Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Miyom tedavisini'de mi Hulusi bey yapti? Sanki banada once butur tedavi yapmak istemis gibi geldi? Sizde bir degisiklik oldumu tedaviden sonra yani pozitif? yoksa yapmak icin mi yapiyorlar bu isleri. Cunku bendeki miyom rahim disinda. Simdiye dek gittigim hicbir doktor bu tup bebek etkilemez dedi? Bu ne simdi diyorum.

Anladim, ben aret beye yaptıracağım.toplam ne kadar tuttu,memnun kaldin mi hastane ve dr,den.bu kendini nasil hissediyorsun gerci çok çok erken ama senin durumu da merak ettim kaçıncı tedavin

Anladim, ben aret beye yaptıracağım.toplam ne kadar tuttu,memnun kaldin mi hastane ve dr,den.bu kendini nasil hissediyorsun gerci çok çok erken ama senin durumu da merak ettim kaçıncı tedavin

2500 tl merkeze verdik. Raporlu ilaçlar dışında çok ilac veriyor ve tedavi süresince hemen hemen her gittigimde kan veriyorsun kan verdigimde 40 tl veriyorum.
Durumu iyi takip ediyor. Icine sinmezse parayı onemsemiyor transferi erteliyor. Doktordan memnunum. Transferimde cok rahat gecti. 4. Transferim. Daha önce baska yerde yaptirmistim. Arada farki hissettiriyor. Cok sıkıntılı transferlerdi. Fobi olmustu. 1 aydir transfer zamaninda ki acıyı dusunuyordum. Dün aret beyle yapılan transfer cok rahatti. Hic acı duymadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba,
Miyom ameliyatimi 2010 yilinda prof. Sina Tukel e yaptirmistim. Hulusi bey yapmadi. Yalnizca ilk tup bebek tedavisini Ankara baskentte hulusi beye yaptirdim. sogan kurunu denemenizde fayda olabilir. Allah hepimize saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin.

Çok teşekkür bilgler icin.bu arada sen nasilsin,test ne zaman?

Merhaba kızlar ben aynı merkezde Emre beye gitmek istiyorum bu topikte ona giden var mı? memnun musunuz? Aret bey yoğun olduğu için detaylı ilgilenemiyor diye duydum sizin düşünceleriniz nedir? erkek infertilitesi var sayı duşük hareket yok morfoloji %3 erkek infertilitesinde başarısı nedir merkezin?yorumlarınıza ihtiyacım var iyi yada kötü ne biliyorsanız söyler misiniz? karar aşamasındayım ilk merkezimin eksikliğinden dolayı 2 başarısız tüp denemem oldu embriyolarım 5.gün 1.kalite olduğu halde tutunma olmadı.

Son düzenleme:

bende aynı merkezde suzan hanıma gitmiştim o zaman emre beyi gördüm çok tatlı bi insan onun hastalarıylada konuştum çok memnunlardı.. merkez genel olarak çok ilgili ben aşılama yaptırdım tutmadı biraz ara vermek istedim o arada orada çalışan psikolog 1-2 kez aradı beni moral verdi çok şaşırmıştım

Sen nasılsın hangi asamadasin

az kalmış büyük güne umarım senin iyi haberinle bende tedaviye başlarım.benim tüm işler bitti sayılır.salı günü heyet dosyasını alacagım,aynı günde aret beye giderim.bakalım bir testleri görsünde ne diyecem.büyük olasılıkla agostos sonu olur.

canım aret bey ne kadar yoğun olursa olsun işini çok iyi takip ediyor herşeyi not ediyor kendine olan güveni beni çok rahatlattı ve işleyişi çok iyi düzenlemişler merak etme yani.
emre beyde çok şeker benim opu mu yaptı ben ohss olduğum için opu dan sonra biraz uzun kaldım idrar yapamadığım için öyle ilgilendilerki bi emre bey muayene ediyor bi ürolog doktor başımdan hemşire eksik olmadı diyebilirim biri gitti biri geldi.
ama bu seni korkutmasın ben polikistik olduğumdan çok yumurtam oluyor bu yüzden opudan önce şişiyorum zaten çok şükür 10.günde şişlerim indi şimdi transfer için regl bekliyorum.
Rabbim yardım etsin hepimize.burada içim çok rahat daha önceki yerlerde böyle değildi.

