Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

evet canım bizim psikolojimizi bilip buna göre davransalar iyi olur.
inşallah senin içinde doğru zamanda başlarsın her şerde bir hayır vardır üzülme umarım önemli bir rahatsızlık değildir.

Aminnn canim cumlemiz icin onemli bisi degil cnm ALLAHTan

Transferimin 1.günü2 embriyo transfer edildi test günüm 21 haziran dua edin

Canımm inşallah inşallah rabbim yüzümüZü güldürsün dua edicem sana bende bugun adet oldum perşembe allahın izniyle başlıyoruz tedaviye sende benim için dua et olurmu?bide bişey sorucam sana transfere kadar nekadar sürdü tedavi yani ilaçla yumuşların büyütülmesi toplanmadisı transfer gunune kadar nekadar bi süre geçti cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canim.etmez miyim her zaman rabbim bu yolda nerde varsa yardım etsin derim zaten inşallah hayirlisiyla başlar ve devam eder tedavin adetimin 4. Günü başladım ignelere 15.gün yumurtalarim toplandı 18. Gün transferim oldu. Ortalama 15 gün bu son olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun

Saol canım çok teşekkür ederim rabbim sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah

E2 sonucu düşük çıktı ignelere 1 gün daha devam dediler sabah tekrar kan testi vereceğim. Yine e2 yukselmezse ne olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm seni merak etmistim sayfaya bi bakim ne yapmis dedim.. cok sevindimm.. transferin hayirli olsunn guzell haberlerin gelsin... dualarimizdasinn..optummm

Çook sağol canım inşallah rabbim mübarek günlerde kabul etsin dualarimizi umuyorum ki vaktim saatimiz gelmiştir bende seni merak ediyorum neler yapıyorsun

Hayirlisi olsun inşallah nasip ne zmansa o zman olsun benimde 6. Gün üm bekle bekle geçmiyor sonu iyi olur inşallah Rabbim yüzümüzu güldursun

Hayirlisi olsun inşallah nasip ne zmansa o zman olsun benimde 6. Gün üm bekle bekle geçmiyor sonu iyi olur inşallah Rabbim yüzümüzu güldursun

Transfer sonrasi hangi ilaclari kullaniyorsun.
Transferine aret bey mi girdi. Nasıl geçti.
Aret bey transfer sonrası gorusuyor mu yorum yapiyor mu

Bende ilaçlara başladım gonal-f iğne kendim yapıyorum hergün bugun 4. Gün saat 6.30 da aret beyle randevum var ınsallah yumuşlarım kaliteli kaliteli büyümüşlerdir inşallahh herkez bebeğine kavuşşun 🙏🙏🙏

Bugün transfer olacak diye aret beye gittik hiç anlam veremediğim konusmalar gecti aramizda..
Inşallah bu sefer olacak dedim doktor bundan önce 3 kere olmadığına göre bir sıkıntı var demekki dedi. Tüplerim alindiktan sonra bu ilk transfer olacak dedim daha önce nerde yaptirdin dedi yerini söyledim
Muayeneden sonra senden çok yumurta alindigindan bu sefer transfer olmayacak dondurup gelecek ay transfer ederiz dedi.
Bunu beklemedigimden şaşkınlikla bugün transfer olmayacak mi dedim olmayacak olmasini istiyorsan beni dinleyeceksin yoksa eski tüp bebek merkezine gideceksin diye ters ters konuştu.
Bu nasıl doktor anlamadım.

Ters gününe mi geldim hep mi böyle anlamadım.
Canım sıkkın
Transfer ertelendi ona ayrı doktor ters konuştu ona ayrı üzüldüm

Uzulme canim ters anina gelmissindir olur ole seyler banada transfer gunu dr um ters konusmustu suzan hnm tek emb transfer ddecegini soyledi yasakmis bende peki aret bey yasaga bakmio deyince ona git ozaman demisti:)simdi guluyorum vardir bi hayirdondurulusta tutma sansi daha yuksek

Tedavin hayirli olsun canimcim

Az kalmis sonucu ogrenmeye gununubeklicekmisin erken mibatiricaksin guzel sonuc alirsin inscnm

Az kalmis sonucu ogrenmeye gununubeklicekmisin erken mibatiricaksin guzel sonuc alirsin inscnm

Inşallah canim sağol bilmiyorum ki cok kararsızim korkuyorum negatif olursa diye daha öncekinde 10. Gun çıkmışti ama o donmustu gerci idrar testinde de cikmisti o zman simdi de once idrar yapiyim diyorum 10 gun bakalim bu kararsizlikla neler olur bilmiyorumsen ne durumdasin canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…