Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Çok gecmis olsun canim.Rabbim herkese sifa versin düşmanima bile aratmasin cok zormus gerçekten daha cok yeni o yüzden veremiyorm kafamı başka şeylere umarim kaliteli yumoslarin vardır cok guzel olsun transferin bu son olsun hayirlisiyla kavuşursun evladına

Saol cnm sende dondurulmuslarınla denersın tekrar 11 kez 12 kez denemede hamıle kalan var tabikide şuan çok yeni biraz kendini toparlanman lazım rabbim sabrını versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aret beyde dondurulmuş emriyo transferi olan var mı. Adetin kaçıncı günü ve hangi ilaçları kullandiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol cnm.inşallah rabbim o kadar aratmasin kimseyi su ara pek mümkün gözükmese de umarim toparlanirim zaten mecbur toparlanicam umarim bu .donmuslarim son olur sen ne durumdasin

İnşallah dondurulmuşun gebe kalıcaksım kesinlikle umutsuzluga kapılma rabbim büyüktür bende transfer günümü bekliyorum cnm ya prşmbe 5.gün embiriyosu olursa cmrtesi olucak rabbim izin verirse ama progestan fitil kullanıyorum acaba omu yoksa diğer ilaçlarmı yaptı neden bilmem opu dan sonra karnım acaciy şiş ve gergin çok rahatsız hissediyorum karnımı umarım geçer

Inşallah canım inşallah benimde bu sefer dedigin gibi oldu cok şişti ve aciyodu ama transfere kadar geçti cok şükür biraz daha dayan umarim sorunsuz geçer sonucta pozitif olur

Inşallah canım inşallah benimde bu sefer dedigin gibi oldu cok şişti ve aciyodu ama transfere kadar geçti cok şükür biraz daha dayan umarim sorunsuz geçer sonucta pozitif olur

Çok teşekkürler cnm inşallah yarın randevum var zaten eger ohss olmussam ertelenmesini istiycem çünkü gercekten yumurtaluklarım cok agrıyo ve ınanılmaz bı karın buyuklugu var 7 aylık gibi resmen cok mutsuzun bugun yarn bellı olucak ıns nasıl ılerlıyecegımız 😞😞😞

Merhaba,
Bana doktorum tup bebek konusunda aret beyi onermisti. ama ben hulusi beye gittim ve bir tane yumurta transfer etti. sonuc olumsuz.
doktora gitmeden once de benim enaz 1 yumurtam vardi. o kadar igne ve ilaci neden kullandim hala anlamis degilim. 8 tane yumurta olusmasi cok guzel. Ben daha once miyom ameliyati olmustum. Yumurta gelisimi yasla da ilgili olabilir. Yasinizi ogrenebilir miyim? 2. tedaviyi aret bey veya kibrista bahceciyi dusunuyorum. Tesekkurler

Arkadaşlar ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım sanırım iğneyi tam batırmamışım yani çok azı dışarda kalmış öyle enjekte ettim şimdi ırda bşr beze oluştu bu normal mi ne yapmam şazım

Hemen merkezi ara canım yasemın hemsireyi iste ona sor önemli olabilir

Merhabalar .öncelikler şu mübarek günlerde yüce Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin....ben aret beye tedaviye gittiğimde 37 yaşındaydım ve neredeyse 5 yıldız uğraşıyordum.....4 başarısız aşılama ve 2 başarısı tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldım..şimdi 5 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper....bir de doğal yollardan bir oğlum daha oldu.....o da 2 yaşında....doktorum tüp bebek hamileliğinden sonra doğal yolla hamile kalan çok hastası olduğunu da söylemişti....ben de onlardan biriyim.

Naptin canım hic yazmamissin

Canım ohss oldugum için ertelendi 😞 transferim 😞 herişte bi hayır vardır diyorum dondurdular bebişlerimi adetimin 4. Günü yani yarın kontrolüm var sanırım adeetten 15 gün sonra yapıyolar transferi yarın konsucam aret beyle dondurulmus embiriyo konucak yani büyük bir sabırla bekliyorum inşallah olumlu bi hayır vardır bu iştede diyorum sen dondurulmuslarla nezaman deniycen tekrar cnm

Merhaba,
cevap verdiginiz icin tesekkur ederim. Ben 40 li yaslardayim. ve yurtdisnda yasiyorum. tedavi suresi bir ay gibi bir zaman oldugu icin cok uzun ve cok zor. Allah evlatlarinizi size bagislasin. Saglikli ve uzun omurleri olsun. Allahim bana da nasip eder,
insallah.

