Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Inşallah canım adetimin 4.günüydü pazartesi başladık umarim bu son olur hepimiz için giden gittigi günü yazarsa ordaysak konuşmak isterim sizede uyarsa

öncelikle hepinize sağlık ,sonrasında da sağlıklı bebişler diliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bende bugün görüştüm aret beyle ve aranıza katılmış oldum.açıkçası bir süredir başka bir doktoru takip ediyordum ama eşimin isteği üzerine aret beye gittik.

benim şimdiye kadar düşündüğüm her şeye gerek yok dedi çok şaşırdım,sen düşünme bunları hiç birine gerek yok dedi??(İMSİ VE EMBRİYO TRAŞLAMA İÇİN)
birde hasta bilgilendirmede rapor alacağımızı söyleyince bir ilaç listesi verdi devlet isterse gösterirsiniz bunları kullanacaklar diye dedi bunada şaşırdım yani herkese aynı ilaçları aynı kutu sayısıyla mı yazıyorlar???
(GONAL F 450 5 KUTU,MENEGON 75 2 KUTU,CETROTİDE 0.25 7 KUTU,OVİTRELLE 250MG 2 KUTU)

Bu arada sorunumuz sperm hareket,sayı ve morfoloji bozukluğu+PKO
daha önce 1 aşılama 2 dondurulmuş denedim çünkü ilk denemede OHSS olduğumdan transfer yapılamayıp donduruldular.ikincide de sondadan enfeksiyon kapıp 40 derece ateşle ve kasılmalarla hastanelik oldum transferin 4.günü.

daha önce görüşüğüm doktorlardan biri bana pko lu ve zayıf isen buna göre ilaç dozu düşük tutulmalıdır demişti.
hatta bir tanesi sana doz yüksek gelmiş pko lu olduğundan su toplayıncada yumurta kalitesi bozulur ve sağlıklı embriyo oluşmaz sende bunu yaşamışsın demişti ama aret bey tam tersini söyledi su toplayabilirsin(ohss) embriyoları dondururuz bu başarıyı artıran birşey dedi yumurtalarında bozulmuş olmuyor dedi.ufff kafayı yiyeceğim lütfen bildiklerinizi fikirlerinizi yaşadıklarınızı bana birşeyler yazınişin içinden çıkamıyorum.

hoşgeldin canım sorunumuz aynı eşinle ilg,li ve benimle ilgili bende pko luyum ilk denememi suzan hanımda yaptım aynı merkez benim gonal f dozum 75 di diye hatırlıyorum az dozajla başlandı tedavim ve hep aynı dozda gitti şükür ohss olmadım tedavim ertelenmedide taze emb transfer edildi ama tutmadı şimdi dondurulmuşlarım var onlar ile hazır olduğum zaman başlayacağım kısmetse..bizede imsi uygulanmamış opu öncesi sormadım sonrasındada bir sürü olmadığına dair duyum aldım merkezden (gerek olmadığı dr laboratuvara söylemediği.. )

laleciğim sana ikidir özelden yazmaya çalışıyorum hep dolu uyarısı alıyorum yazdıklarımı siliyorum:)

Son düzenleme:

hoşbuldum canım demek sorunumuz aynı seninle, suzan hanım sana düşük doz ayarlayarak ohss den kurtarmış işte bende aret beyden bunu söylemesini bekledim ama söylemedi belkide oda öyle yapacaktır ama insan bekliyor işte çözümü var denmesini.
peki sana sonuç negatif çıkınca bir açıklama yaptımı doktorun ?bir de merkezde bir sürü olmayan derken imsi uygulansa bile gebelik elde edilemeyen mi var yani bunumu demek istedin?

çok sordum ama sen deneyeli ne kadar oldu ne zaman tekrar başlayacaksın canım?

Son düzenleme:

Telefonda bildirirdim dr uma test sonucumu suna dair tutmadi sie bisey elbet soylemedi hazir olunca regl deyken tedaviye baslayalim dedi safe

dece..bize gerek yokmus imsi osekilde duyum aldim tutmamasi ile ilgili degil cnm.mart ayinda denedim ben dondurulmuslarla ilgili ramazan sonrasi diyorum simdilik.

anladım canım.aslında birşeyler söylemesine de gerek yok yeterki işlerini iyi yapsınlar. bende oluşan güvensizlikten dolayı hep birşeyler bekliyorum galiba psikolojim hiç iyi değil ben çok sakin ve herkese güvenen biriyken nasıl bu hale geldim anlamıyorum.

bende haziran 15-25 arası regl olurum derken bir süpriz yaptı ve dün regl başladı erken oldum.haziran sonunda tekrar olursa başlarım bende temmuza sarkarsa ne yaparım bilmem eşim beklemek istemiyor.
ALLAH seninde bizlerinde yardımcısı olsun canım.

tedaviye başlamadan önce özellikle yaptığınız veya yediğiniz şeyler var mı arkadaşlar?

kızlar tedavınız ne kadara mal oluyo acaba_?

canım ben ilk muayene 250 ödedim bir daha ödemeyecekmişiz.sonrasında heyet raporum olduğu için hastaneye2500(rapor yoksa 4500) ödenecek ayrıca ilaçlarda 1000 tl falan tutuyor.ilk sene dondurma işlemi ücretsizmiş.yani toplamda 3750 tl yapıyor.

kızlar tedavınız ne kadara mal oluyo acaba_?

Benim raporlu transfer oluyor. Bu nedenle 2500 tl tüp bebek merkezine + 650 tl ilaç maliyeti ile başladık. Ama fazla ilaç verdikleri icin ilk transferde tutarsa kalan ilaçları ihtiyacı olana verecegim.
Raporsuz transferde 4500 transfer ücreti+ 1000-1300 tl ilaç maliyeti oluyor.
Kadınlar kulübünde bir forumda fazla tüp bebek ilaçları satiliyor yada veriliyor takip edebilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün aret beye gittik ve ilaçlara başladık.
Benim tüpler alındıgi icin ilk transfer tutmazsa senden rahim filmi isteyecegim tüplerin doğru kesilip kesilmedigini kontrol etmem gerekiyor dedi. Şimdilik olumsuzluğu düşünmedigim icin rahim filmini de düşünmüyorum. Ama her açıdan dusunulmesi hosuma gitti.
Hayırlısı bakalım.

Istanbul tüp bebek merkezinde dondurulmuşdan transfer ne kadar. Biliyor musunuz

Inşallah canım adetimin 4.günüydü pazartesi başladık umarim bu son olur hepimiz için giden gittigi günü yazarsa ordaysak konuşmak isterim sizede uyarsa

Tabiki cnm yazarım gittiğim günü ben inşallah denk geliriz ama benim adetime sanırım daha 1 hafta kadar var geç olmazsam tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede işlerini iyi yapmaları önemli ama insan duymak da istiyor ne nasıl ilerliyor diye heleki böyle bir tedavide
Hayırlı olan zaman da başlaman nasip olur inşALLAH ben başlıcam diye gittim ama başka bir rahatsızlığım engel oldu hayırlısı diyorum sadece.

tedaviye başlamadan önce özellikle yaptığınız veya yediğiniz şeyler var mı arkadaşlar?

tedavinin ilk bir kaç günü bal tarçın çörekotu karışımı yemiştim.yum kalitesini arttırıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…