Umarim öyle olur korkuyorum:-(
Başka çare yok bekleyeceğiz.
Saskinlikla üzüntü ile aa bugün transfer olmayacak mi dedim. Sen çocuk sahibi olmak istiyorsan beni dinleyeceksin yoksa eski merkezine gideceksin dedi.
Gelecek ay tutmazsa bende ukala bir cevap veririm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Merhaba. .
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum benimde 2 tedavim iptal edilmişti. Benim doktorum da aret hocay di.siddetle ona güven meni öneriyorum inan bana doğru yerde ve doğru ellerdesin arkadaşım. Benim 1. Tedavide 15 yumurta oluşmuştu sadece 2 tanesi istenilen büyüklükte ydi ve aret hoca beni dinle iptal edelim dedi. Ben sorgusu kabul ettim.ikinci tedavimde ise 20 yumurta m oluştu 11 tanesi iyidi ama hiç biri döllenme di..ama ben yilmadim hep inanıyor dum aret hoca ya3 tedavimde ise 24 yumurta ttoplandı ve 16 tanesi iyidi.yalniz 5 tanesi döllen di ve iki tanesi transfer edildi sadece 2 tanesi kaliteliydi ve suan 7 haftalik hamile yim Rabbime şükürler olsun ve geçen hafta gittiğimde 2 kese gozuktu bu ayın 27 sinde kalp atisini duycam Allahın izniyle...
canım benim inan bana doğru yerdesiniz Önce Rabbim sonra aret hoca ya kendinizi emanet edin ne diyorsa yapın sorgulamay in gercektende çok profosyonel isinde ve içten samimi tavırları insana çok güven veriyor ömrüm boyunca aret hoca dualarim da olcak..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah her zaman dualarim dasiniz
Doktorun ertelemesini anladım. Haklidir da ama tarzi ve konusmasi cok kırıcı. Tv. Konuştuğu gibi hassas ve anlayışlı değil. Beni üzen bu. Neyse artik güzel sonuc alayim yeter.
Tedavin ertelendikten sonra ne kadar zaman sonra adet oldun.
Ben normalde 31. gün adet olurdum. Şimdi 21. Gün adet oldum. Bu durum normal mi
Canim bende normalde 28 günde bir olurdum o zaman 31. Günde adet olmuştum benimde uza misti ..Kullandığımız ilaçlar dan olabiliyor erken yada geç olmasi...
Inşallah güzel haberler alirsin
Sağol canim inşallah Rabbim yüzümüzu güldürsun cumlemizin umarim kaliteli kaliteli yumoslarin olur
Uzulme canim ters anina gelmissindir olur ole seyler banada transfer gunu dr um ters konusmustu suzan hnm tek emb transfer ddecegini soyledi yasakmis bende peki aret bey yasaga bakmio deyince ona git ozaman demisti:)simdi guluyorum vardir bi hayirdondurulusta tutma sansi daha yuksek
Bakalım erken olmasi transferi etkileyecek mi.
Adetin başlayınca randevu icin ara demişlerdi yarın arayacagim.bakalim ne zamana randevu verecekler.
Tekrar muayene ücreti verecek miyiz biliyormusun
Yok canım muayene ücreti vermiceksin..
Aret beye soru sormamak terslememesi icin en iyi önlem sanirim. Ne dersin.
Hamileyken de aret beye muayeneye gidiyorsa devam ettigin baska bir yer mi var.
10.gün dgerim 14 12.gün degeri 8 e düştü yarin test tekrarı var ama.umudum yok olmadi.maalesefcanımm test günün bugünmüydü aklımda öyle kalmış..
İnşallah bi mucize olur yükselir değerin cnm 🙏10.gün dgerim 14 12.gün degeri 8 e düştü yarin test tekrarı var ama.umudum yok olmadi.maalesef
10.gün dgerim 14 12.gün degeri 8 e düştü yarin test tekrarı var ama.umudum yok olmadi.maalesef
İnşallah bi mucize olur yükselir değerin cnm 🙏
Yüzüm gulsede içim agliyo yapicak hiçbir şeyim yok:'(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarim son olur ama ben hiç.iyi değilim(( cnm yaa uzuldum insallah bu son negatifin olur..dususe gectigine gore kimyasaldir.. cok gecmis olsunn.. hayirlisi demekten baska caremiz yok bazen cok optum
Umarim son olur ama ben hiç.iyi değilim
hayatta herşeyde bir hayır vardır canım lütfen iyi ol..
demekki daha zamanı değil..
inşallah bir dahakinde bebişine kavuşacaksın..,
biliyorsun ben artık farklı yerdeyim ama seni ve laleyi merak ettiğim için arada gelip bakıyorum.
çok öptüm..
Umarim son olur ama ben hiç.iyi değilim