Sevgili hasat tüp bebek tedavisinde en önemli şey moral....bunu unutma.o minik melekler gelmek istedikleri zamanı İnan bana kendileri seçiyor bizlere de beklemek ve sabretmek düşüyor......tedavi süreci zorlu demişsiniz .zorlu demeyelim de stresli diyelim bence..çünkü hamile kaldığında-inşallah sende bu güzelliğitadacaksın- yaşadığın tüm sıkıntıları unutuveriyorsun.....
Hadi bakalım tedaviye devam....tüm olumsuz laflara kulaklarını tıklayarak ve sakince....dualarım seninle ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlerle........sevgiyle kal

slm arkadaslar.ben 36 yasındayım.bu gün evliliğimizin 7 yılı ayrıca .çeşitli illerde ve hastanelerde 5 kez tüp bebek denedim.eminimki
içinizden sabrımı düsünmüşsünüzdür ve ne cesaret demişsinizdir :) kolay olmadı tabi nerdeyse her seneye 1 tedavi oldum maddi manevi sıkıntılar .umut dünyası işte bir yerden sonra tekrardan düşünüyorsun nice olmaz denilen kişilerde oluyor ve diyorsun neden olmasın benimde olur.neyse özetle benim 1 dış gebelik sonrası bir tüpüm patladı ve alındı .ameliyat sonrası sol yumurtalıkta maalesef oluşmuyor,ve sag yumurtalıkta 3 tane ve kaliteli degil tabi bol ilaçlar ve ignelerle bi yere getiriliyor.bu kez tavsiye ve iyi niyetlerle aret beye basvurdum.sil baştan tahliler,rahim filmi hazırlıyorum.bu kez raporlu bir sekilde tedavi olmak istiyorum.arkadaslar sizden bu rapor konusunda bilgi almak istiyorum.evrakları cuma günü semiha şakir hastanesine teslim edecem.sonraki süreçte bilgisi olan varmı yardım ederseniz sevinirim.

hayirlisi olsun.canım gerçekten öyle inşallah bu aydır bebeklerin gelme.zamanı o yüzden ertelenmistr ben bayrami atlatmayi.planlıyorum ama gene de kararsizim hala atlatamadim hiç iyi değilim ama güçlü durmaya çalışıyorum durmam.laZım başka.seçenegimiz yok Rabbim yardimcimiZ olsun daha görüşmeye de gitmedim

Bende süleymaniyeden rapor alıp aret bey ile basladim.sabah da transferim olacak. Öğrenmek istediğin ne varsa yardimci olabilirim

Bende süleymaniyeden rapor alıp aret bey ile basladim.sabah da transferim olacak. Öğrenmek istediğin ne varsa yardimci olabilirim

Merhaba ılgın için tesekkürler.İNŞALLAH emegin boşa gitmez Allah bir evlat nasip eder.Bende yarın
evraklarımı teslim edecem.Süreçleri yazdım rapor alamama gibi durumum olur mu?ayrıca rapor kaç günde onaylanır.Rapor aldıktan sonraki süreçleri de söylersen çok sevirim.

Teşekkür ederim
amin
allah hicbirimizin emeği boşa cikarmasin.
Evraklari teslim ettikten sana bir numara verdiler o numarayi kaybetme daha sinrasinda da gerekir.
Bazı gereklilikler var onlar tamamsa mutlaka onaylanir ama o ay yaptiracaksan adetin yakinsa gidip Şener beyden rica ettiginde raporu hizlandirirlar.
Devlette mi ozel de mi yaptiracaksin.
Rapor onaylandiktan sonra senden saglikli hamilelik gecirebilir raporu isteyecekler. Suleymaniyede de veriliyor ama uzun suruyormuş ben z.burnunda avrasya hospitalde 100 tl karsiligi yarım gunde aldim Raporun onayindan önce sağlıklı hamilelik geçirebilir raporu alip verirsen işin hizlanir.
Raporu aldiktan sonra 3 gun icinde tüp bebek yaptiracagin yerle görüşüp ilaclarini yazdirip alman gerekiyor. Bunu sakin atlama. Ilaclar 600-700tl arasinda degisiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…