Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Ters gününe mi geldim hep mi böyle anlamadım.
Canım sıkkın
Transfer ertelendi ona ayrı doktor ters konuştu ona ayrı üzüldüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ters bi ana denk gelmis galiba canım her seyde bi hayir var de umarim zamanin bi daha ki aydır bebisin gelir

Uzulme canim ters anina gelmissindir olur ole seyler banada transfer gunu dr um ters konusmustu suzan hnm tek emb transfer ddecegini soyledi yasakmis bende peki aret bey yasaga bakmio deyince ona git ozaman demisti:)simdi guluyorum vardir bi hayirdondurulusta tutma sansi daha yuksek

Başka çare yok bekleyeceğiz.
Saskinlikla üzüntü ile aa bugün transfer olmayacak mi dedim. Sen çocuk sahibi olmak istiyorsan beni dinleyeceksin yoksa eski merkezine gideceksin dedi.
Gelecek ay tutmazsa bende ukala bir cevap veririm.

Inşallah
Bugün aglamaktan içim çıktı
Artık güzel haberler almak mutlu olmak istiyorum

Ancak biz anlarız birbirimizi benimde 4 gün kaldı ve ben korkuyorum gerçekten cok korkuyorum negatif görmeye gücüm yok ama rabbim.öyle yazdıysa ağlamaktan başka da carem yok

Tedavin hayirli olsun canimcim

Teşekkürler canım inşallah sonuda hayırlı sonuçlanır hayırlısıda bebeişime kavuşmamdır inşallah önümüzdeki hafta başı yumuşlarım toplanıcak aret beyin söylemiyle sepet sepet yumurta 😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Melo-şeko sana dua ediyorum canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ancak biz anlarız birbirimizi benimde 4 gün kaldı ve ben korkuyorum gerçekten cok korkuyorum negatif görmeye gücüm yok ama rabbim.öyle yazdıysa ağlamaktan başka da carem yok

Selam melo;

Insallah güzel haberler alirsin :KK31:
Bi sorum olcakti sanirim DR. Aret Kamar'la yaptin tedavini..
Nasil birisi tavsiye eder misin?
Birde istanbul tüp bebek ve kadin sagligi merkezinde mi çalisiyor Aret Kamar? Taksim de mi yeri?
Bilgilendirirsen sevinirim 2 ay sonra bende tüp bebek tedavisine baslamak istiyorum Allah'in izniyle :KK31:

Teşekkürler canım inşallah sonuda hayırlı sonuçlanır hayırlısıda bebeişime kavuşmamdır inşallah önümüzdeki hafta başı yumuşlarım toplanıcak aret beyin söylemiyle sepet sepet yumurta 😃😃😃

Ne güzel bende o etaba geldigimi görsem, Rabbim insallah güzel sonuçlar aldirir :KK31:
ilk tedavin mi?

Selam melo;

Insallah güzel haberler alirsin :KK31:
Bi sorum olcakti sanirim DR. Aret Kamar'la yaptin tedavini..
Nasil birisi tavsiye eder misin?
Birde istanbul tüp bebek ve kadin sagligi merkezinde mi çalisiyor Aret Kamar? Taksim de mi yeri?
Bilgilendirirsen sevinirim 2 ay sonra bende tüp bebek tedavisine baslamak istiyorum Allah'in izniyle :KK31:

Selam umarim.hayirlisiyla başlarsin sorun neydievet istanbul tüp bebek merkezinin koordinatoru şimdilik memnunum ama sen yinede araştır sonra karar ver.surecimiz zorlu en önemlisi senin icine sinmesi gümüşsuyu merkezin oldugu yer taksime 10 dk falan

Selam umarim.hayirlisiyla başlarsin sorun neydievet istanbul tüp bebek merkezinin koordinatoru şimdilik memnunum ama sen yinede araştır sonra karar ver.surecimiz zorlu en önemlisi senin icine sinmesi gümüşsuyu merkezin oldugu yer taksime 10 dk falan

Canim benim sorunum yumurtlama tembelligi (klomene cvp vermedim pek), servikal mukusta PH asitinin düsük olmasi (spermleri öldürüyor) ve esimde sayi ve ileri harekette azlik var..

Bastan savma yapmiyor degil mi doktor? Cünkü baya taninmis biri oldugu için hastalari yogundur nasil davraniyor hastalarina onu merak ediyorum..

Bahçeci merkezi ile bu merkez arasinda kaldim nereyi secicegimi bilmiyorum :KK50:
Bahçeciyi seçsem orda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum :26:

Canim benim sorunum yumurtlama tembelligi (klomene cvp vermedim pek), servikal mukusta PH asitinin düsük olmasi (spermleri öldürüyor) ve esimde sayi ve ileri harekette azlik var..

Bastan savma yapmiyor degil mi doktor? Cünkü baya taninmis biri oldugu için hastalari yogundur nasil davraniyor hastalarina onu merak ediyorum..

Bahçeci merkezi ile bu merkez arasinda kaldim nereyi secicegimi bilmiyorum :KK50:
Bahçeciyi seçsem orda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum :26:

Rabbim sifa versin hepimize benimde sorun eşimde sayı hiz hareketlilik dusuk muayneler uzun sürmüyor ama hiç baştan savma olmadi simdiye kadar daha vaktin varmış sen yine.iyi arastir icine sinmesi en önemlisi ilk denemen sanırım umarim.son olur

Rabbim sifa versin hepimize benimde sorun eşimde sayı hiz hareketlilik dusuk muayneler uzun sürmüyor ama hiç baştan savma olmadi simdiye kadar daha vaktin varmış sen yine.iyi arastir icine sinmesi en önemlisi ilk denemen sanırım umarim.son olur

evet canim ilk denemem olcak Allahin izniyle, amin Rabbim herkese sifa versin insallah saglikla kucagina alirsin evladini sende.. bakalim sonucuna az kaldi :KK31:

X