tüpbebek yaptirdim ayın 10 da tahlil yaptirip ögrenicem tutmuşmu cok heycanliyim daha önce normal yoldan ikiz hamileliyim oldu ve karnimda ikisininde kalbi durdu
Mrb arkadaşlar bende aret beyin hastasiyim tüpbebek yaptirdim ayın 10 da tahlil yaptirip ögrenicem tutmuşmu cok heycanliyim daha önce normal yoldan ikiz hamileliyim oldu ve karnimda ikisininde kalbi durdu
canım sende mi histerokopi oldunMrb evet kanama olur ve kişiden kişiye deyigişir ama yinede aret beyi arayip sor istersen