Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Canim Merhaba. .
Öncelikle seni çok iyi anlıyorum benimde 2 tedavim iptal edilmişti. Benim doktorum da aret hocay di.siddetle ona güven meni öneriyorum inan bana doğru yerde ve doğru ellerdesin arkadaşım. Benim 1. Tedavide 15 yumurta oluşmuştu sadece 2 tanesi istenilen büyüklükte ydi ve aret hoca beni dinle iptal edelim dedi. Ben sorgusu kabul ettim.ikinci tedavimde ise 20 yumurta m oluştu 11 tanesi iyidi ama hiç biri döllenme di..ama ben yilmadim hep inanıyor dum aret hoca ya3 tedavimde ise 24 yumurta ttoplandı ve 16 tanesi iyidi.yalniz 5 tanesi döllen di ve iki tanesi transfer edildi sadece 2 tanesi kaliteliydi ve suan 7 haftalik hamile yim Rabbime şükürler olsun ve geçen hafta gittiğimde 2 kese gozuktu bu ayın 27 sinde kalp atisini duycam Allahın izniyle...
canım benim inan bana doğru yerdesiniz Önce Rabbim sonra aret hoca ya kendinizi emanet edin ne diyorsa yapın sorgulamay in gercektende çok profosyonel isinde ve içten samimi tavırları insana çok güven veriyor ömrüm boyunca aret hoca dualarim da olcak..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah her zaman dualarim dasiniz

Doktorun ertelemesini anladım. Haklidir da ama tarzi ve konusmasi cok kırıcı. Tv. Konuştuğu gibi hassas ve anlayışlı değil. Beni üzen bu. Neyse artik güzel sonuc alayim yeter.
Tedavin ertelendikten sonra ne kadar zaman sonra adet oldun.
Ben normalde 31. gün adet olurdum. Şimdi 21. Gün adet oldum. Bu durum normal mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende normalde 28 günde bir olurdum o zaman 31. Günde adet olmuştum benimde uza misti ..Kullandığımız ilaçlar dan olabiliyor erken yada geç olmasi...

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Canim bende normalde 28 günde bir olurdum o zaman 31. Günde adet olmuştum benimde uza misti ..Kullandığımız ilaçlar dan olabiliyor erken yada geç olmasi...

Bakalım erken olmasi transferi etkileyecek mi.
Adetin başlayınca randevu icin ara demişlerdi yarın arayacagim.bakalim ne zamana randevu verecekler.
Tekrar muayene ücreti verecek miyiz biliyormusun

Aret bey 3 embriyo transfer ediyor mu

Yok canım muayene ücreti vermiceksin..

Aret beye soru sormamak terslememesi icin en iyi önlem sanirim. Ne dersin.
Hamileyken de aret beye muayeneye gidiyorsa devam ettigin baska bir yer mi var.

Canim ben tekirdagda oturuyorum .cuma günü konusca m gerek yoksa burdan başka bir doktora giderim zor oluyor artık havalarda sıcak...aslinda tersleme olayını anlamadım bbende soru soruyor dum ve anlayan kadar anlatıyordu sabırla hatta anlamadigim birsey varmi diye de soruyordu.bence canim sen ters bir anina gelmiş olabilirsin sonuçta hepimiz İnsanız bir günümüz bir günümüze uymuyor bence çok takılma sen buna hersey güzel olcak Allahın izniyle pozitif haberlerini alcaz sen yeterki güven aret hocaya ..

Kızlarrrr pazartesi yani yarın yumuşlarım toplanıyo cok heyecanlıyım bana dua edin olurmu bide bişey sorcam transferden sonra hergün iğne vurulmuştum ben daha önce başka bi merkezde yaptırdıgım zaman acaba aret beydede herkestede aynımı bizim ev teras katı asansörde yok ve saglık ocagı da biraz uzakta hergun ıgne olayına nasıl bi çözm bulucam bilmiyorum kafama o takıldı 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10.gün dgerim 14 12.gün degeri 8 e düştü yarin test tekrarı var ama.umudum yok olmadi.maalesef

(( cnm yaa uzuldum insallah bu son negatifin olur..dususe gectigine gore kimyasaldir.. cok gecmis olsunn.. hayirlisi demekten baska caremiz yok bazen cok optum

İnşallah bi mucize olur yükselir değerin cnm 🙏
Yüzüm gulsede içim agliyo yapicak hiçbir şeyim yok:'(

(( cnm yaa uzuldum insallah bu son negatifin olur..dususe gectigine gore kimyasaldir.. cok gecmis olsunn.. hayirlisi demekten baska caremiz yok bazen cok optum
Umarim son olur ama ben hiç.iyi değilim

hayatta herşeyde bir hayır vardır canım lütfen iyi ol..
demekki daha zamanı değil..
inşallah bir dahakinde bebişine kavuşacaksın..,
biliyorsun ben artık farklı yerdeyim ama seni ve laleyi merak ettiğim için arada gelip bakıyorum.
çok öptüm..

Son düzenleme:

Oyle ama yürek dayanmıyor çoksağol canım evet sana diğer sayfa da yazmistim ama orasi çok çabuk ilerliyor gormedin sanırım ne durumdasın ozelden yazar misin telden.giriyorum.özel den zor oluyor yazmak

Çok zor biliyorum bende ıkı kere negatif aldıgım için anlayabiliyorum seni bu durumlarda hep daha beterini düşündüm ben yumurtalık kanserinin ucundan döndüm bide o durumda olup tüm umudunu kaybedip canıyla ugrasanlar var yani cnm beterin beteri var rabbim acılarımızı görüyordur mutlaka mukafatını verecektır ama burda ama dıger tarafta ınancımızı ve hayata olan umudumuzu kaybetmeyelim yeter bende çok korkuyorum bugun yumurtalıklarım toplandı heyecan ve korkuyu bir arada yaşıyorum kendini başka şeylerle ugraşa ver cnm 😔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…