Hayırlı olsun. Inşallah önce benden sonrada senden güzel haberlerle mutlu oluruz

öncelikle cevabın için teşekkür ederim. bende pko yoktu ama benden de çok yumurta toplandı ve ohss olmadım ama sanırım hafif geçirdim. Daha önce nerde tedavi oldun? Bu kaçıncı tedavin? Kusura bakma çok soru sordum karar vermek o kadar zor ki :44: ilk verdiğim karardan pişmanım ama vardır herşeyde bir hayır Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi de yavrularımıza kavuştursunlar bizi hayırlısıyla

BEN MEMNUN KALMADIM , SADECE AŞILAMA YAPTIRDIM KAÇTIM .. TAM MAKİNELEŞMİŞ BİR KURUM , HERŞEYİ HEMŞİRELERİN DOGRU AYARLAMASINA BIRAKIYORLAR , DOKTORUN OKDAR DA BİR ETKİSİ YOK AŞAGIDA OLANLARLA..ZATEN HER ADIM ÖDEME , BAŞKA YERLERDE DAHİL OLAN BİR COK ŞEY BURDA EXTRA , ÇALIŞANLAR NEZAKETLİ AMA ARET BEY DE SUZAN HANIM DA ARTIK TVLERDE BOY GÖSTERİYOR , HERSEYİ DOYUMSAMIŞLAR.. BANA AŞAGIDA KAÇINCI SAATTE İŞLEM YAPTILAR , NE DURUMDAYDIM NASIL DEĞİLDİM DOKTORUN COOOK HABERİ OLDU..
VALLA EN YAKIN ARKADAŞIM 6.DENEMEDEN SONRA KAÇTI ARTIK.. 2.GUN EMBRİYOSUNU 4 TANE YERLEŞTİRDİLER , DAHASI KIZCAGIZA NASIL YUKLEME YAPTILARSA DUDAKLARI TERS DÖNDÜ , ACİLLERDE YATIRDIK , ölümlerden döndü arkadaşım gözümün önünde.. reaksiyon vermişmiş..bagışıklıgı çökmüş kızcagızın..neyse netice yine negatif olunca kaçtı gitti oradan , şu anda sonuçlarını almak için bile Aret Bey ile görüşme yapmıyor..
Bana derseni,z ki bu talihsizlikleri görmüşsün ondan böylesin , hiç mi olumlu bir sey yok .. evet otel gibi tertemiz , çalışanları çok sıcak iyi düzgün.. mesela içerde hep hemşirenin elini tuttum destek aldım o da hep gülümsedi bana ama inanın olumlu da olsa sırf Suzan hanım'ın o tüccar yaklaşımından dolayı ve gördüğüm bazı nedenler yüzünden gene de kimseye tavsiye etmezdim..
herkes için hayırlısı , ben bir hastane bulun derim , doktorları tvlerde showman'e dönmüş , akşam 8de kapısına kilit vuran bir merkezdense hastane elbette daha iyidir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Iyi olmaya calisiyorum.
22 temmuz test günü yani büyük gün.

Sizin bugun test gununuzdu sanirim. Insallah pozitif sonuclar alirsiniz

Arkadaslar bende uzun zamandir takip ediyorm bu sayfayi. Bende 2 aydir felan aret beyde tedavi surecim oldu.4gun once transferim oldu ve istirât ediyorum. Belki burda yazanlarla karsilastigimiz bile olmustur mutlaka. Yeni bir yer arastirip kafasinda soru isaretleri olanlar varsa benim fikrim Istanbul Tup Bebek merkezi cok iyi bir yer.
Daha oncede baska ozel cok unlu bir hastanede yaptirmistim. Ama burayi gorunce orenin ve onceki doktorumun cok ilgilenmedigini bastan sagma yaptiklarini anladim.

Tamm aret bey cok yogun cok hastasi var 5 dkka muayene ediyor ama isini cok iyi bile bir doktor bence herseye cok dikkat ediyor progestan degerlerine rahim duvarina . Mesela bana opudan hemen sonra transfer yapmadi e2 yuksek cikti bir dahaki aya birakti sonra 15-20 gunde rahim duvarini takip edi 9.9 olunca transferimi yapti. Hastanedeki butun calisanlar cok sicak kanlilar. Buda onmli bence kafana takilan herseyi hemsirelere rahat sorabiliyorsun. Yeni baslayanlar icin bir fikir olur diye yazdim.
BU ARADA BENIM GIBI TRANSFER OLUP GUN SAYANLARA ALLAH (cc) KOLAYLIK VERSIN. RABBIM HERKESE NASIP ETSIN.

medicana internatıonal beylikdüzünde aysun laçine gitmiştim.1aşılama 1 tüp 1 dondurulmuş embriyo transferim var daha önceden ve halen orada 6 embriyom var ama gitmem artık oraya.biliyorum karar vermek çok zor bende çok zorlandım seçerken ya burası olacaktı yada kayseri acıbadem turgut bey olacaktı ama burda heyet raporu geçiyor orada geçmiyor bu yüzden biraz maddi düşündüm ve burayı tercih ettim ama burayı yıllar önceden bana tavsiye eden arkadaşlarım vardı burada bebek sahibi olanlar.
inanki bu iş tamamen nasip işi vakti geldiyse eğer nereye gidersen git olur hatta gitmeden olurki bir arkadaşım tüp bebeğe başladığında hamile kaldığını öğrendi ve 2. bebek için yine hazırlık yaparken yine hamile kaldı :)
eğer vermeyecekse Rabbim kendimizi paralasakta en iyi hekimlere gitsekte boş.Önemli olan eşlerimizle olan mutluluğumuzdur,sağlığımızdır.tabiki insan aşkının meyvesini ister ALLAH bizlere hayırlısını versin ya da hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inşallah.

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…