evet canım bizim psikolojimizi bilip buna göre davransalar iyi olur.
inşallah senin içinde doğru zamanda başlarsın her şerde bir hayır vardır üzülme umarım önemli bir rahatsızlık değildir.
Transferimin 1.günü2 embriyo transfer edildi test günüm 21 haziran dua edin
Canımm inşallah inşallah rabbim yüzümüZü güldürsün dua edicem sana bende bugun adet oldum perşembe allahın izniyle başlıyoruz tedaviye sende benim için dua et olurmu?bide bişey sorucam sana transfere kadar nekadar sürdü tedavi yani ilaçla yumuşların büyütülmesi toplanmadisı transfer gunune kadar nekadar bi süre geçti cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canim.etmez miyim her zaman rabbim bu yolda nerde varsa yardım etsin derim zaten inşallah hayirlisiyla başlar ve devam eder tedavin adetimin 4. Günü başladım ignelere 15.gün yumurtalarim toplandı 18. Gün transferim oldu. Ortalama 15 gün bu son olsun inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsun
Transferimin 1.günü2 embriyo transfer edildi test günüm 21 haziran dua edin
cnm seni merak etmistim sayfaya bi bakim ne yapmis dedim.. cok sevindimm.. transferin hayirli olsunn guzell haberlerin gelsin... dualarimizdasinn..optummm
Umarim iyi gecerBu sabah opu günü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umarim iyi gecer
Çok ağrılı oldu.2 gün geçti ama hala ağrım var
Şişkinlik geçti. Ama çok yumurta toplandığı için ptesi bakılacak uygunsa transfer yapılacak.
your_app_name uygulamakullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun inşallah nasip ne zmansa o zman olsun benimde 6. Gün üm bekle bekle geçmiyor sonu iyi olur inşallah Rabbim yüzümüzu güldursun
Bugün transfer olacak diye aret beye gittik hiç anlam veremediğim konusmalar gecti aramizda..
Inşallah bu sefer olacak dedim doktor bundan önce 3 kere olmadığına göre bir sıkıntı var demekki dedi. Tüplerim alindiktan sonra bu ilk transfer olacak dedim daha önce nerde yaptirdin dedi yerini söyledim
Muayeneden sonra senden çok yumurta alindigindan bu sefer transfer olmayacak dondurup gelecek ay transfer ederiz dedi.
Bunu beklemedigimden şaşkınlikla bugün transfer olmayacak mi dedim olmayacak olmasini istiyorsan beni dinleyeceksin yoksa eski tüp bebek merkezine gideceksin diye ters ters konuştu.
Bu nasıl doktor anlamadım.
Ters gününe mi geldim hep mi böyle anlamadım.
Canım sıkkın
Transfer ertelendi ona ayrı doktor ters konuştu ona ayrı üzüldüm
Bende ilaçlara başladım gonal-f iğne kendim yapıyorum hergün bugun 4. Gün saat 6.30 da aret beyle randevum var ınsallah yumuşlarım kaliteli kaliteli büyümüşlerdir inşallahh herkez bebeğine kavuşşun 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi olsun inşallah nasip ne zmansa o zman olsun benimde 6. Gün üm bekle bekle geçmiyor sonu iyi olur inşallah Rabbim yüzümüzu güldursun
Az kalmis sonucu ogrenmeye gununubeklicekmisin erken mibatiricaksin guzel sonuc alirsin inscnm